מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צלקות של פצעי בגרותגיא30/01/2011
יש לי בעיה של צלקות של פצעי בגרות זה כמו כתם חום כהה יותר מהעור שטוח.
השאלה שלי אם יש איזו שהיא משחה או טיפול שיכול להסיר את זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות של פצעי בגרות - תגובה
ד''ר אלכסנדר אלטס31/01/2011קיים מגוון די מרשים של תכשירים וטיפולים. לבחירת המתאים לך מומלץ לפנות לרופא עור/פלסטיקאי העוסקים באסתטיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוליקוליטיס ברגליים ובידייםפ. ריברה30/01/2011
שלום,
אני בן 26, מזה כ10 שנים סובל מפצעונים ע"ג השערות ברגליים ובידיים. רוב הפצעונים נמצאים באיזור הירכיים ומופיעים בכל השנה, בעיקר בקיץ. הזעה גורמת להחמרת הבעיה/
במהלך השנים קיבלתי את הטיפולים הבאים אצל רופאי עור:
1. משחות אנטיביוטיות שונות או אנטיביוטיקה לטווח קצר (שבוע-שבועיים) - שיפור לתקופה קצרה
2. ניקוי האיזורים הנגועים באמצעות Dermax / Cetaphil / סביעור - שיפור קל מאד
3. נטילת מינוציקלין 100 למשך כחצי שנה - גרם לירידה של 20-30% בפצעים
הטיפול האחרון שהוצע אצל רופא עור הוא שימוש ברואקוטן
בשנה שעברה טיילתי תקופה ארוכה בחו"ל ולהפתעתי הפצעים כמעט נעלמו. ההבדל היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא אקלים קר ויבש (בארץ אני גר באיזור החוף).
האם יש טיפול אחר שניתן לנסות מלבד נטילת רואקוטן? אולי שינוי בתזונה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס31/01/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גם לי הורידו לפני שבועשמעון30/01/2011
הורידו לי לפני שבוע איזה עשר יבלות בסנטר במס' מוקדים, תוך כמה זמן זה אמור ליפול? ואחרי כמה זמן יש נורמלזציה של המקום וזה חוזר לקדמותו ללא אדמומיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכוונתי בחנקן נוזלי בסנטר
שמעון30/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס31/01/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעין בועות קור על הפניםדנית30/01/2011
בת 13.תמיד מופיע לי על הפנים מייד עם מזג אויר קר. מה למרוח כדי למנוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספה
דנית30/01/2011כמו אחרי עקיצת יתוש. חולף אחרי כשעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קו חום מעל השפתיים - דחוףףףףף!!!דניאל גלית30/01/2011
אני מתחתנת בקרוב ויש לי קו יובש מעל השפתיים, היה לי יובש שפתיים וליקקתי את השפתיים ונהיה לי סימן של קו חום מעל השפתיים מה לעשות כדי להעלים אותו ??????
תודה מראש !!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קו חום מעל השפתיים - דחוףףףףף!!! - תגובה
ד''ר אלכסנדר אלטס31/01/2011בוקר טוב.
ההמלצה הכללית לשמן היטב את השפתיים ולא ללקק אותן. לגבי המלצות ספציפיות עלייך להיבדק אישית ע"י רופא עור/ פלסטיקאי העוסקים באסתתטיקה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינוקסי 5שלום29/01/2011
שלום,
1.האם תחילת שימוש במינוקסי 5 יכולה להביא לנשירה מוגברת בהתחלה כחלק מתופעות הלוואי? עד כמה זמן יכולה להימשך נשירה מוגברת עד להתאזנות?
2. האם התרופה יעילה להתקרחות במפרצים במידה והשיער אינו דליל ואין נשירה מורגשת ממש אלא היווצרות של מפרצים קבועים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינוקסי 5 - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ30/01/2011שלום רב
1. למיטב ידיעתי לא.
2. התכשיר יעיל לשימוש בכל אזורי הקרקפת.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקינודרם וקלירסדנה29/01/2011
קיבלתי מהרופא את המשחות והוא אמר לי למרוח את הסקינודרם פעמיים ביום , האם אפשר להיחשף איתו לשמש ?
ומה עושה קלירס 10 ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקינודרם וקלירס - תגובה
ד''ר אלכסנדר אלטס31/01/2011כל ההוראות הקשורות לטיפול הנן בסמכותו הבלידית של הרופא המטפל שלך, לכן הוא הכתובת היחידה לשאלותיך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער חזקהאנה29/01/2011
שלום!
מזה כמה זמן נדמה לי שיש לי נשירת שיער ממש חזקה. לפעמים אני חושבת שזה רק בראש שלי.
אבל היום קמתי סירקתי טיפה את השיער ואחרי שני הוצאתי יותר מ30 שיערות מהשיער שלי (לא כאלה שהיו על המסרק)
אני בת 23 ואין לי חוסרים בתזונה לפי הבדיקות דם. ממה יכולה להיות הבעיה כי זה מאוד מלחיץ
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער חזקה - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ30/01/2011אנה שלום
עד 100 שיערות ליום הינה נשירה נורמלית לחלוטין שאינה דורשת כל התערבות . מעבר לכך , יש צורך בבדיקות דם מסוימות כדי לבדוק חוסרים ספציפיים ולא ברור לי אם כולם נעשו, לכן המלצתי היא לפנות לרופא המטפל על מנת לבדוק את העניין.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה!דניאל28/01/2011
היי, קוראים לי דניאל ואני בת 17.
כתבתי את ההודעה הזאת בפורום רפואת עור משלימה ואמרו לי לכתוב אותה גם כאן.
אני מאובחנת ברמה הנמוכה ביותר של לבקנות - כלומר צבע השיער שלי הוא בלונד יחסית כהה, עיניים ירוקות ויש לי נקודות חן.
השיער שלי יבש ופגום מהרגיל. לא משנה כמה מסיכות אני שמה לו, מרככים - הוא תמיד יבש.
לאחרונה גיליתי שיש קשר בין הלבקנות שלי לבין היובש בשיער.
בגלל שאין פיגמנטים אז השערה לא נעימה, לא רכה ויבשה.
יש לי תלתלים מאוד יפים אבל איך שהם מתחילים אפילו טיפה להתייבש אחרי המקלחת - הם מאבדים מצורתם, נהיים לא נעימים למגע, וכשהוא יבש לגמרי, השיער שלי הופך להיות "מחושמל" כולו.
רציתי לשאול אם יש משהו שאפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה הזאת, אולי איזו תרופה, אולי מסיכת קראטין, או משהו אחר...
אני כבר ממש חסרת אונים!
תודה רבה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה עזרה! - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ30/01/2011דניאל שלום
הפתרונות למצב זה נמצאים ברמה הקוסמטית , קרי מספרות ולא ברמה הרפואית.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים לאחר מריטת שיעררינת28/01/2011
לאחר מריטת שיער בשעווה באיזור המפשעה הירכיים והשוקיים, מופעים פצעים מוגלתיים שנישארים לאורך זמן, גם לאחר שהם מגלידים, נישארים סימנים כהים על העור באיזור הקבוביות וחוזר חלילה. לעיתים הפצעים מקשים על השערה לצאת והיא חודרת תחת העור והמצב מחמיר. הייתי אצל רופא עור שאמר שאין פיתרון. מדובר בנערה בת 16. האם יש איזשהו פיתרון למצב? יש לי אפשרות להוסיף תמונה אם צריך.
תודה, אמא שלה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים לאחר מריטת שיער - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ30/01/2011רינת שלום
לאורך זמן הפתרון היחידי הינו הסרת שיער מלאה במקום בלייזר, IPL או אפילציה.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עפעפיים נפוליםיעל28/01/2011
שלום,
ברצוני לשאול האם אפשר לשים קרם עיניים על העפעפיים, ואיך מטפלים בעפעפיים נפולים שלא ע"י ניתוח.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עפעפיים נפולים - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ30/01/2011יעל שלום
ניתן להשתמש בקרם עיניים על העפעפיים. אין דרך לענות לגבי עפעפיים נפולים מבלי לראות במה מדובר.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם משהו שמע על ד"ר שימל דבורה ?חנה28/01/2011
אני מבקשת חוות דעת על ד"ר שימל דבורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד רופאה ללא התמחות ברפואה -
נתי19/03/2011לא ממליצה ,אין לה מספיק ניסיון במילוי קמטים ,חדשה מאוד בתחום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלת עם לחנקןיהודית28/01/2011
שלום, הורידו לי מס' יבלות מהצוואר עם חנקן נוזלי. וניתן לי משחה אנטיביוטית למרוח
אחרי כמה זמן ניתן להתקלח עם מים חמים וסבון?
וממתי ניתן להתגלח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלת עם לחנקן - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ30/01/2011יונתן שלום
אין כל מניעה לבצע את שתי הפעולות שציינת במיידי וזאת בתנאי שלא פוצעים את המקום המטופל בגילוח.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קומדוניםחנה27/01/2011
קומודון/ים בלחי תפח וכעת יש להסירו. האם ניתן להסירו בלייזר או שזה מחייב ניתוח?
תודה
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס27/01/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_ניתוחים_פלסטיים_ניתוחי_אף_כירורגיה_פלסטית' id=link]ניתוחים פלסטיים, ניתוחי אף, כירורגיה פלסטית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקזמה בכפות הידייםרבקה27/01/2011
בוקר טוב
יש לי אקזמה בכפות הידיים כבר כמעט שנתיים
ולא מוצאים לזה פתרון
א. ברצוני לשאול אם יש פתרון לזה?
ב. הייתי מאד רוצה לדעת אם למישהו/י היה דבר כזה ועבר לו?
אשמח מאד לעזרה מכל גורם.
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס27/01/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופה-אגזמה בידיים
anat23/02/2011לאגזמה בידיים הכי טוב -טבעקוטאן-עזר לי מאד והיתה לי אגזמה ברמה גבוהה מאד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)