מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיספלסטיק נבוסאביבית01/07/2015
שלום,
לפני כחודש הופיעה נקודת חן חומה בין אצבעות בכפות רגליי, אתמול ניגשתי לרופאת עור שרשמה באבחנה "דיספלסטיק נבוס" ושלחה אותי דחוף לרופא מומחה על מנת לקבוע תור לניתוח. אני קצת מבולבלת וחוששת.
האם ייתכן שמדובר בנקודת חן סתמית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיספלסטיק נבוס - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר03/07/2015ברוב המקרים דיספלסטיק נבוס הינו שפיר. בגלל החשש עדיף להסיר נגעים אלו. בניתוח תלקח ביופסיה לבדיקה ותקבלי תשובה מדויקת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בלמיסיל לרגליים בזמן הנקהאילנית30/06/2015
שלום
אני מניקה.
רוצה להשתמש בלמיסיל קרם לטובת טיפול בפטרת בכף הרגל.
הרוקח אמר שניתן להשתמש בזמן הנקה, אך בעלון להתייעץ עם רופא.
האם ניתן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בלמיסיל לרגליים בזמן הנקה - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן05/07/2015אין בעיה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות כטיפול בפצעי אקנה2529/06/2015
שלום רב, אני בת 24. התחלתי ליטול גלולות דיאנה מגיל 17 שעוד הייתי בתולה בשל פצעונים בפנים גב וחזה. הפסקתי ליטול בגיל 22 במשך כמה חודשים והופיעו לי מלא פצעונים, לכן חזרתי ליטול אותן שוב.
כרגע אין לי צורך בהן ואני ממש רוצה להפסיק אך מפחד פחד מוות!! הפנים שלי יפות ואני מפחדת להרוס אותן... בבקשה תעזור לי ותמצא לי פיתרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות כטיפול בפצעי אקנה - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן05/07/2015יש צורך לטפל באקנה בין אם הוא בעל מרכיב הורמונלי ברור , יש טיפולים ואין צורך לפחד. ידוע שהפסקת גלולות או החלפת גלולות יכולה לגרום לאקנה , וצריך לטפל .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
2506/07/2015אבל הטיפול עד כה היה גלולות?? אז מה יכול להיות הטיפול עכשיו??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בהידרואגיסטן בהריוןאלה29/06/2015
אני סובלת כחודשיים מאדמומיות בין העכוזים וזה ממש מגרד בזמן הליכה ( הליכה יותר מרבע שעה ). הרופאה אמרה לי למרוח הידרואגיסטן פעמיים ביום במשך עשרה ימים ולאחר מכן להמשיך עוד עשרה ימים עם ביפונאזול. היא אמרה להפסיק את הטיפול באמצע אם האדמומיות עוברת. אני מנסה להיכנס להריון ואני עדיין בשלב שאני לא יודעת אם יש הריון. האם זה בטוח להשתמש בקרמים האלו? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בהידרואגיסטן בהריון - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן05/07/2015בעקרון אין בעיה למרות שהידרואגיסטן מכיל מעט קןורטיזון ואין למרוח את המשחה על בסיס קבוע. משחה לתינוקות עשויה לעזור .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בפטרת הציפורן לאחר עקירהאריאלה28/06/2015
שלום רב
עקרתי את הציפורן בבוהן מפאת פטרת מזה שנים. כעת אני מתלבט מהו הטיפול הטוב ביותר להיפטר מהפטריה לתמיד. האם משחה מסוג כלשהו או שמן עץ התה?
כדורים אני לא מוכן לקחת בשום פנים ואופן
מהם אחוזי ההצלחה בטיפול במשחה ו/או שמן עץ התה ?
אודה לך מאוד על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בפטרת הציפורן לאחר עקירה - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן05/07/2015כדאי לפנות לטיפול מקומי באמצעות משחה וטיפות לתקופה של 3-6 חודשים . עקירת הציפורן אינה מרפאה את הדלקת , והנבגים שהפטרייה השאירה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים בעוררוני27/06/2015
שלום רב,
אני סובלת מזה שנים מתופעה של סדקים וחתכים בכפות הידיים. לפני כחודשיים התחיל לי מן קשקשת על גבות הידיים והזרועות ומן בצקת. מזה שבועיים פתאום הבחנתי בכתמים על גבות הידיים שהחלו להתפשט וכעת נראה ממש כמו פטריית שמש. הייתי אצל רופאת עור והיא שללה שזה פטריית שמש ואמרה שיכול להיות שזה תגובה לכדורים שאני נוטלת -פלקווניל אך לא נתנה לי טיפול מלבד קרם לחות. האם יש קשר בין הקשקשת לכתמים?בין הכדורים לכתמים?האם יש טיפול כל שהוא?זה נראה פשוט נורא ואני אובדת עצות. אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים בעור - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן27/06/2015יכול להיות קשר וכדאי לקבל עוד דיעה מקצועית .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- JEUNESSחלפון רפאל25/06/2015
שלום
לאחרונה פירסומים רבים על מוצרים ANTIAGEING של התברה
מכירה אותם?
האים יש בסיס מדעי על הפעילות של החומרים .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר JEUNESS - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר25/06/2015זו חברה ידועה וותיקה אבל אני לא מכירה את המוצרים שלהם. רופאות עובדות יותר עם תרופות ופחות עם קרמים קוסמטיים. היום הקוסמטיקה מאד התפתחה ורבות מהחברות מחזיקות מעבדות מחקר. מי שיכול לתת לך פידבק מהשטח על המוצרים והאם הם מתאימים לך באופן אישי, וגם לספק לך פרסומים מדעיים אם היו כאלו, זו קוסמטיקאית שעובדת עם המוצרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים קטנים מתפשטיםעינת22/06/2015
לפני כשלושה שבועות התחילו להתפשט על הגב שלי פצעונים קטנטנים חלקם עם ראשים לבנים, כיוון שהדבר לא קרה לי בעבר ובאופן כללי אינני סובלת מאקנה בשום אזור, היה נראה לי תמוה ולכן הלכתי לרופא שמצא לנכון לתת לי אקנתרים (בו לא עשיתי שימוש) בנתיים המצב אולי השתפר קצת אבל לא עבר, לפני מספר ימים התחילו פצעונים זהים על הצוואר ועם הימים התפשט לכיוון הפנים. אין רופא עור זמין בחודש הקרוב ואני ממש לחוצה... מה זה??? ואיך נפטרים מזה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים קטנים מתפשטים - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן23/06/2015לעתים יש תופעה של דלקת של זקיקי השיער , הטיפול טוב וממליצה להתחיל בו אחת ליום לשבועיים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקותאגם21/06/2015
שלום..יש לי נשירת שיער לאחרונה ואין תור לרופא עור בחודשיים הקרובים..איזה בדיקות דם של ויטמינים מומלץ לבקש מהרופא משפחה כדי לבדוק אם זה מחוסר כלשהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן23/06/2015ויטמין B12 ,בלוטת טריס, ברזל, ספירת דם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהאגם21/06/2015
שלום..רופא עור אמר שיש לי סבוריאה בגבות..ויש לי בתקופה האחרונה נשירה בגבות האם יש קשר? והאם סביר להניח שאחרי טיפול בסבוריאה גם הנשירה תפסיק? קיבלתי טיפול של תרחיץ דיפרוסאליק האם זה באמת מומלץ ולא יחמיר את הנשירה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן23/06/2015נשירה בגבות בדרך כלל עוברת , יש לקחת בחשבון 1-2 חודשים .
סבוראיה היא פעילות ש בלוטות חלב וזה יכול להגביר נשירה, להמשיך טיפול למשך 10 ימים . או לפי הנחיות הרופא שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם הגנהגילי21/06/2015
שלום רב,
האם קרם פנים קוסמטי בעל מקדם 15 יעיל כמו קרם הגנה רגיל?
שאלה נוספת - האם התרסיסים (השקופים) להגנה יעילים כמו קרם?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם הגנה - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן23/06/2015ממליצה קרם להגנה 40-50 SPF כל שעתיים . בקיץ הישראלי. ללא קשר לקרם פנים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם משזףמור21/06/2015
היי,
אני משתמשת במשך שנים בקרמים/מוסים שונים לשיזוף עצמי. השאלה שלי האם החומרים המצויים בתכשירים מסוכנים??? מסרטנים?
תודה מראש,
מור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם משזף - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן23/06/2015לא מסוכן ,את יכולה להמשיך , ללא חשש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום!אגם18/06/2015
בת 22..האם יש פיתרון לנשירה בגבות? אני חושבת שיש לי סבוריאה בגבות(יש טיפה קשקשים בקרקפת בגבות)..האם אחרי הטיפול השיער בגבות חוזר לעצמו וצומח והאם נשירה כזאת יכולה לגרום לקרחות בגבה? כרגע נשירה של בערך 2 שיערות ביום בגבה..בנוסף מה הטיפול המומלץ והאם זה טיפול שאורך זמן?
תודה רבה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום! - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן18/06/2015נשירה היא תהליך פיזיולוגי , לכן חשוב לעשות הערכה האם יש נשירת אמת , כדאי לבדוק בדיקה לבלוטת הטריס , אנמיה , וויטמין B12
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סמני מתיחהmaya17/06/2015
היי ברצוני לשאול האם יש בארץ טיפול ליזר לסימני מתיחה? ואם כן דרושים מספר טיפולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סמני מתיחה - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן18/06/2015יש טיפול בגלי רדיו, עוזרי ם מאד לא מעלימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים לבנים במצחלינור17/06/2015
הי הוספתי תמונה של הכתמים הלבנים במצח, מה זה יכול להיות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד תמונה
לינור17/06/2015
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתמים לבנים במצח - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן18/06/2015חשיפה לשמש , כדאי לקבל אבחנה ל רופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)