מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה על המשחה CLEAR EXשאול09/02/2011
צריך למרוח אותה נקודתי או שטחי?
ועוד שאלה, כתוב שזה מלבין סדינים ושיערות - ואני רוצה לשאול האם צריך כמות גדולה או שמספיק נגיעה קטנה של המשחה בשיערות הראש\בגבות - ויישר השיערות נהיות לבנות?
פשוט אני משתמש בזה באיזור המצח ואני מפחד שזה ילבין את השיערות בראש\בגבות שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על המשחה CLEAR EX - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט12/02/2011מומלץ שימוש נקודתי בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התכהות דרסטית של איבר המיןג'וני09/02/2011
שלום,
אני בן 30, לפני כשנתיים התחלתי להשתמש במכשיר וואקום-משאבה שעובד במים חמים לחיזוק הזקפה ועיבוי והגדלת האיבר (שאכן עשה שינוי למרבה הפלא), מרוב התלהבות עם הזמן החלתי לעשות בו שימוש יתר- מעל הזמן המומלץ. יום אחד הבחנתי שאיבר המין שלי הפך לכהה מאוד לכל אורכו, פרט לתחילתו שם כנראה לחץ המשאבה פחות פעל. עברו כשנתיים מאז ועדיין אין שינוי. אחרי שהפסקתי להשתמש במשאבה איבר המין מעט התבהר שוב אבל רחוק מאוד מצבע העור הטבעי. הוא בעיקר התבהר בחלקו התחתון (הקרוב יותר לגוף) בזמן ששאר הפין עדיין כהה מאוד. הדבר מאוד מאוד מפריע לי ואף גורם לי לדיכאון, אני מתבייש שיראו אותו במקלחות משותפות של בריכות שחייה וכו , וכן איבדתי את בטוחני העצמי בכל הנוגע לאיבר מיני, אני ממש רוצה את אותו גוון טבעי של איבר המין שלי. . גוון העור הטבעי שלי הוא די בהיר וזה נראה מוזר ומשונה שגופי בהיר ואיברי כשל אדם בעל גוון כהה מאוד עד שחור, מה גם שהגוון לא אחיד באיבר עצמו.מעבר לכך גם העטרה שלכהי עור היא בגוון בהיר, אצלי היא בעלת גוון כהה ולא טבעי
שמתי לב שאחרי מקלחות ארוכות במיוחד עם מים חמים מאוד הגוון חוזר לצבעו הורדרד הנורמלי...אך לאחר מכן חוזר כמעט לחלוטין לאותו הגוון.
דבר נוסף, לפני מספר ימים היה לי קילוף קל משפשוף או משהו, בחלק התחתון של האיבר, כאשר קילפתי את החלק הקטן הזה - זה היה כאילו הוסר החלק הכהה והגוון היה בדיוק אותו גוון טבעי שלי, אך כאמור זהו קוטר קטנטן..ועכשיו בכלל איבר המין שלי כמו פסיפס גוונים - אנא מכם יש לכם רעיון כלשהו כיצד ניתן לנסות לפתור, כל דרך, כל הצעה...?
למען האמת הייתי אצל רופא עור ללא קשר לבעיה זו, אמרתי לו בעל פה הוא בכלל לא טרח ואמר שאין מה לעשות. לאחר שבסופו של דבר הביא מבט - אמר אין מה לעשות...ללא שום הסבר.
מישהו מכם נתקל בתופעה או שיש לו רעיון לטיפול? אשמח מאוד!
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכהות דרסטית של איבר המין - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט12/02/2011בדכ אבר המין כהה יותר מגוון העור יתכן שמיקרה שלך מדובר בפיגמנטציה שהופיע מגירוי או דלקת קלה של העור ניתן לנסות קרם הבהרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכהות דרסטית של איבר המין
ג'וני12/02/2011שלום ד"ר שוחט, תודה לך על תשובתך..
העובדה שגוון עור הפין כהה יותר משאר הגוף ברורה לי, אך בפנייה כתבתי שעקב שימוש יתר ביום מסוים עם מכשיר משאבה שעובדת על לחץ מים, התכהה איבר המין שלי באופן קיצוני, ביחס לגוון הטבעי שהיה לפני.
למרות שהבעיה שלי היא כביכול זניחה - זו בעיה שגורמת לי לבעיות רבות בבטחון העצמי: אני לא נכנס למקלחות משותפות במכון הכושר והבריכה בהם אני מתאמן, נבוך במגע מיני עם נשים שאני מכיר ואף קיבלתי הערה על כך בסיטואציה כזו - אשמח לקבל ממך מידע שיוכל לשפר / לפתור את הבעיה.
מה שם משחת ההבהרה עליה המלצת - ובאיזה אופן היא עובדת? האם היא אינה מצריכה מרשם או שמא עלי לקבוע תור לרופא?
