צואה ירוקה ונוזלית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צואה ירוקה ונוזלית
    מיכל
    23/03/2011

שלום
    בתי בת שישה שבועות היום. בימים האחרונים מס' סימפטומים לא שגרתיים שהתחילו בערך באותו בזמן:
    1. צואה ירוקה בהירה (צבע של אבוקדו) נוזלית מאוד עם ריח של שפיך וכאשר מתחמצנת משנה צבעה לחום. קדמו לכך שבועיים של צואה ירוקה בגוונים שונים (גם כהה מאוד) במרקם תקין.קודם לכן צואה צהובה במרקם תקין.
    2. ביום שבת 3 הקאות במהלך היום (בקשת), ביומיים לאחר מכן הקאה / פליטה גדולה אחת ביום (לא ידוע אם הקיאה בקשת).
    פרט לכך: מידי פעם עם חירחורים בזמן בכי, רחשים במע' העיכול בזמן יניקה, יצאו לה פצעונים בפנים (כמו אקנה).

רופאת ילדים סבורה שהצואה הירוקה והנוזלית נגרמת עקב כרוב שאני אוכלת פעמים ביום בסלט. ואילו אני קראתי באינטרנט שייתכן עקב דברי חלב שאני אוכלת (3 שוקו ביום, 2 כפות קוטג' ומעדן).

אשמח לקבל דיעה נוספת של רופא ילדים בעיקר בהתייחס לצואה. מצ"ב תמונה לאחר מס' שעות שהצואה התכהתה מעט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צואה ירוקה ונוזלית

הוספת תגובה

• צואה ירוקה נוזלית - מצורפת התמונה

מיכל
    23/03/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמונה משקפת יותר,עוד שאלה בעניין

מיכל
    24/03/2011

מתנצלת אם מישהו מוצא את התמונות מטרידות / מעוררות גועל או שלא מבין מדוע אני עסוקה בלהעלות תמונות של צואה לפורום... פשוט הבעיה מטרידה אותי מאוד וחשוב לי לצרף תמונה שמשקפת נאמנה את המצב ע"מ לקבל חוו"ד כמה שיותר מדויקת.
    רוצה להדגיש כי בזמן הנקה, רק בימים האחרונים מאז הופעת הצואה המשונה, אני שומעת רחשים במע' העיכול של ביתי בעת הנקה. האם ייתכן שבעיה בסוגרים / שסתומים של איברים שונים במע' העיכול גורמים לרחשים ולצואה הללו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמונה משקפת יותר,עוד שאלה בעניין - תגובה

פרופ' חיים ביבי
    24/03/2011

תמונה צבעונית ומרשימה
    יש צורך בבדיקת רופא מטפל שיתייחס לכל המכלול ליציאה ולילד
    יש צורך בבדיקת צואה לתרבית כללית וטפילים נוסף לבדיקת רופא מטפל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ווי זמיר

עלמה
    28/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו