ילדה אלרגית לאנטיביוטיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה אלרגית לאנטיביוטיקה
    אא
    09/11/2007

שלום! יש לי ילדה בת 4 ושמונה חודשים שהיא אלרגית לאנטיביוטיקה . בגיל קטן יותר כל סוג של אנטיביוטיקה שהיא היתה מקבלת היה מוציא לה פריחה בגוף. השבוע הבת שלי היתה אצל הרופא עקב דלקת גרון וחום גבוה הרופא המליץ לה על אנטיביוטיקה בשם DALACIN רכשתי אותה רק בסופר פארם כי במרפאות רגילות אין אותם. הבעיה שהתרופה נורא מסריחה והבת שלי לא מוכנה לשתות אותה , ניסיתי לשים לה בתוך שתיה בתוך תה ואפילו בתוך מרק אבל היא לא מוכנה בשום פנים ואופן בגגל הריח החזק שלה.כמו כן החום ירד רק עם נרות אקמול כי גם סירוף אקמול לא מוכנה לשתות רציתי לדעת אם היא חייבת את האנטיביוטיקה או שזה יעבור לה לבד אודה לך אם אקבל תשובה בהקדם. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה אלרגית לאנטיביוטיקה

הוספת תגובה

• אלרגיה לאנטיביוטיקה

ד''ר מוטי חיימי
    10/11/2007

ראשית- כדאי שתיזכרי לאיזה סוגי אנטיביטיקה דיוק הופיעה הפריחה. אם כולם ממשפחת הפניצילינים- אפשר לתת גם אזניל ועוד.
    שנית, במקרה הזה- הייתי מקפיד לוודא שאכן יש צורך באנטיביוטיקה- ולכן הייתי לוקח משטח גרון , אם אכן יש צמיחה של חיידק- אז הייתי חושב מה לתת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו