משהו שקרה לי אתמול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משהו שקרה לי אתמול
    נתנאל
    05/02/2011

אני וחברים שלי ישנו בבית של חבר שלי ההורים שלו נסעו לצימר עכשיו שתיתי מלא קולה איזה 10 כוסות ו2 פחיות XL והייתי עייף לפני שבאתי נישארנו עד 6 באנו לישון פתאום באתי לקום לשירותים והרגשתי הרגשה ממש מוזרה הם סיפרו צחוקים והרגשתי שאני שומע אתזה ומרגיש עוד יותר קשה שהם ממשיכים לדבר כאילו אני הולך להיתעלף אז צעקתי סתמו כולם אני הולךלהיתעלף תביאו לי מים וכאלה וכל צייוץ שלהם הרגשתי יותר רע כאילו אני לא קשור לעולם ואני בתוך חלום ומדברים אליי כדי להעיר אותי אז היתקשרתי לטאמא שלי שתיקח אותי הביתה והיא באה ולקחה אותי אני ממש הרגשתי רע לא יכלתי דיברו איתי הרגשתי כל כך !! מוזר והרגשתי שאני עומר להיתעלף עליהם ולא הייתי עייף אז אמרתי להם סתמוו דייי אני עומד להיתעללף אל תדברו קשה לי שאתה מדברים וכאלה עכשיו אני לא יודע מזה . שהגעתי היבתה הלכתי לישון ונרדמתי ישר ,ואגב היו לי דפיקות ממש מהירות שזה קרה . ואני ממש פוחד אני לא יודע מזה אמא שלי אומרת לי שזה בגלל שהייתי עייף ושתיתי XL אז זה מעייפות שלא יכלתי לישון או משהו והייתי עייף .ואשכרה הרגשתי לא קשור לעולם כאילו מדברים איתי ואני חצי מנותק חצי לא ,וגם לא כלכך זכרתי מה אמרתי כמה שניות אחרי שאמרתי כאילו לא יודע איך להסביר אתזה אז בבקשה תסבירו לי מזה עם אתם יכולים בבקשה? ואני מוסיף שאני מתאמן בקבוצת כדורגל ולא ישנתי טוב כל השבוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משהו שקרה לי אתמול

הוספת תגובה

• עוד משהו

נתנאל
    05/02/2011

ואני בן 15 קרה לי בעבר ששתיתי XL והיו לי דפיקות לב מהירות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו - תגובה

פרופ' חיים ביבי
    07/02/2011

רצוי לא להגזים ולא לשתות משקאות מעוררים מרץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו