מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשמח לתשובה..דנה28/10/2009
ערב טוב
קניתי מוצר איפור לעור הפנים (מקאפ)
קראתי בין המרכיבים..וגיליתי שיש בזה מרכיבים פעילים-TITANIUM DIOXIDE 2.6%
האם המרכיב הזה בריא לעור,מה תפקידו והאם אפשר להשתמש (או שכדאי להחזיר..?)
וכן מרכיב נוסף-OCINOXATE
תודה מראש!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לציין שאני בת 18.
דנה28/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיבוי/מילוי שפתיים-אובדת עצותנועה28/10/2009
אני מעוניינת בעיבוי שפתיים, הלכתי לאיבוד עם מושגים לא ברורים ואני לא יודעת מאיפה להתחיל. מה חשוב לשאול? איזה חומר מומלץ? מהו מחר רציונלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיבוי שפתיים
ד''ר מיכאל שוחט30/10/2009מומלץ טיפול בחומר טיבעי מתכלה כמו חומצה הילורונית המחיר בין 2000 ל2500 שח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד לגבי עיבוי שפתיים...
נועה03/11/2009האם העובדה שרשת מסויימת דורשת 900 ש"ח עבור ההליך (יש צורך רק בחצי מזרק ואני נדרשת לשלם רק על החצי) אמורה להתריע על כך שמשהו לא תקין שם ? כי זה באמת המקום הכי זול ובדקתי בהרבה מקומות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא שמציע לך חצי מזרק --סכנה!!!!!!
דפנה03/11/2009זה אומר שהרופא " מכר " למשהי אחרת את החצי השני !!!!!!! וזה מאוד מסוכן כי הנוזלים מהגוף של המטופלת האחרת יכולים במקרה לחדור למזרק שלך -----צריכים להזהר מאוד מאוד מרופא שמוכר חצי מזרק !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה לעיבויי שפתיים טבעי עדין
שרון03/11/2009אני ממליצה לך ללכת ליעוץ לדר ליפשיץ רוברטו הוא רופא מומחה וותיק בתחום הוא יתן לך יעוץ מקצועי והכי חשוב יעוץ אמיתי הוא הזריק לי מזרק שלם והראה לי אותו , הכי חשוב שתאמיני ברופא שלך ,אגב הוא לקח לי 2000 שח למזרק שזהו מחיר סביר ביותר במיוחד לרופא בעל שם מוכר ואמין כבר שנים רבות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרייה בציפורנייםאלעד28/10/2009
אני סובל מספר שנים מפטרת בציפורני הידיים. ניסיתי מספר משכות, תמיסות ואף כדורים אבל ללא הועיל.
מהו הטיפול היעיל והמומלץ לטיפול בפטרת ציפורניים ומהו אורכו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפורניים
ד''ר מיכאל שוחט30/10/2009תלוי בסוג הפיטריה בציפורן בדכ טיפול למשך שלושה חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום, עזרה בבקשהיונית28/10/2009
קראתי איפה שהוא על תרופת סבתא שעוזרת לחיזוק והארכת הריסים.. לקחת קיסם כל לילה לפני השינה, ולמרוח עליו קצת שמן זית+וזלין.. יש משהו בזה? נשמע קצת מסוכן.. וזלין על ריסים, בכל זאת נפש.. לא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופת סבתא
ד''ר מיכאל שוחט30/10/2009לא מכיר ולא הייתי ממליץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדפרין קרם, זינדקלין ועור מגורה!!מורן27/10/2009
שלום, שמי מורן ואני עוסקת בדוגמנות. לאחרונה התחילו לצוץ לי על הפנים פצעי בגרות (אני בת 20) שמפריעים לי מאוד ולא עוברים. בממוצע 5-8 פצעים אדומים בולטים.
אני מאוד מקפידה על ניקיון והיגיינה וכן על תזונה נכונה דלת שומנים.
לפני כ-3 שבועות פניתי לרופא עור ומבלי לזרוק מבט קטן על פניי רשם לי רואקוטן..
לאחר התייעצות קצרה עם עוד כמה מומחים החלטתי שלא להשתמש במרשם ולבקש מהרופא אלטרנטיבה ראויה.
(הסיבה היא כי בגלל המקצוע, דוגמנות, אינני יכולה לאפשר לעצמי את כל תופעות הלוואיי של התרופה..)
הרופא רשם לי אדפרין קרם וזינדקלין. לא הסביר לי כיצד להשתמש, כמה זמן עליי להשתמש ולא דיבר על תופעות לוואיי.
כשפניתי לבית המרקחת לרכוש את התרופות, הסבירה לי הרוקחת שאת האדפרין עליי למרוח לפני השינה על כל הפנים (כמות קטנה) ושבזינדקלין עליי להשתמש במהלך היום, באופן נקודתי על כל פצע.
כדבריה עשיתי.
אחרי שבועיים של טיפול, העור שלי מגלה סימני מצוקה נוראיים!
יובש-היסטרי-ביותר סביב העיניים שכולל קילוף מוגבר מאוד של העור וצריבה קשה בכל פעם שנמרח קרם כלשהו (אפילו משחה עדינה לטוסיק של תינוקות! הייתי חייבת לחות כלשהי!)..
עור הפנים עצמו לא החלים כלל, הפצעים עדיין קיימים, אפילו יותר ממקודם והעור עצמו מגורה, אדום, שורף פצוע ומגורה כבר שבועיים!
אפילו סבון פנים עדין ממש גורם לעור להתגרות ולעיניים לדמוע!!
אני מאוד מקפידה להשתמש בקרם הגנה נגד שמש ובקרם עיניים לעור רגיש מאוד
אך שום דבר לא עוזר.
אני מעוניינת להפסיק בטיפול כי בימי צילום (וגם בימים רגילים) אני פשוט סובלת וגורמת למאפרים לסבול יחד איתי! (דומעת, מגיבה חזק לכל תכשיר ומברשת שנוגעים לי בפנים)
שלא נדבר על תופעות הלוואיי שגורמים לי מסירי האיפור..
בנוסף שמתי לב שמאז שאני משתמשת בתכשיר נהיו לי קמטים עמוקים מסביב לעיניים!
דבר שאני בטח לא מעוניינת בו..
מה עליי לעשות? להפסיק את הטיפול? להמשיך? להשתמש במשהו אחר במקום?? התופעות אמורות לעבור מתישהו??
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול
ד''ר מיכאל שוחט30/10/2009לא מומלץ למרוח את האדפרין באזור העניים הוא גורם ליובש בנוסף כנראה את מורחת כמות רבה מידי של הקרם מומלץ למרוח רק בערב בכמות קטנה לאזור שלם בנוסף את הזינדקלין מורחים רק פעם ביום על הפצעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילוי קמטים בחומר radiesseorama27/10/2009
בפגישת יעוץ עם דר שפירו הוצע לי טיפול בקמטים שבזוויות הפה בחומר הנ"ל.
1. אבקש חוות דעת על החומר
2. חוות דעת על המנתח דר שפירו
3. חוות דעת על הצלחה/כשלון של הזרקה לקמטים באיזור זויות הפה.
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרופא שלי ממש לא ממליץ על רדיאס
דפנה28/10/2009בזויות הפה --זה משאיר גושים ולא ממש עושה את העבודה ! הרופא שלי ממלא לי עם חומצה היאלורונית כבר שלוש שנים וזה הצלחה של 100 אחוזים !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרדיאנס
ד''ר מיכאל שוחט30/10/2009החומר בדכ מיועד למילוי שקעים, עיצוב הפנים וקמטים עמוקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לגבי הסרת שיער בלייזריוני26/10/2009
שלום,
1. השתמשתי בפרופסיה במשך כ-5 שנים, ולפני כחודשיים הפסקתי. האם יש מניעה להתחיל טיפול הסרת שיער בלייזר (מבחינת הפן ההורמונלי/אחר)?
2. האם ישנה סכנה כלשהי בטיפול בלייזר באזורים בהם יש נקודות חן?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופסיה
ד''ר מיכאל שוחט30/10/2009אין בעיה לעבור טיפולים להסרת צשיער מומלץ לכסות נק חן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש קשר בין פרופסיה לחצ'קונים?עידן26/10/2009
שלום
אני בן 30. לפני כ-3 שבועות התחלתי ליטול פרופסיה כדי לעצור את הידלדלות השיער. לפני כשבוע התחלתי לקבל חצ'קונים. אמנם בעבר כבר קיבלתי חצ'קונים, אבל מאז גיל 22 לא קיבלתי בכמות הזו - בין אחד לשלושה חדשים בכל יום!
האם ייתכן שיש קשר סיבתי בין הפרופסיה לבין החצ'קונים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופציה
ד''ר מיכאל שוחט26/10/2009לא ידוע לי על קשר בין השניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גידול BCC???גלית25/10/2009
שלום,
אני בת 22 ולאחרונה הופיעה לי מין בליטה קטנה בעור בצד האף ויורד לי דם ממנה לעיתים קרובות.
אני חושבת שיש לי את הבליטה הזאת כבר כחצי שנה, אבל לא ייחסתי לה חשיבות...
האם יש מצב שזה גידול סרטני? ממה שקראתי גידול זה מופיע בעיקר לבני 40+.
האם יש ממה לדאוג?
עוד מידע-אני בהירת עור ועיניים.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בליטה
ד''ר מיכאל שוחט26/10/2009עליייך לפנות לבדיקת רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הודעה שלא נענתהשרון25/10/2009
שלום,
ניסיתי כבר אלפי קרמים, משחות, כדור, מי פנים, סבון פנים ומה לא. הפנים שלי חלקות חוץ מהלחי השמאלית. זה לא פצעונים זה פשוט פצעים פנימיים. אי אפשר לפוצץ אותם (וניסיתי ) . מה אפשר לעשות כדי שייעלמו!? זה ממש ממש ממש ממש ממש מפריע לי. אקנטרים, דוקסלין, בנזמין וסקינודרם פשוט לא עוזרים. ובבקשה אל תענו לי :"צריך לראות". מה בכל זאת ניתן לקחת\לעשות??
בתודה רבה מראש
שרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים
ד''ר מיכאל שוחט26/10/2009לעיתים יש צורך בטיפול סיסטמי ולא מקומי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
שרון26/10/2009טיפול סיסטמי ? שזה אומר..??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרונקל במפשעהאבי25/10/2009
שלום רב יש לי פרונקל במפשעה בקוטר של 1.5 ס"מ מזה כחודש.בד"כ הוא רדום אבל לפעמים הוא מתעורר ומתנפח.רציתי לדעת מה הטיפול המומלץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרונקל
ד''ר מיכאל שוחט26/10/2009יתכן ומדובר בציסטה ואז הטיפול כרורגי במידה ואכן מדובר בפרונקל ניתן לנסות איניטיול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני מתיחהגלית25/10/2009
שלום,
בת 25 עם סימני בתיחה מאוד קשים לאחר הריון.
אני מאוד נואשת ניסיתי את כל המשחות והקרמים הקיימים.
האם יש איזשהו פתרון לזה חוץ ממתיחת בטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני מתיחה
ד''ר מיכאל שוחט26/10/2009לעיתים ניתן לשפר את המראה עיי סדרת טיפולים בגלי rf היכולים לטשטש את הסימנים או עיי מכשירי לייזר בדכ מדובר בסידרה של טיפוליים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש ואדמומיות בעור הפניםאבי25/10/2009
שלום , בימים האחרונים נהיה לי כמין אדמומיות בכמה מוקומות באיזור הפנים ולאחר כמה ימים זה מתייבש כמו קילופים ונופל הדבר הזה נורא מפריע לי , יש לציין שזה חוזר על עצמו כל חודשיים בערך רציתי לשאול מדוע זה נגרם ואיך אפשר לטפל בבעיה הזאת ??
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש ואדמומיות
ד''ר צחי שלקוביץ25/10/2009אבי שלום
אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה על השדטלי24/10/2009
ביום חמישי האחרון הבחניתי שבשד ימני ממש בצד יש קטם קטן אדון שהסתכלתי היטב שמתי לה שהוא צהבהב באמצע ויבש מה זה יכול להיות ? זה לא שורף או מגרד ולא מציק רק שאני קצת מפחדת האם יש סיבה לדאגה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה על השד
ד''ר צחי שלקוביץ25/10/2009טלי שלום
אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינון של רואקוטןליאור24/10/2009
אני בן 16 שוקל 59 ק"ג.
אני סובל מאקנה ברמה בינונית עד קשה.
רופא עור רשם לי 20 מ"ג רואקוטן ליום כדי לראות איך אני מגיב.
אני מבין שהמינון נמוך יחסית למשקל שלי.
האם זה מוצדק להתחיל במינון שהוא פחות מהמינימלי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינון של רואקוטן
ד''ר צחי שלקוביץ25/10/2009ליאור שלום
ניתן להתחיל במינון כזה על מנת למנוע התפרצות הקיימת לעיתים בתחילת הטיפול , אך בסך הכל יש לטול במצטבר 40 מ"ג ביום למשך חצי שנה.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)