תודה לך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד בכל הגוף-בבקשה עזרו לייעל09/02/2011
שלום,
לפני כשבועיים עברתי ניתוח באזור הגב (הוצאת ליפומה) ובקרקפת (נבוס סביצאוס). נמרחה לי לאחר הניתוח סינטומיצין שכנראה גרמה לתגובה אלרגית מקומית. קיבלתי משחות אחרות מרופא המשפחה (אפלומיצין) ורופא עור (פוסיקורט) שלא ממש היטיבו. לאחר כחמישה ימים לקחתי זילרג'י שלא הפסיק את הגרד אך אפשר מספר שעות של הקלה. אני כותבת כי מזה כשבוע החל גרד בכל הגוף שמרגיש כמו נמלים שהולכות לי על העור. אני די משתגעת כבר. רופאת משפחה נתנה לי טלפסט 180 מ"ג ובהתייעצות עם רופא עור פעם נוספת, נאמר לי כי ניתן להגדיל את המינון שלפעם נוספת ביום וגם להוסיף זילרג'י בלילה. אין הטבה!!! חשוב לציין שאין סימנים של פריחה בעור כל הזמן, אלא בעיקר אחרי גירוד או מקלחת.הגרד כולל את כל הגוף פרט לכפות הידיים והרגליים, הפנים והישבן. אני לא סובלת מבעיות נשימתיות היום או בעבר, ויודעת שנסיבתית זה נראה כמשהו שהפך ממקומי לסיסטמי אבל מה אפשר לעשות?? האם יש עוד משהו שכדאי לבדוק, כיווני חשיבה אחרים? אני משתגעת כבר, כמה אפשר עוד לסבול? (אגב עקב כריתת מלנומה בשנה שעברה,ללא טיפול נוסף, רופאת המשחה המליצה לי שלא לקבל זריקת סטירואידים).
מקווה לשמוע מכם בקרוב, תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר מיכאל שוחט12/02/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שומה בלייזר וגלי רדיוגלילי09/02/2011
שלום,
אודה אם תוכלו לייעץ לי בעניין הבא:
עברתי הסרה של שומה בולטת ושפירה (אובחנה ע"י רופא עור) בפנים בעזרת גלי רדיו אצל רופא עור מומחה. בהתחלה התוצאה היתה נהדרת, אך לאחר בערך כחודש הנקודה החלה לגדול בחזרה ושוב חזרתי לרופא לטיפול חוזר. לאחר חודש,הנקודה שוב החלה לגדול (אך היא כעת לא בולטת, היא שטוחה).
הייתי רוצה להיפטר לגמרי מהנקודה.
איזה טיפול מתאים לי לעבור כעת? האם טיפול בלייזר מתאים (הנקודה שטוחה)?או ע"י משחת סולקודרם?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שומה בלייזר וגלי רדיו - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט12/02/2011מומלץ טיפול בלייזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גידול לבן קרוב לעיןטליה09/02/2011
יש לי בליטה לבנה קטנה כזו על העפעף התחתון מתחת לריסים התחתונים של העין. האם אפשר לסלק אותה בלייזר? האם לא מסוכן לייזר כל כך קרוב לעין?
תודה
טליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גידול לבן קרוב לעין - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט12/02/2011מומלץ לגשת לבדיקת רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרייהאריאל08/02/2011
רציתי לקבל חוות דעת לגבי טיפול בפטרת בלייזר? האם זה הוכח כמוצלח והאם יש סיכון בכך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרייה - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט12/02/2011ההצלחה אינה בכל המיקרים ומומלץ לקבל את הטיפול רק מרופא עור מומחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טרמאז'עדי08/02/2011
אני מבקש לקבל פרטים על טיפול להחלקת קמטים בטרמאז'.אבקש לדעת היכן ניתן לקבל
את הטיפול המבוקש.
בברכה
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיזהרי -טרמאז זה רמאות
תמי12/02/2011זה לא עושה כלום -סתם עובדים על אנשים ואחר כך תבכי שזרקת כסף---זהירות !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטרמאז' - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט12/02/2011מדובר בחימום של העור ליצירת קולגן והשטחת קמטים לידעתי בארץ קים מכשיר אחד בלבד לגבי אפקטיביות יש לבדוק כל מקרה לגופו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פילינג לעורלירון08/02/2011
שלום בעבר לקחתי 3 קורסים של רואקוטן יש לי סבוריאה בעור כביכול סבוריאה אמורה להיות באזור הT אך אצלי היובש והקילופים מתבטאים בכל עור הפנים במשך שנים יחד עם זאת אין לי נקבוביות רחבות כלל יש לי קצת סימנים אדומים שנותרו מפצעים בעבר , גם היום מופעים לי פצעים מדי פעם הרופאה אצלה אני מטופלת המליצה לי לקחת רואקוטן שוב אך ויתרתי משום שפעם רביעית זה כבר יותר מדי , חשבתי לכיוון פילינג הבנתי שיש כמה סוגים ברצוני לברר לגבי פילינגים קלים לא עמוקים משום שבסה"כ העור שלי לא ניראה רע פשוט הסימנים קצת מפריעים לאסתטיקה , האם מומלץ פילינג רפואי או קוסמטי? והאם אפשר לעבור פילינג כאשר יש סבוריאה ?
