ירידה באחוזונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה באחוזונים
    שרה
    19/07/2010

שלום
    בני בן 9 וחצי חודש נולד 3.2. בגיל 3 חודש היה בגובה באחוזון 75 אחרי חודשיים באחוזון 50 ומאז עד כה ירד לאחוזון 6-7 גובהו כעת 68 סמ בחודש האחרון עלה חצי סמ בלבד. במשקל היה עד לפני חודשיים בערך באחוזון 25-50 ונראה שמנמן מאד ומלפני חודשיים ירד כל חודש באחוזון וכעת במשקל 8 קג כלומר באחוזון 5-7 עדיין נראה שמנמן. הוא ינק מלא עד גיל 7.5 אוכל פירות כמות טובה והתחלתי להוסיף שקדיה אך פחמימה ומרק לא אוהב ורק כעת החל לאכול מזה יותר אך לא הרבה עד כה לא קיבל עוף מהיום אתחיל לתת, בהנקה יונק לא לאורך זמן אלא יונק זמן קצר אך מהר עד ששבע. הוא בריא פעיל מאד שמח ורגוע מאד מפותח מוטורית וקוגניטיבית ב"ה . שאלתי האם יתכן שבגלל שלא קיבל עוף והודו עד כה ככה ירד באחוזונים? אני ובעלי בריאים וגבוהים 170 178. עוד יומיים קבענו בדיקת דם אם אנמיה. האם עם תזונה עם הרבה חלבון מהחי וצומח ושומן אפשר לשפר אחוזון גובה ? ותוך כמה זמן? האם יתכן שלי חסר B12 ולכן זה קרה?
    אני מאד מאד מודאגת לא הייתי רוצה שבני יהיה נמוך וקטן שנינו לא כאלה האם ניתן לשנות בגיל כזה עקומת גדילה באופן משמעותי או שנגרמה בעיה לטווח ארוך? מה יכול לגרום ירידה כזו?
    אודה על תשובה,
    שרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה באחוזונים

הוספת תגובה

• ירידה באחוזונים

ד''ר טטיאנה לייבזון- פרלין
    21/07/2010

חשוב להמשך מעקב משקל וגובה, לקבל הדרכה על תזונה נכונה מתאימה לגיל בטיפת חלב. במידה וימשיך לרדת באחרוזונים מומלץ לשקול בירור חוסר עליה במשקל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו