מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבירת ציפורנים ברגליםסיגלי כהניה19/06/2010
שלום,
אני בגיל 38 , ותמיד היו לי ציפורנים יפות וחזקות, בזמן האחרון ביד ימין הציפורנים שלי מתפצלות ונשברות כל הזמן, ולעומת זאת ביד שמאל הציפורנים גדלות כרגיל!!!
עשיתי בדיקות כלליות , והכל היה בסדר חוץ מקצת חוסר בברזל, אני לוקחת עכשיו כדורי ברזל במשך יותר מחודש ולא רואה שום שינוי, יש לציין שאני מאוד שומרת על הידיים , שמה כפפות כשאני מנקה, וגם שמה מחזק ציפורנים וכו'... אשמח לשמוע את העצה שלכם, כי אני אובדת עצותתת.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעות , זה בידייםםם
סיגלי כהניה19/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס20/06/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=247 id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוים הורמונאלייםגיא18/06/2010
שלום ,
אני בן 16 ורציתי לדעת באיזה גיל צריכים להיפסק השינוים ההורמונאליים ? .
רציתי לדעת אם השינוים ההורמונאליים הם בעצם הגורם היחיד לאקנה ?
תודה
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינויים הורמונאליים
ד''ר מיכאל שוחט19/06/2010הדבר אינדיבידואלי ובגברים יכול להמשך גם עד גיל 21 ואולם זה לא מחייב הופעה של אקנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיזוףשירה18/06/2010
שלום,
לפני כ-3 שבועות הייתי בחופשה והייתי בשמש במשך 4 ימים מלאים.
בשבוע האחרון, התחילו לי קילופים מאוד קשים בעור בכל חלקי הגוף.
אני מורחת קרם גוף. אבל זה עדיין לא עובר.
רציתי לשאול האם זה טבעי? האם יש מה לעשות כנגד זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיזוף
ד''ר מיכאל שוחט19/06/2010עלייך לשמן את הגוף לפחות פעמיים ביום ולהימנע מחשיפה לשמש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פילינג בינוני , בינוני פלוס או עמוקבדוי17/06/2010
שלום , אני בן 15 ויש לי כתמים עקב אקנה.
השתמשתי ברואקוטן לפני כארבעה חודשים ( אולי קצת יותר ) למשך חודש .
הפסקתי את הטיפול כיוון שירד לי דם מהאף ודם מפי הטבעת.
לאחר מכן , החלתי טיפול באנטיביוטיקה "מינוציקלין" למשך כשלושה חודשים .
גם אותה הפסקתי לפני כחודשיים כיוון שגרמה לי לדופק מהיר ויש לי בעיה של קצב לב לא סדיר.
אני לא יכול לסבול את העור שלי יותר , במיוחד לא בשמש וקשה לי להבתכל על עצמי במראה.
בזמן האחרון חשבתי על טיפול פילינג. אמא שלי מיד החליטה לבדוק את זה והלכנו לפגישת ייעוץ אצל ד"ר איימס שהמליץ לי מאד על פילינג בינוני פלוס בשלושה שלבים + הזרקות סיליקון טבעי לצלקות. הבעיה היחידה היא שהמחירים בשמיים - 28000 שקל . בקיצור ולעניין , רציתי לשאול אם זה בסדר שאעשה פילינג ( בגיל שלי ) . יש לציין שרוב המקומות שבדקנו בהם אמרו שאין בעיה . כמו נאטורפיל לדוגמה. אם זה בסדר , איזה מייק אפ מומלץ בגיל שלי ובמצב שלי ? והאם ישנה המלצה על מקום מסויים ? תודה רבה , והמשך יום מצוין !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר איימס לא רופא עור -זהירות !!!!!
שירי19/06/2010אני ממליצה לך לפנות לרופא עור רציני וותיק ולא לד"ר איימס שהוא לא רופא עור ואין לו שום התצחות מתאימה לנושא שלך !!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצלקות
ד''ר מיכאל שוחט19/06/2010לפני שחושבים על שיפור של מראה בצלקות או הכתמים יש לקבל טיפול בכדי למנוע הופעה של פצעי בגרות כי הרי הפצעים הם אלא שגורמים לכתמים ולצלקות כך שעלייך לגשת לרופא עור מומחה לשם קבלת טיפול בפצעים .ולגבי הטיפול בצלקות ובכתמים מומלץ לטפל רק אחרי שהפצעים יחלפו כך שאני לא ממליף לבצע בגיל 15 פילינג בנוני ובטוח שלא הזרקות של סיליקון לצלקות (לא קים מושג כזה של סיליקון טיבעי)עלייך שוב לטפל תחילה בפצעים ורק בגיל מבוגר יותר לטפל בצלקות וקימים טיפולים
נוספים יעילים יותר ובטוחים יותר מהטיפול שהוצע לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אגזמהצבי16/06/2010
ד"ר שלום רב הבנתי שיש לי אקזמה דיסהידרוטית אני מטפל בזמן השלפוחיות בדרמובט ובזמן היובש בקרם לחות חזק.
שאלותי הם:
ממה נגרמת אגזמה כזאת? והאם יש דרך למנוע את חזרתה כל שנה?
