חום גבוה בתינוקת בת שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חום גבוה בתינוקת בת שנה
    חו"ל
    08/01/2011

שלום רב,
    בתי בת שנה וחודש, ומזה 4 ימים יש לה חום (בין 38.5-40), בקושי מצליחים להוריד אותו עם נורופן ואקמול. הבדיקות הראו שכנראה זה וירוס (wbc-4). היום היא קיבלה עירוי נוזלים, כרגע החום עומד על 38.5
    1.האם זה שכיח בגיל כזה?
    2.ץהאם יש השלעות לחום ככ גבוה ככ הרבה זמן?
    3.מה שהכי מפריע לי-היא כבר יומיים נוגעת באזור העיניים האף והפה ובוכה. אני מרגישה שכואב לה שם, גם תוך כדי שינה. מה זה יכול להיות? האם יש להיות מודאגים?
    4. שאלה אחרונה. האם הויתור על האנטיביטיקה היה נכון? אם חום נשמך יותר משלושה ימים, חייבים להתחיל אנטיביוטיקה, לא?
    אניחייבת לציין שאננחנו גרים במדינה שהרפואה בה לא מאד אמינה, לכן אשמח מאד ואודה אם תענו..
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חום גבוה בתינוקת בת שנה

הוספת תגובה

• חום גבוה בתינוקת בת שנה - תגובה

ד``ר אנדריי וולביץ`
    08/01/2011

לא כך הבנתי באיזו מדינה אתם גרים אבל בכל אופן.... מספר ימי חום זה לא מדד להתחיל או לא טיפול זה או אחר. במידה ויש עדויות לזיהום חיידקי מטפלים באנטיביוטיקה. במידה וזה אכן ויראלי- לא מטפלים. וזה לא ויתור על טיפול: אם צריך אז נותנים.
    במידה ואת ממשיכה להיות מודאגת יש להיות במעקב יומי של רופא המטפל.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה

חו"ל
    08/01/2011

מה לגבי הכאבים באזור הפנים? היום החום ירד (כרגע 36, זה גם מדאיג אותי).
    היא כל הזמן נוגעת בעיניים ובאף וכואב לה, היא בוכה. ויש לה קצת נפיחות מעל העיניים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו