מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איזומדנעמה14/06/2010
שלום,
מטופלת שמשך חודש וחצי פעם- פעמיים ביום באיזומד לפיגמנטציה בפנים + יחד עם קרם הגנה.
האם ניתן למרוח בקיץ את האיזומד או שזה מחמיר את המצב?
תודה על אדיבותכם.
נעמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס16/06/2010נעמה, שלום.
מומלץ להמשיך טיפול גם בקיץ תןך הגנה יעילה בפני קרינת השמש.
דרך אגב, אם את משתמשת באזומד 4%- מומלץ למרוח אותו בלילה בלבד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעי חררה בהריוןשלי14/06/2010
שלום רב!
אני בת 30 בשבוע 15 להריון
מתחילת ההריון הופיעו על כול הפנים הגב והצוואר פצעי חררה רבים וצפופים מאוד
לא קרתה לי תופעה כזו בעבר
הייתי אצל רופאת עור שאבחנה את הפצעים כחררה
ונתנה לי לטיפול אקנתרים ותחליב קאלמין לייבוש הפצעים
זה לא עזר!!!
האם מוכר לכם טיפול רפואי או קוסמטי אחר המתאים לשימוש בהריון
נגד אותם פצעים
אשמח לתשובתכם
בברכה שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס14/06/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=247 id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים על הפניםנטע לי13/06/2010
אני אמורה להתחיל לקחת גלולות נגד הריון פמינט שהרופא רשם לי בגלל פצעים שיש לי על הפנים. רציתי לדעת תוך כמה זמן מהרגע שאני מתחילה לקחת אני כבר אוכל לראות שיפור ותוך כמה זמן הפנים כבר יהיו חלקות לגמרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס14/06/2010נטע לי, לשאלתך אין תשובה מדוייקת וחד- משמעית. כל אחת מגיבה לטיפול באופן שונה, ולפעימים לא מגיבה כלל. לכן רק ניסיון אישי שלך ייתן לך את התשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
דגנית14/06/2010אצלי באופן אישי כבר אחרי חודשיים ראו שיפור ואחרי 4 חודשים הפנים כבר היו חלקות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיגמנטציהרינה13/06/2010
הייתי רוצה לברר מה הטיפול המומלץ לפיגמנטציה בפנים, באזור המצח והשפם. בעבר ניסיתי את משחת אזומד אך היא לא הועילה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס14/06/2010רינה, בוקר טוב.
קיימים טיפולים שונים בפיגמנטציה בפנים, אך לא ניתן לקבוע וירטואלית מה יתאים לך ספציפית.
מומלץ להיבדק אישית ע"י רופא עור העוסק באסתטיקה ולקבל המלצות אישיות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיגמנטציה עמוקהיורם13/06/2010
יש לי פיגמנטציה די קשה שלא עוברת כבר שנתיים. היא נגרמה משפשוף, ויש לי עור כהה שמקשה על העניין. אני מטופל בחומצה אזלאית ובאדפרין, אך ללא תוצאות. זה מדכא אותי ומקשה עליי מאוד. מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס14/06/2010אם הטיפול שקיבלת אינו עוזר, נראה שיש מקום להתייעץ עם הרופא שלך על טיפול אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמי עור בפניםאמי13/06/2010
שלום רב
אני בת 27 ויש לי 2 בעיות בפנים האחת היפר פיגמנטציה במצח
והשניה 2 כתמים בצד הלחי בצבע כתום שכנראה נגרמו משימוש בגלולות +חשיפה לשמש.
האם הטיפול בקרני האור מומלץ במקרים אלה או שיש המלצות אחרות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס14/06/2010אמי, בוקר טוב.
קיימים טיפולים שונים בפיגמנטציה בפנים, אך לא ניתן לקבוע וירטואלית מה יתאים לך ספציפית.
מומלץ להיבדק אישית ע"י רופא עור העוסק באסתטיקה ולקבל המלצות אישיות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינון רואקיוטןמטופל13/06/2010
התחלתי את הטיפול ברואקיוטן לפני שישה חודשים.
חודש ראשון הרופא נתן 20 מ"ג ביום.
3 חודשים אחרי הוא נתן לי 40 מ"ג ביום.
ורק בחודשיים האחרונים אני לוקח 60 מ"ג ביום.
הגעתי לרופא והוא אמר לי להמשיך עם הטיפול עוד חודשיים.
לדעתי המינון שהוא נתן מלכתחילה היה נמוך מדי בהתחשב בעובדה שאני שוקל 90 ק"ג.
האם כדאי להמשיך עם 60 או כדאי לעלות מינון?
כי אני לא רוצה להמשיך את הטיפול יותר מדי זמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס14/06/2010קביעת המינון ואופן הטיפול הנם באחראיות בלידית של רופא העור המטפל שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מלח כנגד פצעי בגרות, שטיפת פניםשיר13/06/2010
אומרים שמלח על הפצעים בפנים ושטיפת פנים יומיומית יכולים להפחית את פצעי הבגרות ואף להעלימם, לי אומנם זה נשמע קצת מוזר,כי מצד אחר אני יודעת שאם מגרים את העור הדבר רק משפיע עליו ליצר עוד פצעים. אם שמים מלח, זה צורב ומגרה את העור לא? ואם שוטפים את הפנים תוך קרצוף הפנים זה לא מגרה אותם גם? ויש לך טיפ איך להעלים את הפצעים? תודה מראש, שיר.
ד''ר אלכסנדר אלטס14/06/2010שיר, בוקר טוב.
הטיפ הוא, כמובן להתייעץ עם רופא העור שלך ולקבוע אופן הטיפול שמתאים לעור שלך.
יום טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקותרוני13/06/2010
שלום רב,
היו לי בעבר פצעים אשר אותם פוצצתי אך נשארו לי צלקות שכבר 6-7 שנים נשארות אותו דבר. היום אני בן 22.
מה האפשרויות הטיפוליות? אני רוצה פנים חלקות לחלוטין, ללא חטטים וצלקות.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות
ד''ר צחי שלקוביץ13/06/2010שלום רב
אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים בבית השחילירון12/06/2010
שלום,
לאחר שהסרתי שיער בשעווה בבית השחי אצל הקוסמטיקאית הופיע לי כתם בצבע חום כהה בבית השחי...
מהו הטיפול המומלץ להבהרת הכתמים או להיעלמותם?
בתודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס14/06/2010לירון, בוקר טוב.
הטיפול הוא להמתין עד שכתם יעלם לבד- עניין של מספר חודשים לפעימים. להבא להשתדל לא להשעווה חמה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים בפניםמאיה12/06/2010
היי יש לי בעיה ואני מקווה שתעזרו לי
היו לי שתי שלפוחיות ליד הפה ובסנטר, מרחתי עליהן קרם אגיסטן שבאופן מדהים העלים אותן תוך שלושה ימים לגמרי. יש לציין שמרחתי את המשחה הרבה פעמים במשך היום, משהו כמו 10 פעמים לפחות. אחרי שלושה ימים נהיה לי מגרד בסנטר ולמחרת יצאו לי מלא פצעים ועכשיו כל הסנטר וקצת מהלחי שלי מלאיים בפצעים אדומות, כל העור יבש וקשה.
למה זה קרה? האם מדובר באלרגיה למשחה? או שיכול להיות שמדובר בהרפס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס13/06/2010מאיה, בוקר טוב.
אין כל אפשרות לאבחן את בעיתך וירטואלית- עליך להתייעץ עם רופא עור באופן אישי.
שבוע טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחה לאקנה FREEDERMבר12/06/2010
קראתי על משחה לאקנה ששמה FREEDERM , ראיתי אותה בפירסומת בערוץ MTV..
וחיפשתי עלייה באיטרנט .. האם יש את המחשה הזו גם בארץ ?
ואם כן היא עוזרת לאקנה בינונית .. אם לא איזה טיפול כן יכול לעזור במצב שלי ?
(צירפתי תמונה של הפנים שלי ) בדר"כ בצד אחד של הפנים יש יותר פצעים מאשר הצד השני .. ובצד שייש בו יותר פצעים יש גם קטמים ...
אז מה יכול לעזור ?
תודה , בר ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחה לאקנה
ד''ר צחי שלקוביץ13/06/2010בר שלום
אינני מכיר את התכשיר ולכן לא אוכל לייעץ לגביו. באופן כללי , התאמת טיפול דורשת ראיית המטופל פיזית טרם לכן.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ראוקוטן וניתוחשיר11/06/2010
האם בזמן שתיית ראוקוטן מסוכן לעבור ניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן וניתוח
ד''ר צחי שלקוביץ13/06/2010טל שלום
בזמן טיפול ברואוקטן אנו ממליצים למטופלים להמנע כליל מניתוחים בפנים שאינם דחופים מבחינה רפואית. לגבי יתר הגוף אין מגבלה.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקיצת כיני יונהחסוי11/06/2010
אני חושבת שכינים של יונה עקצו אותי . בוקר אחד התעוררתי ועליי היו עשרות כינים כאלה !!!!!!
כמובן שהדברתי את הבית החלפתי מצעים וניקיתי אבל למחרת בבוקר קמתי עם עקיצה ברגל כמו של יתוש רק נפוח קצת יותר ומגרד הרבבבבבה יותר ומסביב לעקיצה סימנים קטנים מעין נקודות שנראות כמו שטפי דם ...
רציתי לדעת אם אלו באמת עקיצות של כיני יונים מה הסיכון ומה אפשר לעשות בקשר לזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר מיכאל שוחט11/06/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=247 id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חפיפת שיערשי11/06/2010
שלום רב,
האם חפיפת השיער כל יום עלולה להאיץ נשירת שיער?
האם עדיף לחפוף פעם ביומיים?
תודה, שי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חפיפת שיער
ד''ר צחי שלקוביץ13/06/2010שי שלום
חפיפה יומיומית איננה מאיצה נשירת שיער.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)