מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אזומד - משחה לכתמיםאני09/08/2010
היי לכול הרופאים ..
צבע עורי שחום . מחתכים בעור ניהיה לי כתמיים חומים (לא גדולים)לא אסתטיים בכלל וזה מפריע לי .
כמו שהמלצתם אך לא היתה לא שום המלצה למשחת הבהרה
שאלתי היא האם שימוש במשחת אזומד יכולה להתאים בלי לגרום נזק מכיוון שעורי שחום?
אם יש משחה חלופית ללא מרשם רופא אשמח המלצה ...
תודה תודה ..
מחכה לתשובה לפני שאני קונה את המשחה והיא יקרה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס11/08/2010שלום רב.
ניתן להשתמש באזומד גם בעור שחום. עם זאת מומלץ להקפיד מאקסימלית על הגנה בפני השמש.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים על הפניםרונה09/08/2010
לפני כשנה התפרצו לי כתמים חומים על כל הפנים שהתפשטו מהר.
הפסקתי עם הגלולות ומקביל ע"פ המלצת הרופא טיפלתי באיזומד להבהרה.
חלק הכתמים נרגעו והחלו להעלם אבל חלקית.
לאחרונה הכתמים חזרו.
זאת על אף שאני משתמשת בקרם הגנה 50 SPF כל פעם שאני יוצאת מהבית.
מה ניתן לעשות?
איזומד כבר לא עוזר ואני מוכנה לעשות כל מה שצריך גם באופן פרטי/קוסמטי/לייזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס11/08/2010לא קיים טיפול אוניברסאלי המתאים לכולם, כל מקרה בפני עצמו, לכן ההמלצה היא להיבדק אישית ע"י רופא עור/ כירורג פלסטי העוסקים באסתטיקה ולקבל טיפול המותאם לך אישית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתמים על הפנים - יש פתרון...!
איריס לוי13/08/2010בליצ'ינג קרם – להבהרת והלבנת כתמי עור - יתרונו על פני מוצרים מתחרים אחרים ... ניתן לצאת אתו החוצה, אין צורך להסתתר מהשמש ובלבד שתמרחי קרם עם חסם שמש שהוא אחד מהתכשירים הכלולים בערכה. לא מאמינה – תוכלי לקבל טלפונים של נשים ממליצות ומרוצות בכל עת..
יתרונות נוספים: *אין צורך במרשם רופא כדי להשיגו. * ניתן להשתמש בו בבית, בחוץ ואף בשמש *המשתמשות בתכשיר יכולות לוותר על קרם הלחות שלהן היות והוא מכיל אחוז ניכר של מרכיבי לחות לדחיית תהליך הזדקנות העור (אנטי אייג'ינג).
עלייך לזכור כי כתם בפנים שלא טופל הופך כהה יותר במשך הזמן ועם כל חשיפה נוספת לשמש. על כן הקדימי תרופה למכה ומרחי Bleaching-cream על האזורים הכהים בשימוש קבוע הם יתבהרו.
פעולתו של הקרם היא ישירות על המלנין (פיגמנט הצבע של העור) הנמצא ברקמת האפידרמיס (שכבת העור העליונה). מייד למגע העור עם הקרם המכיל את תמצית הנופרים הטבעית, מהולה במרקם המשחה, נדחה המלנין וכן עודפיו המרוכזים בכתם, אל תוך עומק הדרמיס (שכבת העור התחתונה) ונעלם מפני שטח העור.
הבהרת כתמים בטכנולוגיית IPL : המכשיר נותן את המענה הטוב ביותר לבעיות עור אסתטיות הניתנות לשיפור משמעותי ביותר - לטיפול נרשמו אחוזי הצלחה גבוהים ביותר, ללא הזרקות וללא ניתוחים.
רק מכשירי הדור האחרון עם תכנת ההתאמה של אימפולס האור למאפיינים האינדיבידואליים של עור הלקוח מבטיחים ומניבים תוצאות טיפוליות מהירות ואפקטיביות לכל בעיות האסתטיקה בעור: טיפול באקנה ונזקי אקנה, הבהרת כתמים ( פיגמנטציה), העלמת נימי דם (קופרוז), החלקת קמטים וקמטוטים, הסרת שיער ללא כאבים ללא אדמומיות וללא כוויות, וצמצום נקבוביות מורחבות .
בטיפול בכתמים, אנרגיית האור ההופכת לאנרגיית חום נקלטת במלנין שבתוך הכתם ומבהירה רק את הכתם עצמו, מבלי לגרום נזק סביבו. בטכנולוגיית ה- IPL ניתן להעלים / להבהיר כתמים מופשטים או כתמים ממוקדים ומקומיים, בהתאם לגוון הכתם, לצבע העור ולגיל המטופל.
