מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אינפרה אדום IPL ןכאבים????זיוה08/12/2010
אני בת 52 בריאה בדרך כלל פרט לתת פעילות בלוטת התריס אבל מאוזנת. שואלת האם יתכן, שהורדת שיער בשיטת אינפרה אדוםIPL אצל קוסמטיקאית תגרום לכאבי פרקים . הורדתי שיער בשיטה זו משך 3 חודשים מרחק חודש בין כל טיפול וכל טיפול ארך שעתיים מהרגליים בית שחי ומפשעות. בזמן הטיפול היה לי קר מהג'ל ,שמשתמשים בו בטיפול להורדת כאב. אחרי הפעם השניה כאבה לי הבטן כמה ימים. ואחרי הפעם השלישית כואבים לי הפרקים ויש לי עייפות האם הסרת השיער באינפרה אדום IPL גרמה לי למחלה חדשה כמו לופוס או דלקת פרקים. או אולי יש לי בעיה שלא ידעתי וזה גרם להתפרצותה, ואם נניח יש לי מחלה כמו לופוס או דלקת פרקים, שלא ידועה לי האם זה החמיר את מצבי .אגב בבדיקות שעשיתי כימיה וספירת דם תקינים וכן ANA וANTI DNA שליליים , וכל 16 הפרמטרים של הANA- שליליים . וכן CRP, RF תקינים . שקיעת דם 50, אבל זו תוצאה שבדרך כלל יש לי הרבה שנים.מה דעתך? מה ידוע לך בנושא??מה ההגבלות והסיכונים בהסרת שיער באינפרה אדום IPL?לדעתך יש קשר בין הדברים או שיש לי בעיה אחרת שלא קשורה לטיפול? הרבה הרבה תודה!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס13/12/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_הסרת_שיער' id=link]הסרת שיער[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלתשרית07/12/2010
לבתי יבלת ויראלית קטנה ביד. הרופא המליץ על שימיש בורומאל (לק). רציתי לוודא (כי את זה הוא לא הסביר כשרשם את המרשם)ף כמה פעמים ביום מומלץ למרוח?
האם החומר-הלק יורד בין מריחה למריחה או שצריך להסיר (איך) את הלק איכשהו לפני המריחה הבאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס13/12/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפסמימי07/12/2010
לחבר שלי יצא מן פצע כואב בשפה לפי התיאור זה נראה לי הרפס כי הוא יוצא לו מידי חורף
....
אני משמ חוששת להדבק אז ברור לי שאסור לי להתנשק איתו לפחות שבוע ...
ומה קורה אחרי שעובר ההרפס והשפתיים נקיות - האם גם אז אני יכולה להדבק כשנתנשק???
אני ממש מבואסת מזה ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס13/12/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער בקרם?אנונימוסי07/12/2010
אהלן, אני מאוד שעיר באזור האינטימי.
רציתי לדעת האם יש קרם שאפשר באמצעותו "להוציא" את השיער המיותר.
תודה.
אשמח לשם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס13/12/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_הסרת_שיער' id=link]הסרת שיער[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספורט ורקאוטןארון נובכוב07/12/2010
שלום,
אני מתאמן באיגרוף 5 אימונים בשבוע במשך שעתיים כל אימון.
אני רוצה לדעת, אם זה בסדר לקחת רקאוטן ולהמשיך להתאמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס07/12/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנהידרול פורטה בהנקהיעל07/12/2010
שלום,
אני יולדת טריה ומניקה. טרם ההריון השתמשתי באנהידרול פורטה ורציתי לדעת אם י/ש מניעה להשתמש בו שוב בזמן ההנקה. ניסיתי לשאול במרכז טרטולוגי אבל הם לא ידעו לענות לי.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס07/12/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עידכון שאלהחן06/12/2010
בהמשך לפטריה ירוקה בציפורן
אני חושבת שיהסיבה היא שהיה לי לק ג'ל בציפורניים במשך שלושה חודשים כאשר הוספתי שכבה מעל שכבה
אם אני אשייף את הציפורן במכשיר
איך אני אדע שזו לא פטריה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נמשים עם עטשירןןן06/12/2010
היי!!
אין לי נמשים ואני רוצה לעשות נמשים. עשיתי עם עט רגיל בצבע חום וזה יצא יפה.. השאלה אם זה בריא לעור? העט הוא עדין והוא יורד בלי מאמץ עם מים ונייר
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס07/12/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_איפור_וטיפוח' id=link]איפור וטיפוח[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבוריאהיעל05/12/2010
שלום,
האם קיימים טיפולים לסבוריאה כרונית מלבד סטרואידים?
האם שינוי של קרם לחות ומוצרי קוסמטיקה עשוי לעזור?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- need helpנעטלי05/12/2010
שלום, אני בת 24...
אני נאה בימיוחד ויש ל פנים מיוחדות... לאחרונה נהיה לי קצת פצעים כנהוג ליפני התקופה הזו של החודש. אני שוהת בחול בארה"ב לתקופה לא ידועה וממושכת. שמתי לב יום יום שהפנים שלי מיתמלאים בחורים כאלה, סדקים וחורים. כניראה בעיקבות הפצעי בגרות.
אני שוטפת בסבונים של כלינקלייר למרות שאנני בטוחה איזה סבון אני צריכה ומה לעשות כדי לפחות קצת לעזור.
הלכתי לקומטיקאית שעשתה טיפול מרגיע ונעים לא ניראה לי שתרמה בימיוחד למצב וגפ לא היה בנינו כללמ תקשורת היא לא הבינה אותי ואני לא אותה.
אני מרגישה חסרת אונים ועצובה. הביטחון העצמי שלי יורד מיום ליום ולא בא לי לעשות כלום.
בבקשה תכבנו אותי לסבון שאוכל לירכוש או משהו טיבעי או כל דבר.
בבקשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר need help - תגובה
ד''ר אלכסנדר אלטס07/12/2010בוקר טוב.
עם כל הרצון לעזור לך לא ניתן לתת המלצות ספציפיות בדרך וירטואלית. בדקי את הביטוח שלך ואם יש לך אפשרות לפנות שם לרופא עור- מומלץ בחום
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה בציפורן הרגלחן05/12/2010
שלום
יש לי פטריה בצבע ירוק בציפורן אצבע אחת ברגל
לפי דעתי בערך כחודשיים.
יש לי תור לרופא עור לעוד חודש
1 מה בינתיים עלי לעשות חוץ משטיפת המקום כל כמה שעות וייבוש המקום הייטב?
2 שמעתי שזה מדבק,מה עלי לעשות כדי לא להדביק בפטריה ציפורניים או את העור?
3 שמעתי שהשיטה הכי טובה היא כדורים שפוגעים בכבד?במה מתבטאת הפגיעה בכבד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוקוטאןסער05/12/2010
אני כבר חצי חודש לוקח רוקוטאן
ובזמן האחרון מתחיל לרדת לי דם מאף
בבוקר הזה ירד לי דם מהאף ולא הבנתי מה עשיתי לא טוב
וביום שבת לפתח ירד דם מאף אחרי שלקחתי כדור ?
משהו מוכן להסביר לי או להגיד לי מה לעשות???
*קבעתי טור לרופא עור אבל זה בעוד חודש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוקוטאן - תגובה
ד''ר אלכסנדר אלטס07/12/2010כל מה שקורה בזמן הטיפול נמצא בתחום סמכותו של רופא העור שלך. לכן צריך למצוא דרך לידע אותו. באופן כללי דימום מאף מאד נפוץ בזמן הטיפול ולא מחייב להפסיקו. אך כאמור, החלטה הסופית הינה של הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רקואטןשרון05/12/2010
שלום.. רציתי לדעת אם אסור לעשות שעווה בזמן הרקוטן רק באיזור הפנים או שאסור גם בשאר איזורי הגוף?
וגם אפשר לעשות טיפולים באפילציה( מחט חשמלית) בזמן הרקואטן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רקואטן - תגובה
ד''ר אלכסנדר אלטס07/12/2010בוקר טוב.
איסור על שימוש בשעווה חל על כל אזורי הגוף. גם אפילציה לא מומלצת בזמן הטיפול.
ניתן להסיר שיער עם מכונת מריטה, גילוח, חוט, פינצט וכ"ד
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה!טניה05/12/2010
יצאו לי בזמן האחרון שיער פלומטי מסביב לפטמות, אני גזרתי אותן כמה פעמים ועכשיו צומחות לי שיערות שחורות, איזה טיפול ניתן לעשות על מנת להתפטר מזה? והאם זה בריא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימנים על פיטמותאלה04/12/2010
שלום,
לפני כשבוע גיליתי עור יבש על הפיטמות ולא ייחסתי לזה חשיבות, לפני כיומיים הופיעו סימנים אדומים דמוי נימים קטנים.
על מה זה יכול להצביע?
אודה לתשובה בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)