מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת מעבדת פטריות בציפורניםמוקי09/09/2009
בן 46 טופלתי כ - 3 חודשים בכדורים לטיפול בפטרת ציפורנים(שכחתי את שמם).
חזרתי לביקורת 3 חודשים לאחר שהפסקתי לקחת את הכדורים. הרופא אמר שנראה עדין לא רע יש נסיגה קלה ושלח אותי לבדיקת מעבדת פטריות משטח כמו ששלח אותי לפני תחילת הטיפול עם כדורים.
שאלותי :
-----------
1. כיוון שצפורון במצב טוב מאיפה בעצם אמורים לקחת משטח כמו כן מה עדיף לבוא עם ציפורנים שצמחו(כדי שיקח דיגמה מתחתיהם) או גזורות ?
2. במידה וחלילה עדין יש פטריה למרות שציפורן נראת יחסית לא רע האם אצטרך לשוב על הטיפול (כדורים) או שיש טיפול פחות מסיבי לציפורן במצב שלי.
3.שאלה של סקרנות לאחר טיפול בכדורים לפטרת ציפורנים הפסקתי לסבול גם משעורות בעינים האם איכשהוא יש קשר בין הדברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס13/09/2009מוקי, שלום.
שאלתך חשובה, אך אינה בנושא הפורום. מומלץ לפנות לפורומים הרלונטיים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בסימני מתיחה גדולים מהריוןריקי09/09/2009
בהריון עליתי הרבה מאד במשקל ונוצרו לי ממש קרעים באזור המותניים, הבטן,וירכיים פנימיות וכן מאחורי הברכיים. האם ישנו איזשהו טיפול? עברו כבר שנתיים ואין שיפור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס09/09/2009ריקי, שלום.
לא ניתן להעלים לגמרי את פסי המתיחה, אך באפשרותינו לשפר את המראה, לפעמים במידה ניכרת.
השיטה המוצלחת על פי ניסיוני היא שילוב של דרמרולר (Dermaroller)
ומזותרפיה ( Mesotherapy)
המשך יום נעים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רדיאסאורנה09/09/2009
הומלץ לי למלא נפח בפנים ע"י חומר שנקרא רדיאס ,קראתי שלחומר זה אין אישור של הFDA
ושיש בו חלקיקים שנשארים לצמיתות בגוף .
שאלותי הן ... מה דעתך על חומר זה ?כמה נסיון יש איתו ?האם עצם הימצאות החלקיקים לעד יכול להרע לגוף?
האם רסטילן יכול לשמש כחומר מילוי נפח ללחיים ?
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס09/09/2009אורנה, בוקר טוב.
חשוב לציין: מידע שקיבלת על רדיאס הינו שגוי ומטעה.
יש לו גם אישורים של FDA :
http://www.accessdata.fda.gov/cdrh_docs/pdf5/p050052a.pdf
וגם אין בו חלקיקים שנשארים לצמיתות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בחנקןמישמיש09/09/2009
שלום,
יש לי מן ציסטה או שאני לא יודעת אך קוראים לזה מן חתיכת עור על הפנים והרופאת עור שלי שמה לי חנקן על זה ואמרה לי שזה צריך ליפול - תוך כמה זמן זה נופל? ואחרי כמה זמן אפשר ללכת לעשות שוב את הפעולה אם זה לא נפל? תודה
ד''ר אלכסנדר אלטס09/09/2009בוקר טוב.
באופן כללי תוצאה הסופית של צריבה רואים כעבור 1-3 שבועות.
בנוגע לטיפות שעברתה- תאורך אינו מאפשר לקבוע במה מדובר ומה התחזית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה!אילניתוש08/09/2009
שלום ותודה על הפורום הנפלא!
אני בת 36 וברצוני להסיר שיער באזור המפשעות ע"י השיטה בעזרת קרן אור אינפרא
האם זה מסוכן לפיריון כי בכל זאת זה חום בצלזיוס מסוים מעל איזור השחלות והרחם.
תודה !!!
באיזו שיטה באופן כללי מתאימה לאזור זה כי הבנתי שיש מס' מכשירים/מכונות?
יש לציין כי אני בהירת עור!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס09/09/2009בוקר טוב ותודה על הערכה הגבוהה של הפורום.
הסרת שיער באור (לייזר/אינפרא אדום וכו') במפשעות אינה משפיעה על פיריון.
לבחירת השיטה האופטמלית מומלץ להתייעץ במכון מוכר. כמובן עדיפות למכון שמספק ייעוץ רפואי.
יום נפלא,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בצלליט בבקשה!!!ורד08/09/2009
שלום אני סובלת מצלוליט בישבן ירכיים ומותן . אני מתעניינת כרגע בטיפול נגד מהי הדרך הטובה והיעילה היותר לטיפול? ואם כושר עוזר להפחתה? רק לא ניתוח בבקשה תודה.
ד''ר אלכסנדר אלטס09/09/2009שלום.
מספר שיטות כיום בשימוש לטיפול בצלוליטיס.
בין הבולטות מזותרפיה (Mesotherapy),
LPG, אולטרהסאונד וכ"ד. מומלץ לפנות לרופא העוסק בתחום לבחירת הטיפול האופטימלי.
יום נעים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פירסינגמתבגרת07/09/2009
מקווה שתוכלו לעזור לי בשאלתי, בגיל 14 עשיתי פירסינג באף, לאחר כשלוש שנים הורדתי את העגיל מתכת בגלל סיבוכים וכי תמיד איכשהו הצלחתי לתלוש שוב ושוב את העגיל, מה שהחמיר את הכל... לאחר שהסרתי את הפירסינג נשאר לי כתם אפור שחור במקום שבו היה הניקוב, רופא העור אמר שזה דומה לקעקוע... איך ניתן להסיר את זה? ניתן בלייזר או שזה עמוק מדי?
מיואשת =(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
התופעה שתיארת אכן דומה במנגנון לקעקוע. מומלץ לפנות למומחים בתחום הלייזר להתייעצות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר אלכס אטלסאלמוני07/09/2009
ד"ר אלכס שלום
שאלתי את ד"ר גבאי (מהאתר הרישמי של פרופסיה) האם כדאי לקחת פרופסיה כנגד נשירה בקדמת הראש והוא אמר לי שהתרופה מיועדת בעיקר לאיזור הקודקוד ומרכז הקרקפת אבל כדאי לנסות כי לפעמים יש גם הצלחות במפרצים שהם 30 אחוז בעצירת הנשירה
האם זה נכון שהסיכוי שלי הוא רק 30 אחוז בעצירת נשירה - אני סובל מנשירת שיער במפרצים ומאוד מודאג
ובנוסף ד"ר אם זה כך מה כבר שווה בתרופה הזאות הרי למרבית האנשים יש נשירת שיער בקדמת הראש ובדרך כלל גם אלה שיש להם נשירה בקודקוד יש להם נשירה במפרצים
מה שיוצא שרק אחוז קטן בערך 30 אחוז יהנו מעצירה של הנשירה?
תודה על ההתייחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
יעילות הפרופסיה בעצירת הנשירה היא מעל 90% בכל הקרקפת, כולל מפרצים.
לא אוכל להייחס לנתון שהזכרת- 30%, כי אין לגביו כל עדות מחקרית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלות מכאיבותמירית07/09/2009
בני בן ה13.5 יש בעיה בכפות הרגליים שניקראת "הלגוס ולגוס" וזה מתבטא בסטייה של עצמות אצבעות הרגליים. בעיקר הבוהן פונה לצד שאר האצבעות. בעקבות זאת יש לו כמה יבלות שלהן רופא הילדים נתן משחה שקופה ורמקס אם אני לא טועה.אבל זה לא עוזר
הבעיה היותר גדולה היא: בצד כף הרגל יש לו מין יבלת פנימית של עור יבש שנראה כמו הר געש פנימי. שמאוד מכאיב לו בהליכה. אין לזה מוגלה זה כמו עור מוקשה עם פתח למעלה. ניסינו להשרות את הרגל במים חמים ולשייף את זה אבל זה לא עוזר, גם המשחה לא עזרה. למי לפנות? מה לעשות?
מירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס09/09/2009מירית, בוקר טוב.
שאלתך חשובה, אך אינה בנושא הפורום. מומלץ לפנות לפורומים הרלונטיים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות רואקוטןשרון07/09/2009
סיימתי רואקוטן היום
יש לי 2 שאלות-
האם מותר לי לקחת אומגה 3 והאם זה יכול לשפר את מרקם העור?
והשאלה היותר חשובה- נשארו לי כתמים מפצעי אקנה שהיו לפני 3-4 חודשים ועוד לא עברו..
האם אחרי רואקוטן הריפוי יהיה מהיר יותר או אפשר לשים משחות עוד כמה שבועות להעלים אותם ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
מותר לקחת אומגה 3, אך לגבי ההשפעה על מרקם העור אין עדות מדעית.
כתמים שנותרו לאחת הפצעים יעלמו עם הזמן, אך ניתן לזרז את העסק בעזרת רופא העור שלך.
יום טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שרון09/09/2009תודה רבה
אך למה הכוונה לזרז - משחות? ממתי בערך אפשר להתחיל להשתמש במשחות?
