מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פוליקוליטיסטל13/08/2010
שלום
אני בת 22 וכבר כמה שנים שיש לי פצעים בישבן, אני חושבת שזה פוליקוליטיס.
רופאת העור שלי נתנה לי אנטיביוטיקה דרך הפה(מינוצילין), סבון אנטיביוטי ולמרוח retavit. אני כבר שבועיים בטיפול ואני לא חושבת שיש שיפור.
האם הטיפול שהיא הביאה לי מומלץ? לא יותר מתאים למרוח משחה אנטיביוטית? קראתי ש benzac יכול להועיל,האם זה נכון?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוליקוליטיס או אקנה בישבן...!
איריס לוי13/08/2010שלום רב,
בהסתייגות של ראיתי את מצב העור, ישנה אפשרות נוספת שיש לך - "אקנה בישבן"
נגעי ה"אקנה" מופיעים בעיקר באזורי הגוף העשירים בבלוטות חלב. אזורים אלו כוללים את הפנים, החזה, הכתפיים העורף והגב. אולם, אין זה מן הנמנע שתופעות "אקנה" תופענה גם במקומות אחרים בגוף.
נגעי האקנה המופיעים באזורים מוסתרים, ופחות חשופים בגוף, נוטים להיות פחות מטופלים... כי לא רואים אותם, אך בסיטואציה אינטימית...או כשרוצים בקייץ ללבוש בגד ים...!!!
לעיתים אקנה בישבן או פצעים בישבן מופיעים כתגובה לטיפול בתרופות, או עקב ישיבה מרובה וממושכת (על הכסא או על בית הכסא..), לבישת בגדים צמודים מבדים סינטטים שאינם מאפשרים איוורור האזור.
מנסיוני הרב כקוסמטיקאית פרא-רפואית המומחית לטיפולי אקנה ניתן לשפר ואף להעלים את פצעי האקנה בטכנולוגיית IPL - *בהליך פשוט, ללא כאב, מהיר קצר ואפקטיבי הבטיחותי ביותר מבחינה רפואית*
טיפול אקנה "אקנה גוף" בטכנולוגיית IPL נמצא יעיל במיוחד לצמצום ואף להשמדת חיידקי האקנה
( P. ACNE ) ללא גרימת נזקים או תופעות לוואי כלשהן . הריפוי מתבצע כאשר האור המוקרן פועל על חומר הפורפירין הנלווה לחיידקי האקנה. עם חשיפת חיידקי הפורפירין לאור המיוחד של המערכת הוא עובר שינוי כימי ומחסל באופן סלקטיבי את חיידקי האקנה.
טכנולוגיית IPL - יעילה לא רק בהשמדת הבקטריה אלא גם באיזון יצור הסבום בבלוטות החלב, כיווץ הנקבוביות והבהרת הכתמים חומים/אדומים הנלווים לעור אקנתי. (המכשיר נמצא בשימוש בקליניקות פרטיות של רופאי עור ודרמטולוגים).
וכמומחית לטיפולי "אקנה בגוף" אני משלבת סדרות טיפול לפצעי בגרות המבוססות על פורמולות טבעיות בשילוב חומרים פעילים פרא-רפואיים ממיטב המעבדות המקצועיות בארץ ובאיכות גבוהה, הנותנים מענה מושלם וריפוי אמיתי וארוך טווח לפצעי הבגרות. מתאימים לאקלים הישראלי מאושרים ע"י משרד הבריאות ומבטלים את הצורך בשימוש בתרופות, רואקוטן וכדורי אנטיביוטיקה.
ייחודם של תכשירים אלו בהיותם מבוססים על חומרים טבעיים אנטיספטיים בשילוב עם חומרים פעילים דוגמת: קמפור, מנתול, תחמוצת האבץ, רטינול, המשפרים את מרקם העור ומעודדים את התהליך הטבעי של חידוש העור, וכן רכיבים צמחיים הידועים כאנטי-דלקתיים ואנטי-בקטריאליים, המסייעים להפחית את כמות הקומודונים באופן ניכר ולצמצם את התדירות והעוצמה של התפרצות האקנה.
