מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית זיעה.שר29/11/2009
שלום , אני בת 16 , לא סובלת מעודף משקל או מחלות כלשהן.
במשך בערך כשנה אני סובלת מזיעה בבית השחי גם אם לא חם לי.
הזיעה היא בד"כ ללא ריח. הדבר מאוד מפריע לי משום שנשארים לי עיגולי זיעה על החולצות ואני מתביישת להרים ידייים. אני ילדה אסתטית ונקייה ואני לא מבינה מדוע זה קורה.
חשוב לציין שאני מקבלת מחזור אך לא תמיד באופן סדיר.
יש מה לעשות? אולי כדורים? או טיפול?
אשמח לתגובה מהירה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס30/11/2009שר, שלום.
טיפול הבחירה כיום להזעה בבתי שחי הוא טיפול בהזרקות של בוטולינום טוקסין (Botox;Dysport)
טיפול קל, מהיר, יעיל, נטול תופעות לוואי.
מומלץ לפנות לרופא שעוסק בכך באזור מגוריך.
המשל יום נעים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל עוד משהו...
שר30/11/2009יכול להיות שזה משהו הורמונלי ? ושזה יעבור ע"י משהו שהוא לא הזרקות? כי פשוט בחיים לא סבלתי מזיעה מוגברת עד השנה האחרונה ורק באיזור בית השחי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלטון קרם ריר של חילזוןאבי29/11/2009
ישנו קרם ספרדי שנקרא סלטון שהוא ריר של חילזון שמטפל בצלקות אקנה ובחידוש עור הפנים בכלל האם ידוע לך עליו האם הוא טוב אם לא האם יש משחה רפואית שיכולה לעזור חלקית לצלקות אקנה אם כן מהיא וכיצד ניתן להשיגה תודה רבה על העזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חילזון
ד''ר מיכאל שוחט29/11/2009מספר מטופלים שלי משתמשים בקרם ואולם לצלקות לא ראיתי תוצאות משביעות רצון ניתן לנסות רטין a מקומית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפתייםמאור29/11/2009
שלום אני בן 19 לפני כמה ימים התנשקתי עם אחת שיש לה גשר בשיניים וכניראה שקצת נפצעתי בשפתיים התנפח קצת ועכשיו ירד הנפיחות אך יש לי שדקים בשפתיים ובקצה אחד יש יובש קצת עם צבע שחור עדין כמו מין פצע שהתייבש ומרגישים תחושה של יובש בשפתיים
יש מקום לדאגה?
או שזה סתם פציעה קטנה?
מרחתי בליסטקס
מציע אולי משהו אחר למרוח?
מחכה לתשובה :))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר מיכאל שוחט29/11/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=247 id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילוי שקעים מתחת לעינייםאן29/11/2009
שלום לפני כימעת שבוע עברתי ניתוח למילוי שקעים מתחת לעניים עם חומצה הילאורונית.. ישר אחרי זה המקום יתנפח וניהיו שטפי דם עכשיו לאט לאט השטפי דם מתחילים להעלם.. אבל דבר אחד מדאיג אותי.. קראתי שיכול לקרות מצב שהעור במקום המוזרק יכול לשנות את צבעו להתכהות או להתבהר תלוי לפי צמיגות החומר..
במקום השקעים יש לי עכשיו פס לאורכם ןהוא ממש בולט זה נירא כאילו הרופא הזריק לי יותר מידי חומר. במקום השקע יש עכשיו בליטה והבליטה הזאות בצבע כחול, זה נירא כמו וריד ביד בולט וכחלחל כזה.. אני דואגת שהצבע הכחול הזה זאות ההתכהות של העור, למה השטפי הדם כימעת נעלמו ונישאר רק הצבע הכחול הזה והבליטה מה הסיכוי שזה ישאר לי כך? הבליטה והצבע הזה זאות תופעה נורמלית וזה יעלם לי עוד כמה ימים או שיכול ליהיות הרופא באמת החדיר לי יותר מידי חומר וזאות התוצאה? ואם חס וחלילה זאות התוצאה יש אפשרות להעלים את הבליטה והצבע הכחול הזה? כי בנתיים זה נירא כאילו עדיין יש לי שקעיים ואפילו הרבה יותר כהים ובולטים תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי שקעים
לל08/11/2011היי אן, אני אמורה לעבור את המילוי השבוע ומאוד חוששת. המצב של העיניים השתפר אצלך? יש לך המלצה למומחה בתחום? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמילוי שקעים מתחת לעיניים
ד''ר צחי שלקוביץ29/11/2009אן שלום
רפואת העור מתבססת בראש ובראשונה על ראיית הממצאים לכן לצערי, אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר. המלצתי היא לפנות לרופא המטפל .
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנה ומינוציקליןסיון28/11/2009
שלום,
אני בת 28 ומטופלת מזה כשבועיים באנטיביוטיקה מסוג מינוציקלין בשל בעיות אקנה שהופיעו מייד עם הפסקת הגלולות.
תוך כמה זמן התרופה אמורה להשפיע? האם אחרי שבועיים עדיין אמורים לצאת פצעונים חדשים?
אני סובלת מהעניין מאוד שכן מדובר באקנה חמור שמעולם לא סבלתי ממנו בגיל ההתבגרות.
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה ומינוציקלין
ד''ר צחי שלקוביץ29/11/2009סיון שלום
למינוציקלין יכול לקחת מספר חודשי טיפול עד לתגובה מלאה. אך הוא מחייב טיפול מתמשך על מנת לשמור על התוצאה לכן הייתי ממליץ לך להתייעץ עם הרופא המטפל לגבי כדורי רואקוטן.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקות כתוצאה מעקיצותעדי28/11/2009
שלום,
לפני כחודש וחצי חזרתי מטיול באפריקה. במהלך הטיול נעקצתי לא מעט (פשפשים, יתושים וכו...) חרף נקיטת אמצעי זהירות רבים. הגרד נעלם, אך נותרתי עם סימנים רבים, בעיקר על הרגליים. האם יש מה לעשות בנידון? האם שימוש במשחה נגד צלקות עשוי להועיל בטשטוש ה"מזכרות" מאפריקה?-ואם כן, איזה סוג?
תודה רבה
עדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות
ד''ר מיכאל שוחט28/11/2009במידה ומדובר באדמומיות ללא צלקות בולטות בדכ הסימנים חולפים יש להימנע מחשיפה לשמש וניתן למרוח מקומית מדרמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה דרך לטפל בעור עם קומדונים ונקבובחלי28/11/2009
רציתי לשאול מה הדרך הכי טובה להעלים סימני אקנה ולטפל בעור עם קומדונים
אני מנקה את העור מורחת קרם לחות לקוחת גלולות אסטל שנלחמותב התפרצות אקנה מנקה אצל קוסמטיקאית
ובכל זאת מראה העור לא אחיד ונראה כקליפת תפוז,שומני קצת,קומדונים שחורים.
חוץ מלייזר ושיטות יקרות באלפיי שקלים כאלה מה הטיפול הבייתי שניתן לעשות?
והאם בטוח לעשות פילינג בינוני אצל קוסמטיקאית שלא יקר כמו אצל רופא?
ואיך ניתן לטפל בפרטת ציפורניים נגועות לא עור אלה ציפורניים ברגל ללא כדורים אלה
במשחות להמסה מה טוב וחזק חוץ מאגיספור שלא עזר?
והאם לייזר שווה את המחיר הגבוה לטיפול בפטרת ציפורניים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת וקבוביות
ד''ר מיכאל שוחט28/11/2009לציפורניים לק לוסריל ולפנים רטין a וניתן לשלב גם חומצות אלפא או ביטא הידרוקסיות כמו סליציליק אסיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניזקי SLSזאב27/11/2009
שלום
ברצוני לשאול עם חומר SODIUM LAURYL SAURYL
הוא חומר מסרטן או חומר מסוכן לשימוש לאורך זמן יש כול מיני
מחקרים והם מבלבלים.
בתודה זאב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר מיכאל שוחט28/11/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=247 id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעונים מגודליםאן27/11/2009
שלום רב,
אני בת 34 וכבר כמה שנים מופיע לי כל פעם פצעון מגודל על הסנטר, לפעמים מצטרף לו חבר קצת למעלה שמאלה...מצאתי שיטות "להלחם" בתופעה ע"י מריחת משחת שיניים (רק בזמנים שלא נשאר לי משהו אחר, אני מודעת לחסרונות), או חומר של דרמלוג'יקה overnight clearing gel, שבדר"כ מונע את הפצעונים, אבל לא תמיד...והינה אני עכשיו שוב פעם עם שני פצעונים. בהתחלה הם כואבים, אח"כ המוגלה מתקשה (אם לא "התעסקתי" עם המפגע), ונשארת מן גולה מיובשת שתקועה לי על הסנטר ימים עד שבועות. אני מרגישה אובדת עיצות (לכן אני פה), מדוע הפצעונים מופעים לי כל פעם באותו מקום? מה אפשר לעשות כדי למגר את התופעה? האם יש תקווה?
על סף יאוש
אן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבון טבעי
abys28/11/2009מצאתי באחד האתרים סבון טבעי לשימוש.
לא תרופות, לא משחות, לא קרמים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
ד''ר מיכאל שוחט28/11/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=247 id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע קטן מוזר ומגרד לילדה בת שנתייםאורטל27/11/2009
שלום.לילדתי בת השנתיים הופיע לפני יומיים פצע קטן בודד באיזור המותן ,שנראה בהתחלה כפצע שנוצר ממכה שקצת פצעה את העור. לאחר יום הוא התקלף לא יודעת אם מהגירוד שהתחיל לה והיא גירדה אותו פשוט או שהוא לבד.היום לאחר גירוד קשה שהיה לה הוא גם התנפח לה קצת.מרחתי לה כמה פעמים אפלומצין אך אין שום שינוי.מה האבחון המשוער? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך ילדה בת שנתיים
אורטל28/11/2009היום שבת בבוקר בוא יותר נפוח ובולט ונראה כי גדל ושטח פניו מחוספס .ברור שאקח לרופא אבל לבנתיים יש מה לעשות או לא לעשות והאים זה נשמע מדבק?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקות בידייםדוד27/11/2009
לפני 3 חודשים נעקצתי בידיים ע"י כינים או משהו בסגנון ומאז יש לי נקודות לבנות על הידיים איפה שהיו העקיצות.יש איזה משהו שאפשר לעשות או איזה משהו שאפשר למרוח בשביל להעלים אותם? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות לבנות
ד''ר מיכאל שוחט28/11/2009ממומלף שימון מקומי וקרם הגנה משמש לא ניתן לטפל חלקם יעלמו עם הזמן וחלקם יכולים להשאר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקבוביות באףשרון26/11/2009
העור שלי שמן ויש לי הרבה שחורים באף
הם כל הזמן חוזרים אחרי שמוציאים אותם
אני בת 18 וחצי וזה כבר כמה שנים
וזה כמו חורים שבחלקם כבר אין שומן
האם אפשר לכווץ את הנקבוביות בעזרת משהו?
והאם אותם חורים/ נקבוביות יחזרו לגודל טבעי שהעור יחזור לעצמו? או שישארו לי חורים באף לתמיד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקבוביות
ד''ר מיכאל שוחט28/11/2009ניתן להשתמש מקומית יום יום ברטין a וחומצה סליצילית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיבוי שפתיים והעלמת שחוריםענת26/11/2009
שלום,
מה עדיף מילוי זמני או קבוע לשפתיים?ואיזה טיפול מומלץ להעלמת שחורים מתחת לעיניים?
האם כדאי מילוי קמטים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי ופיגמנטציה
ד''ר מיכאל שוחט28/11/2009עדיף מילוי בחומר זמני לגבי כהות מתחת לעניים קימים מס טיפולים כמו פילינג כימי טיפול לייזר או מילוי יש לציין שהמילוי הוא זמני וטיפול לייזר או קילוף כימי התוצאות הינן לטווח ארוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפילינג כימי
ענת29/11/2009היי,
אני די מתקשה לתת לליזר ודברים כאלה להתקרב אליי. בגלל זה עד היום לא עשיתי הסרת שיער בלייזר למרות שאומרים שזה מעולה. אז עשיתי פילינג כימי עמוק כי מצבי היה רע וזה באמת יצא מעולה. אני חייבת להגיד לך שזה זמן מצוין לעשות את זה בחורף, אז תבדקי את זה. אני עשיתי אצל ד"ר פריד בחדרה (שייך לכללית אסתטיקה אם זה משנה לך). אה ובקשר לשפתיים, אני חשבתי דווקא לעשות איפור קבוע שיעצב אותן יפה ולא ממש לנפח. אבל זו אני...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול פנים פרא רפואי לסובלת מ bccלירז ברנט26/11/2009
שלום,
הגיעה אלי השבוע ליעוץ לגבי טיפול פנים במכשיר גלווני (העובד על מעגל חשמלי, בטח אתם מכירים),
אישה הסובלת מ bcc, יש לה פצעים במצח וליד האף ממש שלפוחית גדולה ואדומה.
האם אנו יכולים לטפל בה? היא הייתה בהמון מכוני יופי שלא היו מוכנים לגעת בפניה.
אנחנו קוסמטיקאיות פרא רפואיות ומשתמשות בטיפולים גם בחומצות,
אני מאמינה שעם חומצות אי אפשר, אך האם אפשר לבצע החדרת לחויות ואולי החדרת חמצן?
מסביב לפצעים ולא ישירות כמובן.
אם כדי לענות על שאלתי יש צורך בידיעת פרטים נוספים לגבי החומרים שאנו משתמשות בהם ניתן ליצור איתי קשר במייל או טלפוני 054-6998700
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול קוסמטי
ד''ר מיכאל שוחט28/11/2009קשה לתת תשובה מקצועית ללא מראה עניים ואולם היית ממליץ קודם כל שתיפנה לרופא עור יתכן ומתאים לא טיפול מקומי באפודקס בכל מיקרה לא מומלץ לטפל ללא בדיקת רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקה דרך נעליים בפטריות בצפורנייםגילי25/11/2009
לבעלי יש פטריות בציפורני הרגליים. הוא קנה נעלי ספורט (סקוניק - מאוד יקרות) לפני מספר שנים לבש אותם תקופה קצרה - אך הם היו קטנים עליו. עכשיו בני גדל והנעליים מתאימות למידה של בני, הייתי רוצה להעביר את הנעלים עליו אבל אני לא רוצה לסכן אותו בפטריות.
לפחות שנה (אם לא יותר) הנעליים לא בשימוש.
האם אני צריכה לחשוש מהדבקות בפטריות.
האם יש דרך לנקות את הנעל כך שבטוח שלא יהיו בה פטריות
תודה!!!
ד''ר מיכאל שוחט26/11/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=247 id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)