מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נמשים מהשמשנופר30/12/2009
שלום! אני בחורה בת 22 גוון עור בהיר כבר כמה שנים שלא נחשפתי לשמש כי מפעמים קודמות התמלאתי נמשים באיזור החזה והכתפיים.. והפנים.. וזה ממש מפריע לי. רציתי לשאול אם מיטות שיזוף עושות גם נמשים? אני ממש רוצה גוון עור שזוף אבל לא רוצה עוד נמשים בשום אופן.
ועוד שאלה- קניתי קרמים של הסרת כתמים- פיגמנטציה.. שעלו די יקר אבל אז אמרו לי שזה לא פועל על נמשים אלא רק על כתמי עור של לידות ותופעות למיניהן. זה נכון? או שיש אפשרות שהקרמים יעזרו להעלים את הנמשים? אם לא, איזו דרך יש לי להעלים את הנמשים?
סליחה על ההרחבה.... המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נמשים
ד''ר מיכאל שוחט30/12/2009לא מומלץ להיחשף למיטות שיזוף ואכן הן יכולות להחמיר את המצב ניתן עיי פילינג קל או טיפולי לייזר להעלים את הנמשים ואולם הם בדכ חוזרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבון לימון
אופיר30/12/2009תשתמשי בסבון למון חבל על הזמן. מועיל הרבה. אם תרצי תחיגיי אעזור 0509444201
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ראקוטןרונה29/12/2009
האם אפשר לקחת נטילה מוגברת של ראקוטן ולסיים ב3 חודשים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רןאקוטן
ד''ר מיכאל שוחט30/12/2009המינון הוא בהתאם למישקל הגוף ולא מומלץ על לקיחה של יותר מ2 -3 כדורים ליום מחשש לתופעות לוואי קשות
-
-* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה חלביתמיכל29/12/2009
שלום,
יש לי ציסטה חלבית תת עורי בגב. ד"ר עור הפנתה אותי לד"ר כירורוגיה פלסטית. פניתי אליו והוא אמר שיש סיכונים לאחר ניתוח להסרת ציסטה- צלקת מכוערת וסיכון שהציסטה תחזור. עם זאת, אם לא עושים את הניתוח- יש סיכוי לדלקת בציסטה ובמקרה זה אי אפשר לנתח.
מה נכון ומה לא? מה ניתן לעשות???
תודה מראש על התשובה,
מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה
ד''ר מיכאל שוחט30/12/2009ניתן לבצע את הניתוח עם חתך מינימלי ואכן יש להוציא את כל הציסטה בשלמות ולא היא יכולה לחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צ'יסטות חוזרות במפשעהלולה29/12/2009
שלום דר' כבר כשנתיים אני סובלת מצ'יסטות במפשעה, בצד שמאל בלבד. בהפרשים של חודשיים שלושה. לפעמים הן יורדות מעצמן לפעמים אני מנקזת אותן. פעם אחת התפתחה לי מוגלה רצינית ועברתי ניתוחון להוצאה. זה נוזל דמי.
מה עושים? איך זה בא? איך מונעים? האם כדאי לפנות לרפואה משלימה???
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטות
ד''ר מיכאל שוחט30/12/2009אכן לעיתים הטיפול היעיל הוא כרורגי ואולם ישנם גם טיפולים אחרים סיסטמיים מומלץ לפנות לרופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לילד שלי יש עור ..יוסי28/12/2009
שלום!!
לילד שלי יש עור שמגליד מאוד לאט מפצעים - האם זה לכל החיים או שזה תופעה חולפת?
תודה
יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס28/12/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=247 id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ראוקוטן מינון נמוךרונית28/12/2009
שלום רב ,
התחלתי לקחת ראוקוטן , כדור 20 מ"ג רק פעם אחת בשבוע,
זאת משום שאין לי הרבה פצעים ואני חוששת מתופעות הלוואי.
לקחתי בסה"כ כבר שלושה כדורים , שאלותיי הן האם במינון כה נמוך עדיין העור עשוי לסבול מ"שבירה" ועליי להימנע מטיפולים קוסמטיים , והאם במינון שכזה אוכל להשתזף במיטת שיזוף ?
בכלל, האם יש טעם לדעתך במינון כה נמוך , האם ישנה יזושהיא תועלת , ולו נמוכה?
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן
ד''ר מיכאל שוחט28/12/2009גם במינון נמוך שכזה הטיפול יכול לעזור אין מניעה מטיפולים קוסמטיים קלים לא מומלץ חשיפה למיטת שיזוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבון
אבי28/12/2009אני משתמש בסבון נפלא. תחזרי למייל שלי ואתן לך פרטים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנה וסימני אקנה בגב ובמחשוףאפרת27/12/2009
שלום לכם,
אשמח לשמוע ייעוץ בנושא טיפול ומניעה של אקנה בגב ובחזה.
אני סובלת מאקנה כבר מס' שנים, וברוב טיפשותי מעולם לא טיפלתי בזה ברצינות, ואף התעסקתי עם הפצעונים - מה שהוביל לסימנים וכתמים (בגב ובחזה כאמור).
אשמח לדעת:
1. איך מונעים אקנה? (אני מאוד רגישה לתרופות ואנטיביוטיקות)
2. איזה טיפול מומלץ לטיפול בסימנים הללו? האקנה לא חמור מדי לדעתי, אבל מראה העור אינו אחיד. קראתי רבות על פילינג ועל לייזר, אבל אני לא יודעת לעמוד על ההבדלים, פרט לעובדה שפילינג נעשה באמצעות פנול שהוא חומר מסוכן אשר עשוי לפגוע בקצב הלב.האם פילינג בינוני מוביל לתוצאות טובות בגב ובמחשוף?
כמו כן, מה יכולות להיות עלויות של טיפולים כאלה? האם מדובר במאות/אלפי/עשרות אלפי שקלים?
החלום שלי זה לשוב וללבוש גופיות בקיץ..
תודה רבה
אפרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היום סוף סוף חופשיה מהבעיה הזו
אורטל09/10/2011היי שלום לכול המיואשים
אני סבלתי מאותה בעיה המוןןןן שנים, ולפני החתונה שלי במיוחד כי רציתי להתחתן עם שמלה חשופה בגב ופחדתי שזה לא יתגשם. היו לי הרבה כתמים בגב מפצעים ומה לא ניסיתי כלום לא ממש עזר, וגם אם עזר תמיד הפצעים חזרו ואז שוב איתם הכתמים.
בכל אופן היום אני עם גב חלק, עשיתי לפני שנה וחצי טיפולים במכון בראשלצ מכון הלגה
באמצעות כמה טיפולי פילינג מיוחד לגב ותכשירים ששלבתי הגב שלי דיי התבהר והיום אני ממש מרוצה. בקיצור מה שאני רוצה להגיד לכם לא להתייאש פשוט ללכת לאבחון בכמה מכונים ולדבר עם כמה לקוחות ולהתחיל לטפל. יש מקומות שאפילו עושים הדמייה של טיפול ראשון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנה בגב ובמחשוף בטכנולוגיית IPL
איריס לוי22/10/2011אקנה בגב, היא תופעה נפוצה כמו אקנה על הפנים ובכל אזור אחר בגוף. שכיחה גם אצל גברים וגם אצל נשים. למרות הקשר ההורמונלי להופעת אקנה, בעיקר בגיל ההתבגרות מתגובה לקויה להורמון הטסטוסטרון קיימת עלייה במספר האנשים מעל גיל 25 שסובלים מהתפרצות מאוחרת של אקנה. אקנה בגב או אקנה בגוף נוטה להופיע כאקנה קשה ועיקשת יותר שכן עור הגוף עבה והנקבוביות גדולות יותר ועם הגיל, הבלוטות הגורמות לזיעה ולשימון העור מתחילות לעבור תהליך של ניוון, העור הופך להיות יבש יותר אך גם בעל נטייה לפתח אקנה.
הדרך הטובה ביותר כיום למנוע את תופעת "אקנה בגב או אקנה בגוף" הוא הטיפול בטכנולוגיית IPL ובשילוב תכשירים היפו אלרגניים, ופרא-רפואיים. הטיפול המבטיח הצלחה באחוזים גבוהים ומוכח כיעיל מכל שאר השיטות.
מהו הטיפול בטכנולוגיית IPL?
בשנים האחרונות התפתחו טיפולים חדשים באקנה המבוססים על מקורות אור ולייזרים. החידוש המהותי ביותר בטיפול באקנה בעולם בשנים האחרונות הוא האפשרות להביא לשיפור באקנה, פצעי הבגרות בעזרת קרן אור.
קרני האור בהם משתמשים בטכנולוגיית IPL הינם קרני אור שאינם מסוכנות ואינן גורמות כל נזק לעור. אלו הם קרני אור הנראה לעין, כמו פלש של מצלמה ללא המרכיבים המסוכנים הנמצאים בקרינת השמש (אולטרה ויאולט). במחקרים שנעשו נמצא שהמערכת הפחיתה משמעותית ובאחוזים ניכרים את נגעי האקנה הדלקתיים בכל הרמות ובכל אזורי הגוף.
מהי יעילות הטיפול לטווח הרחוק?
טיפולי אקנה "אקנה בגב" או "אקנה גוף" בטכנולוגיית IPL נמצאו יעילים במיוחד לצמצום ואף להשמדת חיידקי האקנה ( P. ACNE ) ללא גרימת נזקים או תופעות לוואי כלשהן . הריפוי מתבצע כאשר האור המוקרן פועל על חומר הפורפירין הנלווה לחיידקי האקנה. עם חשיפת חיידקי הפורפירין לאור המיוחד של המערכת הוא עובר שינוי כימי ומחסל באופן סלקטיבי את חיידקי האקנה.
טכנולוגיית IPL - יעילה לא רק בהשמדת הבקטריה אלא גם באיזון יצור הסבום בבלוטות החלב, כיווץ הנקבוביות והבהרת הכתמים חומים/אדומים הנלווים לעור אקנתי.
מהן היתרונות - לטווח הרחוק?
אחד מהיתרונות העיקריים בטיפול בטכנולוגיית IPL היא ההחלמה המהירה, למעט אדמומית נקודתית ולעיתים תחושת רגישות קלה שחולפת אין כל כאב או אי נעימות וניתן לחזור מיד לשגרה.
כתבות נוספות ומידע רב בנושא ניתן למצוא באתר הבית שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנה
ד''ר מיכאל שוחט28/12/2009טיפול מקומי ברטין a יכול לעזור מומלץ לנסות קרם אדפרין מקומית לגבי הצלקות לא ניתן לבצע פילינג עמוק בפנול בגב או במיפתח החזה בכתמים ניתן לטפל בפילינג בנוני כמו tca לגבי הצלקות יש לבדוק כל מיקרה לגופו לעיתים טיפולי לייזר או rf יכולים לעזור עלות הטיפולים אלפי שקלים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנה
אופיר30/12/2009מי שיאהב אותך יאהב אותך כמו שאת.:)
גם לי היה אם תרצי פרטים תתקשרי אליי אעזור לך. 0509444201* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאפרת משלומי
שלומי03/01/2010לאפרת שלום רב שמי שלומי ואני גם סובל הרבה שנים מאוטו מצב כמו שלך ועברתי המון טיפולים פילינגים ליזר הכל וכלום לא עזר הצלקות והכתמים שהשאירו ההאקנה נשארו בגב וזה דבר מאוד מאוד מתסכל כי זה מאוד מבייש אותי והדבר הגרוע שזה מבייש אותי בלמצוא בת זוג אז אני מאוד מאוד אשמח אם תיצרי אתי קשר לפחות לדבר 0525946991
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי פצעי אקנה בירכיים...הילה27/12/2009
אני חושבת שזה מהגילוח...פצעי אקנה גדולים שמשאירים צלקת.
מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה
ד''ר מיכאל שוחט27/12/2009יש לשקול הסרת שיער בלייזר וניתן למרוח מקומית אפלומיצין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזר
אופיר30/12/2009תעשי לייזר. במקום לגלח לא יהיו לך פצעים.
אופיר 0509444201* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור אטופימיכל26/12/2009
האם ללבוש ושמיכות מפליז השפעה על עור אטופי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר מיכאל שוחט26/12/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=247 id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיגולים שחורים מתחת לעינייםהכוונה26/12/2009
מה הסיבה ומה ניתן לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיגולים שחורים
ד''ר מיכאל שוחט26/12/2009הסיבות רבות החל מגנטיקה ועד אסטמה של העור ובהתאם הטיפול עלייך לפנות ליעוץ רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקות אקנהדיאנה25/12/2009
שלום,
אני בת 21 וסובלת בערך 9 שנים מאקנה בפנים.
אני כהת עור ויש לי מלא צלקות בלחיים וחורים בעקבות האקנה ואני כבר ממש מיואשת.
האקנה לא עוברת והצלקות רק הולכות ומצטברות להן.
אני מחפשת פיתרון לכך ובכל מקום אני רואה רק הבהרת צלקות או טשטוש צלקות.
רציתי לדעת האם יש פיתרון לצלקות והאם אפשר להעלימם לגמרי?
אני מחפשת מקום כדי לטפל באקנה ולהסיר את הצלקות.
אשמח לקבל גם מקומות ורופאים שמתמחים בכך
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות
ד''ר מיכאל שוחט26/12/2009ניתן עיי סידרה של טיפולים מקומיים בלייזר מסוג co2 פיקסל להשיג תוצאות טובות באזור הצלקות אשמח לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בחמצןיהל24/12/2009
הזמינו אותי לטיפול נסיון עם חמצן לפנים האם כדאי? בנוסף הורדה של פיגמנט בפנים עם חנקן נוזלי האומנם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול פנים
ד''ר מיכאל שוחט26/12/2009נהיתן להסיר עם חנקן נוזלי כתמים ואולם יש להיזהר שלא ישאר כתם בהיר היפופיגמנטרי באזור טיפול חמצן יכול לגרום לריענון של העור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעי בגרותעינת24/12/2009
יש לי פצעי בגרות על הפנים שממש ממש מציקים לי, וזה כבר נראה לי שניסיתי םשוט הכל!! לקחתי כדורים (מינוצין), שמתי כל מיני משחות שהרופא עור נתן לי...אבל כלום לא עזר! מה עוד אני יכולה לנסות לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה
ד''ר מיכאל שוחט26/12/2009כדאי לפנות שוב לרופא עור ואולי להתחיל טיפול ברואקוטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה עקב טיפול ב-2 סוגי אנטיביוטיקהקרן23/12/2009
שלום רב,
רציתי להתייעץ לגבי בעיה.
לפני מס' חודשים עברתי תאונה עם שבר פתוח.
ולפני חודשיים וחצי גילו אצלי זיהום. התחלתי לקחת אנטיביוטיקה מסוג פורטום 6 גרם באמצעות פיק-ליין. לצערי עד היום אני ממשיכה בטיפול כי לפני חודש גילו עוד זיהום וזיהומולוג המליץ להמשיך עוד 6 שבועות ובנוסף לקחת עוד אנטיביוטיקה מסוג ציפרודקס 750 פעמיים ביום.
הבעיה היא שמאז שאני נוטלת את הפורטום יוצאים לי פצעים בפנים, בגב ובאזור החזה--- זה מן חצ'קונים מוגלתיים.
ולפני חודש שהוסיפו לי את הציפרודקס התחילו לי גירודים באזור של הרגליים.
רציתי לדעת מה עליי לעשות?
כנראה אלו התופעות שחלות עליי מטיפול בתרופות אלה, אבל זה ממש מציק לי הגירודים והפצעים.
רציתי לדעת מה עליי לעשות? להמשיך ליטול את התרופות? לגשת לרופא? האם יש דרך לטפל בזה??
בברכה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אין תגובה??????????
חסוי25/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
ד''ר מיכאל שוחט26/12/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=247 id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיטוט בעורשיר23/12/2009
שלום, הבן שלי בן 3וחצי ( תאום לא זהה) בזמן האחרון (בערך חודשיים שלושה) מתגרד המון, ברגליים בגב תחתון ובידיים.
בהתחלה חשבנו שמדובר בעקיצות יתוש שכל הזמן מגרד והפצע לא מחלים, אבל יש פצעים חדשים.
לפני שבוע שמתי לב שפצע עצמו ברגל בלי שהיה שם שום סימן לעקיצה או סריטה .
אני מציינת שהעור שלו בידיים וברגליים יבש ולפני שבוע בעקבות הפצעים התחלתי למרוח לו קרם גוף. אך לא נראה שזאת הסיבה.
קבעתי תור לרופא עור אך עד אז אבקש לדעת אם יש משחה להרגיע את העור, וממה זה נובע?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)