מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מורפיה - שאלהליאת01/08/2010
שלום,
ברצוני להסיר שיער בלייזר ברגליים, אך יש לי 2 כתמי מורפיה על הרגל, האם אפשר להסיר שיער בכל מקרה? או בכלל לא, או שאפשר לדלג פשוט על המקום הנגוע?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס02/08/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=90 id=link]הסרת שיער[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
ליאל02/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב ברור .....
ליאת02/08/2010בפורום הסרת שיער נתבקשתי לבדוק עם רופא עור האם מותר........לייזר במורפיה........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס04/08/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='http://www.beok.co.il/Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבון סלק מתוקריימון01/08/2010
שלום,
האם הסבון הנ"ל מתאים לרחיצת הפנים הנגועים בסבוריאה?
שאלה נוספת, האם ידוע לכם על הטיפות של הרב יורוביץ כטיפול לסבוריאה?
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס02/08/2010ריימון, שלום.
בכל מה שקשור לטיפולים בלתי קונבנציונאליים/ אלטרנטיביים קיימת בעיה חמורה של חוסר מחקרים מדעיים אשר מוכיחים או שוללים את יעילות הטיפולים הנ"ל, לכן לא ניתן לענות על שאלתך - אין על סמך מה...
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובה מהירה בבקשהmoran01/08/2010
שלום,
לאבא שלי יש פטריות בציפורניים (בעיקר בידיים), אנו יודעים שיש כדורים לטיפול בפטריות אך הבנו שהם פוגעים בכבד והוא חולה בהפטיטיס בי (צהבת B) ולכן הוא נמנע מלקחת את הכדורים.
האם יש דרך אחרת לטיפול בבעיית הפטריות?
אודה לתשובתך המהירה,
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס02/08/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=247 id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה טבעתיתברי01/08/2010
זה כמה שבועות יש לי בעורף פריחה אדמומית-מחוספסת, עגולה-טבעתית ומגרדת מאוד בגודל של 2 ס"מ.
אודה אם תוכלו לומר לי במה מדובר.
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס02/08/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=247 id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטי פיגמנטליאל01/08/2010
שלום רב,
אני בת 27 יש לי פגמנטציה קלה ביותר בפנים, (ליתק דיוק יש לי נמשים קטנים צפופים באיזור העיניים).
הקוסמטיקאית שלי הציעה לי לקנות ממנה תכשירים בשווי 1200 ש"ח עבור קרם אנטי פיגמנט וג'יל הבהרה של Aava zingboim שמתי בערב הראשון את האנטי פיגמנט כפי שהיא אמרה לי הרגשתי עיקצוצים חזקים ושהפנים שלי נשרפים- נשארתי עם הקרם כל הלילה.
בבוקר: הפנים שלי היו אדומות ושרופות כמו כוויה קלה בכל הפנים.
כל היום הייתי עם מטלית קרה על הפנים מכאבים.
האם עלי להפסיק את הטיפול?
האם זה צריך להיות ככה?
אודה לכם על תשובתכם בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס02/08/2010שירה, שלום.
הגירוי בעור שאת מתארת אינו מומלץ, מכוון שעלול להחמיר את הפיגמנטציה. לא ניתן לדעת מה קיבלת מקוסמטקאית שלך, אך בד"כ פיגמנט שוקע עמוק יותר ממה שלקוסמטיקאית מותר להגיע על פי חוק. לכן מומלץ להתייעץ עם רופא עור/ פלסטיקאי לגבי המשך הטיפול.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה הילרוניתמיכל01/08/2010
שלום,
יש לי עור שמן. הזמנתי מחו"ל סרום עם ויטמין C בריכוז גבוה, אבל לא שמתי לב שהוא מכיל גם חומצה הילרונית. רציתי בבקשה לברר: האם חומצה הילרונית יכולה לגרום לפצעים בעור שמן?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס02/08/2010מיכל, שלום.
חומצה היאלורונית עצמה לא אמורה לגרום לפצעים, אך מכוון שמדובר בתכשיר מוכב, אין לדעת בודאות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חורים בפניםנוי31/07/2010
שלום
יש לי כמה חורים בפנים כתוצאה מקאנה.
יש דרך להעלים אותם? לטפל בהם? זה ממש מטריד אותי.
יש לציין שלא נגעתי בפצעים והופיעו לי חורים לבד. (אולי בגלל שאני לוקח מינוציקלין?)
תודה מרש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס02/08/2010נוי, שלום.
קיימים טיפולים שונים בצלקות לאחר אקנה (חורים), אך בחירת הטיפול המתאים לך אישית אפשרית רק בבדיקה אישית של רופא עור/ כירורג פלסטי, לכן מומלץ לפנות בהתאם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור יבש.רדה31/07/2010
שלום.
יש לי כמה שאלות .
שינה בממד מזיקה לעור ?.
יש לי עור יבש שמתקלף , ויטמין סי יכול לעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי ליזר - מתי ?קובי31/07/2010
ד"ר שלום,
שמי קובי ואני בן 22, אני מעוניין להתחיל בטיפולי ליזר להסרת שיער מיותר בגוף (באיזור הגב, כתפיים חזה ובטן) אולם אינני יודע אם זהו הזמן המתאים להתחיל שכן עדין ממשיכות לצמוח לי שערות על הגוף ואני רוצה להסיר את כולן מה דעתך ? אינני רוצה שיקרה מצב שאני אסיים את הטיפולים ושיערות יצמחו לי. איך אני אדע מתי הזמן המתאים להתחיל במלאכה ?
רב תודות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס02/08/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=90 id=link]הסרת שיער[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני מתיחהמישהו31/07/2010
שלום.
אני בן 19
כבר מספר חודשים שיש לי סימני מתיחה בבטן, בחזה ובידיים וכו' ..
בהתחלה לא היו יותר מידי סימנים אבל כעת זה לא יאומן! כמעט כל הגוף שלי.
שמעתי שיש קרם שניתן לרכוש ברשמות הפראם. אבל ראיתי לפי התמונות שהקרם עצמו קטן וזה לא יספיק לכל הגוף. והמחיר שלו יקר סביבוב 150 שקל.
לכן אני שואל האם יש קרם או כדורים בשביל זה שיכל לעזור לי כי מיום ליום אני אואה עוד ועוד ועוד יותר סימנים וזה בכלל לא יפה.
דבר נוסף, איך שהבנתי זה בגלל שהשמנתי יותר מידי.
זה נכון?
נ.ב, אם אפנה לרופא עור יוכל לעזור לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס02/08/2010בוקר טוב
קיימים טיפולים שונים פסי מתיחה, אך בחירת הטיפול המתאים לך אישית אפשרית רק בבדיקה אישית של רופא עור/ כירורג פלסטי, לכן מומלץ לפנות בהתאם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לעשות ?אנונימי31/07/2010
אני מאוד אוהב את הקיץ ואת השמש, היום אני בן 23, בעבר הייתי נוהג ללכת לים כל שבת, במהך השנים צצו לי מלא נקודות וכתמים בגוף וככה הפסקתי ללכת, אני כמעט שלא בשמש ביום אני בעיקר בבית, אולם אני רוצה לדעת האם אפשר להנות מלצאת לעזעזל מבלי לחזור מנוקד וכתמים ?
אני מאוד אוהב להיות בחוץ, אני רוצה להזכר שאני אוהב להיות בבגדים קצרים, לפעמים בלי חולצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס02/08/2010השמש פוגעת במידה שווה באלה שאוהבים אותה ובאלה שלא. הדרך לא להיפגע היא לא להיחשף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבהרה וקילוף ע"י יוגורט וחלבלא יודעת31/07/2010
שלום רב,האם יוגורט ביו,חלב או לימון עשויים להבהיר את העור ולבצע קילוף עדין? אם כן,מה הן ההמלצות לשימוש? (אני בעלת עור שמן,נקבויות פעורות,קצת פצעונים מידי פעם).
אודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס02/08/2010בוקר טוב,
בכל מה שקשור לטיפולים בלתי קונבנציונאליים/ אלטרנטיביים קיימת בעיה חמורה של חוסר מחקרים מדעיים אשר מוכיחים או שוללים את יעילות הטיפולים הנ"ל, לכן לא ניתן לענות על שאלתך - אין על סמך מה...
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדפריןלא יודעת31/07/2010
שלום. אני בת 30,סובלת ממעט אקנה וצלקות אקנה.רופא העור נתן לי אדפרין במקום רטאויט לשימוש פעם ביום בלילה. האם אדפרין הוא חזק ומרוכז יותר מרטאויט? מה התועלת שלו בהפחתת צלקות האקנה והבהרת העור? האם אפשר למרוח מעט ממנו על גב כף היד כדי לשפר את מרקם העור? (כמובן שאני מאוד נזהרת מהשמש).
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדפרין
ד''ר צחי שלקוביץ01/08/2010שלום רב
רטאויט ואדפרין הינם נגזרות שונות של ויטמין A . אין דרך לדעת מי מהם יהיה יעיל יותר עד שלא מנסים. הוא אמור להיות יעיל גם בשיפור צלקות עדינות והבהרת העור ואפקט זה יכול להתקבל גם על כף היד.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודת חן חשודהמשה חן31/07/2010
בזמן האחרון יוצא לי ללכת הרבה לים, חשוב לי להגיד שהעור שלי כהה יחסית ואני שחום.
אבל בתקופה הזאת יצא לי לראות שנקודת חן שהייתה לי על הכתף כבר מגיל צעיר כואבת לי וגם קצת גדלה.
אני מאוד מפחד מהקטע הזה ואני פרנואיד מטבעי,
אני לא רגוע עם זה, אני כל הזמן מסתכל עלייה מחשש.
החלטתי שיום ראשון אני אלך לרופא שלי שימליץ לי מה לעשות עם זה והאם אני הוזה או שיש ממה לפחד, הבעיה שכבר ביום רביעי אני נוסע לאילת, ובמקום ליהנות אני אתעסק בכתף שלי.
יש לי ממה לחשוש ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודת חן חשודה
ד''ר צחי שלקוביץ01/08/2010משה שלום
אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחה אסתטית לעור לגבראלעד30/07/2010
שלום,
אני בן 25 ותהיתי האם יש משחה או איזשהו תכשיר אסתטי ממומלץ עבור גברים?
אין סיבה ספציפית מלבד סיבה אסתטית, כלומר "מראה צעיר יותר" או "ניקוי לעור" וכדומה.
אשמח לשמוע המלצות.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס02/08/2010אלעד, שלום.
כיום אין כל בעיה למצוא תכשירי טיפוח לגבר מיצרנים המובילים בתחום הקוסמטיקה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)