מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עור הנוטה לצלקותשירה12/12/2009
שלום ד"ר,
העור שלי נוטה לקבל צלקות מפצעים, בעבר עשיתי ניתוח להורדת נקודות חן בצואר ובבטן ונשארו לי צלקות מכוערות מאוד.
האם זה שכיח? אני לא בעלת עור כהה.
מה ניתן לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות
ד''ר מיכאל שוחט12/12/2009בחלק מהאוכלסיה קימת נטיה לפתח צלקות לאחר הסרת נק חן בעיקר באזור חזה כתפיים גב עליון ובטן ניתן לפעמים לשפר את המראה בהזרקות מקומיות או טיפולי לייזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטיט נחושתיעל11/12/2009
שלום
האם החומר הזה נמצא בשימוש במוצרי קוסמטיקה שנמכרים בארץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטיט נחושת
ד''ר צחי שלקוביץ13/12/2009יעל שלום
לא ברור לי לאיזה חומר בדיוק הכוונה.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנה בינוניי..רונה11/12/2009
שלום רב.
אני בת 19 וסובלת מגיל 13 מפיצעונים ברמה בינונית בפנים או בגוף..
התחלתי לקחת גלולות יסמין..
רציתי לדעת.., עד כמה הגלולות יכולות לשפר את אקנה בגוף ובפנים..???
האם הגלולות יכולות להשאיר צלקות.?
האם זה משפיע גם על הגוף???
אני מיואשת ונמאס לי כבר מהמצב..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות לאקנה
עינת11/12/2009ממה שאני יודעת על חברות שלי, גלולות זה דבר שעוזר לפצעים. יש לי חברה שגם התחילה לקחת גלולות (_פמינט, נדמה לי) וגם לה זה עזר ממש. אין לה צלקות... אז אני מאמינה שלא אמורות להיות, אבל כדאי לך פשוט לשאול את הרופא שלך שנתן לך את הגלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנה
ד''ר צחי שלקוביץ13/12/2009שלומית שלום
הגלולות עשויות בהחלט להשפיע לטובה אך התגובה הינה אינדוידואלית. הן אינן משפיעות על צלקות.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קמטיםMIKE11/12/2009
הי
בן 38 עור פני מצוין לפי קוסמטיקאית
אינני מעשן
לאחרונה שמתי לב שבתאורות מסוימות יש לי קוים ארוכים מהנחירים עד לשפה העליונה וקוים קטנים ליד העינים
האם לגבר שרוצה תיקון בקמטים הנל יש פתרון מפרט לבוטוקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קמטים
ד''ר מיכאל שוחט11/12/2009ניתן להזריק חומרי מילוי ואף לבצע פילינג בשפה עליונה או בצידי העניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקבוביותאייל11/12/2009
שלום
אני בן 18 ויש לי שאלה
העור שלי שומני וטיפה אקנתי ויש לי שחורים באף כבר כמה שנים
יש לי גם חורים כאלה באף כתוצאה משחורים שהיו..
שום דבר שניסיתי לא הצליח לכווץ אותם או להקטין את רוחב החורים האלה.
השאלות שלי הם-
1. האם כשהעור יחזור למצב הרגיל שלו בסיום ההתבגרות שלי הנקבוביות יתכווצו מעצמן לגודל נורמלי?
2. האם פילינג בינוני יעזור לכווץ אותן, או טיפול אחר?
זה חשוב לי
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקבוביות
ד''ר מיכאל שוחט11/12/2009ניתן לשלב טיפול יום יומי של רטין a וחומצה סליצילית לשיפור מראה הפנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם צריך מרשם רופא בשבילם?
ליאור13/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים?
ליאור13/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרשם רופא
ד''ר מיכאל שוחט13/12/2009כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים מאקנהאייל10/12/2009
שלום
לפני 3 חודשים סיימתי טיפול ברואקוטן. האקנה חזרה לי ברמה קלה אבל בה אני מטפל כעת.
נשארו לי סימנים וכתמים אדומים שאינם עברו עוד ומפריעים לי מאוד.