איריס לוי - קוסמטיקאית פרא-רפואית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדמומיות חמורה לאחר אקנה.אביחי08/08/2010
שלום,
אני כבר בן 18 וחצי מתגייס עוד שבוע.
מאז גיל 14 ההיתי אומר היה לי אקנה מאוד חמורה,לקחתי רואקוטן בגיל 15 וכבר בגיל 16 וחצי לא היו לי כמעט פצעים.
נשארו לי צלקות ואדמומיות שממש מטרידה אותי מאז.כבר שלוש שנים שאני עם האדמומיות המעצבנת הזאת שפשוט לא מרפה ממני,אני פשוט נ-ו-א-ש.
לאחרונה הלכתי לרופא עור והוא הביא לי שתי משחות SEBO OR FACEו-
Elocom מה שממש לא עזר לי.
אם יש פה מישהו שיכול לעזור לי אני אודה לו מאוד!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות ואדמומיות
ד''ר מיכאל שוחט08/08/2010לעיתים ניתן לטפל באדמומיות עיי קרן אור או לייזר בדכ מדובר בסידרה של טיפולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מלחמה בדרמוגרפיז בגופריתאור08/08/2010
אחרי שקראתי שימישהו הבריא מהמחלה הזו והביא גם הסבר לשיטה אז אני מתחיל גם
רציתי לשאול איך דופרית עוזרת לטיפול במחלות עור והאם צריך מרשם לתרופת גופרית?, או שניתן לקנות ללא מרשם?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר מיכאל שוחט08/08/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר טיפול ברואוקוטןאלדר08/08/2010
שלום, אני לקחתי רואוקוטן במשך כחמישה חודשים וסיימתי את הטיפול בלי עין הרע לא מזמן...
כמובן שיישנה עוד אדמומיות ועוד קצת פצעים (לא מוגלתיים)
רציתי לשאול עם מה לשתוף את הפנים, ז"א, מצד אחד יש לי עוד פצעים קצת עמוקים, אז אני מעדיף להשתמש בסבון מייבש, שייבש את הפצע, אבל מצד שני צריך סבון עם לחות קצת שיוריד את האדמומיות....
כמובן שגם חלק עובר עם הזמן, אבל בהתחשב בחלק מהפצעים העמוקים יותר, איך ובמה להשתמש?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן
ד''ר מיכאל שוחט08/08/2010ניתן להשתמש בסבון אקניל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמי עורבתיה08/08/2010
שלום,
רציתי לשאול לגבי קרם להבהרת כתמי עור (פיגמנטציה) ששמו CLAIRIAL CREAM של אטלס תרופות בע"מ.
האם הוא אפקטיבי ?
לא מצאתי הרבה מחקרים על קרם זה ומכיוון שאני בהריון זה הקרם היחיד שנתנו לי.
הקרם עולה די הרבה 270 ש"ח ל30 מייל.
והאם יש לך המלצות נוספות להבהרת כתמי עור?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
ד''ר מיכאל שוחט08/08/2010הקרם אכן ניתן לשימוש בהריון וניתן לקבל הטבה בשימוש יום יומי מומלץ להשתמש בקרם הגנה משמש
ובנוסף קרם המכיל חומצה אזלאית גם הוא יכול לעזור בהבהרת כתמים בהריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחכי
אולה12/08/2010תאמיני ליההכתם ישאר גם אחרי הלידה ואז לא תהיה סכנה לטפל בו.
אני דווקא ממליצה על הeven better של קליניק. אני שמה אותו מאז הלידה (איזה חודש אחרי הלידה הבנתי שהוא לא הולך להעלם) והוא מתבהר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעון נפוח וכאבלימור08/08/2010
שלום,
לפני יומיים יצא לי פצעון בסנטר. הבוקר הפצעון התנפח ונעשה קשה למגע. המקום כואב מאוד.
מה אפשר לעשות כדי להקל על הכאב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיצעון
ד''ר מיכאל שוחט08/08/2010ניתן למרוח מקומית משחה אנטיביוטית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנפחי שפתיים בצורת גלוסנטלי08/08/2010
האם אפשר להשתמש בזה כל יום ? וכמה פעמים ביום לאחר שההשפעה פגה ?
2האם ניתן להשתמש בזה גם אם עברתי עיבוי שפתיים ? ( בפרלן )
3.האם ייתן לשים מעליו גלוס אחר ?(הגלוס שיש ברשותי הוא ללא פגמנט )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס11/08/2010התכשיר אינו רפואי, לכן את השאלות מומלץ להפנות לקוסמטיקאית/ דיילת החברה, שמחרו לך אותו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תכשיר לפצעוניםרונן08/08/2010
שלום רב ותודה מראש על העזרה.
אני בחור בן 29 שעקב טיפול שאני עובר יוצאים לי פצעונים בפנים לעיתים קרובות,חוץ משמירת ההגיניה של הפנים שאני מקפיד אשמח אם אוכל לקבל המלצה לגביי תכשיר שאני יכול לבקש מהרופא המשפחה שלי שאוכל למרוח על הפצעונים כדי שיעלמו מהר יותר.
תודה רבה ושבוע טוב....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תכשיר לפצעונים
ד''ר צחי שלקוביץ08/08/2010רונן שלום
אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לוסריללאה07/08/2010
שלום רב
התחלתי טיפול בלוסריל לק בציפרניים בידיים וברגליים - פעמיים בשבוע
האם ניתן לשים לק צבעוני במהלך הטיפול??.
תודה
לאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר מיכאל שוחט07/08/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודת חן על איבר המיןפיט07/08/2010
שלום, בן 24, יש לי נקודת חן מלידה על איבר המין (שטוחה, בערך 3 מ"מ) שמפריעה לי מאוד (אסטטית). רציתי לדעת באיזו צורה ניתן להסירה (חנקן אולי?) עקב הרגישות של האזור. לפנות לאורולוג? רופא עור?
האם המשחות הבהרה יכולות לספק פתרון (עקב אי חשיפה של האזור לשמש)?
מהו המחיר של הסרה של נקודה כזו? תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נק חן
ד''ר מיכאל שוחט07/08/2010עלייך לגשת לרופא עור או כרורג פלסטי במידה ואכן מדובר בנק חן לא ניתן להסירה עיי קרם הבהרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורניים מתפצלותאורית05/08/2010
שלום רב, אני בת 32, מזה כשנה וחצי-שנתיים שהציפורניים שלי מתפצלות לאורך. הייתי היום אצל רופא עור שלאחר שהסתכל לי על הציפורניים שאל אותי אם אני סובלת או סבלתי ממחלה קשה, סיפרתי לו שיש לי חוסרים של פריטין וברזל ושאני עוברת ברור של בלוטת התריס מכיוון שנמצא לי בUS קשריות קטנות בבלוטה. (לציין שבדיקות דם של הבלוטה היו עד היום תקינות). הרופא מיד אמר שאין קשר לברזל ושהבעיה בציפורניים מעידה על בעיה בבלוטה ושכשיתנו לי טיפול לבלוטה גם הציפורניים יסתדרו.
שאלתי היא: האם באמת אין קשר לברזל? והאם זה וודאי שבעיה כגון זו בציפורניים מעידה בוודאות על בעיה בבלוטה למרות שבדיקות דם של הבלוטה תקינות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר מיכאל שוחט07/08/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שומהספיר05/08/2010
יש לי שומה בצד האף (כמו שלנועה תישבי יש בצד המצח)
והייתי רוצה להסירה.
כיצד ניתן לעשות זאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נק חן
ד''ר מיכאל שוחט07/08/2010ניתן להסיר נק חן עיי אקסיזיה כרורגית,לייזר או מחט חשמלית בכל מיקרה מומלץ לקחת בדיקה פתולוגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים צהובים מעל השפהשי ד.04/08/2010
שלום,
על העור מעל השפה העליונה שלי יש כתמים צהובים.
יש לציין שאני מעשן סיגריות וצבע עורי בהיר.
שאלותי:
האם יתכן שהכתמים הם מהסיגריות ובמידה וכן, האם ניתן להסירם?
במידה ולא, ממה יכולים לנבוע כתמים צהובים.
איני נוהג להיות הרבה בשמש.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים צהובים
ד''ר צחי שלקוביץ08/08/2010שי שלום
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלמה איטית של פצעיםאלי04/08/2010
שלום
לאחרונה אני שם לב שפציעות מחלימות אצלי באופן איטי יותר מפעם ומשאירות סימנים וצלקות בולטים (לעיין לא פיזית) יותר ולזמן ארוך יותר.
לדוגמא
לפני יותר משנה קיבלתי שיפשוף קל בכתף ועדיין רואים סימן ממנו
לפני חודשיים נפצעתי בשוק הרגל, והיום עדיין יש לי צלקת בצבע ורוד מוזר.
האם זה פשוט עניין של גיל או שאולי משהו לא מתפקד נכון בגוף או חסר לי איזה ויטמין.
קצת רקע:
אני בן 32,
ניזון בצורה בריאה ארוחות מסודרות והרבה ירקות ופירות.
עוסק מעט בפעילות ספורטיבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלמה איטית של פצעים
ד''ר צחי שלקוביץ08/08/2010אלי שלום
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)