מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ילדה אלרגית לאנטיביוטיקהאא09/11/2007
שלום! יש לי ילדה בת 4 ושמונה חודשים שהיא אלרגית לאנטיביוטיקה . בגיל קטן יותר כל סוג של אנטיביוטיקה שהיא היתה מקבלת היה מוציא לה פריחה בגוף. השבוע הבת שלי היתה אצל הרופא עקב דלקת גרון וחום גבוה הרופא המליץ לה על אנטיביוטיקה בשם DALACIN רכשתי אותה רק בסופר פארם כי במרפאות רגילות אין אותם. הבעיה שהתרופה נורא מסריחה והבת שלי לא מוכנה לשתות אותה , ניסיתי לשים לה בתוך שתיה בתוך תה ואפילו בתוך מרק אבל היא לא מוכנה בשום פנים ואופן בגגל הריח החזק שלה.כמו כן החום ירד רק עם נרות אקמול כי גם סירוף אקמול לא מוכנה לשתות רציתי לדעת אם היא חייבת את האנטיביוטיקה או שזה יעבור לה לבד אודה לך אם אקבל תשובה בהקדם. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לאנטיביוטיקה
ד''ר מוטי חיימי10/11/2007ראשית- כדאי שתיזכרי לאיזה סוגי אנטיביטיקה דיוק הופיעה הפריחה. אם כולם ממשפחת הפניצילינים- אפשר לתת גם אזניל ועוד.
שנית, במקרה הזה- הייתי מקפיד לוודא שאכן יש צורך באנטיביוטיקה- ולכן הייתי לוקח משטח גרון , אם אכן יש צמיחה של חיידק- אז הייתי חושב מה לתת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)