מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לרופא העור !!!!דוד03/06/2010
איך מפסיקים נשירה עקב טראומה ????????????
וכמה זמן תיהיה הנשירה ????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס06/06/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=247 id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופא העוראביב03/06/2010
שלום דר',
לפני 5 חודשים הסרתי 7 יבלות אצל רופאת העור, בהקפאה.
עד היום יש לי צלקות מסביב לכל אחת מהיבלות [לשעבר]
זה נראה יותר גרוע מאשר כשהיו יבלות
מאז, פעמיים אנשים כשבאו ללחוץ את ידי, נמנעו מלגעת בכף ידי ולחצו לי את האצבעות
אני פשוט ''מת'' להיפטר מהצלקות האלו
אני מורח משחת MEDERMA, זה לא ממש עוזר. במידה ואני יום אחד לא מורח את המשחה, הצלקות שוב בולטות מאד לעין
האם יש סיכוי שהצלקות לעולם לא ייעלמו?
האם נראה לך סביר שאחרי 5 חודשים עדיין הצלקות קיימות?
האם יש טיפולים או עצות נוספות שאתה יכול לתת לי?
אודה לך על שאלותיי
אביב פז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס06/06/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=247 id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וריד בתוך העיןאושרת02/06/2010
שלום לך שמי אלעד מנתניה יש לי שאלה אליך חשובה ביותר תענה לי על התשובה יש לי בעין ימין וריד מתחת לעין לפעמים זה בולט לפעמים לא רואים את זה בעין השמאלית אין רציתי לדעת עם יש תרופה לזה תענה זה חשוב לי מאוד אני בן 27 תודה לך ביי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס06/06/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=58 id=link]רפואת עיניים, מחלות עיניים, בעיות ראיה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער שומני בקודקוד הראשאתי חורי02/06/2010
השיער שלי חלק ומאוד בריא.. בזמן האחרון נהיה לי כמו שדומן רק בקודקוד הראש.. חשבתי שזה מהשמפו והחלפתי אותו.. לאחר כמה זמן זה נהיה בסדר.. עכשיו זה שוב חזר לי ובהרבה יותר גרוע.. מה אני אמורה לעשות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס06/06/2010לפנות לרופא עור להתייעץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבחוןלילך02/06/2010
לאחרונה הופיע אצלי על כפות הרגליים גרד משונה. אמא שלי חולת פסוריאזיס ורציתי לדעת האם רק רופא עור יכול לאבחן את המחלה בוודאות או גם רופא משפחה?
כמו כן מה טיפול הכי מומלץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס02/06/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=247 id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודת חן באזור פי הטבעתא.צ.01/06/2010
שלום רב,
לפני כשבועיים גיליתי נקודת חן בצורת כדור כאילו תלויה על משהו באזור פי הטבעת.
כיום, ישנה רגישות לא נעימה והיא גם גדלה.
מה עושים? נבוך מאוד מללכת לרופא עור?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס02/06/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=247 id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקות בפניםריימון01/06/2010
שלום, בן 21
האם תכשירים לטשטוש צלקות כגון "מדרמה" יכולים להועיל לצלקת שטוחה בת 6 שנים? האם יכול להועיל לצלקת בת 8 חודשים?
תודה ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס01/06/2010שלום.
תיאורטית, כן, אבל הערכה מדוייקת יותר תוכל לקבל רק בבדיקה אישית ע"י רופא העור שלך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על הזריזות-שאלה קטנה
ריימון01/06/2010האם אתה ממליץ על מדרמה או קלוקוט?
האם יש אזהרה על שימוש בתכשיר בקייץ (חשיפה לשמש וכו)?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס01/06/2010לצלקות שטוחות ושקועות מדרמה יעילה הרבה יותר (עד כמה שניתן להועיל לצלקת).
אין מניעה מלהשתמש בתכשיר בקיץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גילוחדני01/06/2010
בוקר טוב
רציתי לשאול,
אם מתגלחים במכונת גילוח שהבטרייה חלשה והולכת להיגמר
האם זה יכול לגרום נזק כמו מריטת שערות
או לגרום לשערות לצמוח הפוך?
בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גילוח
ד''ר צחי שלקוביץ01/06/2010דני שלום
לא ידוע לי על קשר בין שני הדברים.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רט-אויט+ אזומדאני31/05/2010
שלום ד"ר, יש לי מעט כתמים חומים בפנים בהמלצת רופאת העור שלי התחלתי למרוח רט-אויט + אזומד ג'ל 4% בלילה וביום אני משתמשת במקדם הגנה 50 של אוון. שאלתי היא: האם אני יכולה להשתמש בנוזל הסרה( של קליניק)? כי מאז שהתחלתי טיפול במשחות הפסקתי להשתמש בנוזל להסרת תאים מתים פשוט כי אני פוחדת שזה ישרוף לי ויגרום לנזק. בתודה נטלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רט אויט + אזומד
ד''ר צחי שלקוביץ01/06/2010נטלי שלום
קרוב לוודאי שלא ייגרם נזק אך יש לנסות בתחילה בזהירות ובאזור קטן מאוד.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום, בקשר להרפסבר31/05/2010
לפני כמה ימים יצא לי הרפס על השפה התחתונה, התחלתי לקחת כדורים - L-Lysine וMega Probiotics.