.
איריס לוי - קוסמטיקאית פרא-רפואית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים אדומיםמנש13/08/2010
לפני כחודש היה לי 2 פצעי אקנה גדולים אחד ליד השני באיזור הסנתר, שניהם עברו באופן טבעי אחרי מעט זמן אבל עד עכשיו נשאר לי כתמים אדומים שלא יורדים כבר כ3 שבועות !
האם הם ירדו בעתיד או צריך איזה טיפול\משחה למרוח ? כי זה ממש מפריע ובולט (זה אדום כזה)
אני בן 15 דרך אגב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים אדומים
ד''ר צחי שלקוביץ15/08/2010זיסו שלום
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, כתמים אלו בדרך כלל חולפים עם הזמן לבד ללא התערבות.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייהילה12/08/2010
היי,
שמי הילה ואני בת כמעט 30. מגיל צעיר אני סובלת מפצעים באזור הגב והכתפיים, וכן מתופעות דומות לאחר הורדת שיער במפשעה או בבית שחי עקב שערות שצומחות מתחת לעור.
כבר הפנמתי שלעולם לא אוכל ליהנות מגופי כמו שבאמת הייתי רוצה, אם זה אומר ללכת עם בגדים מעט חושפניים או אפילו ללבוש ביקיני בחוף. תמיד צריך להסתיר משהו.
מידי פעם עוד צצה לי סערת רגשות בעניין ורחמים עצמיים אבל זה רגעי..
אומנם קראתי רבות על בעייתי בפורומים שונים ועל דרכי הטיפול,ויש לציין שלא ביקרתי אצל רופאי עור בגיל מוקדם, אולי כי התביישתי. עכשיו אני בהריון ותרופות חזקות, כאלה שמפחידות אותי גם ללא היריון, הן בוודאי מחוץ לתחום.
אני בעלת עור כהה, כזה שמשתזף בקלות. נכון להיום אין לי כ"כ הרבה פצעים כמו בנערותי אבל באזור קו החזיה אני סובלת וכן נשארו לי כתמים על כל הגב כמעט.
עוד משהו שמטריד אותי, אני בן אדם מאוד נקי, מתקלחת עם ליפה כמעט יומיום. אפילו אחרי מקלחת אם אני מעבירה צמר גפן על הגב הוא יוצא מעט שחור ומלוכלך..כמה אפשר להשתפשף???
האם זה קשור אחד לשני, לאופי העור שלי?
אם יש איזשהו משהו שיכול לעזור לי אפילו בזמן היריון אשמח לדעת..
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
ד''ר צחי שלקוביץ15/08/2010הילה שלום
לגבי הפצעים אין כל דרך לענות בלי לראות במה מדובר. לגבי השימוש בליפה, אני ממליץ להפסיק זאת מיידית מכיוון שאנו יודעים ששימוש בה גורם להתכהות והתעבות של העור במקומות השימוש והדבר רק הולך ומחריף עם הזמן. אם חייבים, ניתן להשתמש בספוג עדין מאוד ללא לחץ ושפשוף והטוב והמומלץ ביותר הוא סיבון ביד בלבד.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמשה12/08/2010
כיצד נפתרים מכהות חזקה מתחת לעיניים??
ואיזה קרם פנים מומלץ לגבר בן 22?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
ד''ר צחי שלקוביץ15/08/2010משה שלום
לגבי שאלתך הראשונה אין כל דרך לענות בלי לראות במה מדובר.
נושא קרם הלחות הינו ענין של התאמה אישית בלבד, אך בהחלט כדאי להקפיד שהוא יכיל מסנן קרינה בעל SPF30 לפחות.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שומה בפניםkb12/08/2010
ברצוני להסיר שומה דיי גדולה בפנים אני מבינה כי אין דרך להימנע מצלקת אך רציתי לשאול באיזה צורה ניתן להוריד את השומה כך שתיוותר צלקת מזערית?
האם מישהו שמע \מכיר את שיטתו של דר"אילן זמיר ? תוכלו להביע דעתכם על הרופא ושיטתו?
מאד חשוב לי שלא תהיה צלקת נוראית מכיוון שזה ממש באמצע הפנים-אנא ייעצו
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שומה בפנים
ד''ר צחי שלקוביץ22/08/2010שלום רב
אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכיוון שגם אני התחלתי תהליך בדיקה
רונן29/08/2010של הסרת נקודות חן. אני רוצה לנסות לעזור לאנשים כמוני בצורה יותר מפורטת. מכיוון שהתשובות פה לא מספקות. (אני לא קיבלתי תשובה לשאלות ששאלתי לגבי סולקודרם).
שאלתי היום את אותן שאלות בפורום של כללית אסטתיקה.
אני הלכתי לרופא עור בשביל שיאמר לי איזה נקודות חן הן בודאות לא יכולות להתפתח לגידול סרטני.
אני מציע לך לעשות אותו דבר. אם הוא יאשר שאין חשש להתפתחות גידול סרטני, תשאלי אותו אם ניתן להסיר בסולקודרם.
אחרי זה תחפשי רופאי עור פרטיים שמטפלים בטיפולים אסתטים ותבררי. (אולי אפילו הרופא שהיית אצלו לבדיקה יכול לעשות זאת באופן פרטי.) או אצל אילן זמיר.
אני יכול לדווח בהמשך על המשך הטיפול שלי, אם יהיה עניין פה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלי רדיומיכל12/08/2010
שלום רציתי בבקשה לברר: אני בת 32 ויש לי גנטיקה גרועה מבחינת קמטים.
אני הולכת לעבור 10 טיפולים במכשיר בטכנולוגית אילוס עם גלי רדיו ואינפרא אדום.
כרגע אין לי קמטים למעט קימטי הבעה בעיניים, אבל המטרה היא הקדמת תרופה למכה.
כמה טיפלים כאלה כדאי לעבור בשנה רק למטרת תחזוקה וזה לא יהיה מזיק?
חשבתי פשוט שכדאי להשקיע את הכסף הזה מידי שנה במספר טיפולי תחזוק מאשר סתם בקרמים קוסמטים יקרים.
בנוסף אני מורחת רטין A וסרום ויטמין C.
ושאלה נוספת: האם כמוסות של קולגן מסין יכולות לעזור לאנטי אג'ינג?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלי רדיו
ד''ר צחי שלקוביץ22/08/2010יעל שלום
לגבי שני הדברים אין כל דרך לדעת עד שלא מנסים.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת חתיכות עור בחנקןאיטה12/08/2010
שלום רב,
מזה זמן גדל לי חתיכות עור קטנות שתלויות ומחוברות לעור בעור דק כחוט השערה.
אני מעונינת להוריד אותם בחנקן.
הייתי אצל רופא עור והוא שרף לי מספר חתיכות עור (כמו ששורפים עם מלחם).
לאחרונה חתיכות העור הללו מתרבות . הם נמצאות בעיקר על בית החזה. כרגע קצת מתפשט לפנים
(ממש מעט).
אודה לכם אם תמליצו לי על רופא שמוריד את חתיכות העור התלויות בחנקן.
תודה
איטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת חתיכות עור בחנקן
ד''ר צחי שלקוביץ15/08/2010איטה שלום
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, טיפול זה ניתן לבצע בדרך כלל אצל כל רופא עור , אך טיפולים אלו במידה ומדובר בנגעים מרובים , לא מתבצעים דרך קופות החולים אלא באופן פרטי.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני מתיחהשחר11/08/2010
שלום, אני בת 17 ולאחרונה הופיעו לי סימני מתיחה , קווים לבנים ,באזור הישבן והירכיים, אני מאוד מתביישת מזה והולכת רק עם מכנס קצר .
מה אפשר לעשות כדי שזה יעלם ולמה זה הופיע לי מההתחלה?
אני שוקלת 50 והגובה 164, ולא היה לי ירידה או עלייה משמעותית.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני מתיחה
ד''ר צחי שלקוביץ22/08/2010שחר שלום
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, קרוב לוודאי שאת מתארת סטריות שהיא תופעה גנטית . ייעוץ נוסף כרוך בראיית הממצא.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי רואקוטןאלה11/08/2010
שלום.
לאחרונה התחלתי להשתמש ברואקוטן, הרופאה המליצה לקחת פעמיים ביום, אחרי כמה זמן לאחר לקיחת הכדור הראשון מומלץ לקחת את השני?
האם אפשרי להשתמש בספיריט סליציל תוך כדי הטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס11/08/2010אלה, שלום.
ניתן ליטול גם שני כדורים ביחד. עם זאת כל השאלות שמתעוררות בזמן הטיפול ולגביו מומלץ להפנות לרופא התטפל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיתוך פרונקל מהראשמיכאל10/08/2010
יש לי כבר 20 שנה פרונקל בגודל 3 מ"מ על הראש בצבע העור .רופא העור אמר לי שהוא יוריד לי אותו ,ויזריק לי זריקה מקומית.שאלתי היא איך מזריקים זריקה בעור הראש שהוא מתוח,והאם קיים סיכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס11/08/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כוויה דרגה1יעלי10/08/2010
ביום חמישי נכוויתי בפנים מעל השפתיים כתוצאה משימוש בשעווה להורדת שיער חמה. רופא המשפחה נתן לי סילברול וטיפול אנטיביוטי. + זובירקס כיבנוסף, יצאו לי הרפסים (אני סובלת מהרפס)וכנראה כתגובה להכל יצאו.
היום נודע ל י שאסור להשתמש עם סילברול בפנים ומיד קבעתי תור לרופא עור שנתן לי משחה בשם אלפומיצין. כשקרתי בעלון המשחה כתוב בפירוש שאסור להשתמש במשחה הזו באיזור נגוע בהרפס. אני כבר מיואשת כי האחות הציעה לי למרוח ביאפין הרופא עור את המשחה האנטיביוטית שלעיל. השכל הישר אומר לי שאם בעלון כתוב שאם יש הרפסים אסור אז לא למרוח.
אנא עזרתכם הדחופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס11/08/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםשחר10/08/2010
הרופא לא מזמן נתן לי בנזק ג'ל - מה הג'ל הזה אמור לעשות ? .. קראתי שהוא מוציא את כל הפצעונים ועושה שחורים האם זה נכון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס11/08/2010שחר, שלום
השאלות שקשורות לטיפול שרופא שלך המליץ עליו כדאי להפנות לאותו הרופא.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות אבקש הסבר תודהסופי10/08/2010
תהליך הבדיקה התוצאה
Microscopy result חיובי
Microscopy for hypha +
Microscopy spores +++
Fungal culture בתרבית צמיחה של
התאמת הטיפול לחיידק
שם החיידק שם האנטיביוטיקה קוד הרגישות תוצאת הרגישות הערות
Candida parapsilosis וגם ספרופיטים
Quantity
שימו לב! מומלץ לזמן ביקור רופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מטרידהבר09/08/2010
לפני כחודשיים הופיעו לי פצעונים קטנים אשר התרכזו במצח בלחיים ועכשיו המצב החמיר בצוואר, רופא עור נתן לי למרוח משחה בשם לורויט אשר לא הועילה
האם יתכן כי מדובר בזיהום? יש לציין שהפצעים גם מרגישים כקשקשת ( חררה
) כאשר נוגעים בהם הם קטנים ובולטים והדבר מפריע מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח לא נעיםחגית09/08/2010
שלום רב,
ילדתי לפני כשנה (לידה ראשונה) ואני עדיין מניקה. יש לי תחושה שמאז הלידה אני מדיפה ריח לא נעים מבית השחי שעות בודדות לאחר המקלחת. אינני מזיעה בצורה יוצאת דופן. האם יש קשר ללידה ולהנקה? האם זה יכול להשתנות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס11/08/2010שלום, חגית.
בלוטת זיעה בבתי שחי מושפעות משינויים ההורמונליים, לכן יכול להיות קשר. מאותה סיבה המצב יכול גם להשתנות הן לטובה, הן לרעה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)