מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תמונה של נקודה חשודהשיר11/06/2010
שלום רב. אני עברתי פציעה ברגל וכתואצה מהפציעה הבחינו בנקודה חשודה בכף הרגל..אני לא יודעת כמה זמן היא על הרגל..אבל יודעת שלא נולדתי איתה כנראה משהו כמו שנה עם הזמן היא קצת מתכהה ואולי גדלה טיפה .אבל באמת אני לא יודעת ואולי היא לא משתנה
אני רק יודעת שאני באמצע לימודים ומאוד מאוד עסוקה ועד שהחלמתי מהפציע ברגל לא ארצה לעשות תפרים בכף הרגל ושוב בקושי ללכת גם כך אני סובלת מהרגל הזו וזה לא קשור לנקודה הזו.
אני אודה לך מאוד אם תוכל לומר את דעתך על התמונה ששלחתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר מיכאל שוחט11/06/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=247 id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר צחי שלקוביץרון10/06/2010
ד"ר שלקוביץ שלום
עקב התחלת נשירת שיער גנטית במפרצים פניתי לד"ר אלכס גינזבורג והוא הביר לי שיש תרופה בשם פרופסיה שיכולה לעצור את נשירת השיער אבל הוא אמר לי במקרה שלי בגלל שמדובר בנשירת שיער במפרצים (ולא באיזור הקודקוד) הסיכוי שתעצר לי הנשירה הוא קטן ועומד על 20 אחוז בלבד
ברצוני לשאול האם יש טיפול טוב יותר או שגורלי כבר נחרץ?
אודה לך עם תפרט
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר צחי שלקוביץ13/06/2010רון שלום
פרופסיה נחשב לטיפול היעיל ביותר להתקרחות גברית. לא הייתי לוקח את הנתונים המספריים כמובנים מאליהם מכיוון שיש לזכור שסטטיסטיקה הינה ממוצע של מאות ואלפי אנשים ואינה אומרת כלום לגבי הפרט הבודד, כך שלא הייתי מתייאש אלא מנסה את הטיפול.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר אלכסנדר אטלסרון10/06/2010
ד"ר שלום
הבחנתי שמתחילה לי נשירה באיזור המפרצים ועקב כך פניתי לרופא עור והוא רשם לי תרופה שנרקאת פרופסיה
ברצוני לשאול מה הסיכוי שהתרופה הזאות תעצור לי את הנשירה?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס13/06/2010רון, בוקר טוב.
הסיכוי הוא כ- 90-95%
שבוע טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים חומים לבנים על העורסהר10/06/2010
שמי סהר,ויש לי כתמים חומים לבנים על הכתפיים ובגב,הייתי אצל רופא עור,
והוא אמר לי שאלו פטריות שמש והטיפול הוא בעזרת משחה פוליקטן,שמפו וכדור טרבינאפין
אני מתמיד בטיפול,כבר 3 שבועות,ולא רואה שום שינוי ושיפור,מה עליי לעשות?אודה לך אם תענה לי סהר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר מיכאל שוחט11/06/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=247 id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנה שלא עברענת10/06/2010
שלום
כתבתי כאן לפני כמה חודשים על חצקון שהיה לי בפנים ולא גירדתי או קילפתי אבל עדיין נשאר סימן אדום.
כתבתם לי כאן שזה עובד אחרי מספר חודשים וזה לא עבר אני מודאגת!
המלצתם לי גם על תרופה שנקראת רוביאלין והלכתי לבית מקרחת מסתבר שלא מוכרים אותה יותר בסל הבריאות אבל הרופא המליץ לי על תחליף אחר קוראים לזה- טין קרם.
האם המשחה עובדת כמו רוביאלין? ואם לא איזה משחה מומלץ לקנות שכן תעביר את הסימן האדום וכן מוכרים אותה בבית מרקחת?
ומה לעשות אם הסימן עדיין לא עבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימן אדום
ד''ר מיכאל שוחט11/06/2010ניתן גם לשפר את המראה עיי טיפול מקומי בלייזר או קרן אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אבל...
ענת12/06/2010כן אבל מה ידוע לך על המשחה טין קרם? האם היא עוזרת למצב? ואם לא איזה משחה אחרת כן תוכל לעזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרת ציפורניי ידייםריטה10/06/2010
חמותי עברה מספיק טיפולי משחות וטיפות וכו לטיפול בפטרת הידיים אך ללא תוצאות.
יש לציין שלא שתתה כדורים.
לאחרונה המלצתי לה לגשת לטיפול בלייזר האמנם?מומלץ?האם ישנם עוד דרכים?
תודה על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לייזר
ד''ר מיכאל שוחט11/06/2010בחלק המיקרים טיפול בלייזר מסוג ndyag יכול לעזור מדובר בסידרה של טיפוליים ויש לבצע את הטיפול עיי רופא אשמח לעזור להתראות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור שמן ואקנהמאיר09/06/2010
שלום רב ,
אני בן 16 וסובל מאקנה . ראיתי אצל חברים קטנים וגדולים ממני שיש להם מעט מאוד פצעים[ חלקם מעט מאוד וחלקם בכלל לא ] . אני סובל מעור שמן ואף אחד מחבריי לא ולפי הכתבות שקראתי אני מאמין שהעור השמן הוא הגורם !
האם זה נכון ?
תודה
מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור שמןI
ד''ר מיכאל שוחט11/06/2010אכן עור שמן קשור להופעת פצעי בגרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור פניםמעיין09/06/2010
שלום
מה מומלץ למרוח על העור בעת שימוש ברואקוטאן לצמצום הצלקות? הן כרגע עדיין אדומות
האם מומלץ דרמה רולר במקביל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן
ד''ר מיכאל שוחט11/06/2010לא מומלץ שימוש בדרמרולר במקביל אלא שימון העור ושימוש בקרם הגנה במשמש וניטן גם להוסיף ויטמין E
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורן חומהדניאלה09/06/2010
מה יכולה להיות הסיבה לציפורן חומה בכף הרגל? בדיקת פטריות בקופח ובבית חולים שלילית.
איזה עוד בדיקות עלי לעשות?
ציפורן אחת חומה והשנייה עבה וקשה ומתרוממת(וגם בה לא התגלו פטריות)
אני בת 52* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפורן חומה
ד''ר מיכאל שוחט11/06/2010עלייך לפנות לבדיקת רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר מיכאל שוחט דחוףרון09/06/2010
ד"ר לא הבנתי אותך
אתה מתכוון שהפרופסיה עוצרת את הנשירה במפרצים באחוזים גבוהים אבל צמיחת שיער זה בדרך כלל בקודקוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופציה
ד''ר מיכאל שוחט11/06/2010נכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםדני09/06/2010
שלום.
בתי התנוקת בת 5 חודשים חלתה באבעבועות רוח, ולאחר שהבריאה נשארה לה צלקת במצח, כתוצאה מקילוף עצמי של הגלד.
אשמח לשמוע אם יש פתרון לכך.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקת
ד''ר מיכאל שוחט09/06/2010קשה לתת תשובה ללא תמונה של הצלקת בחלק מהמיקרים ניתן לשפר את מראה הצלקת יש לציין שעם השנים המראה גם משתפר ללא טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שומותאם השנה08/06/2010
שלום,
אני מחפשת מרפאה או רופא פלסטיקאי באיזור חיפה להסרת שומות.
ושאלה -
כיצד ניתן לדעת מה השיטה המתאימה יותר להסרת שומות מאיזור בית השחי והירך?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומות
ד''ר מיכאל שוחט09/06/2010ניתן להסיר שומות עיי אקסיזיה כרורגית או לייזר בכל מיקרה מומלץ לשלוח גם לבדיקה פתולוגית תפני למרפאת כללית אסתטיקה בקריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי פנים לעור פגום של חביבה ריבקיןמור08/06/2010
שלום
לפני כמה ימים נתקלתי באינטרנט במוצר זה. הבנתי שהפעולה שהוא עושה היא להבהיר ולשפר את מראה הכתמים שנוצרו בעקבות אקנה וכו'.. הנני סובלת מכתמים על הפבנים וממעט פצעים אני מטפלת כרגע בפצעים במינוציקלין 100 מ"ג ליום ורציתי לדעת האם אפשר להשתמש במי הפנים בעת הטיפול? האם מותר להשתמש בהם כאשר יש עוד כמה פצעים על הפנים או רק לאחר שהם נעלים לגמרי ונשאר רק הכתמים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי פנים
ד''ר מיכאל שוחט09/06/2010איני מכיר את המוצר כך שקשה לחוות דיעה באופן עקרוני ניתן להשתמש בקרם הבהרה במקביל לטיפול במינוצין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקבוביות בפניםשולמית08/06/2010
מה ניתן לעשות העור נראה מחוספס מלא בחורים קטנים בגודל של ניקוב סיכה מה ניתן לעשות זה נראה גרוע במיוחד באור יום כשהשמש על הפנים תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקבוביות
ד''ר מיכאל שוחט09/06/2010ניתן למרוח יום יום בערב רטין a
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר מיכאל שוחטרון07/06/2010
ד"ר שלום
הבחנתי שמתחילה לי נשירה באיזור המפרצים ועקב כך פניתי לרופא עור והוא רשם לי תרופה שנרקאת פרופסיה
ברצוני לשאול מה הסיכוי שהתרופה הזאות תעצור לי את הנשירה?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופציה
ד''ר מיכאל שוחט09/06/2010הטיפול באחוזים גבוהים עוצר נשירה ואף גורם להצמחת שיער יותר באזור האחורי של הקרפת ניתן לשלב במקה[ביל תמיסת מינוקסידיל שעובדת יותר באזור הקידמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)