היום, שכחתי שצריך לבלוע את התרופה רק עם קיבה ריקה, בדיוק לפני חצי שעה מלקיחת הכדור אכלתי.
השאלה שלי, האם זה מבטל את ההשפעה של הכדור, או אפילו עושה נזק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס
ד''ר צחי שלקוביץ01/06/2010בר שלום
הדבר קרוב לוודאי אינו עושה כל נזק אך ייתכן והוא מנטרל חלקית את השפעת התכשיר.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנושא angioma capilaryמעיין31/05/2010
אובחן אצלי הנ"ל בשפה העליונה ובגלל שהנגע הזדהם הפנו אותי לפלסטיקאי להסרתו. אני בהריון מתקדם , האם ניתן לבצע זאת במהלך ההריון?
הנגע גדול נורא האם נשארת צלקת? אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנושא angioma capilary
ד''ר צחי שלקוביץ01/06/2010מעיין שלום
כל השאלות הללו עלייך להפנות לרופא המטפל.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה!!!דנה31/05/2010
שלום,
הרופא נתן לי משחה שמכילה הידרוקורטיזון במינון של 2.5%, אני אמורה למרוח את המשחה לתקופה של מספר חודשים על עור הפנים,
כידוע לי קורטיזון בשימש קבוע מדקק/מדלל את העור באופן תמידי ואני חוששת בכלל להתחיל למרוח את השחה שלא תעשה לי נזק יותר חמור מהכתמים שעל פני,
אשמח לדעתך האובייקטיבית בעניין...
תודה רבה ויום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר צחי שלקוביץ01/06/2010דניאלה שלום
קורטיזון במינון נמוך יחסית אך לאורך זמן עשוי לדקק את עור הפנים.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- e styleמיכל31/05/2010
שלום,
אני מעוניינת לבצע טיפולים בגוף ובפנים שיעזרו מעט למתיחת העור ולצלוליט מאחר שירדתי כ 20 קילו והעור לא כל כך מתוח.
רציתי בבקשה לברר: האם מכשיר שעובד בטכנולוגית RF הוא הכי אפקטיבי בשביל המטרה הזאת?
והאם מכשיר ה e style נחשב לטוב או שיש משהו יותר טוב?
אני רוצה אם כבר אני עושה את זה לעשות במכשיר הכי טוב.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר צחי שלקוביץ01/06/2010מיכל שלום
עלייך להתייעץ עם אלו המשתמשים במכשירים אלו וללמוד מנסיונם.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשרפתי בשמש וכולי אדומהנעם שמעוני31/05/2010
שלום הייתי בים לפניי יומים ונמרחתי בצורה לא אחידה
ולאחר המקלחת ראיתי שיש לי מלא כתמים אדומים (שורפים) על חלקים שונים בגוף
בעיקר באזור הבטן
פרט לזה שזה ממש מכוער זה אדום ושורף
אני מורחת בכל ערב את המשחה ביאפין.
האם להמשיך בזה? האם זה יעזור?
האם יש משהו אחר שיעזור להעביר ת זה מהר יותר?
בנוסף אני אמורה לנסוע לאילת עוד שבועיים, האם עד אז הצבע האדום ירד? ומה עליי לעשות בכדי לתקן את זה שהצבע בבטן יחזור להיות אחיד? :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס31/05/2010נועם, שלום.
ההמלצה החמה היא לפנות לרופא עור לבדיקה אישית. לא ניתן לערוך טיפול באופן וירטואלי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך
נעם שמעוני31/05/2010התור הפנוי הוא רק לעוד 3 ימים
האם להמשיח למרוח את המשחה ביאפין?
ובאיזה תדירות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס01/06/2010אפשר. כפעמיים ביום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהליעם31/05/2010
שלום לכל הרופאים
יש לי שאלה אני בחור בן 33 שעוסק בספורט אם זה ברכיבה על אופניים ואם זה בחתירה ודיג מקייק
לצערי התחילו להופיע לי נקודות חן שקועות בתוך העור באזור הפנים
שמעתי על דוקטור אילן זמיר שטוען שהוא מוריד נקודות חן בעזרת חומצות טבעיות ללא צלקות האם זה נכון ובטוח???
שמעתי על עוד שיטה להורדת נקודות חן ללא צלקות והיא הסרת נקודות חן ושומות בגלי רדיו
האם השיטה בטוחה???
שיהיה יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס01/06/2010ליעם, שלום.
דוקטור שאתה שואל עליו אינו רופא עור ואינו כירורג פלסטי, לכן לא ברורה הסמכותו לאבחן ולהסיר את הנגעים העוריים.
מומלץ לפנות למומחה רלונטי ולכבל חוות דעת
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)