מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יבלות בכף רגלשמרית16/06/2015
שלום
הילדה שלי בת 10 יצאו לה יבלות בכף רגל
מצב תמונה.
איזה טיפול נדרש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלות בכף רגל - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן18/06/2015להגיע לרופא עור לקבל טיפול .משחה וחנקן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נראה כמו עקיצהמיה16/06/2015
לפני ארבעה ימים התעוררתי עם נפיחות בעורף. חשבתי שזה נראה כמו עקיצת עכביש. אבל זה לא עובר. אשמח לדעת מזה ואם יעבור לבד ?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נראה כמו עקיצה - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן18/06/2015כן עשוי לעבור לבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה לגבי תינוק בן שנה וחצימלי16/06/2015
יש לבן שלנו מדי פעם בעור כמו פריחה קטנה של פצעים קטנים כמו חררה כזאת בעור היד הרגל והבטן לא מגרד לו וגם לא כואב ואין לו חום וגם לא שורף לו..
מה זה יכול להיות ??? האם יש צורך להלחץ ???
זה כמו פצעים אבל ממש קטנים בעור ..
מה זה יכול להיות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה לגבי תינוק בן שנה וחצי - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן18/06/2015אין צורך להילחץ לעתים זה כמו " חררה " דלקת קלה של בלוטות הזיעה בעקבות חם בכל זאת ממליצה אם המצב מחמיר בדיקה אצל רופא ילדים./ עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קריאטוזיס פילאריסרן16/06/2015
האם יש התקדמות בהיצע הטיפולים?
בפעם האחרונה רופא העור אמר לי שאין מה לעשות.
זה נורא מטריד. אני לא מבין איך אין לבעיה כה פשוטה איזשהו פתרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריאטוזיס פילאריס - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן18/06/2015בעונה קרירה יותר , שימוש ברטין A מאד עוזר בשימוש ל6 חודשים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרטוזיס פילאריס -בטכנו' IPL
איריס לוי19/06/2015מי אמר שאין טיפול לקרטוזיס פילאריס ?
שלום רן,
בהסתייגות שלא אבחנתי את הבעיה : קרטוזיס פילאריס – Keratosis Pilaris - מתבטא בפצעים פצעונים קטנים לעיתים אדומים עם ראש קטן לבן, עור מחוספס ולא נעים למגע כמו חררה עם אדמומיות בולטת.
האזורים השכיחים בגוף בהם היא נפוצה: החלק העליון של הזרועות, הישבן הירכיים הקדמיות הפנים ולעתים אף במחשוף. בחלק מהמקרים הנגעים הם לבנים-אפורים (קרטוזיס פילריס אלבה) וקל יותר למשש את הנגעים העוריים מאשר ממש לראות אותם. במקרים אחרים בסיס הנגע הופך לאדום והעור נראה כמנוקד בנקודות אדומות קטנות (קרטוזיס פילריס רוברה). עם נטייה להתפשט, לעתים קיימת הקלה בסימנים בקיץ והחמרה בחורף. במקרים קשים במיוחד חסימת זקיק השער יכול לגרום גם להתפרצות פצעי אקנה.
הטיפול הניתן על ידי כטיפול אישי ופרטני בטכנולוגיית IPL ואנרגיית גלי רדיו RF הנו טיפול ממוקד עם אפקט מצטבר ולאורך זמן חיוני לשמירה על מראה עור אחיד, חלק בהיר נקי ואסתטי ללא כתמים חספוס ואדמומיות באזור הזרועות, הפנים הישבן הירכיים הגב והמחשוף.
אחד מהיתרונות העיקריים בטיפול בטכנולוגיית IPL היא ההחלמה המהירה, מאחר והטיפול מבוסס על אורך גל מיוחד ללא קרינת UV (אולטרה ויאולט) הוכח כי הוא אינו גורם כל נזק לעור וניתן לחזור מיד לשגרה.
כתבות ומידע רב בנושא ניתן למצוא באתר הבית שלי.
לשאלות הנך מוזמן ליצור עמי קשר ישירות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשאיגוד רופאי העור יצדד בזה
רן19/06/2015אני אהייה הראשון להגיע.
מבדיקתי האחרונה במספר לא קטן של איגודי רופאי עור במדינות שונות המחלה הזאת עדיין מוגדרת כחשוכת מרפא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרטוזיס פילאריס - טיפול ב-IPL
איריס לוי20/06/2015פוטותרפיה (Phototherapy, מיוונית: "טיפול באור"), הוא שם לטיפול רפואי באמצעות חשיפת העור לקרני אור. מחלות מסוימות ניתנות להקלה או אף לריפוי באמצעות פוטותרפיה. פסוריאזיס, ויטיליגו, דלקת עור אטופית, פטרת הציפורניים, צלקות, ונוספות אחרות מטופלות באמצעות חשיפה לאור בתחום העל סגול UVB באורך גל של 280-320 ננומטר.
לוויטיליגו, פסוריאזיס, דלקת עור אטופית (מין אקזמה) נמצאות בשימוש מנורות UVB. המנורות פולטות קרינה בתחום צר (Narrow Band) של 311-313 ננומטר. מנורות UVB רגילות פולטות קרינה בכל תחום UVB שבין 280–320 ננומטר ונחשבות בטוחות יותר אך דורשות טיפול יותר ממושך.
אקנה מטופלת באור נראה באורך גל של 415 ננומטר, ההורג את חיידק האקנה.
יישומים רפואיים אחרים לפוטותרפיה כוללים ניהול כאב, ריפוי פצעים מואץ, הצמחת שיער, שיפור במחזוריות הדם ובמחלות סינוס. ברבים מהם משתמשים בתרפיה בלייזר רך ובאור אדום בטווחי גל של 620-660 ננומטר.
ב-IPL משודרים הבזקי אור בשלושה אורכי גל. תחום אורכי הגל ניתנים לקביעה במכשיר בהתאם לגוון הלקוחה וגוון שיערה. הטיפול הפוטותרפי בטכנולוגיית IPL הנו טיפול שאושר ע"י -משרד הבריאות האמריקאי FDA , משרד הבריאות האירופאי CE ומכון התקנים הישראלי. נבחן בקפדנות והוכח שאינו מזיק לבריאות.
כיום קיימות בעולם עשרות אלפי מרפאות פוטותרפיה. אין לטיפול תופעות לוואי כפי שיש לסטרואידים הניתנים למחלות עור. או לכדורי הרואקוטן והאנטיביוטיקה שניתנים לטיפול באקנה.
חשוב לציין כי מדובר על תופעה שלא ניתן למגר באופן מלא אך בהחלט ניתן להביא להקלה משמעותית בחומרת התסמינים ללא תופעות לוואי, וללא שימוש בתרופות.
ואכן רופאי עור רבים לא מאמינים בטיפול בקרן אור אך מנגד רבים תומכים בשילוב עם טיפול פוטותרפיה.
ומניסיוני הרב בטיפול בבעיות עור על רקע גנטי תורשתי, כמו: אקנה, סבוריאה, כתמים, ניתן להגיע לשיפור ניכר לאורך זמן עם אפקט מצטבר גם לקרטוזיס פילאריס ולכל התופעות הנלוות לה. בטווח הארוך יתכנו התפרצויות ברמות שונות ויתכן ויהיה צורך לחזור על הטיפול – ניתן למנוע זאת ע"י טיפול משמר בבית ובמכון.
שבת שלום,
רבים מלקוחותיי הגיעו אלי לאחר שהטיפול ברפואה הקונוונציונאלית לא שיפר את מצבם ועם הטיפול בטכנולוגיית IPL ואנרגיית גלי רדיו RF קיבלו איכות חיים. הנך מוזמן לגלוש באתר הבית שלי ולהתרשם מעל 90 המלצות מלקוחות מרוצים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא אומר שזה לא עובד
רן20/06/2015אבל זה שהמכשיר יעיל לאקנה או כל תופעת עור אחרת לא מוכיח שהוא יעיל לקריאטוזיס פילאריס.
זה שמכשיר אושר תחת התויה מסוימת לא מקנה לו תוקף להתויה אחרת. זה בערך כמו לתת פרמין לבחילות הריון. זה שפרמין מונע הקאות ובחילות על רקע של מחלת ים לא אומר שהוא יעבוד על רקע של בחילות הריון.
כשאראה מחקר שקושר ישירות בין קריאטוזיס פילאריס למכשיר הזה דעתי תשתנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב אני פיזיקאי
רן20/06/2015כך שאני מבין היטב את נושא הגלים.
ועדיין טיפול מזה שאת מציעה הינו נורא פשוט למחקר. עצם זה שאף מחלקת לרפואת עור לא יצאה במחקר כזה לקריאטוזיס פילאריס דווקא מחליש את הטענה שלך.
לפעמים אפקט פלצבו הוא זה שגורם לריפוי.
אם את כל כך בטוחה במכשיר תציעי למנהלי מחלקות עור בבתי החולים לצאת לניסוי עם המכשיר שלך. אם זה יעבוד אולי תהיי מליונרית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהאגם15/06/2015
שלום..לפני חודש היה לי לילה שלם של הקאות שלאחר מכן הופיעו לי מתחת לעיניים ובלחיים מלא נקודות אדומות שלאחר בירור הסתבר לי שזה כלי דם שהתפוצצו בעקבות המאמץ בהקאות..הדבר עבר לי בערך לאחר שבוע וחצי..היום בכיתי המון ועכשיו אני רואה בצד אחד מתחת לעין כמה נקודות אדומות בדיוק כמו הנקודות שהיו לי לפני רק בכמות ממש קטנה..האם זה יכול להיות קשור לבכי והאם סביר להניח שזה יעבור כמו מה שהיה לי קודם או שזה משהו שיכול להישאר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן18/06/2015בהחלט כן לאחר הקאות ו מאמץ יש פתיחה של כלי דם , חלק עובר לבד אם לא להתייעץ עם רופא עור -אסתטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום!אגם14/06/2015
כמה זמן לוקח בערך לשיער גבות וריסים לצמוח לאחר נשירה?
והאם לאחר מריטה חד פעמית של גבות השיער חייב לצמוח? יש משהו שיכול לעודד צמיחה?
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום! - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן18/06/20156 חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בציפורן כף הרגלרן13/06/2015
מסיבה כלשהי הציפורן עבה יותר בקצה אחד... מתחת לציפורן יש כאילו שכבה נוספת.
זה קרה לי בעבר בציפורן אחרת קטנה יותר.. אז פשוט הכנסתי מעין פינצטה וניקיתי שם את כל השכבה ומאז זה לא חזר יותר..
באגודל זה קצת יותר קשה לעשות את זה כי איאפשר להגיע עד בפנים.
מה אפשר לעשות עם זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה בציפורן כף הרגל - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן14/06/2015ממליצה בדיקה לפטריות ולאחר מכן טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש עוד חודש עד התור. מה בנתיים?
רן14/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה בציפורן כף הרגל - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן15/06/2015לבקש מרופא המשפחה לשלוח לבדיקה ועד התור לרופא עור יש תשוב ה ואפשר להתחיל טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל איזה בדיקות מדובר?
רן15/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה לגבי הבדיקות
רן19/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיערותבר13/06/2015
לפני כשבוע קניתי סרום מאיץ צמיחה לגבות של חברת האיפור ארדל..המוצר פשוט הדביק לי את השיערות בגבות כמו דבק ולאחר מכן במשך כל השבוע לא הפסיק לנשור מהגבות שיער..שטפתי את החומר מהגבה(יש חתיכה שהדבק פשוט לא יוצא). אני ממש דואגת כי עכשיו הגבה פשוט בחצי יותר דקה מקודם וחסרת שיער..האם השיער שנשר יהיה חייב לצמוח ולחזור לעצמו כמו מלפני? ומה בערך קצב הצמיחה של השיער באיזור הגבות? יש משהו שמומלץ לעשות כדי לשפר את המצב? אני ממש לחוצה:( תודה רבה רבה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיערות - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן13/06/2015השיער יצמח זה ייקח כ3 חודשים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלופציהקארין12/06/2015
שלום רב אני בת 34 ולפני כחצי שנה שמתי לי שיש לי כמי קרחת קטנה בראש הלכתי לרופאה שנתנה לי משחה בשם דרמובט ובאמת שיש צמיחה באזור .לפני כחודש עשיתי טעות ונכנסתי לאינטרנט לראות מה זה בדיוק אלופציה ומאז אין לי שקט אני בחרדות שראתי שם שיש סיכוי שינשור כל השיער בראש ואני פשוט מפחדת רציתי לדעת מה הסיכוי לכך? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלופציה - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן13/06/2015אלופציה היא קרחת בקרקפת , זקן, גבה , בעקבות מתח , בדרך כלל הבעיה מסתדרת , יכולה לחזור אם המתח מתגבר .
לעתים יש מצב שאנחנו לא יודעים את הסיבה והוא במספר מקדים .
ברב המקרים המצב מסתדר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינוקסיסטודנטית10/06/2015
היי אני בת 30, הייתי אצל רופאת עור מומחית שהמליצה לי על שימוש במינוקסי 5% עקב דלילות קיצונית מאוד של שיער ושיער דק שאינו אורך (יש לציין שבעבר היה לי שיער שופע וארוך) התחלתי לפני שבועיים בערך טיפול במינוקסי 5%. נאמר לי גם על ידי הרופאה וגם ממה שקראתי בעלון שיש בתחילת הטיפול בשבועות הראשונים נשירה מסיבית אבל אצלי אני לא רואה שום שינוי בקצב הנשירה וזה ממש כפי שהיה לפני הטיפולץ האם זה אומר שאני לא מתאימה לטיפול והטיפול לא יעזור לי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינוקסי - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן11/06/2015טיפול במינוקסי הוא ארוך ולכן יש להתאזר בסבלנות ולא לכולם יש נשירה מקדימה . לפני 5 חודשי טיפול אין להוציא מסקנות , זה מינימום זמן .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם הבהרהיאע09/06/2015
שלום,
אני ממוצא אתיופי ומעל השפה העור כהה ,הקוסמטיקאית המליצה לי על
קרם הבהרה חזק ויקר ,האם כדאי לנסות וזה יעיל לפי ניסיונך ?
