מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תעזרו לי בבקשה.שיר26/11/2010
שלום אני בת 17 וחצי וצבע העור שלי שחום.
יש לי כתם חום/אפור כהה יותר מצבע עורי בבית השחי ובמפשעות כיצד אני יכולה להעלים את הכתמים? זה מציק ולא יפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תעזרו לי בבקשה. - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט01/12/2010מומלץ לפנות לרופא עור לעיתים ניתן עיי מריחת קרם הבהרה לשפר את מראה העור ואולם יש תחילה לאבחן את הפיגמנטציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח גוף שפתאום השתנהיהלי26/11/2010
בשבועות האחרונים, ריח הגוף שלי,לאחר פעילות גופנית,השתנה לחלוטין,הריח חזק מאד ושונה לגמרי מהריח גוף הרגיל שלי.מעולם לא סבלתי מריח גוף לא נעים, אגב, השינוי הכי מורגש הוא באיזור הצוואר והחזה. לא שיניתי דבר בתזונה שלי וגם לא בתרופות הקבועות שאני לוקחת שנים,אני בת 38, אני לא בהריון ואני לא מצליחה להבין מה קורה. האם זה עלול להעיד על איזשהי מחלה? מה הסיבה לכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר מיכאל שוחט01/12/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים אחרי רואקוטןרון26/11/2010
אחרי שלוקחים רואקוטן מה הסיכוי שיחזרו לי פצעי בגרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים אחרי רואקוטן - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט01/12/2010הדבר משתנה מאדם לאדם וקשה לתת אחוז מדוייק בדכ אחוזי ההצלחה של הטיפול נעים סביב 70 אחוז תלוי בגיל המטופל ובמצב האקנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים אדומים בפנים לאחר פעילותגדי26/11/2010
שלום
אני מתאר תופעה של כתמים אדומים בפנים שמופים כמעת תמיד אחרי פעילות ספורטיבית מאמצת, ונשארים כ יומיים לאחר מכן
הכתמים לאחר מכן נעלמים עד אחרי הפעילות הבאה.
התופעה מאוד מציקה ולא נעימה כמובן
בנוסף לכתמים יש תחושה לא נעימה של גירוי העור
מדובר במספר רב של כתמים קטנים שמופעים בד"כ באותם מקומות
כדאי לציין שבילדותי סבלתי באלרגיה בעונות מעבר שהתבטאה גם בכתמים אדומים דומים.
מחפש עצה...
תודה מראש,
גדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר מיכאל שוחט01/12/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה מדאיגהאמא מודאגת25/11/2010
יש לי בעיה בצפורן כף היד .לפני כמה זמן היה לי זהום קל מסביב לציפורן שנעלם לאחר כמה ימים.ואז ראיתי שחלק קטן מהציפורן נפל וכל החלק הימני של הציפורן קצת באויר כאילו עומד ליפול.ככל שהציפורן גדלה כלפי מעלה החלק של הציפורן שנפלה הולך וגדל.הציפורן לבנה לא צהובהו לא שחורה ללא שום כתמים.האם הציפורן תיפול לגמרי?האם זו פטריה?ויותר חשוב האם הציפורן תגדל בחזרה? אני מאד מודאגת .תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה מדאיגה - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט01/12/2010מומלץ שתיגשי לבדיקת רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול ביתי לכוויות קלותמיכל25/11/2010
מעת לעת אני סובלת מכוויות קלות, מגע רגעי עם סיר חם וכו'.
איזה תכשיר מומלץ להחזיק בבית לשימוש במקרים כאלה ?
חלק אומרים לי אלוורה, חלק ביאפין, אמרו לי גם על סילברול, ובבית המרקחת המליצו לי על שמן אובליפיחה.
האם יש איזה תכשיר מקובל שמומלץ לטיפול זמין במקרים כאלה של כוויות קלות ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול ביתי לכוויות קלות - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט01/12/2010ניתן ומומלץ להחזיק סילברול וביאפין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול תרופתי בדיספטיל פורטה-שאלה?רועי24/11/2010
אני בן 17,
שלום הרופא עור שלי נתן לי מירשם של דיספטיל פורטה לקחת 2 ביום למשך חודש..
מישהו שמע על הכדורים האלה?כול כדור מכיל:
TRIMETHOPRIM 160MG
SULFAMETHOXAZOLE 800MG
בעלון הצרכן לא מצויין שזה לאקנה ומחלות עור..
מצויין שזה לטיפול אנטי-בקטריאלי בדרכי השתן ודרכי הנשימה ומין..
מישהו שמע על התרופה הזאת?
תופעות לוואי??
תודה,רועי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו?
רועי27/11/2010???????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריך הכוונהדניאל24/11/2010
שלום,
לפני כשבועיים צץ לי פצע דמוי צלקת על אבר המין ונראה שהוא שם בשביל להשאר...
האם אני צריך רופא עור? אורולוג?
למי עלי לפנות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס30/11/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בנקבוביות פתוחות וצלקותרותי23/11/2010
שלום, יש לי נקבוביות פתוחות בעיקר בלחיים, זה נראה כמו חורים קטנים ויש לי קצת צלקות העור שלי מעורב. האם הקפדה על שימוש בפילינג ומסכה יכולה לסגור את הנקבוביות לחלוטין? או רק לצמצם אותן? האם אפשר באמצעות ניתוח על כלשהוא להעלים צלקות ולגרום לפנים להראות חלקות? האם יש טיפול קוסמטי כלשהוא שיכול לעזור לטיפול בנקבויות פתוחות מאוד וצלקות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בנקבוביות פתוחות וצלקות - תגובה
ד''ר אלכסנדר אלטס24/11/2010רותי, שלום
בהחלט, אפשר לעזור לבעיות שאת מתארת, אך אין עצות שמתאימות לכולם, לכן מומלץ להתייעץ אישית עם מומחה בתחום.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםאמיל22/11/2010
האם כידי לי ליפנות לקוסמטיקאית בישביל להוציא שחורים מהפנים לטיפול פנים אין לי פצעים בפנים אך אני רוצה לטפח את עורם יותר
אני בת 18* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
ד''ר אלכסנדר אלטס24/11/2010אמיל, שלום.
ללכת או לא ללכת לקוסמטיקאית זהו שיקול שלך בלבד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעור ייתרשירה22/11/2010
אני בת 25 ממוצא חצי עירקי (אם יש קשר) יש לי עור כהה בקייץ ואז פחות רואים.
אני סובלת משיעור ייתר באיזור פיאות הפנים, שפם וידיים. זה מאוד מציק לי ואני מפחדת לעשות לייזר ראיתי חברה שזה עשה לה כוויות.
איך עוד אפשר להפתר מהשיער בצורה בטוחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס22/11/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_הסרת_שיער' id=link]הסרת שיער[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר הסרת נקודת חןפשוט אני22/11/2010
היי, :] לפני כשבוע וחצי הסרתי נקודת חן מאזור הפנים, ניתוח +4 תפרים, שאותם הורדתי ביום חמישי , כשהרופא הוציא את התפרים הוא אמר שהיה לי זיהם משני באחד התפרים וכי הוא ישים לי פלסטר ויום למחרת עלייי להוריד אותו לשים משפה ויטה מרפן פעמים ביום. עכשיו כשהורדתי את הפלסטר לצערי גיליתי כי במקום בו היה זיהום יש פצע עגול פתוח, העור סביבו נוטה כלפי פנימה (מצטערת על ההסבר העילג) היום הפצע כמעט נסגר רק מה שמטריד אותי הוא העור שלא בקו ישר, עכשיו זה נראה כאילו יש לי שקע בעור במקום בו הייתה הנקודת חן... רציתי לדעת האם העור יחזור למצב נורמלי, אני מודעת לכך שתיהיה צלקת אבל שקע בעור.? זה מבאס. כמובן שאלת י את הרופא הוא אמר לי ש95% שזה יסתדר אם לא במקרה הכי גרוע ניתן יהיה לבצע ניתוח קטן כדילהרים את העור (YEAHH RIGHTׁ
בכל אופן ריתי לשמוע דעה נוספת.. אשמח לקבל תשובה מפורטת, מחכה בקוצר רוח ותודה על התשומת לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס22/11/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_ניתוחים_פלסטיים_ניתוחי_אף_כירורגיה_פלסטית' id=link]ניתוחים פלסטיים, ניתוחי אף, כירורגיה פלסטית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםTTT20/11/2010
שלום, שבוע טוב
רציתי לדעת מה ההבדל בין משחה שנקראת רט-אוויט, רטין-א ולוקאסיד ? כשכולם במינון 0.05% ... הא יש הבדל??
לוקאסיד זה במחיר של 100% על המבוטח האם היא טובה יותר באמת או שסתם שילמתי??
במידה ואכנס ספונטי להריון האם אחת מהם מסוכנת לבריאות העובר?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
ד''ר אלכסנדר אלטס22/11/2010בוקר טוב.
מדובר בשמות מסחריים שונים של אותו החומר הפעיל, לכן אין הבדל מהותי בינם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל כשהתשתמשתי בעבר
TTT22/11/2010ברטין-A הוא בכלל לא ייבש לי את הפנים... זה מוזר כי באמת ני רואה את אותו המרכיב אבל מציאות שרטין-A לא ייבש לי אפילו לרגע את הפנים והרט אוויט והמשחה השניה ששכחתי את שמה תוך שבוע ייבשו לי לגמריי את הפנים...
ת
יש בעיות רציניות להשתמש תוך כדי הריון\הנקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל כשהתשתמשתי בעבר - תגובה
ד''ר אלכסנדר אלטס24/11/2010אסור להשתמש בתכשיר בהריון ומולץ לא להשתמש בהנקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע ברגל כמה חודשים - מה עושים?ד``ר סמדר שרייבר19/11/2010
יש לי פצע ברגל כבר כמה חודשים
מישהו כבר פירסם הודעה עם אותה הבעיה
מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס22/11/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור כף הרגלתומר19/11/2010
הכף רג שלי יש עור יבש ומתקלף נורא מגרד לי שם לפעמים ויש לי סוג של פצעונים.... אשמח לדעת כיצד מטפלים ומאיזה סיבות זה נגרם ומה לעשות כדי שלא יקרה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור כף הרגל - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט21/11/2010קרוב לוודאי שמדובר בפטרת מומלץ מריחת תכשיר אנטי פיטריתי ופניה לבדיקת רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)