והאם זה מדבק מאדם לאדם ע"י נגיעה או מיד ימין ליד שמאל? וממה צריך להזהר?
תודה צבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס17/06/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=247 id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כוויהספיר16/06/2010
לפני יומיים נכוותי ממכונת קפה חמה בבית הקפה בו אני עובדת .
הכוויה היא שטוחה, קטנה והיא לא עמוקה כלומר לא התפתח פצע.
רציתי לדעת אם כוויה מסוג זה משאירה סימן על העור.
יש לי עור יחסית רגיש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס17/06/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=247 id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בדיפרוג'נטהאבי16/06/2010
יש לי פצעים וצלקות על הפנים שמשך תקופה ארוכה לא עוברים.
האם כדאי למרוח משחת דיפרוג'נטה כדי להיפטר מהם?
יש לציין שאני משתמש ברואקוטן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס16/06/2010לא כדאי להשתמש בדיפרוג'נטה להתוויה זאת. מומלץ להתייעץ עם רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעי חררה בהריוןשני15/06/2010
שלום רב
אני בשבוע 15 להריון
מתחילת ההריון התכסו כל הפנים צאוור והגב שלי בפצעים קטנטנים אותם זיהתה הרופאה כפצעי חררה פצעי זיעה
היא נתנה לי משחה אנטיביוטית אקנתרים שלא עזרה
מה ניתן לעשות והאם מוכר לכם טיפול כלשהו נגד אותם פצעים בתקופת ההריון
בברכה שני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס16/06/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=247 id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקע בעורגל15/06/2010
לפני כשבוע בעקבות גירוד גיליתי בקדמת השוק שקע בקוטר חצי סנטימטר בעור. הלכתי לרופא עור שבהסתכלות מרחוק מאוד ,... איבחן , אך הייתי שמח לעוד אבחנה...
אתמול התפתח כתם אדמדם של 4 ס"מ סביב, שבו העור מקומט מעט.
מעט מעל השקע במרכז הכתם יש נקודה אדומה קטנה ומורגש שקע נוסף תחת העור, שאינו נראה בעין.
אודה על עזרתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס16/06/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=247 id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקת בכתףענת15/06/2010
בכתף ימיןהייתה לי נקודת חן גדולה שהוסרה בניתוח בפעם אחת בעקבות הניתוח ישנה צלקת גדולה איזה טיפול צריך כדי לפחות לטשטש את הצלקת( העור מתוח מאוד באזור זה)האים טיפולי לייזר יועילו במקרה זה תודה ענת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס16/06/2010טיפול בצלקות מסוג זה הנו בתחום ההתמחות של כירורגים פלאסטיים, לכן מומלץ לפנות בהתאם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקותרוני15/06/2010
שלום רב,
בגיל ההתבגרות היו לי פצעים בפנים והייתי נוהג תקופת מה לפוצץ אותם. התפתחו לי צלקות כתוצאה מכך, מעין כתמים אדומים.
מה ניתן לעשות כדי להסיר אותם כליל ושהפנים יהיו כבעבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס16/06/2010שלום, ירון.
בין השיטות הנפוצות: לייזר, פילינג כימי, טיפולים כירורגיים וכ"ד. לבחור את השיטה המתאימה לך ספציפית ניתן בעזרת מומחה בתחום (רופאי עור, כירורגים פלסטיים)
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיספטיל פורטה / DISEPTYL FORTEרועי15/06/2010
שלום,
לאחר נטילת מיניציקלין כחודש. הופיעו לי כאבי ראש איומים שלא היו לי בעבר,
ניגשתי לרופא עור במרפאה והוא נתן לי את ה דיספטיל פורטה 960מ"ג במקום..
קראתי בעלון של התרופה ולא רשום שום קשר לטיפול בעור/אקנה,
מופיע שזה תרופה לטיפול בדלקות בדרכי השתן/נשימה/עיכול/ ומערכת המין.
יש אפשרות שהרוקח/רופא התבלבל במתן התרופה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס16/06/2010רועי, שלום.
מומלץ ליצור קשר עם הרופא ולברר את העניין.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטריה ברגלפרידה15/06/2010
שלום
יש לי פיטריה בין האצבעות ברגלים רציתי לדעת איזה משחה מותר לי להשתמש בזמן הנקה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי עורital15/06/2010
אני משתמשת במדבקות הורמונליות שיש להחליפן כל 3-4 ימים
אני מדביקה אותן או על הישבן או על הכתף.
לאחר יומיים העור תחת המדבקה מאד אדום ומגורה, בדרך כלל אני מעבירה אותה אז למיקום אחר , אך הגירוי נשאר לעוד כמה ימים
האם יש לך רעיון איך ניתן להרגיע את העור המגורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כוויה בכתף לפני כחודשדנה14/06/2010
לפני כחודש קיבלתי כוויה בכתף ממים רותחים. רציתי לדעת אילו משחות או טיפולים ניתן לעשות כדי להקטין את נזק הכוויה ואת הפיגמנטציה שהשתנתה במקום הכוויה.
בתודה מראש
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)