בן שנתיים וחצי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן שנתיים וחצי
    צביה
    16/08/2010

שלום רב,
    הבן שלי בן השנתיים וחצי מעל חודש סובל מכמה דברים בו זמנית.
    זה מתחיל מזה שהוא מתעורר בבוקר עם עיניים מוגלתיות, ריח לא טוב מהפה ולאחר מכן משלשל פעם אחת עד פעמיים ממש מים והשילשול ממש צורב לו את הישבן עם פריחה נוראית ואחרי מספר שעות הכל נהייה תקין, מתנהג רגיל, אוכל רגיל, יציאות מעט רכות אך לא שילשול וזה נעלם לכמה ימים ואז התופעה חוזרת שוב.
    היינו אצל הרופא מספר פעמים, נתנו טיפות ומישחה לעיניים אשר עזרו במשך כל תקופת הטיפול ולגבי השילשולים נאמר כי זה וירוס. אבל הוא לא משלשל כל היום אלא פעם עד פעמיים לא מזכיר לי את וירוס השילשולים הנפוץ.

הייתכן וירוס כזה אשר מלווה בכל התופעות הנ"ל שבא והולך כל מספר ימים מעל חודש?

יש לציין שמאז ומתמיד היה ילד רזה מאוד ונעשו בדיקות צואה וספירות דם מספר פעמים, ביום רגיל יש לו יציאות עד 5 פעמים ביום והם מעט רכות.
    סליחה על האורך אני כבר די מיואשת.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן שנתיים וחצי

הוספת תגובה

• זו כבר פעם שניה שמדלגים עלי

צביה
    16/08/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן שנתיים וחצי

ד''ר טטיאנה לייבזון- פרלין
    17/08/2010

לריבוי שילשולים יש סיבות רבות. מומלץ לבצע תרבית צואה בעת החרפת שילשולים, להמשיך מעקב ע"י רופא מטפל. לדבריך הוא ילד רזה ולא אכלן. חשוב לשים מדדים שלו לאחוזונים ובמידה והוא באחוזון 3 ומתה מומלץ לשקול בצוע בירור (לא רק ס"ד ותרבית צואה) והפניתו לרופא גסטרואנטרולוג. צירוף שילשול עם הפרשות בעיניים יותר מעיד על מחלה וירלית שיכולה להימשך מספר שבועות. במידה ותלונות לא חולפות ודלקות עינים חוזרות בנוסף לטיפול שהוא מקבל מומלץ להבדק ע"י רופא עיניים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו