מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בהבנת סיכום אשפוזעינת10/07/2010
שלום,
בני היה מאושפז שלושה ימים בבית חולים. האם תוכלו לעזור לי לתרגם את הכתוב במכתב השחרור (אני הבנתי שמדובר בחזרת אבל יש כאן די הרבה מילים שאני לא מבינה).
בסיכום האישפוז כתוב:
בלוטות פרוטיס מוגדלות תפוחות והיפרמיות דו"צ
קישורית לימפה מוגדלות באזור תת ליסתי עדמימדים כ- 2.2 כפול 1.2 ס"מ דו"צ
לסיכום: תמונה סונוגרפית מתאימה לפרוטיטיס עם לימפואדנופתיה תת-לסתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בהבנת סיכום אשפוז
ד''ר יוסף דניאלי12/07/2010בגוף האדם מצויים 3 זוגות של בלוטות רוק גדולות המפרישות את תוצריהן דרך תעלות אל חלל הפה: בלוטות הפרוטיס (parotid), הממוקמות מתחת לאוזניים ומפרישות בעיקר רוק סרוזי, אלו הבלוטות הגדולות ביותר; הבלוטות התת-לסתיות (submandibular glands), הממוקמות ליד הלסת התחתונה ומפרישות גם כן רוק סרוזי; הבלוטות התת-לשוניות (sublingual glands), שמפרישות בעיקר מוקוזה. (מצ"ב תמונה סכמטית של הבלוטות).
על פי המכתב שחרור - מדובר בדלקת של בלוטה הממוקמת מתחת לאוזן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)