מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער בפניםיעלי בת 2221/05/2011
שלום רב,
רציתי לדעת כיצד אפשר להסיר שיער מהפנים (איזור הפאות ולכיוון הלחיים, מתחת לסנטר)?
הבנתי שהפנים הם "איזור הורמונלי" ולכן אסור להסיר את השיער מהפנים בלייזר (הלייזר יגרום רק להחמרה של השיעור).
אשמח לתשובה בנושא, תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער בפנים - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט24/05/2011מומלץ טיפול באפילציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קופרוז-נימי דם בפניםאור21/05/2011
לי ולבתי בת ה7 יש קופרוז בפנים . נימי הדם שלי בולטים .שלה-רק אם מותחים את העור. האם העובדה שגם אני וגם היא סובלים מקרישיות יתר -זו הסיבה?
האם מדללי דם יעזרו בזה?
מה אפשר לעשות כדי למנוע זאת?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קופרוז-נימי דם בפנים - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט24/05/2011הטיפול המומלץ הוא לייזר קרן אור או מחט חשמלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחור סביב העיניים-טיפול קוסמטיאמיר20/05/2011
אני בן 35 שסובל מגיל 10 משחור סביב העיניים.
אחרי בדיקה מקיפה מסתבר שהסיבה לשחור סביב העיניים במקרה שלי הוא גנטי-תורשתי כמו גם אצל אבא וסבא.
איזה טיפול יכול לעזור שאין לו תופעות לוואי או סיכון גבוה?
אני מעדיף איזושהיא משחה אבל שמעתי על משחות שמזקינות את העור מתחת לעיניים ואחרות שפוגעות בזרימת הדם שם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחור סביב העיניים-טיפול קוסמטי - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט24/05/2011ניתן מלהזריק במקומית חומרי מילוי שיכולים לטשטש את הכהות לגבי קרמים מומלץ תכשירים המכילים חומצה הילורונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הקרמים שהצעת
אמיר26/01/2013קרמים מומלץ תכשירים המכילים חומצה הילורונית לא מזקינים את העור ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
להבית אקרמן27/01/2013לא נשמע לי שקרם כזה יכול לגרום להזדקנות העור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת כתם שמש באמצעות חנקן נוזליs20/05/2011
שלום,
יש לי כתם שמש יחסית קטן ולא מאוד כהה על המצח, אך נוכחותו מפריעה לי מבחינה אסתטית. ביקרתי אצל רופא עור שהציע טיפול בחנקן נוזלי להסרת הכתם.
לפני שאני מבצעת את הטיפול רציתי לודא: האם ישנם חסרונות לפתרון זה?
אני בעלת עור בהיר וחשוב לי שלא תשאר צלקת.
כמו כן, אשמח לדעת האם הגלד מהטיפול בחנקן הנוזלי בולט לעין בימים הראשונים? לכמה זמן?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת כתם שמש באמצעות חנקן נוזלי - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט24/05/2011בדכ הגלד נשאר מס ימים הסיכון הטיפול הוא הופעה של כתם היפופיגמנטרי בהיר באזור המטופל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. האם קיימים פתרונות טובים מזה?
ד29/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קמטוטים בפניםבת 2320/05/2011
אני בחורה בת 23, לאחרונה שמתי לב שנוצר לי מעיין קו עדין/ קמטוט לאורך שבין צידי האף לשפתיים. בנוסף, אני סובלת מעור פנים מעורב עם נטייה לאקנה, ועור פנים לא אחיד, כך שאני משתמשת בסבון וקרם פנים נטולי שומן.
כיצד ניתן להעלים את הקמטוט שנוצר? ואיך ניתן לטפל בזה בגילי?
האם שימוש במשחה רט-אוויט 0.5%, יכולה להעלים קמטוטים/ קווים עדינים שנוצרו בפנים, בנוסף לפעילות של זה נגד אקנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קמטוטים בפנים - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט24/05/2011טיפול מיום יומי ברטאויט יכול לעזור כטיפול באקנה וגם להאט את תהליך ההזדקנות לגבי קמטוטוים לעיתים יש צורך בהזרקה של חומרי מילוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקתאייל20/05/2011
שלום
רציתי לשאול בקשר להעלמת צלקת באיבר המין הגברי בשכבה העליונה שנגרמה מטיפול של חנקן נוזלי
טיפלתי בקלוקט במשך שנה זה עזר אבל לא העלים לגמרי וכרגע הקלוקט אינו עוזר
האם טיפול אסטתי יכול לפתור את הבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקת - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט24/05/2011במידה והצלקת שטוחה ובהירה השיפור יהיה מינימלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיעראנה19/05/2011
בת 20
תמיד היה לי שיער בינינו לא ממש דק ולא עבה
כל פעם שעשיתי בדיקת דם הכל היה תקין
אבל השיער שלי נהיה ממש ממש דק אי אפשר לתאר עד כמה
מה אני יכולה לעשות??! ממש קשה לי עם זה:(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט24/05/2011ניתן להשתמש במינוקסידיל 5 % באופן יום יומי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת פלולות מהצוואראביב19/05/2011
שלום רב
על צווארי יש דיי הרבה פלולות (דיי קטנות, אבל גדלות עם הזמן)
בשנתיים האחרונות יוצאות להן פלולות נוספות והתחושה שלי ושל הסובבים שהכמות הולכת וגדלה...
הייתי אצל רופא עור שהציע לי לקחת מספרים סטריליות או אפילו קוצץ ציפורניים ופשוט לחתוך את הפלולות מה"בסיס" שלהן כמה שיותר קרוב לעור.
אני חייב לציין שזו פעם ראשונה שאני שומע על אופציה כזאת והאמת שזה דיי מפחיד אותי..
אשמח לקבל חוות דעת כללית על אופן הטיפול הזה ו/או המלצה לטיפול אחר שניתן לבצע.
כמו כן - אשמח התייחסות לעובדה שיוצאות להן פלולות חדשות (כאילו הקיימות מדביקות את העור).
תודה רבה
אביב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת פלולות מהצוואר - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט24/05/2011לא מדובר בהדבקה אלא בנטייה גנטית ניתן להסיר את הנגעים עיי הקפאה בחנקן נוזלי צריבה בלייזר או מחט חשמלית וגם חיתוך כרורגי שמומלץ שיבוצע עיי רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמא שלי לימדה אותי טריק
ר15/06/2011אני קושרת חוט תפירה מסביב, חזק וקרוב לעור, ותוך יום זה הופך לשחור ונושר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כוויות עורמאור18/05/2011
אני בן 18, לפני כשנתיים ידידה עשתה לי פן. היא אמרה לי שהיא יודעת לעשות טוב, בזמן שהיא עשתה לי שרף לי ברמה שלא ניתן לתאר ושאלתי אותה אם זה צריך לשרוף ככה והיא אמרה לי שכן אז שתקתי כי בסך הכל אני טיפוס שלא מתלונן, עד שזה הגיע למצב שכל החדר היה עשן לבן כזהוכשהסתכלתי במראה הקרקפת הייתה אדומה. כשחזרתי הביתה שמתי לב שנוצר לי מפרץ קטן בצד אחד. אני נשבע שלפני זה לא היה לי אותו. אחרי תקופה מסוימת איכשהו מישהו עשה לי פן עוד פעם ממש שרף לי ונוצר לי עוד מפרץ אבל פחות מהקודם.
עד היום כעבור שנתיים יש לי מפרץ אחד יותר גדול. זה ממש בולט לעין מצד אחד אני פשוט נראה מקריח.
בנוסף למפרצים יש לי גם שיער דליל מאוד מקדימה וזה בדיוק האזור שהיא עשתה לי בו פן.
האם יתכן שהנזקים הללו הם בגלל הפן? ואם כן מה עושים?? האם הנזק הוא בלתי הפיך??
תודה רבה לעוזרים:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למעוניין
רינה18/05/2011בוודאי! הפעולה של הפן היא בעצם לחמם את השערה, נהוג לעשות פן כ20 מ' מהקרקפת, מאחר וככול הנראה חברתך עשתה לה פן קרוב לקרקפת וחיממה על יתר את האזור, הזקיקי שיער נפגמו. בדרך כלל זה קורה כאשר הפעולה חוזרת על עצמה וללא זהירות.
עם הזמן הזקיק נפגם ויוצא החוצה,ובהמשך כבר לא יצמח שם שיער יותר.
כל פעולה שתעשה בשיער, תחליש את זקיקי השיער לכן לא כדאי לשחק איתו יותר מדיי.
אני יכולה להוסיף שגם אני ביצעתי 2 החלקות בשיער שלי והיום אני משלמת ביוקר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שחשוב
רינה18/05/2011אל תעשה יותר פן ותתחיל לשקם אותו..
לפעמים התוצאות הן בלתי הפיכות וחבל.
אה ואני לא רופאה אבל שמחתי לעזור (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אבל עשיתי פן בסך הכל פעמיים..ו..
מאור18/05/2011המצב באמת בלתי הפיך? אין משהו לעשות? יכול להיות בכל זאת שזאת התקרחות גנטית..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו יכול לענות??
מאור21/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו?
מאור24/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס26/05/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בקרם אקס אזלרינה18/05/2011
שלום אני משתמשת בקרם למריחה בלילה שלפי מיטב הבנתי החומצה בו פעילה וגבוהה מאוד, התכשיר מיועד להבהרת כתמים , וטיפול האקנה.
לאחר כחודש וחצי של שימוש העור פנים שלי התייבש, נמתח, התקשה ונהיה אדמומי ולאחר מכן החל להתקלף, נוצר לאחר הקילוף כוויה מאוד גדולה בפנים, החלתי להשתמש בביאפין להרגעה , כעת אני אחרי המלחמה, אך יש לי כתמים חומים בפנים וגם כתם גדול של כויה שלא נעלם.. מניסיון שלכם רופאים יקרים, איך נראה לכם יסתיים הסיפור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בקרם אקס אזל - תגובה
ד''ר אלכסנדר אלטס18/05/2011רינה, שלום.
סיפורך אומנם מפורט מאד, אך גם הוא לא מאפשר לחוות דעת ללא בדיקה אישית. פני נא לרופא עור באזורך ותקבלי הערכה מקצועית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש במי חמצן להבהרת כתמי עורעומר18/05/2011
שלום,
רציתי לדעת האם מי חמצן יכולים לעזור להבהרת כתמי עור.
אם לא - האם ישנם חומרים אחרים שניתן לקנות ללא מרשם לשם הבהרת כתמי עור? מהם?
תודה מראש!
עומר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש במי חמצן להבהרת כתמי עור - תגובה
ד''ר אלכסנדר אלטס18/05/2011בוקר טוב.
ללא מרשם רופא נמקר בקופות חולים ג'ל אזומד ( Esomed) בריקוז 4%
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
עומר18/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיגולים שחורים סביב העינייםדורון17/05/2011
יש לי עיגולים כהים סביב העיניים וזה לא הכי מחמיא בעולם, בלשון המעטה.
אמא שלי אומרת שזה כיוון שאני רזה מדי, ואם אני אשמין בפנים הם ייעלמו.
יש אולי טיפול בקרמים לעיניים לבעיה שלי?
כל פיתרון יתקבל בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיגולים שחורים סביב העיניים - תגובה
ד''ר אלכסנדר אלטס18/05/2011לתופעה יכולות להיות סיבות שונות, לכן גם לא קיים טיפול אוניברסלי המתאים לכולם. ההמלצה היא להתייעץ עם רופא עור שעוסק בטיפולים אסתטיים. בחלק ניכר של המקרים ניתן אם לא לפתור את הבעיה, אז לפחות לשפר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעת יתרדורון17/05/2011
שלום,
אני בן 21 וסובל מהזעת יתר בכפות הידיים (יש את הבעיה גם ברגליים אך היא פחות מפריעה לי).
הבעיה הגדולה באה לידי ביטוי בתקשורת עם אנשים (לחיצות יד וכו').
אני יודע שזה לא קורה תמיד מחום או מלחץ, אני יכול לשבת במחשב ולהתחיל להזיע בידיים.
שמעתי על פיתרון שהוא ניתוח להוצאת בלוטות הזיעה אך הוא יקר, כואב וכתוצאה מכך, הזיעה מופרשת ממקומות אחרים.
מה אתם ממליצים לי לעשות? שווה לבדוק את הניתוח?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס18/05/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רט-אוויט..17/05/2011
היי שאלונת קטנטונת
אני משתמשת ברט אוויט ג'ל 0.05% בשביל לטפל בפצעי בגרות
רציתי לשאול אם אני יכולה להתחיל טיפולי אינפרא בשביל הסרת שיער בפנים (שפם+פאות) בזמן הטיפול
רופא העור שלי אמר שזה בסדר אבל אני ממש לא סומכת עליו
אשמח לתשובה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רט-אוויט - תגובה
ד''ר אלכסנדר אלטס18/05/2011שלום.
האחראיות על מצבך על הרופא עור שלך, לכן לא אתערב בהמלצותיו. אם זאת, כדאי לנהוג בזהירות מרבית. ויטמין A וטיפולי אור לא כל כך מסתדרים ביחד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גידולים קטנים בפניאורה17/05/2011
שלום,
אני בת חמישים וזמן מה הופיעו לי בפנים גידולים קטנים. רופא העור אמר שמדובר בגדילה של בלוטות זיעה ואין לזה טיפול. מאחר ומדובר בבעייה אסטטית בעיקרה, רציתי לשאול - האומנם אין טיפול? מה בכל זאת אפשר לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גידולים קטנים בפני - תגובה
ד''ר אלכסנדר אלטס18/05/2011בוקר טוב.
כמובן, לא ניתן לתת עצה מדוייקת בלי לראות את נגעים, אבל טיפול במחט חשמלית, לייזר, וכ"ד בא בחשבון כאופציה טיפולית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגידולים קטנים בפני
אורה18/05/2011לדר אלטס,
איפה אפשר לבדוק את האופציות שהצעת?
אנא המלץ על מקום או מקומות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגידולים קטנים בפני - תגובה
ד''ר אלכסנדר אלטס18/05/2011בכל קליניקה לרפואה אסתטית- הן של רופא עור והן של כירורג פלסטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)