אני בחורה צעירה בת 24.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פילינג לעור - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט12/02/2011ניתן לעבור פילינגים קלים מומלץ עיי רופא גם במיקרה של סבוריאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש פתרון לסבוריאה...!
איריס לוי14/02/2011שלום רב,
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, סבוריאה-סבוראה - דלקת עור חלבית שהינה בעיית עור הגורמת בעיקר להפרעה במראה האסתטי, כמו גם לסבל ולתחושת אי נוחות בעור.
שכיחותה עומדת על כ-15% מהאוכלוסייה כאשר אצל 5% היא מופיעה בצורה החמורה שלה. הסיבות המדויקות לבעיה שכיחה זו אינן ברורות עדיין, אולם גורמים רבים מגבירים את הסיכויים ללקות בה או להחמיר את תסמיניה. ביניהן: גנטיקה תורשתית, לחץ נפשי, אלרגיה למזון, תרופות מסוימות, ויש המשייכים את ההחמרה לשינויים במזג האוויר ולעונות המעבר, סבוראה מתבטאת בדלקת כרונית בעור באזורים שבהם קיימות בלוטות חלב רבות. וגורמת לקשקשת, אדמומיות, פצעונים, קילוף העור ולעיתים אף תחושת גירוד ועיקצוץ.
אחד הגורמים שזוהו כגורם לבעיה הינו סוג של שמר, (פטרייה) שנקראת " מלזיה פיטירוספורום אובלה", שמר זה התגלה בבלוטות החלב של אנשים הסובלים מסבוריאה. לא ידוע עדיין כיצד בדיוק גורם השמר לדלקת, אולם נראה כי מדובר בזיהום עורי הנגרם כתוצאה ממנו ובשילוב עם תגובה לקויה של מערכת החיסון עליו.
עוד נמצא במחקרים שיש קשר בין סבוריאה למחסור בביוטין- (שם נוסף קואנזים R ) סוג של ויטמין שלו תפקיד חיוני בפעילותם של אנזימים רבים. מחסור בביוטין עלול לגרום לסבוריאה או להופעת נגעים דמויי סבוריאה בעור. תזונה מאוזנת מספקת בדרך כלל את הכמויות הדרושות של ביוטין הנמצא בכבד, באגוזים, שעועית, חלמון ביצה, כרובית, אפונה יבשה, עדשים, פולי סויה, אורז מלא, עגבניות מזון מלכות ועוד.
הטיפול התרופתי הניתן לריפוי סבוריאה כולל תכשירים אנטי-פטרייתיים, משחות על בסיס קורטיזון (סטרואידים) או אנטיביוטיקה. בהן אפשר להשתמש לטיפול קצר טווח, שימוש ממושך בהם עלול לפגוע במערכת החיסון המקומית ועל ידי כך לזרז את ההחמרה במצב.
הטיפול המומלץ בתופעת הסבוריאה הינו הטיפול בטכנולוגיית IPL , טכנולוגיה היעילה לא רק בהשמדת הבקטריה אלא גם באיזון יצור הסבום בבלוטות החלב ובשילוב תכשירים מרגיעים בעלי מרקם קליל על בסיס מימי, אנטי בקטריאליים ואנטי פטרייתיים המונעים התפתחות של הבקטריה ומחזקים את מנגנון ההגנה הטבעי בעור,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנה, הורדת צלקות והורדת נקודות חןמיכל08/02/2011
שלום רב
רציתי להתייעץ בנוגע למספר טיפולים
אני חושבת על לעשות פילינג פנים להסרת כתמי צלקות אקנה
אני כבר לא נערה, וחשבתי לחכות שיפסיקו לצאת פצעים, אך הם עדיין יוצאים מדי פעם, כך שאני מבינה ומתחילה להשלים עם זה שאולי יהיו לי פצעים על הפנים לאורך כל החיים, מפני שגם לאמא שלי היו יוצאים מדי פעם פצעים אפילו כשהיא הייתה בגיל ה 40.
בכל זאת, אני מאוד רוצה להסיר את הצלקות שכן כבר קיימות
מה דעתם של המומחים?
(אנא, אל תמליצו לי על רואקוטן, אני לא בעד באופן אישי, עבורי.)
