מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משהו שקרה לי אתמולנתנאל05/02/2011
אני וחברים שלי ישנו בבית של חבר שלי ההורים שלו נסעו לצימר עכשיו שתיתי מלא קולה איזה 10 כוסות ו2 פחיות XL והייתי עייף לפני שבאתי נישארנו עד 6 באנו לישון פתאום באתי לקום לשירותים והרגשתי הרגשה ממש מוזרה הם סיפרו צחוקים והרגשתי שאני שומע אתזה ומרגיש עוד יותר קשה שהם ממשיכים לדבר כאילו אני הולך להיתעלף אז צעקתי סתמו כולם אני הולךלהיתעלף תביאו לי מים וכאלה וכל צייוץ שלהם הרגשתי יותר רע כאילו אני לא קשור לעולם ואני בתוך חלום ומדברים אליי כדי להעיר אותי אז היתקשרתי לטאמא שלי שתיקח אותי הביתה והיא באה ולקחה אותי אני ממש הרגשתי רע לא יכלתי דיברו איתי הרגשתי כל כך !! מוזר והרגשתי שאני עומר להיתעלף עליהם ולא הייתי עייף אז אמרתי להם סתמוו דייי אני עומד להיתעללף אל תדברו קשה לי שאתה מדברים וכאלה עכשיו אני לא יודע מזה . שהגעתי היבתה הלכתי לישון ונרדמתי ישר ,ואגב היו לי דפיקות ממש מהירות שזה קרה . ואני ממש פוחד אני לא יודע מזה אמא שלי אומרת לי שזה בגלל שהייתי עייף ושתיתי XL אז זה מעייפות שלא יכלתי לישון או משהו והייתי עייף .ואשכרה הרגשתי לא קשור לעולם כאילו מדברים איתי ואני חצי מנותק חצי לא ,וגם לא כלכך זכרתי מה אמרתי כמה שניות אחרי שאמרתי כאילו לא יודע איך להסביר אתזה אז בבקשה תסבירו לי מזה עם אתם יכולים בבקשה? ואני מוסיף שאני מתאמן בקבוצת כדורגל ולא ישנתי טוב כל השבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו
נתנאל05/02/2011ואני בן 15 קרה לי בעבר ששתיתי XL והיו לי דפיקות לב מהירות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו - תגובה
פרופ' חיים ביבי07/02/2011רצוי לא להגזים ולא לשתות משקאות מעוררים מרץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)