בריחת פיפי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בריחת פיפי
    איילת
    26/07/2010

בני בן 5 כמעט. גמול מגיל שנתיים- מלבד בלילה אנחנו שמים לו טיטול לאחר שהוא נרדם כוון שבורלח לו פיפי בלילה. אך בימים האחרונים התחיל לברוח לי פיפי ביום וזה קורה רק בבית! בתחילה כעסתי עליו כשזה קרה, ואז בפעמים הבאות שזה קרה לו הוא לא סיפר, וכששאלתי לפשר הרטיבות במכנסיים או על הרצפה הוא אמר שנשפך לו מים. שוחחתי עמו ואמרתי לו שאני לא כועסת עליו ושאנחנו מאוד אוהבים אותו. אז הוא אמר שהא מצטער שהוא שיקר. והיום בבוקר שוב חזר המקרה וברח לו פיפי-אז הוא בא ואמר לי שברח לו פיפי.. מדובר בילד מאוד אינטליגנטי ורגיש. והתפעה התחילה ממש לפני מס' ימים. מה עלי לעשות? ולמה זה קורה? לא התרחש שום שינוי מוחד בבית בזמן האחרון. הוא הולך לקייטנה בגן שמסתיימית עוד 3 ימים. היה יום אחד שבאמת אמר שכעסו עליו בגן ואתמול לא רצה ללכת לגן.אך בסוף הלך ללא התנגדות רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בריחת פיפי

הוספת תגובה

• בריחת פיפי

ד''ר טטיאנה לייבזון- פרלין
    27/07/2010

חשוב לפנות לרופא מטפל ולבצע בדיקת שתן בשלב ראשון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו