מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםבעיה26/01/2011
שלום בשבת האחרונה יצא לי פצע שנראה כמו שריטה ומה שהכי מוזר שהדבקתי את חברה שלי היא הייתה אצלי שעה ואחרי 3 שעות בערך נהיה לה פצע/ שריטה כמו שלי במצח מזה הדבר הזה? ומה עלי לעשות בנידון? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס27/01/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעוניםאיזבל26/01/2011
שלום שמי איזבל ואודה לתשובתכם בבעיתי.
מופיעים לי על הפנים (באזור הלחיים) פתעונים כמו פצעי בגרות. יש לצין כי אינני נוטלת גלוגלות ואף פעם לאורך כל גיל ההתבגרות לא היו לי פצעונים.
מה הוגרם לכך?
התזונה שלי רגילה ואורח החיים שלי רגיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעונים - תגובה
ד''ר אלכסנדר אלטס27/01/2011שלום, איזבל.
הפצעים יכולים להופיע בכל גיל. לאיבחון מדויק והמלצות אישיות מומלץ לפנות לרופא עור שלך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימנים אדומים לאחר טיפול בלייזראלונה26/01/2011
שלושה שבועות לאחר טיפול בלייזר סופרנו ברגליים העור שלי התמלא בנקודות אדומות בהירות קיבלתי משחה בשם יומובט האם מומלץ להפסיק את טיפול הסרת השיער בלייזר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימנים אדומים לאחר טיפול בלייזר - תגובה
ד''ר אלכסנדר אלטס27/01/2011מומלץ לבקש בדיקה של רופא יועץ של המכון, בו את מבצעת את הטיפול. הוא אמור לתת פתרונות לכל מה שקשור לסיבוכים של הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דמודקסליאור26/01/2011
שלום!
אני סובל זה זמן רב מדמודקס ושאלתי היא, האם רוקטן יכול לעזור לי מאחר והבנתי שהטפיל נמצא בזקיקי השיער שבבלוטות החלב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דמודקס - תגובה
ד''ר אלכסנדר אלטס27/01/2011ליאור, שלום
רואקוטן לא יעיל נגד דמודקס
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחדשות עור בפנים לאחר מכהליאון26/01/2011
שלום,
אני מודע לעובדה שמבלי לראות את המכה קצת קשה לענות, אבל אין לי דרך אחרת לקבל מענה כיוון שאני חייל ויכול לקחת זמן עד שאראה רופא עור, אם בכלל.
קיבלתי מכה בפנים, מימין לאזור שבין הלחי לעין. כתוצאה מהמכה נתלשה לי חתיכת עור קטנה והאזור התנפח. אחרי המכה הנקודה בה העור השתפשף היה בגוון לבנבן אני חושב, ועכשיו הוא אדום. לא ירד דם.
השאלה שלי היא האם העור אמור להתחדש או שישאר שם סימן?..
יש משהו שניתן לעשות חוץ מלשמור על האזור נקי (פולידין)?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחדשות עור בפנים לאחר מכה - תגובה
ד''ר אלכסנדר אלטס27/01/2011ליאון, שלום.
חבלות אינן בתחום ההתמחות של רופאי עור, אלא של המקצועות הכירורגיים.
באופן כללי מה שיקבע ישאר סימן או לא- זהו העומק של הפגיעה, שלגביו ניתן להתרשם רק בבדיקה האישית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רט אוויט ותוספיםר26/01/2011
שלום,
האם נטילת תוספים כמו נוגדי חימצון וMSM (גופרית) וחומצה אלפא ליפואית,
לא מזיקה בעת שימוש ברט אוויט בפנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רט אוויט ותוספים - תגובה
ד''ר אלכסנדר אלטס26/01/2011שלום.
לא אמורה להיות אינטראקציה בין התכשירים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ר27/01/2011בטעות לקחתי אתמול מולטי ויטמין שמכיל גם ויטמין A
ובלילה לא שמתי את המשחה כי נאמר לי שאסור לקחת ויטמין A בכמות גדולה עם רט אוויט.
אני מניח שמינון ויטמין A במולטי ויטמין נמוך , האם אפשר היום בערב לחזור להשתמש ברט אוויט? אם הייתי מורח בלילה רט אוויט האם יש תופעות בין התוסף למשחה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קעקוע שבולט מהעורסער25/01/2011
שלום, יש לי קעקוע 3 שנים-בערך חצי שנה אחרי שעשיתי אותו הוא התחיל לבלוט קצת החוצה מהעור, לסירוגין (במיוחד בתקופת הקיץ). השאלה שלי היא אם זה נפוץ והאם צריך לעשות משהו בנדון? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קעקוע שבולט מהעור - תגובה
ד''ר אלכסנדר אלטס26/01/2011סער, שלום
זה יכול להעיד על תגובה לקעקוע, לכן יש מקום להתייעץ עם רופא עור ולקבל המלצות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדפרין -שימוש לא יומיומיד``ר סמדר שרייבר25/01/2011
שלום רב,
האם ניתן להשתמש באדפרין לא באופן יומיומי קבוע אלא לפי תחושה, למשל יום כן יומיים לא.
האם שימוש כאמור עלול לגרום לכתמים בעור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדפרין - תגובה
ד''ר אלכסנדר אלטס26/01/2011מוראן, שלום.
תיאורטית, ניתן "לשחק" עם המינון, אך ההמלצות מותאמות אישית לך אפשר לתת רק בבדיקה האישית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רואקיוטן ואלכוהולליאור25/01/2011
שלום.
אני בן 21 ומשתמש ברואקיוטן במשך כשלושה חודשים, לא שתיתי אלכוהול מאז, ואני מאוד רוצה כבר לשתות, מה הנזק שיכול להגרם אם אני ישתה אלכוהול ביחד עם הכדורים?
אם אני יעשה הפסקה של יום מהכדורים ובאותו יום אני אשתה ואז יום אחרי ימשיך לקחת את הכדורים רגיל, זה בסדר??
תודה מראש על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקיוטן ואלכוהול - תגובה
ד''ר אלכסנדר אלטס26/01/2011ליאור, שלום.
רואקוטן ואלכוהול מתחרים על אותו מקום בכבד, לכן שילוב יכול להכביד על תפקוד הכבד. גם הפסקה של יום לא תפתור את הבעיה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליטה שחורהשיר25/01/2011
שלום!
כבר כמה חודשים שיש לי בליטה על הלחי, וזה נראה כמו ג'ולה שחורה מעל העור. שמותחים את העור קצת ניתן לראות את זה בבירור,שבליטה אפורה-שחורה. אני רוצה להבהיר,זה לא נראה כמו שחור או חצקון,זה מתחת לעור וכמה חודשים שזה לא עובר.
האם תוכלו לשער מזה?
השבוע אני הולכת לקוסמטיקאית,שהיא תוכל לטפל בזה או שרק רופא עור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בליטה שחורה - תגובה
ד''ר אלכסנדר אלטס26/01/2011שלום, שיר.
אם קוסמטיקאית שלך מספיק מנוסה, היא תדע לכוון אותך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי בעורמורן25/01/2011
הי, שמי מורן בת 32 בריאה בדרך כלל.
לפני כ 4 חודשים (וסמוך לכניסה לדירה חדשה) התחיל להופיע לי גירוי בעור בכל הגוף. זוהי אינה פריחה אלא גירוי/עקצוץ בכל הגוף ורק לאחר שאני מגרדת באיזור מופיעה תגובה עורית של אודם ומעין נקודות קטנות - כמו פריחה שגם עובר לאחר 15 דקות בערך. מה שכן הגירוי נודד ממקום למקום ואינו משויך למקום ספציפי.
רופאת המשפחה הפנתה אותי לרופא עור - אשר רשם לי טלפסט 180 ואני לוקחת את הכדור מאז ברמה יומיומית.
כמו כן הופניתי לאלרגולוג אשר מצא רגישות לאלרגנים נשימתיים (מה שלא מסביר גירוי עורי) ולכן לא חשב שמדובר באלרגיה והמליץ לי להמשיך לקחת טלפסט. מה שכן בששת הימים בהם נאלצתי להפסיק את הטלפסט גיליתי כמה החמרה היתה שכן המצב היה בלתי נסבל ממש לא יכולתי לצאת מהבית אפילו בלשון ובחניכיים חשתי צריבה.
בנוסף, התווסף משהו חדש - דרמוגרפיזם, כל איזור אותו אני מגרדת - גם בהיסח הדעת פתאום נראה כמו חריטה/כוויה וגם זה, עובד אחרי כרבע שעה.
ולסיום - אני לא יודעת אם יש קשר או לא אבל החלו לי כאבים באיזור של האולקוס - האם קיים קשר בין צריכת הטלפסט לאולקוס?
אנא עזרו לי אני ממש חסרת אונים ולא יודעת למי לפנות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס26/01/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהספיר24/01/2011
שלום רב.
אני לוקחת רקואטן במשך כחודשיים 20 מילגרם כדור אחד ביום.
אין לי פצעי אקנה קשים אך הם עיקשים ושנים רבות הפנים שלי לא נקיות.
במהלך הטיפול ברקואטן אני חשה כי יש לי נשירת שיער מאוד מאוד גדולה.
אני מרגישה שאיבדתי שיער רב והנשירה התחילה רק עם תחילת הטיפול.
האם מה שאני אומרת זה הגיוני?
איך אפשר לטפל בכך?האם יש כדורים?
והאם צריך מרשם?
נואשת וחייבת הצעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
ד''ר אלכסנדר אלטס26/01/2011ספיר, שלום.
כל מה שקשור לטיפול והשלכותיו נמצא בתחום האחראיות של הרופא, ממנו קיבלת טיפול. צרי אימו קשר לגבי התופעה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדמומיות אחר הוצאת שחוריםמור24/01/2011
שלום! עשיתי טיפול פנים היו להוצאת שחורים ואחריו נשארו לי כמין פצעים אדומים ועדין לא עברו רציתי לדעת אם זה דבר נורמלי? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס26/01/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסים אדומים על העורדניאל24/01/2011
שלום רב,
אני בן 21. כבר תקופה ארוכה אני מבחין בפסים אדומים על הבטן/היד שמופיעים בקפלי העור, לא מגרדים ומופיעים בהתקפים של מספר דקות בד"כ ונעלמים....
מה יכולה להיות הסיבה לתופעה זו? כיצד עליי להשלים הבירור?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעוניםוי24/01/2011
שלום רב,
כאשר נכנסתי להריון התחילו להופיע אצלי פצעונים על הפנים והגב העליון,יש לציין שאפילו בגיל ההתבגרות לא סבלתי מפצעונים עור הפנים שלי היה חלק.
כרגע אני חודשיים לאחר לידה ואין שום שיפור במצב העור.
מה עלי לעשות,איזה טיפולים יש,ואיזה הכי כדאי?
בתודה מראש
לנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעונים - תגובה
ד''ר אלכסנדר אלטס26/01/2011שלום רב,
הפצעים יכולים להופיע בכל גיל. לאבחון מדוייק ובחירת הטיפול מומלץ להתייעץ עם רופא עור
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)