והאם התרפאות הכתמים תהיה מהירה יותר עכשיו שסיימתי את הרואקוטן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר אלכסנדר אלטס09/09/2009השאלות האלה- הם כבר ספציפיות לעור שלך- לא אוכל לייעץ באופן וירטואלי. פנה לרופא העור שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פילינג בינונישירלי07/09/2009
שלום,
אני בת 29 ועם 2 כתמי פיגמנטציה מאוד גדולים בשני צידי הלחיים.
רופאת עור רשמה לי רטוויט שנרכח במיוחד עם הידרוקורטיזון ואני כבר מעל לשנה משתמשת(כמובן שמקפידה על מסנן קרינה) אבל השיפור הוא מזערי.
אני מעוניינת לעשות לחורף פילינג בינוני עם TCA 35 אחוז, ולאחר שקראתי ברשת על תופעות הלוואי של הפילינג אני קצת חוששת.
קראתי שאחת מתופעת הלוואי שיכולה להתרחש היא: "אצל חלק מהמטופלים, מופיעים כתמי עור מפוזרים ובעלי גוון יותר כהה מהסביבה.
נקודות החן עלולות להתכהות."
רציתי בבקשה לברר: האם זה קורה בחלק ממש קטן מהמקרים?
אני פשוט מפחדת שהתוצאה לא תהיה טובה. כי הרי אני רוצה לעשות את הפילינג בשביל הכתמים,
אז אם יכולים להווצר עוד כתמים זה לא שווה את זה.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס09/09/2009שירלי, בוקר טוב.
גם אם סבירות אינה גבוהה, היא קיימת. יחד עם זאת בבדיקה ניתן להעריך פחות או יותר מה הוא הצפי לגבייך ספציפית. לכן מומלץ לפנות לרופא עם ניסיון רב בתחום הפילינגים הבינוניים ולהתייעץ.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים -דחוף!!!שרית07/09/2009
אני בעלת עור שחום עם נטייה לפיגמנטציה( לאחר אבחון אצל רופא עור מומחה). בד"כ עושה שעווה בבטן,בפעם האחרונה שעשיתי שעווה נוצרו לי כתמים חומים מסביב לטבור. כשהייתי אצל רופא עור הוא המליץ לי על איזומד אך בסוף חזר בו בגלל שאמר שמשחה זו מסוכנת לאישה שלא משתמשת באמצעי מניעה בגלל שרוצה להיכנס להריון(אני בחורה נשואה). הרופא המליץ לי לחכות שאולי הכתמים ייעלמו לבד.
אשמח לעזרה וייעוץ. תודה רבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס09/09/2009שרית, שלום
הכתמים שאת מתארת אכן עשויים להעלם לבד.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לא שלמה
שרית09/09/2009לא הבנתי מתשובתך האם לאישה שרוצה להיכנס להריון מסוכן להשתמש באיזומד להבהרת כתמים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס15/09/2009לא מומלץ להשתמש באזומד בזמן ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בצלוליטאורנית07/09/2009
הי,
יש לי צלוליט בישבן איך אני יכולה להוריד אותו (אני לא רוצה לעשות ניתוח)?
מספר שיטות כיום בשימוש לטיפול בצלוליטיס.
בין הבולטות מזותרפיה (Mesotherapy),
LPG, אולטרהסאונד וכ"ד. מומלץ לפנות לרופא העוסק בתחום לבחירת הטיפול האופטימלי.
יום נעים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקמטות העור אחרי מקלחתצ06/09/2009
היי,
תופעה מוזרה התחילה בחודשים האחרונים. לאחר המקלחת, בנוסף להתקמטות העור בקצות האצבעות, הקימוט הופיע גם בחלק גדול בכפות הידיים.
לוקח לו הרבה זמן להיעלם ואני מרגישה כאב כשאני מזיזה את היד.
אודה לעזרה.
צ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
שאלתך חשובה, אך אינה בנושא הפורום. מומלץ לפנות לפורומים העוסקים במחלות עור.
יום נעים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גידול שומני בעפעף העליוןמרב06/09/2009
צמח לי גידול שומני כרגע קטן בעפעף העליון קרוב לחיבור בין 2 העפעפיים
רופא עור אמר לי שלא לגעת בו זה גיל (אני בת 45)
הבעיה היא שאסטטית זה מאד לא נעים לי
כל הזמן אני מקבלת הערות של תנקי את העין כאילו לא שטפתי פנים בבוקר ונשאר
לי "לבן" בעיין.
חוץ מזה אני חוששת שזה יגדל וזה יבלוט עוד יותר
אבקש לדעת מה דעתכם / עצתכם
יש משחה לזה ?
או טיפול אחר ?
מרב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גידול שומני
ד''ר צחי שלקוביץ06/09/2009מרב שלום
אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)