תודה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם הבהרה - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן14/06/2015לא ממליצה , תתייעצי גם עם רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
UYJHG14/06/2015הרופא אמר להתייעץ עם קוסמטיקאית....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן15/06/2015ממליצה להחליף למומחה אחר לשמוע עצה מקצועית ולא רק קוסמטית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- rf-ipl או אימטריקס לצלקות אקנהאבי09/06/2015
מה ההבדל בין טיפולים אלה ומה עדיף לטיפול בצלקות אקנה.
תודה רבה על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר rf-ipl או אימטריקס לצלקות אקנה - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן09/06/2015גלי רדיו גורמים לבניה של קולגן איכותי בבסיס הצלקות , מדובר בטכנולוגיה איכותית המשפרת את הצלקות { לא מעלימה } .
הבזקי אור מסייעים להפחתת הפיגמנטציה בצלקות ושיפור .
אמטריקס לא קשור .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקת מניתוח להסרת נקודת חןאיתי08/06/2015
שלום,
לפני כ 11 חודשים הסרתי נקודת חן במרכז החזה וכפי שהוזהרתי - נשארה צלקת.
הצלקת בולטת מעל שטח האור, אך העניין היחיד שבאמת מפריע לי הוא הצבע שלה - מעין עיגול אדמדם\ורדרד באמצע החזה.
האם הצלקת תקבל בהמשך את הגוון של העור, או שאם היא עדיין ורדרדה אחרי 11 חודשים אז כך היא גם תישאר?
האם יש מה לעשות(תכשירים/לייזר) על מנת שתקבל את גוון העור?
תודה
איתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקת מניתוח להסרת נקודת חן - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן09/06/2015זמן ריפוי של צלקת מינימום שנה , ניתן להזריק זריקות של קורטיזון להשטחת הצלקת לא להעלמות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור פנים אדוםדני07/06/2015
יי,אני בן 22 אני ג׳ינג׳י ואני כבר מיואש. פשוט נמאס לי מהעור שלי.הגוון של העור שלי הוא תמיד אדום גם בחורף.אני לא זוכר כבר כמה שנים לא ראיתי את עור הפנים שלי עם גוון לבן. נישבר לי אני יוצא לשמש ל10 דקות ואני כבר נשרף.אני יודע שהבעיה היא כמות המלנין בגוף שלי היא קטנה(או לא קיימת בכלל).גם כשאני לא נחשף לשמש עור הפנים שלי תמיד אדום.אני מיואש אני שונא להסתכל במראה ואני שונא להצטלם כי צבע העור פשוט מדכא אותי.אני לא יודע מה לעשות.אני מחפש כל פתרון בנרות.אני מוכן לכל דבר שרק יכול לעזור.אני בסך הכל רוצה עור לבן.לא שזוף,לא צבע יפה פשוט לבן. אין לי בעיה עם כל פתרון פלסטי וכל דבר שרק יכול לעזור אפילו במעט. אשמח לשמוע לעצתך אשמח לשמוע כל פתרון למצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור פנים אדום - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר07/06/2015כפי שאתה מתאר הנטיה של הפנים שלך לאודם מאד חזקה ולא בטוח שאפשר לשנות את זה. לפעמים אפשר להפחית את הנטיה לאודם ע"י טיפולים כגון לייזר או IPL, אבל את זה אפשר להגיד רק אחרי בדיקה. בכל מקרה, מומלץ לך להפחית את הציפיות- מקסימום תהיה מופתע לטובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גולה שומנית ואנטיפרספירנטערן05/06/2015
שלום ד"ר,
יש לי גולה שומנית בבית השחי כבר שנים וכירורגים אמרו שאין צורך להסיר.
בנוסף אני סובל מהזעת יתר ורציתי לדעת אם אפשר למרוח אנהידרול פורטה גם באיזור הגולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גולה שומנית ואנטיפרספירנט - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן06/06/2015בעקרון כן , יש לשים לב אם יש נפיחות בבלוטה אז לחזור להתייעצות נוספת לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. זאת אומרת
ערן06/06/2015שלא אמור להיות קשר בין שימוש באנטיפרספירנט לבין התפתחות בליטות שומן כאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)