חלק מהם הם כתוצאה מפצעי אקנה שהיו לי והשאירו כתמים אדומים. חלקם מלפני יותר מחצי שנה.
ואני יודע שהם אמורים לעבור מעצמם ואם לא אני מתכנן טיפול בלייזר או במשהו אחר.
אבל יש לי 2 כתמים שאינני יודע ממה הם. אחד מהם בצורה טיפה מאורכת על הלחי ואני יודע שהוא לא מפצע. יש לי השערה שזה כתוצאה משפוצצתי שם איזה פצעון קטן והעור היה מאוד מאוד רגיש והלחץ שהפעלתי פגע באיזשהו נים או כלי דם. זה רק פיגמנט ולא צלקת שקועה. האם זה יעבור מעצמו עם הזמן? או שלייזר בעוד חודשיים-שלוש יוכל להעלים את זה?
כי אני לא רגוע.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים
ד''ר מיכאל שוחט11/12/2009בדכ הכתמים עוברים מומלץ להשתמש בקרם הגנה משמש ולאחר כשנה ניתן לטפל בלייזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטמה של העורשרון דור10/12/2009
בני בן השנה סובל מגירויים ופצעים אדומים בפנים בצוואר בבית השחי ובברך יש משחת פלא כיצד עלי לנהוג להקל עליו ניסתי מספר משחות בהמלצת רופא עור - לא ממש הועילו - האם יש תרופת פלא שיכול לעזור לבני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר מיכאל שוחט11/12/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=247 id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי מבנה פנים ע"י מילוי ?אסי10/12/2009
שלום רב, אני בן 26. יש לי פנים יחסית רזות, רציתי לשאול האם קיים דבר נוסף שאפשר לעשות בפנים עם מילוי ע"מ להיות יפה יותר, חוץ ממילוי עצמות לחיים? ואני לא מדבר על קמטים או דברים של גיל, כי אני צעיר. וגם אין לי בעיות מיוחדות בפנים שדורשים תיקון. רק על להוסיף יופי, ההבדלים הדקים שמבדילים בין אדם יפה לאדם פחות יפה,
מה לגבי הדגשה נוספת לעצמות לסת ליופי, יש חיה כזו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצמות הלסת
ד''ר מיכאל שוחט11/12/2009ניתן לעצב את הפנים בעזרת חומרי מילוי יש לבחון כל מיקרה לגופו כך שקשה לתת יעוץ מיקצועי ללא בדיקה לעיתים בקו הלסת ניתן לשלב גם טיפול בבוטוקס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבהרה - איזה חומר הכי טוב<?יעל09/12/2009
השוק מלא בקרמים ומשחות
איזה חומר נחשב הכי טוב אם שמים על המשקל יתרונות מול חסרונות
חומצה קוגית
ויטמין C
אלפא הידרוקסי
לקטין
רטין A
אוקסיג'ן
ועוד ועוד.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרה
ד''ר מיכאל שוחט11/12/2009הטיפול צריך להיות מותאם האופן אישי לגוון העור וסוג הכתמים האופן כללי שילוב של הידרוקינון עם חומצות אלפא הידרוקסיות או רטין a הוא האפקטיבי ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור פנים חלקשיר09/12/2009
תמיד חלמתי שיהיה לי עור פנים חלק כמו שהיה לי לפני שסבלתי מאקנה בגיל ההתבגרות.
האם זה נכון שגלולות משפרות את העור בפנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלוי
יעל09/12/2009הםא את מתכוונת לעור חלק ללא צלקות או ללא פצעים ?
גלולות יכולות לעזור לפצעים - ובעצם גלולות אלה הורמונים! חוץ מיתרונות של הגלולות יש גם חסרונות - אם בא לך שיער על החזה ובסנטר אז תלכי על זה אבללא נראה לי
יש הורמונים מן הטבע כמו שמן נר הלילה , שמן בוראז
סופר גלא - להם הן תופעות לוואי
הכי חשוב זה לאכול נכון - הרבה ירקות בוקר וערב סלט!!! ותוספי ויטמינים , אבל ויטמין C וB* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
ד''ר מיכאל שוחט11/12/2009גלולות יכולת להוות חלק מטיפול באקנה ואולם אינן יכולות לשפר צלקות או את מראה העור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי צלקות או משהו כזה
שיר11/12/2009אין לי צלקות או משהו כזה, אבל אין ספק שהעור שלי לא חלק כמו פעם.. יש לי יותר שחורים והוא פשוט פחות נעים ובריא אחרי כל המשחות שהייתי מורחת.
אז זה לא נכון שאומרים שעור פנים נהיה חלק יותר בעזרת טיפול הורמונאלי כמו גלולות? יש אולי כדורים אחרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנים
ד''ר מיכאל שוחט12/12/2009ניתן למרוח מקומית רטין a שיכול לשפר את מראה העור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני גם סבלתי
גיא14/12/2009מפצעים על הפנים והתחלתי לקחת גלולות שמאוד עזרו לי (פמינט).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבהרת עור המפשעהיעל09/12/2009
שלום, אני בעלת עור בהיר אך באזור הנרתיק ופי הטבעת הגוון הוא כהה בהרבה. האם ניתן להבהיר את העור באמצעות תכשיר לשימוש ביתי. אינני מעוניינת שרופא/ קוסמטיקאית יעשו זאת משום שאני מתביישת. עם כל המודעות לאזורים אילה לאחרונה אני מרגישה שהמקום לא נראה אסתטי. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרה
ד''ר מיכאל שוחט09/12/2009עלייך לגשת לרופא עור לקבלת מרשם לקרם הבהרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא פיגמנטציה - אסור למרוח שם
יעל09/12/2009זה לא פיגמנטציה וקרם הבהרה לא יעזור ואני בכלל לא בטוחה שמותר לך לשים שם מכוון שהקרמים האלה מכילים חומרים שלא מתאימים לאזור הזה מאחר והספיגה באזור זה היא פי -100 - כבר קרה שמישהי מרחה שם משחה שנגמר לא טוב בגלל שזה הגיע למחזור הדם!!!!
כנראה שמדובר בשינוי הורמונלי , מה גילך ? מה משקלך ?
במפשעה אולי יכול לעזור אם תשטפי עם סודה לשתייה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיגמנטציה
ד''ר מיכאל שוחט11/12/2009עלייך לפנות לבדיקת רופא עור בחלק מהמיקרים קרמים יכולים לעזור ואבקש לא להתייחס לתגובות
שלא ניתנות על ידי רופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי שמנסה יודע
יעל11/12/2009הציבור בעל ידע לפעמיים גדול יותר משל הרופאים ואין כמו לחלוק נסיון!!! ....אז היא כבר תחליט למי להקשיב .......לא פעם ולא פעמיים קרה שקיבלתי המלצות מרופאים שהתבררו כטעות אחת גדולה- אז דברי הרופאים הם לא " דברי אלוהים " תבינו את זה כבר!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיעלי09/12/2009
איפה ניתן לרכוש מי טוניק לפנים ושל איזה חברה מומלץ לקנות שמעתי שזה מכווץ נקבוביות ומנקה את העור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי פנים
יעל09/12/2009ברשתות הפארם יש מבחר גדול של מי פנים - טוניק - היא מילה לנרדפת למי פנים
יש יקרים ויש זולים ןלא בהכרח היקרים טובים יותר מהזולים -
ממליצה על מי פניםפ הכחול של גארנייה הוא מכיל אבץ ומנסיון הוא ממש טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
ד''ר צחי שלקוביץ13/12/2009מיכלי שלום
ניתן לרכוש זאת בכל הפארמים והפרפורמיות . הסוג הוא העדפה אישית.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניין לשמוע חוות דעת על מכון וד"ראסי08/12/2009
הי
אני מעוניין לעבור הזרקת מילוי לחיים,
מעוניין לקבל חוות דעת על מכון FACEONLY, ועל ד"ר שמעון מרקביץ
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Faceonly = On the face
שרית09/12/2009הייתי אצלם לפני מספר חודשים, על הפנים. הבטיחו לי מבצע והכל עבודה בעיניים, לא מקצועי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי לגמרי
אסי09/12/2009לא הבנתי לגמרי מה היתה הבעיה שם,
והאם את מדברת על בעיה מקצועית של הרופאים, או על בעיה של אמון וכדו' ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא נכון!!!!
רונית10/12/2009הגעתי לפייס אונלי עם פצעים על הפנים
בררתי במס מקומות הציאו לי לעשות פילינג על פצעי אקנה
כאשר הגעתי לפייס אונלי לייעוץ נעשתה לי בדיקה מקיפה
בה לא הומלץ לי לעשות פיליניג על אקנה אלא טיפול חלופי
אני נמצאת כרגע בסיום הטיפולים, הפנים כמעט נקיות לגמרה
למרות שהתחלה היה לי קשה להאמין הטיפול עבד
אני מרוצה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאוכזבת מד"ר מרקביץ
חדווה09/12/2009ד"ר מרקביץ שמעון רופא בינוני ולא הייתי הולכת אליו שנית -הייתי מאוד מאוכזבת מהטיפול שלו -תחפש רופא יותר רציני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמטופלת של ד"ר מרקביץ
רונית10/12/2009אני מטופלת אישית של ד"ר מרקביץ מזה שנה וחצי
אני בת 57 וטופלתי בעבר ע"י מס' רופאים
ואני חייבת לציין שהגעתי לרופא עקב המלצת חברה
ד"ר מרקביץ רופא עדין ,אכפתי, עם ידי זהב שלא הייתי מחליפה
באף רופא אחר. אני ממליצה רק עליו לחברות שלי
ברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקש המלצה על רופא ומכון מסויםאסי08/12/2009
שלום,
אני מעונין לעבור טיפול מילוי לחיים/הדגשת עצמות לחיים,
מישהו שמע/היה/יכול להמליץ על מכון "FACEONLY" ?
וכנל לגבי ד"ר שמעון מרקביץ ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני אישית עברתי מילוי ובניית לחיים
עינת10/12/2009אני יכולה להמליץ על רופא מקסים שמילא לי ועיצב לי מאוד יפה את הלחיים ושמו ד"ר ליפשיץ רוברטו מרעננה ,רופא מיקצועי עם המון המון ניסיון וגם אני הגעתי דרך המלצה של משהו שעשה אצלו מילוי שקעים מתחת לעיניים ,אני חושבת שאתה צריך ללכת לפחות ל3 רופאים כדי שיהיה לך למה להשוות -מאוד חשוב להרגיש לבד מי מיקצועי ומי לא !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי טיפול פנים אצל קוסמטיקאיתעופר08/12/2009
שלום, אני בן 20 ויש לי בעיה של אקנה כבר שנים, אף פעם זה לא ממש חריף
אבל כמעט תמיד יש לי אקנה על הפנים.
בכל מקרה כבר שנים שאני הולך לקוסטיקאית כל כמה חודשים (כל כ3-4 חודשים)
והיא מוציאה לי את כל הפצעים אחד אחד וזה מאוד כואב,
שאלה אם יכול להיות שזה מחריף את האקנה או עושה טראומה
לעור או משהו כזה?
בגלל שלא נראה שזה עובר וגם אחרי טיפול כזה, כשבועיים שלוש אחרי כבר מתחילים פצעים שוב.
השאלה אם יכול להיות שזה באמת גורם נזק?
אולי כדאי לי לבקש מהקוסמטיקאית שתוציא לי רק חלק מהפצעים, רק את הגדולים?
הטיפול בד"כ לוקח כשעה של צביטות כאלה בשביל להוציא את כל הפצעים.
אולי כדאי לי לבקש פחות זמן ומקסימום היא לא תוציא הכל?
תודה רבה מראש, דודי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה
ד''ר מיכאל שוחט09/12/2009מומלץ שתיפנה ליעוץ וטיפול רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)