תאומות בנות חצי שנה ...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תאומות בנות חצי שנה ...
    אורלי
    23/06/2010

שלום - אני בלחץ אטומי , התאומות שלי בנות חצי שנה , הקטנה שוקלת עכשיו 4700 , ילדות מפותחות ובריאות , כשהיו בנות 4 חודשים אחות טיפת חלב המליצה לי לתת להן בכל ארוחה של מטרנה גם דייסת קורנפלור , התחלתי לתת וראיתי ממש התלהבות מצידן , מה גם שהקטנה ממש התחילה לעלות במשקל יותר מלפני שאכלה את התוספת של הדייסה בתוך המטרנה , לפני שבוע היינו אצל רופא ילדים ד"ר ארנון מבי"ח מאיר בכ"ס והוא אמר לי שזה לא הכי טוב שהן אוכלות תוספת של דייסה בכל ארוחה כי גם זה מאוד מנפח את הבטן וגם בעתיד זה יכול לגרום לבעיות של לחץ דם גבוהה , אני כמובן בתור אמא נחרדתי לשמוע זאת , אני 20 שנה מתנדבת במד"א כנהגת/חובשת ומאוד קרובה לתחום ויודעת בדיוק את השלכות של לחץ דם גבוהה , התקשרתי למטרנה לדברת עם תזונאית והיא לא יודעת שום דבר על זה , אולי אתם תוכלו לעזור לי , אני מאוד מוטרדת מזה , תודה מראש אורלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תאומות בנות חצי שנה ...

הוספת תגובה

• תאומות בנות חצי שנה ...

ד''ר טטיאנה לייבזון- פרלין
    24/06/2010

אני מניכה שהוא התכוון ליתר לחץ דם כתוצא מעודף משקל?..... מומלץ מעקב משקל בטיפת חלב או ע"י רופא מטפל. במידה ומשקל גבוה אין צורך בתוספת קורנפלור אך במידה ומשקל הוא בגדר הנורמה ולכיוון נמוך (חסרים לי פרטים על ילדות כדי להעריך קצב עליה במשקל: שבוע לידה ומשקל לידה) אני לא רואה בעיה להמשיך לתת דיסות אך ממליצה לגוון - מגיל 6 חודשים ניתן לתת מגוון דיסות וגם בגיל 6 חודשים הן צריכות לאכול כבר שתי ארוחות שהן פרות וירקות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו