לאחר ביקור במיון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר ביקור במיון
    אמאלה
    08/11/2010

שלום,
    רציתי לתאר את הימים החאחרונים ולראות אם אפשר להיות רגועים

הבן שלי בן שנה וחמישה חודשים היה עם חום גבוה (40) ביום שני בערב שבוע שעבר. נתתי לו נר (125 מ"ג נורופן) ב21:00 וב01:00 הרגשתי שהוא מאוד מאוד קר. לאחר מדידות חוזרות בטוסיק של 35.4 בערך שלחו אותנו מהמוקד הטלפוני למיון.
    במיון אמרו שזו לא סיבה להגיע לשם אבל מאחר ומשתעל שיעולים יבשים כבר כמה ימים רצו לעשות צילום חזה.

בצילום החזה נראה שיש משהו לא תקין (מעין עשן בריאה השמאלית). לאחר שהסתכלו על ספירת הדם הלא נכונה (!!!!!!) מלפני חצי שנה נתנו לילד שלי אנטיביוטיקה לוריד רוצפן. ספירת הדם הנכונה היתה תקינה. לאחר שעלו על הטעות ותירצו זאת בצילום החזה המשיכו לתת לו אינפוזיה כי מסתבר שהילד מיובש (urea 51) למרות שלא מקיא לא משלשל ואומנם סירב לשתות אך רק בחצי היום האחרון.

לאחר 4 שקיות אינפוזיה והרבה ריצות אחרי רופאים קיבלנו מרשם לאזניל (לא ברור לי למה) וחזרו שוב על בידקת הurea כדי לשלול בעייתיות בתפקודי כליה עקב ההתייבשות הלא ברורה. יצא 25.

נתנו שלושה ימים אזניל, בכל מקרה אחרי האינפוזיה לא היה עוד חום גבוה (סביבות 38) ואחרי שלושה ארבעה ימים התאושש הילד.

אתמול בלילה התחילו שיעולים אך כאלו עם ליחה ולא יבשים (מצונן כבר המון זמן). אני מפחדת שפספסו משהו או (שוב) טעו. האם יש צורך לעשות משהו? האם יש תסמינים שיש לשים אליהם לב?

תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר ביקור במיון

הוספת תגובה

• וגם

אמאלה
    08/11/2010

עשינו שתי אינהלציות בצרחות ובבכי (בכלל היה סיוט) שהרופא הבכיר אחר כך אמר לנו שלדעתו בכלל לא היה צורך... בקיצור יצאנו מבולבלים משנכנסנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר ביקור במיון - תגובה

ד``ר אנדריי וולביץ`
    08/11/2010

לאמאלה שלום רב!
    צר לי לשמוע על טעויות.
    בשלב זה ממליץ להיבדק ע" י רופא המטפל. יש לשים לב האם מעלה חום שוב.
    הרבה בריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו