מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרופסיהמשה27/07/2010
שלום אני משתמש בפרופסיה
האם סרפד.דקל ננסי .ותה ירוק יכולים להוריד רמות DHT? כמובן בנוסף לשימוש בפרופסיה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ??
משה29/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהdht
ד''ר מיכאל שוחט29/07/2010קימות מספר עבודות המראות שדקל ננסי יכול להשפיע בדומה לפרופציה ואולם אין מחקרים מבוקרים
ואין הוכחה שהנטילה במקביל לפרופציה תשפר את היעילות מאחר וטיפול במינון של מעל 1 מג אינו יותר אפקטיבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לשומהפלונית אלמוני27/07/2010
שלום רב!
יש לי כמו מין תוספת עור כזאת ליד פי הטבעת אני חושבת שזה שומה זה כמו גוש עור קטן וגמיש ממש ליד פי הטבעת דבר שמאוד מפריע לי בחיי המין שלי.
רציתי לדעת אם אני אוכל להפתר מהבעיה באמצעות תכשיר שאוכל לקנות בבית מרקחת שיוריד לי את השומה. היא לא גדולה בכלל אבל מפריעה לי מאוד.
אני לא מרגישה בנוח ללכת לרופא עור ולספר לו על הבעיה ולכן רוצה לטפל בעצמי.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנוגע לשומה
ד''ר צחי שלקוביץ08/08/2010שלום רב
עם כל הרגשת אי הנוחות, אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם מולדtn27/07/2010
שלום ,
ברצוני לדעת אם אפשר להסיר כתם מולד קצת שעיר שתופס חלק נכבד מהחזה, לא נולדתי איתו ,הוא הגיע אלי בערך בגיל 12..
הלכתי לבדיקה לפני 6-7 שנים במידקל סנטר ואמרו לי שזה לא כתם לידה רגיל וכרגע יש רק טיפול לייזר נסיוני ואולי עוד כמה שנים יהיה..לא הלכתי על זה.. רציתי לדעת אם יש היום טיפול לייזר שמסוגל להסיר את הכתם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ?????
תמיר29/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתם ליידה
ד''ר מיכאל שוחט30/07/2010בחלק מהמיקרים ניתן לטפלבלייזר מסוג qs ndyag
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי צבע זקןשלומי27/07/2010
שלום רב,
אני בחור בן 24, לאחרונה נראה בפנים כמות לא קטנה של זקן בצבע ברונזה /ג'ינג'י.
אני בחור שחרחר עם שיער שחור פחם.
זה מבצבץ תמיד באזור בפאות ,אך אם להתמקד היטב אפשר לראות אותם בכל מקום בפנים.
ממה זה קורה??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי צבע זקן
ד''ר צחי שלקוביץ08/08/2010שלומי שלום
אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדמומיות מסביב לאףיעל26/07/2010
שלום רב
כבר תקופה ארוכה יש לי אדמומיות משמעותית בחריצים שבין האף לפנים (במפגש בין האף ללחיים)
הדבר אינו אסתטי ומפריע לי מאד. מה ניתן לעשות כדי להעלים אותה?
תודה רבה יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אני סובלת מזה לאחרונה מה עושים?
אביטל27/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לנו??
אביטל29/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
משה30/07/20101.1 מ"ג של פרופסיה יעיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדמומיות
ד''ר מיכאל שוחט29/07/2010מדובר בסבוראה עלייך לגשת לרופא עור לקבלת טיפול מקומי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפשעותנוייה26/07/2010
אני מורידה שיער במפשעות עם סכין גילוח וזה עושה לי מלא פצעים רציתי לדעת אם מותר להוריד שם עם מכונה כזאת כמו שמורידים שיערות כמו ברגליים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס27/07/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=90 id=link]הסרת שיער[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות חן רבותמודאג מאוד26/07/2010
שלום,
אני בן 14 ויש לי הרבה נקודות חן,
יש לי הרבה על הפנים , וגם על הידיים, והעורף.
אני ממש מכוער מכל הנקודות חן האלה, הפנים שלי ממש מכוערות לגמרי.
אני ראיתי אתמול שנוספו לי שני נקודות חן חדשות.
מה אפשר לעשות? יש איזה תרופת סבתתא להורדתם?
אני כמעט ולא נמצא בשמש, איך אני יכול למנוע עוד?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות חן רבות
ד''ר צחי שלקוביץ08/08/2010שלום רב
אין דרך למנוע הופעת נקודות חן מאחר וזוהי פונקציה גנטית. לגבי הסרתן אין כל דרך לענות בלי לראות במה מדובר.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נו למה לא עוניםשובל26/07/2010
שלום
אני בת 19 ולוקחת גלולות מיקרודיול כבר חצי שנה.
הגלולות מצויינות ומסדירות לי את המחזור, רק שלאחרונה שמתי לב שהתחילו לצאת לי באזור המפשעה וגם טיפה ליד איבר המין כמו גולות כאלה והם כואבות שנוגעים בהם. הצורה שלהם זה גולות ולפעמים גם טיפה יותר ארוכות כאלה.
התופעה התחילה לפני חודשיים בערך.
לי אמרו שזה יכול להיות דלקת ולא להילחץ יותר מידי וחלק אמרו לי ללכת מיד לרופא נשים אבל אני לא רוצה להיות פזיזה מידי כי יכול להיות שזה סתם ואני לא רוצה ללכת על כל שטות.
יכולתי לצרף תמונה אבל לא ממש רואים בבירור.
השאלה שלי אם הדבר מזיק והוא אכן נגרם מהגלולות עצמם או שזה משו שחייב בדיקה של רופא?
אבל בבקשה תנסו לפתור לי את השאלה בלי ללכת לרופא נשים כי אני לא מרוצה מהרעיון שהוא בודק אותי במקומות אינטימים כל כך.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס27/07/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=247 id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש של כמה בנות במכשיר להסרת שיערדבורה26/07/2010
ברצוני לשאול האם ניתן שמספר בנות (אחיות) תשתמשנה באותו מכשיר להסרת שיער כדוגמת פיליפס. האם יש צורך לחטא לאחר השימוש ואיך? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס27/07/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=90 id=link]הסרת שיער[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנזאק 5% לטיפול באף שמנוני מאודיונתן25/07/2010
העור שלי הוא מעורב, שמנוני מאוד באזור האף, מלא קומודונים וכו'.
רציתי לדעת האם אפשר להשתמש במשחה בנזק 5% בכדי להפוך את אזור זה לפחות "גועש" ושמן?
קראתי בעלון שהמשחה מקלה מאוד על בעיות שמנוניות העור, אם כך האם זה אפשרי למרוח אותה על האף, על אף העובדה שאין לי שם חצ'קונים? אלא רק קומודונים ושחורים בשפע, כאמור..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס27/07/2010לפני שתחליט להתחיל בטיפול, מומלץ מאד להתייעץ עם רופא עור במקום מגריך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימנים אדומים לאחר התפרצות הרפס?מנש25/07/2010
היה לי הרפס שהתפרץ בשפתיים והפצע עבר, אבל כבר שבוע נשאר לי מן נקודה אדומה כהה בשפתיים איפה שהיה הפצע? הנקודה תעבור לבד? במידה ולא יש דרך להעביר אותה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס27/07/2010אם מדובר בכתם בלבד- הוא יעבור תוך מספר שבועות. אם נוצרה צלקת, היא תישאר. להבדיל בין שני המצבים תוכל בעזרת רופא העור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מכיר את ההבדל ביניהם
מנש29/07/2010יש לי צלקת וגם כתם אדום ואת שניהם איבחן רופא עור.
אבל הכתם האדום כבר 3 שבועות לא ירד ואפילו לא השתפר - הוא בטוח ירד בעתיד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קעקוע וקשר למחלותאיתן25/07/2010
שלום
אני מתכוון לעשות קעקוע גדול (30X15 ס"מ) אך לפני שאני אעשה אותו אני מעוניין להתעמק בסוגיה שמטרידה אותי.
הקשר בין צבעי הקעקוע לסרטן, האם קיים קשר שכזה, האם ישנן חברות צבע מורשות?
(אני מכיר את הסוגיה של כהות הצבע וקושי לאתר שוני בשומות אך אני מעוניין יותר בהשפעת מרכיבי הצבע שלעיתים מכיל מתכות)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס27/07/2010איתן, שלום.
ההמלצה הגורפת- לא לעשות קעקוע. אם בכל זאת תחליט לעשות, קיימת סבירות נמוכה ביותר שתמצא רופא עור שייקח על עצמו לייעץ לך בנושא.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי, אבל שאלתי מופנה לנושא אחר
איתן27/07/2010מרכיבי הצבעים וקשר לסרטן,
שאלתי במספר פורומים ונראה שאין מספיק מחקרים/ידע בנושא!
לחלק מהחברות יש מתכות בצבעים וקעקועים מאוד פופלארים, לכן חשבתי שיהיה מעט
חומר בתחום...או לפחות לקבל רקע מקצועי בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקות אקנהיעלה25/07/2010
יש לי מספר צלקות אקנה על עור הפנים באזור הלחיי
התחלתי לאחרונה טיפול בקרם של קליניק - איבן בטר קליניקל
רציתי לדעת האם אני אמורה למרוח את קרם הלחות מעל הסרום או שהוא משמש גם כקרם לחות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס27/07/2010יעלה, שלום.
על כך עליך לשאל את הדיילת של קליניק או קוסמטיקאית- הטיפול איננו רפואי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טאוסיאל או רסטילן פרלןחני25/07/2010
שלום רב, עשיתי מילוי שקעים בצידי הפה מהחומר טאוסיאל. הייתי רוצה לדעת מה משך זמן ההשפעה שלו לעומת רסטילן פרלן. השתמשתי במזרק אחד בלבד ויש תוצאות טובות השאלה לכמה זמן יחזיקו והאם מזרק אחד בלבד של רסטילן פרלן יעשה את אותה עבודה כמו שהטאוסיאל? ושוב-מה משך זמן ההשפעה של כל אחד מהן. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס27/07/2010חני, שלום.
שני החומרין איכותיים מאד. משך ההשפעה זהה, אך מאד אינדיוידואלי. משך ההשפעה של רוב החומצות ההיאלורוניות מעורך בכ- 4-8 חודשים, אך לעיתים ישנן הפתעות לשני הכיוונים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופאים מסלפים לגבי משך זמן ההשפעה ש
חני27/07/2010אם ככה, למה בכל כרטיסי הביקור של המנתחיל הפלסטיין הם מפרסמים שהחומצות שורדות בין שנה לשנה וחצי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיזוף בהתזה-סיכוניםifu25/07/2010
הי לכולם,
אני רוצה לעשות שיזוף בהתזה פעמיים, לפני החתונה,
יש סיכונים בדבר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו יכול לעזור?
ifu29/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)