חשש למחלת הנשיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש למחלת הנשיקה
    אמא מודאגת
    31/10/2007

ילד בן 3, לפני יומיים התחיל לקבל אנטיביוטיקה בשל חשש לדלקת גרון, מוגלה בגרון ושקדים נפוחים מאוד.
    האנטיביוטיקה עד היום עדיין לא משפיעה והחום לא יורד(ממוצע 39)
    הרופא חושש שזוהי מחלת הנשיקה אך תוצאות בדיקות הדם שעשה היום יגיעו כנראה רק ביום ראשון. מה עושים עד אז???? ככה סתם ממשיכים אנטיביוטיקה שלא מועילה?
    או שעדיף להמשיך ואולי היא תשפיע "מתישהו"?
    מה עושים? אני כבר חסרת אונים ממש והילד סובל.

נ.ב
    יש לו גם כאבי בטן וגזים כל היום.

תודה מראש מירב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש למחלת הנשיקה

הוספת תגובה

• חשש למחלת הנשיקה

ד''ר מוטי חיימי
    31/10/2007

שלום מירב
    האם לא לקחו משטח גרון לפני שהחלו בטיפול האנטיביוטי?
    אם נלקח- מחר צריכה כבר להיות תשובה ובהתאם תחליטו לגבי המשך האנטיביוטיקה.
    אם לא נלקח- זו באמת טעות, ואני הייתי ממשיך באנטיביוטיקה עד קבלת כל התשובות, אלא אם כן ממצאי הבדיקה מראים בצורה ברורה כי מדובר במחלה ויראלית (במחלת הנשיקה יש טחול או כבד מוגדלים וכד')

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל תודה על התשובה

אמא מודאגת
    02/11/2007

הבעיה כאן היא שביום הראשון שהוא חלה לא היינו בבית ולקחנו אותו למרפאה אחרת כאורח.
    שם לא עשו לו משטח גרון.והוא התחיל לקחת אנטיביוטיקה.
    יום למחרת כבר היינו אצל הרופא שלו והוא עשה לו משטח אבל גם אמר שזה יכול להתפקשש בגלל האנטיביוטיקה.
    היום קיבלנו תוצאה של המשטח שהיא "פלורה רגילה" אבל קופ"ח כבר לא עובדים ואני לא יודעת מה לעשות.
    בכל מקרה הוא עשה בדיקות דם ואנחנו עוד מחכים לתשובות

תודה על הכל
    מירב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד''ר מוטי חיימי
    03/11/2007

שלום מירב,
    בהתחשב בעובדה שהחום עדין נמשך, ויש חשד למחלה ויראלית, ואף אין צמיחה במשטח- אני הייתי מפסיק את הטיפול האנטיביוטי , שמימילא לא עוזר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו