מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מכשיר אינהלציהמיכל22/12/2010
שלום ברצוני לקנות מכשיר אינהלציה לביתי בת הארבע(לבעיית ההצטננות).איזה מכשיר כדאי אדים חמים או קרים ומה ההבדל?האם יש חומר שצריך והאם צריך מרשם?איפה קונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני חושב שאת קצת מתבלבלת
MEDISHON26/12/2010קיימים מכשירי אדים, לאדים חמים או קרים, וזה דבר שונה ממכשירי אינהלציה
(למרות שהפעולה בסופו של דבר דומה משהו).
מכשירי האינהלציה משמשים למתן טיפול (תרופות או מי מלח) בשאיפה ישירה אל הפה
והאף. אם את מחפשת המלצה למכשיר אינהלציה שקט, קל ונוח שמתאים לשימוש בילדים, אבל אם מדובר במכשיר שאמור לעבוד בחדר ילדים בעקבות התקררות, אני מניח שמדובר במכשיר אדים.
למיטב ידיעתי (יתקנו אותי הרופאים) ההבדלים הטיפוליים אינם גדולים בין מכשיר אדים חמים לקרים. בסופו של דבר שניהם מוסיפים לחות לאוויר, אבל כאשר האדים מגיעים לסימפונות הם באותה טמפרטורה, גם אלו שהיו חמים וגם אלו שהיו קרים.
יש חשש מסויים באדים חמים מכוויה בדרכי הנשימה העליונות.
יהיו שיטענו שעדיף אדים קרים במקרה סטרידור,
אבל אדים חמים ישחררו את הנזלת יותר טוב.
אותי אישית מפחיד להפעיל מכשיר שמחמם מים עד אידוי במקום הנגיש לילדים.
עודד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)