מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הקאותלי17/08/2010
שלום,
הבן שלי בן חודש ושלושה שבועות.הוא אוכל סימילאק - כמות 120.
מאז שנולד, פעם בכמה ימים הוא פתאום מקיא וזה יוצא לו גם מהאף. הוא תוך כדי נבהל ומכיוון שמקיא מהאף ומהפה יש לו חוסר אויר לרגע.
לפני חמישה ימים זה קרה דקה אחרי שקיבל חיסון רוטא בטיפות דרך הפה. המקרה הבא קרה היום (לאחר חמישה ימים מהמקרה הקודם).לפעמים זה קורה שעה וחצי אחרי האכלה.
נראה לי שזה סוג של רפלוקס (יש לו המון גרפסים כל הזמן..).
שאלתי היא איזה בדיקות צריך לעשות לו אם בכלל, והאם חייבים להחליף לו את האוכל לדוגמא לאינפמיל. אני מעדיפה לא להחליף כי זה לא קורה כל האכלה אלא פעם בכמה ימים, אבל השאלה היא האם לעשות משהו וממה זה נובע.
עוד משהן שאני לא יודעת אם קשור - יש לו המון רוק בפה והוא עושה בלונים וזה כמו בועות..
תודה,
אמא מודאגת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקאות
ד''ר טטיאנה לייבזון- פרלין18/08/2010לפי סיפור הילד מקיאה פעם במספר ימים , לא פולט, לא סובל מחוסר שקט. זה בהחלט יכול ליהות רפלוקס. מומלץ מעקב ע"י רופא מטפל, חישוב מחדש כמות אוכל שהוא מקבל בהתאם למשקלו, אולי הוא אוכל יותר ממשה צריך וזה גם יכול לגרום להקאות. להקפיד לעשות גרפס לאחר כל ארוחה. בשלב זה היתי עוקבת ולא מחליפה אוכל. במידה ותדירות הקאות גוברת, מתחיל להקיא לאחר כל ארוחה, רעב לאחר הקאה יש צורך בבצוע אקו בטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקאות
ד''ר יוסף דניאלי18/08/2010מומלץ לבדוק את הילד ע"י רופא מטפל / מומחה גסטרואנטרולוג (מומחה למחלות של מערכת העיכול).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)