ו.. כמה זמן אתם ממליצים להמתין בין פילינג לניתוח להסרת נקודות חן באופן אסטתי על הפנים? האם יש בכלל קשר? ואילו מן השניים עדיף לבצע לפני?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה, הורדת צלקות והורדת נקודות חן - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט12/02/2011ניתן לבצע פילינג כימי או טיפולי לייזר וגלי רדיו לשיפור מראה הצלקות ניתן להסיר את נק החן במקביל לטיפול להשטחת הצלקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רואקוטן ונשירת שיערב.08/02/2011
שלום.
אני בן 24, ורופא העור שלי הציע לי רואקוטן לטיפול באקנה.
לאחר שחקרתי את הנושא, אני התחלתי להסס נורא בגלל תופעת לוואי שאין לי מושג כמה נפוצה היא של אובדן השיער. קראתי על אנשים שלקחו ראקוטן ושיערם נשר ולא חזר גם לאחר שנים שהם נקיים מהכדור.
רציתי לדעת האם מדובר בתופעה ידועה ומה הגודל שלה? אני ממש מפחד לקחת רואקוטן בגלל זה, במיוחד לאור העובדה שחלק מהאנשים טענו שהם (היו) בעלי שיער בריא ומלא ובלי גנים להתקרחות, כמוני.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן ונשירת שיער - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט12/02/2011אכן בחלק מהמטופלים תיתכן נשירת שיער שבדכ הינה הפיכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיליינג פיקסללילוש07/02/2011
שלום רב,
הייתי רוצה לדעת האם אחות מוסמכת יכולה לבצע טיפול פילינג פיקסל (המרפאה היא פרטית של פרופסור עמירם שגיא)
ומהו הטווח מחירים המקובל לטיפול כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיליינג פיקסל - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט12/02/2011במידה ומדובר בטיפולי לייזר מומלץ שהטיפול יתבצע עיי רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעי בגרותשאול07/02/2011
אני בן 16 ואני מאונן בתדירות דיי גבוהה האם זה גורם\משפיע על הפצעי בגרות האקנה?
כי תמיד היה לי קצת פצעים פה ושם, לא ברמה גדולה, אבל אני לא יודע אם אני מדמיין או לא אבל בתקופות שאני מאונן יותר מהרגיל אז פתאום יש לי ממש הרבה פצעים. אולי זה סתם צירוף מקרים.
האם יש קשר בין שני הדברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעי בגרות - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט07/02/2011אין קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדמומיות של פצעתומר07/02/2011
שלום וברכה,
לפני כיותר מחודש חטפתי מכה במצח ונהיה לי פצע ממנה, פצע שלא דימם אך העור התקלף.
הקליפה שנהייתה כבר נפלה מזמן , אך נשאר סימן אדמומי של הפצע שעוד לא עבר.
כמה זמן אמור לקחת לעור לחזור למרקם \ צבע רגיל?
שבועות ? חודשים?
האם אפשר למרוח איזושהי משחה בשביל לעזור לזה?
תודה,
תומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדמומיות של פצע - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט07/02/2011מומלץ למרוח קרם הגנה משמש בדכ האדמומיות חולפת תוך מס חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלוקום
תומר09/02/2011רופא העור נתן לי את משחת "אלוקום" הוא אמר שזה אמור לטשטש את הפצע. מה האפקטיביות של זה? והאם המשחה נועדה בשביל טשטושים למיניהם ולעזור לעור לחזור למצב רגיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי פנים- לייזרשרה06/02/2011
האם טיפול באקנה בפנים בעזרת לייזר הוא בטיחותי? האם יש השלכות שליליות מכך?
האם אתם ממליצים על טיפולים מסוג זה?תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי פנים- לייזר - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט07/02/2011במידה ומדובר בטיפול פוטטרפי באור כחול או אדום לאקנה פעיל הטיפול יכול לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש ואדמומיות בכפות הידייםמחיפה05/02/2011
אני סובל מזה חודש וחצי (העיתוי, משום מה, כאשר חליתי ליומיים שלושה בוירוס או שפעת) מיובש אדמומיות והתקלפות עור בכפות הידיים (פנים כפות היידים). מעולם לא סבלתי מתופעה כזו, לא באופן "בוטה" כזה, על כל פנים.
ראוי לציין כי כל קרם שאני מורח משפר את התחושה לזמן מוגבל אך לא ממש מרפא את הבעייה.
עוד ראוי לציין כי אינני עוסק בחומרים כימיים כאלו ואחרים, שמנים או חומרי ניקוי.
מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקישור תקול אז הנה תמונה להמחשה
מחיפה05/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי...?
מחיפה07/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיובש ואדמומיות בכפות הידיים - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט07/02/2011מומלץ לגשת לבדיקת רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)