חום ממושך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חום ממושך
    רות
    26/07/2010

לבן שלי , בן שנתיים, יש חום מזה כשבועיים וחצי (בדרך כלל עד 38.5 אבל היה גם יותר ופעם אחת הגיע ל39.4. לאחרונה החום נמוך יותר).

הרופא ראה לפני שבועיים שיש לו פצעים בפה וכשהגענו לביקור חוזר אתמול הוא אמר שהוא כבר לא רואה פצעים בפה, אבל הילד עדיין כל הזמן עם היד בפה, מרייר, לא אוכל כרגיל, וברור שמשהו שם מציק לו.הלילות לבנים וחסרי מנוחה והוא מזיע הרבה. שבוע לאחר הופעת החום הופיעו כמה פצעים בשורש כף היד והרגל וקצת בגוף.הפצעים האלו בינתיים נעלמו.

לא יודעת אם זה רלבנטי אבל לי היה תוך כדי סטרפטוקוק A שגרם לדלקת גרון. הבן שלי עדיין יונק.
    ביקשתי לעשות גם לו משטח ומחר אני אמורה לקבל תשובה.

שאלתי, מה המשמעות של חום כל כך ממושך ואילו בדיקות ניתן לערוך לו?
    אשמח לתשובה מוקדמת
    תודה רבה

אמא מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חום ממושך

הוספת תגובה

• חום ממושך

ד''ר טטיאנה לייבזון- פרלין
    27/07/2010

חום שנמשך מעל שבועיים יכול להיום עדין על רקע מחלה וירלית במיוחד שהיו פצעים בפה, כפות ידיים ורגליים ויתכן ומדובר במחלת פה והתלפיים שגורם הוא אנטרווירוס, אך בד"כ מחלה נמשכת שבוע - 10 ימים ומתלווה בחום נמוך. בכל זאת, חום שנמשך מעל שבועיים וחצי דורש בירור, אני ממליצה לחזור לרופא מטפל להערכה מחודשת ולבצע בירור ראשוני כולל ס"ד, מדדי דלקת, שתן לכללית , צילום חזה. המשך בירור בהתאם לממצאים בבדיקה גופנית ובדיקות מעבדה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו