מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער בגוףגילי16/08/2010
אני בת 27 והבעיה אצלי שיש לי הרבה שיער במקומות בגוף שלא מתאימים לאישה
אני מסתירה את זה איך שאני מצליחה אבל קיץ אחר קיץ אני לא יכולה ללכת עם גופיות כמו שאני רוצה למשל וזה מתסכל.
מה אפשר לעשות? לייזר? כי הסרות שיער קבועות פשוט לא יעילות לטווח הרחוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס18/08/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_הסרת_שיער' id=link]הסרת שיער[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלי רדיומיכל15/08/2010
שלום רציתי בבקשה לברר: אני בת 32 ויש לי גנטיקה גרועה מבחינת קמטים.
אני הולכת לעבור 10 טיפולים במכשיר בטכנולוגית אילוס עם גלי רדיו ואינפרא אדום.
כרגע אין לי קמטים למעט קימטי הבעה בעיניים, אבל המטרה היא הקדמת תרופה למכה.
כמה טיפלים כאלה כדאי לעבור בשנה רק למטרת תחזוקה וזה לא יהיה מזיק?
חשבתי פשוט שכדאי להשקיע את הכסף הזה מידי שנה במספר טיפולי תחזוק מאשר סתם בקרמים קוסמטים יקרים.
בנוסף אני מורחת רטין A וסרום ויטמין C.
ושאלה נוספת: האם כמוסות של קולגן מסין יכולות לעזור לאנטי אג'ינג?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בגלי רדיו
ד''ר מיכאל שוחט15/08/2010במידה ואין לך קמטים אין צורך בטיפול בגליי רדיו מומלץ שימוש יום יומי ברטין a
וקרם הגנה משמש ניתן להשתמש גם בויטמין c וe מקומית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור קשה בכפות רגלייםליאת15/08/2010
שלום רב,
מגיל צעיר אני נוהגת להסיר עם מספריים עור קשה בכפות הרגליים (מדובר בשכבות די עבות) ,
הבעיה היא שהדבר גורם לצמיחת עור קשה אף יותר ובגלל שמדובר בהרגל של שנים,
העור באיזור העקב והבוהן הפך לממש קשה. מדובר במין מעגל קסמים ואני בספק אם משחות לכפות הרגליים יכולות לטפל בתופעה, כי מדובר בשכבה של עור מת שקרם לא יוכל להצילו. אינני יודעת כיצד לצאת ממעגל הקסמים הזה, אנא עיזרו לי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר מיכאל שוחט15/08/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורדת נמשיםנריה15/08/2010
אני רוצה להוריד נמשים מהפנים ישלי בלחי בצד ימין אני רוצה לדעת אם יש משחה או משהו להוריד אותם זה מאוד מפריע לי ואם כן איך קוראים למשחה שמעתי על הידרוקונן ועל לימון תודה לעוזרים!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נמשים
ד''ר מיכאל שוחט15/08/2010מומלץ לגשת לרופא עור לקבלת מרשם לקרם הבהרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחהשירה15/08/2010
שלום,
נטלתי 5 ימים דוקסילין פעמיים ביום.
לאחר יומיים יצאה לי פריחה (כמו חררה) באיזור של החזה עד הצוואר..
זה כבר שבוע ולא נראה שהולך להיעלם. יצאה לי כיומיים לאחר הפסקת נטילת דוקסילין.
האם זה בגלל הכדור? האם אמור להיעלם מעצמו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה
ד''ר מיכאל שוחט15/08/2010יתכן והפריחה קשורה לטיפול מומלץ מריחת קרם הגנה משמש באזור ואם הפריחה לא חולפת לפנות לרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שומה ושערהמיכל15/08/2010
שלום, הסרתי שומה בלחי בעזרת חיתוך ותפרים. שערה אחת חזרה. האם זו אינדיקציה לכך שהשומה צומחת וגדלה מחדש? מה יכולה להיות הסיבה לכך שהשערה חזרה והאם יש לי מה לדאוג?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער
ד''ר מיכאל שוחט15/08/2010שיער יכול לחזור וזו אינה חיבת להיות אינדיקציה לחזרת השומה זקיקי השיער נמצאים עמוק בעור ולעיתים השיער יכול לחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקתמיכל15/08/2010
שלום,
הוציאו לי נקודת חן לפני כשבועיים. הנקודה היא באיזור שמשתפשף עם החזיה. האם ישנה בעיה כעת שהצלקת משתפשפת עם החזיה? האם הדבר יפגע בסיכויי ההחלמה ממנה או בהתפתחות של משהו מסוכן? מה הפתרון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקת
ד''ר מיכאל שוחט15/08/2010מומלץ להניח פלסטר על אזור הצלקת למניעת חיכוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, עד מתי להניח פלסטר??
מיכל16/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פס מסביב לשפתיים שהופיע לאחר לידהנועה15/08/2010
מעיין "תוחם" כהה שממאן להתבהר למרות שעברה שנה יותר מהלידה. האם יש דרך לגרום לו להעלם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פס כהה
ד''ר מיכאל שוחט15/08/2010ניתן לגשת לרופא עור לקבלת מרשם לקרם הבהרה בנוסף ניתן להבהיר את העור עיי פילינג או טיפול לייזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה|בקשר לראקוטןגיל15/08/2010
תוך כמה זמן בדרך כלל מתחילים לראות שיפור בעור הפנים ?
תודה מראש !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן
ד''ר מיכאל שוחט15/08/2010השיפור מופיע בטווח שבין חודש לשלושה חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שומההינדה15/08/2010
הי,
לפני כשבוע הורדתי שומה מהסנטר. השומה היתה עם שערות.
האם ימשיכו לצמוח שערות במקום?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומה
ד''ר צחי שלקוביץ15/08/2010הינדה שלום
הדבר תלוי בדרך הסרת השומה. אם היא הוסרה על ידי חיתוך ותפירה הסיכוי לכך נמוך .
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשומה
הינדה15/08/2010תודה על התשובה. השומה הוסרה ע"י חיתוך ונראה לי ע"י צריבה.
האם במקרה זה יצמחו השערות? ואם כם מה עלי לעשות כדי להפרטר משערות אלה?
תודה,
אביבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם בירךאורי14/08/2010
היי.מרטתי שיער בירכיים בעזרת מכשיר חשמלי,וכנראה ששערות צמחו לי הפוך, ניסיתי למשוך ומה שנוצר לי בירך{מרוב חיוטים במקום,בניסיון להיפטר מהשערה} זה במקופם אחד נפיחות קטנה תת עורעית ןבמקום נוסף מעין חור בעור ומסביבו כתם כהה כמו שטף דם, זה מציק לי ומכוער ואנני יכולה ללבוש מכנס קצר, האם ניתן לתקן זאת ולהחזיר את המצב לקדמותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם בירך
ד''ר צחי שלקוביץ15/08/2010אורי שלום
אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילת טיפול בראוקוטן וחשיפה לשמשלילך14/08/2010
שלום,
רופאת העור שלי המליצה לי להתחיל טיפול בראוקוטן (30 מ"ג ביום). קראתי על כך קצת באינטרנט וראיתי כי ישנה בעיה עם חשיפה לשמש בעת הטיפול.
אני נוסעת בסוף ספטמבר לחופשה שכוללת 10 ימים שברובם אהיה בחוף הים, האם מומלץ לי להתחיל את הטיפול רק לאחר חזרתי מהטיול או שיש אפשרות לשלב בין שני הדברים?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן וחשיפה לשמש
ד''ר צחי שלקוביץ15/08/2010לילך שלום
ניתן לשלב בין שני הדברים וההמלצה היא לקחת את הכדור ובזמן היותך בשמש להקפיד יותר על שימוש בקרם הגנה בעל SPF30 לפחות ולמרוח אותו לעיתים קרובות.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת כתם מהישבןיפית14/08/2010
שלום,
אני סובלת הרבה שנים מכתם חום באזור הישבן ,קרוב לפי הטבעת.
הלכתי לרופאי עור שלא ידעו כיצד לטפל בבעיה.
הלכתי למכונים אסתטיים ושם נאמר לי שהם לא מטפלים בהסרת כתמים באזור זה.
הבעיה מביכה אותי מאוד ואיני יודעת מה לעשות
אשמח לקבל ייעוץ או הכוונה למישהו שיוכל לסייע לי .
בברכה
יפית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת כתם מהישבן
ד''ר צחי שלקוביץ15/08/2010יפית שלום
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כהות במפשעהגל14/08/2010
היי, אני חודש וחצי לאחר לידה ושמתי לב שמאז הלידה עור המפשעה ומעט מהעור בין הרגליים הפך לכהה מאוד (אני שחומת עור). האם יש דרך להעלים זאת או לפחות להקל על התופעה (להבהיר זאת)?? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כהות במפשעה
ד''ר צחי שלקוביץ15/08/2010גל שלום
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח זיעהא13/08/2010
שלום רב!
לאחרונה השתמשתי בדיאודורנט שמנע ריח זיעה לכמה חודשים בלבד...
היום הדיאודורנט כמעט לא מורגש, כאילו הגוף התרגל אליו...
זה קרה לי בעבר עם דיאודורנט אחר והחלפתי וזה עזר.. מהזה אומר שאחת לכמה חוד' הגוף מתרגל לחומר
מסויים?
ניסיתי להשתמש בסודה לשתיה כדי למנוע ריח לא נעים, זה עזר אבל גרם לצריבה ולא היה נעים (מתפורר והשאיר הרגשה אבקתית)
האם יש פתרון אחר? או איזשהו דיאודורנט טבעי /רפואי שעוזר?
אשמח לתשובה בהקדם
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח זיעה
ד''ר צחי שלקוביץ15/08/2010שלום רב
העובדה שתיארת כי תכשירים מסוימים מתחילים לאחר תקופת שימוש לגרום לגירוי ובעיה היא תופעה ידועה ולכן בשימוש קבוע בדאודורנטים ייתכן ותתצטרך מדי פעם להחליף.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)