מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה אינטימית :)אלונה17/12/2009
נמאס לי מהפיצעונים על הישבן !!!
יש לי המון המון פיצעונים ,לא מדובר בחצקונים גדולים
אלא כמו נקודות אדומות אחת לתקופה מסוימת כן הופך לסוג של חצקון !!!
מה עושים עם הדבר המביך ולפעמים מגרד הזה?
עם כל המבוכה - אני עובדת שעות רבות בישיב האם זה קשור?
אני מקפידה על תחתונים מכותנה לא סינטטי כלום ...
האם זה מוכר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס17/12/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=247 id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסוריאזיסאבי16/12/2009
שלום רב
אני סובל כחצי שנה מ"דלקות "בכפות ידיי..לאחר מריחת כמה משחות מטבע דרם ועד דרמובט..כל פעם זה היה עובר וחוזר לאחר תקופה מסויימת...לאחרונה לאחר בדיקות מקיפות יותר של משטח עור+ביופסיה לא הייתה החלטה חד משמעית של מה יש לי.אך הרופאה החליטה על סמך הבדיקה הקלינית של מה שהיא רואה כי יש לי פסוריאזיס....הטיפול שהתחלתי בו הו א דייבובאט+ניגולאיזון25מ"ל...לאחר 3 שבועות של טיפול פתאם התחילו לי כילופים במרפקים+בתחתית כפות הרגליים...הקילופים במרפקים הינם משהו מאד אופייני לפסוריאזיס אבל אני תמוהה למה במשך 6 חודשים לא קרה שם שום דבר ורק עם תחילתו של הטיפול המאסיסי של דייבובאט+ניגולאיזון התחילו לצאת בכל מיני מקומות אחרים סימפטומים...ראוי לציין שהאיזור של כפות הידייים מחלים יפה מאז תחילתו של הטיפול..אבל השאלה היא האם אחד בא על חשבון השני???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס16/12/2009אבי, שלום
שאלתך חשובה, אך אינה בנושא הפורום. מומלץ לפנות לפורום של מחלות העור.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס16/12/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=247 id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כפות ידיים עם חתכיםדניאל16/12/2009
שלום רב,
לאחרונה הופיעו בכפות ידיי חתכים רבים המונעים ממני לעשות אפילו פעולות פשוטות .
הייתי אצל רופא עור שנתן לי שתי סוגי משחות אך הן לא עוזרות לי.
אני עובדת מאז רק עם כפפות עבות ולא יכולה לבצע אפילו פעולה פשוטה כמו רחיצת כלים.
האם ישנו פתרון יותר מאסיבי ממריחת משחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס16/12/2009דניאל, שלום
שאלתך אינה בנושא הפורום. מומלץ לפנות פרום מחלות עור
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמי קפה בחלבאיתמר15/12/2009
שלום!
אני בן 15 ויש לי כתמי קפה בחלב בגוף, יש לי כתמים בכל הגוף חלקם קטנים וחלקם גדולים.
קראתי במאמר באינטרנט שאפשר להסיר אותם בעזרת בלייזר כדוגמת יאג, או יאג ארביום.
רציתי לדעת אם באמת אפשר להסיר כמות גדולה של כתמים בכל הגוף?
בתודה מראש
איתמר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס16/12/2009איתמר, בוקר טוב,
בין שלושתנו- מנהלי הפורום, המומחה הגדול בלייזרים הוא ד"ר שוחט. תפנה נא את שאלתך ישירות אליו.
יום נעים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתם קפה בחלב
ד''ר מיכאל שוחט19/12/2009בחלק מהמיקרים ניתן להגיע לתוצאות יפות עיי הסרה בלייזר qs-ndyag אשמח לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיתמר
????18/12/2009איתמר שלום שמי שרית וגם לי יש על כל הגוף כתמי קפה על חלב פעם חשבתי שאני היחידה עם זה אבל לאחרונה גילית שיש עוד אנשים.
אם תצליח למצוא מידע בעינין אני אשמח לשמוע, כיוון שאני עד היום לא ממש קיבלתי תשובות ברורות חוץ מאשר אין מה לעשות....
שיהיה לך יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עודפי עור ומתיחותעמית15/12/2009
שלום,
אני בת 19 וסובלת מעודף משקל שמוגדר חמור.
גובהי 162 ס"מ, ואני שוקלת כ97 ק"ג.
העלתי והורדתי במשקל במשך כל תקופת התבגרותי, ויש לי סימני מתיכה לבנים ניכרים בעיקר באיזור הבטן, וקצת מעל השדיים.
אני רוצה להתחיל דיאטה, אבל בעיה אורתופדית מונעת ממני לבצע פעילות ספורטיבית כנדרש.
אני חוששת שעקב הירידה במשקל ללא שילוב ספורט משמעותי יגרום לי לעודפי עור.
אני ממש מפחדת מעודפי עור.
שאלתי היא האם אתה חושב שירידה דראסטית של כ-30 ק"ג תגרום לי לעודפי עור, והאם יש דרך להימנע מכך?
כמו כן, האם סימני מתיחה מתרפאים כשמרזים שוב? ואם לא, האם קיים טיפול להעלמתם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס16/12/2009עמית, שלום.
לא ניתן לענות לשאלתך במדוייק ללא איבחון של תכונות העור שלך, אך באופן כללי, ירידה דרסטית ב- 30% במשקל תגרום לעודפי עור. אולי כדאי להתייעץ עם פלסטיקאי טוב לגבי אפשרות של תיקון כירורגי לאחר הירידה במשקל.
לא קיים טיפול בסימני מתיחה שמבטיח העלמות מוחלטת שלהם. יחד עם זאת ניתן להשיג שיפור יפה עם לייזרים/ מזותרפיה+דרמרולרים וכ"ד
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לייזר וראקוטןשירלי15/12/2009
שלום רב,
אני כרגע עוברת טיפולי לייזר לכתמים וצלקות שעל הפנים כתוצאה מפצעים שהיו בעבר.
מלפני כשנתיים לקחתי ראקוטן והטיפול בהחלט העלים את הפצעים אבל עכשיו הם חזרו.
שאלתי האם אפשר לקחת שוב ראקוטן בזמן טיפולי לייזר? והאם התופעה של חזרה של פצעים אחרי טיפול אקנה מוכרת??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס16/12/2009שירלי, שלום.
אחוז ההשנויות של אקנה לאחר טיפול ברואקוטן הוא כ- 20%.
אסור בהחלט לבצע טיפולי לייזר בזמן הטיפול ברואקוטן. תתייעצי עם רופא שעושה לך טיפולי לייזר לגבי עיתוים ושילובים של שני הטיפולים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאג מאוד ,אשמח לעזרהkoko1000014/12/2009
סיימתי טיפול בראוקוטן לפני כחודשיים. העור שלי עדיין מאוד רגיש,כאשר אני מגרד במקום מסויים העור מתנפח נורא,לפעמים אני מרגיש מן חום בפנים ואז אותו מקום נהיה אדום ולאחר חמש דקות הכל עובר כלא היה.
היום ביקרתי אצל רופא המשפחה שלי,הוא אמר לי שבדרך כלל צריך יותר משני חודשים כדי להתנקות מהתרופה. רופאת העור שלי חשבה אחרת,היא הפנתה אותי לאלרגולוג,ובממצאי הבדיקה היא כתבה: דרמגרפיזם אדום באיזור גירוד אדמומיות.
היא הביאה לי את התרופות: TELFAST 180 MG ו CALAMINE ZINC CD CF ו NERIDERM 30 MG
האם עלי להשתמש בתרופות או להקשיב לעצתו של רופא העור ופשוט לחכות ?
נ.ב : אני בן 17,חיפשתי מקרים דומים לשלי באינטרנט אך לא מצאתי,אני מודאג מאוד,אשמח לייעוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס16/12/2009בוקר טוב.
טיפולים והמלצות שקיבלת מבוססים על בדיקה האישית ע"י הרופאים. אין כל דרך לחוות דעת על המלצות שקיבלת באופן וירטואלי.
המשך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיליתי את הבעיה
koko1000016/12/2009זה דרמוגראפיזם בעקבות הטיפול בראוקוטן,האם ניתן לעשות משהו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה***
ד''ר אלכסנדר אלטס16/12/2009להמתין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נגעים והטיפול בהםשלומית14/12/2009
שלום רב,
אני בת 31, סובלת מאז שזוכרת את עצמי בנגעים שומניים שצומחים בכל מקום אפשרי בגוף
בעיקר במקומות עם צמיחת שיער (שחי, מפשעה, עכוז, גבה).
עברתי כבר 6 ניתוחים להסרת הנגעים (מין גושי שומן כאלו, שבהתחלה נראים כמו חצ'קונים ולאחר
תקופה כבר גדלים מתחת לעור והופכים להיות ממש גושים) .
הניתוחים נעשו על ידי 3 כירורגים שונים (כיוון ששיניתי מקום מגורים) ולאף אחד מהם לא היה הסבר ממה הם נובעים ומה ניתן לעשות בכדי למנוע את צמיחתם.
3 מתוך הניתוחים נעשו במפשעה, מיותר לציין את הרגישות של הנ"ל הן מבחינה אסתטית והן מבחינת חוסר הנוחות שהם גורמים לי. כרגע יש לי נגע נוסף אשר ממתין לניתוח. כמו כן, אני כבר רואה "נגעים פוטנציאליים" ז"א השיערה צומחת מתחת לעור וכך בעצם מתפתח הנגע.
חשבתי לבצע טיפול לייזר במקום ובכך למנוע צמיחת שיער, דבר שאולי יכול לעזור לי .
האם ישנם טיפולים דרך קופות חולים? אני במכבי ויש לי מכבי זהב.
האם יש לכם עצה אחרת איך לטפל בנגעים?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס16/12/2009שלומית, שלום.
לא ניתן לחוות דעת על מצבך באופן וירטואלי. ההמלצה היא לאסוף את כל המסמכים (תוצאות של הבדיקה ההיסטולוגית, תוצאות של תרביות, חוות דעת וכ"ד) ולקבוע פגישת ייעוץ עם היועץ על של קופ"ח שלך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות אקנה ו"שחורים" ממש ממש כבדות.לא ישן14/12/2009
אהלן, משום מה יש לי בעיה של פצעי אקנה גדולים בפנים עם מוגלה, ניסיתי המון דברים, כמו משחות וכו', תחילה חשבתי שזה קורה ממאכלים שאני אוכל (בחור שמתאמן = מאכלים עתירי חלבון), אבל הפסקתי וקיצצתי המון באוכל, עדיין הבעיה חלה, הם יוצאים בדרך כלל בלילה במשך השינה, כשאני קם בבוקר יש על הפנים פצעים חדשים.
תופעה נוספת ועוד יותר חמורה שאני לא יודע מה לעשות איתה = נקודות שומניות לבנות (אמא שלי קוראת להם שחורים) והם ממש ממש בכל הפנים שלי, ניסיתי גם להם משחות, סבונים ואני מנקה את הפנים פעם-פעמיים ביום עם SPIRT, אבל שום דבר לא עוזר, הפנים ממש ממש מלאות בנקודות האלה יותר מפצעי האקנה האלה וזה ממש לא נסבל.
הייתי מספר פעמים אצל רופאת עור, פעמיים אחרונות היא אמרה שצריך טיפול ברואקוטן, אבל אני נמנע מזה, עקב תופעות הלוואי שעליהם קראתי ושמעתי שזה לא הולך טוב עם אדם שמתאמן ברצינות.
יש טיפולים אחרים שאוכל לנסות? זה ממש מתסכל, הפנים נראות ממש גרוע בצורה הזו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס16/12/2009שלום רב.
כמובן, לא ניתן לתת המלצות ספציפיות בשבילך באופן וירטואלי, אבל אם רופאת העור שבדקה אותך אישית התרשמה שמצבך מצדיק טיפול ברואקוטן, נראה שכדאי לחשוב על כך ברצינות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנהרונה14/12/2009
שלום..
יש לי המון פצעים קטנטנטים שהעור שלי לא חלק בגללם ורואים את זה בעיקר בשמש..
הציעו לי גלולות האם גלולות יעלימו את הפצעונים הקטנטנים אבל רבים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס16/12/2009דנה, שלום.
ההמלצות על טיפול כלשהו חייבות להתבסס על בדיקה אישית בלבד- אין טיפולים אוניברסליים לכולם, לכן מומלץ להיבדק ע"י רופא עור-מומחה ולקבוע איתו את התוכנית הטיפולית
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי גרוגרתרון14/12/2009
שלום אני בן 14 וקצת ויש לי גרוגרת בולטת יותר משל כל הילדים בשיכבה שלי. אני גם רזה... אולי זה קשור? האם זה יעלם או יהיה פחות בולט?
ד''ר אלכסנדר אלטס16/12/2009רון, שלום
שאלתך אינה בנושא הפורום. מומלץ לפנות לרופא המטפל שלך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדמומיות בפנים לאחר פילינגאורן קורן13/12/2009
שלום רציתי לשאול האם יש תכשירים שמסייעים בהורדת אודם לאחר פילינג
?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודם
ד''ר מיכאל שוחט13/12/2009קימים גם תכשירים קוסמטיים וגם משחות רפואיות היכולות לסייע עלייך להתייעץ עם הרופא \ה
שביצעו את הפילינג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ראוקוטןערן13/12/2009
שלום,
אני (בן 30) אמור לעבור ניתוח לטיפול בציפורן חודרנית (הסרה צידית של הציפורן בחלקה החודרני ואחר כך הכנת "מסלול", באמצעות הלייזר - ביה"ח וולפסון ד"ר יוסי אופיר) . אני נמצא באמצע טיפול בראוקוטן.
האם יש בעיה לעבור את הטיפול תוך כדי לקיחת ראוקוטן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן
ד''ר מיכאל שוחט13/12/2009טיפול ברואקוטן יכול לפגוע בריפוי פצע עלייך להתייעץ עם הרופא המטפל בלייזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ועוד שאלה.... בקשר לאדפריןרונה13/12/2009
האם ניתן להשתמש באדפרין מעבר ל6 חודשים ברציפות אם בזכותו יש הטבה במראה הפנים?
הרופאת עור רשמה לי לתקופה ממושכת אבל בעלון ראייתי שכתוב שאסור מעבר ל6 חודשים.?
מה עלי לעשות להפסיק או לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדפרין
ד''ר מיכאל שוחט13/12/2009ניתץן להמשיך בטיפול לתקופות ארוכות יותר תוך הקפדה על שימוש בקרם הגנה משמש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טבוריערה12/12/2009
שלום,
בשבוע האחרון התחילו לי הפרשות מהטבור וכאבים נקודתיים מסיס לטבור.
בהתחלה לא היה כלל אודם,אבל נכון לעכשיו מסביב לטבור יש לו אודם רב והכאבים מסביב לכל הטבור. איני יכולה לגעת במקום בגלל הכאבים,ויש כאב גם שלא במגע. ההפרשות חומות\לבנות.
האם ניתן לקנות משחה כלשהי בבתי המרחקת ללא יעוץ ברופא?
ואין אפשר להפחית את הכאב ואת האודם ללא טיפול תרופתי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טבור
ד''ר צחי שלקוביץ13/12/2009יערה שלום
אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר. ממליץ לגשת לרופא עור לאבחון המצב.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)