מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיגמנטציה לאחר פצעי בגרותאיילה05/09/2009
אני בת 22 ובלי פיצעי בגרות כרגע , אך עם סימנים בפנים :כתמיים, צלקות, חורים..
בעלת עור כהה ..רציתי לדעת איזה טיפול יוכל לעזור לי להעלים.. ואם יש אפשרות להעלים לחלוטיין
את הסימנים שנשארו לאחר הפצעי בגרות. האם יש אפשרות לפנות לבתי חוליים או יש מרפאות פרטיות שכדי לפנות אליהם..?..
בתודה מראש איילה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיגמנטציה
ד''ר צחי שלקוביץ06/09/2009איילה שלום
אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשגיא
שגיא07/09/2009היי איילה. יש פילינג שעושים אותו 3 פעמים אצל קוסמטיקאית פרא רפואית.
בהפרש של שבועיים. והתוצאות מדהימות. אם תרצי את הטלפון של הקוסמטיקאית.
בד"כ... היא עושה בסתיו . או בחורף. 0509444201* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמפו כסבון לגוףאסף05/09/2009
האם אפשר להשתמש בשמפו כסבון לגוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמופ כסבון לגוף
ד''ר צחי שלקוביץ06/09/2009מוטי שלום
על בסיס מזדמן לא אמורה להיות בכך בעיה.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מצאתי את הפתרון לאקנהאסף04/09/2009
אחרי שניסיתי משהו כמו את כל המשחות בשוק (אבא שלי רוקח אז השגתי את כל הסוגים האפשריים)
וגם כדורים (מינוציקלין פעמיים ביום) ושום דבר לא עזר בצורה משמעותית, מצאתי את הפיתרון.
בעקבות המלצת אחד מרופאי העור הטובים בארץ (אמא שלי רופאה והיא יודעת מי בכיר ומי פחות) התחלתי לקחת:
ג'ל זינדקלין 1%!! מורחים אותו פעם אחת ביום ואין בעיה לצאת איתו לשמש.
תוך שבוע היה שיפור משמעותי ותוך שבועיים-שלוש שום חצ'קון לא קפץ החוצה.
עכשיו רק נשארו כתמים אדומים על העור.
ממליץ לנסות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ר=ק כתמים אדומים ? זנ לא רק!
אני01/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה עם הכתמים?
אנונימי 2125/12/2009אבל מה עושים עם הכתמים?
יש לזה פיתרון? שיזוף מזיק או מועיל לכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נגע בלתי מזוהה באזור האףאורית04/09/2009
שלום רב,
לפני כחודשיים היו לי במשך מס' ימים כאבים באף (כאילו שעומד לצאת לי פצע אבל גדול מאוד על האף)
מלווה באדמומיות. אחרי כמה ימים יצא לי על האף עיגול לבן (שטוח) שכמעט לא רואים אותו היום (אני רואה אותו) אבל הוא עדיין קיים. עכשיו קורה לי בדיוק אותו דבר בצד של האף - כאבים מאוד מאוד רציניים והתנפחות של העור ואדמומיות - ואני רואה שמתחיל לצאת שם משהו בצורת עיגול - ממש כמו קודם.
מה זה יכול להיות? האם אני צריכה לגשת לרופא עוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגע בלתי מזוהה
ד''ר צחי שלקוביץ06/09/2009אורית שלום
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריות עורארז03/09/2009
אני סובל מאוד מתפרחת פטריות על העור באזור גב כתפיים בטן. בעבר לקחתי כדור התופעה נעלמה אך חזרה שוב. האם הכדור מסוכן? האם יש טיפול אחר ? יתכן שהפטריה גם על הקרקפת האם זו סיב לנשירת שער?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריות עור
ד''ר צחי שלקוביץ06/09/2009ארז שלום
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, מנסיוני במצב זה הטיפול בכדורים הינו היעיל ביותר ובדרך כלל אינו מלווה בשום תופעות לוואי.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חתך במצח..יניב03/09/2009
שלום לכם..יש לי חתך צלקת במצח מלפני מכה שקיבלתי אוטוטו שנתיים היא כבר לא מגרדת בכלל טיפה אדומה היא טיפ טיפה מורמת היא נראית לי אסטית רק שאני מותח את העור ברצוני לשפר אותה אולי לטשטש...מה אפשר לעשות...? בתודה יניב..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חתך במצח
ד''ר צחי שלקוביץ06/09/2009יניב שלום
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כוויהמירי02/09/2009
שלום,
קיבלתי כוויה ברגל לפני כחודשיים מאגזוז של קטנוע, כוויה דרגה 2, טופלתי בסילברול וכעת הכוויה החלימה, היא בהירה וקצת ורדרדה.
לפני הכוויה טופלתי בהסרת שיער בשיטת SHR
ברצוני לדעת אם מותר להמשיך את הטיפול בבטחה ללא חשש לצלקת ואם לא אז כמה זמן צריך להמתין...
תודה מראש, מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כויה
ד''ר מיכאל שוחט02/09/2009מומלץ לחכות עד להעלמות האדמומיות בדכ שלושה חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי עור בהיר ועוד
דורון06/10/2009קודם כל אם יש לך עור בהיר אז אין לך בעיה (בהנחה שצבע השיער הוא כהה), כי את יכולה לקבל טיפול יעיל בכל הטכנולוגיות. לעומת זאת ב SHR תוכלי ליהנות גם מיתרונות נוספים כמו טיפול בלי כאבים, תוכלי להשתזף בקיץ, ואם יש לך שיער פלומתי זה לא מהווה בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה
דורון06/10/2009עקרונית כן, אבל רצוי שתציג את הכוויה לפני תחילת הטיפול כדי שהם יאבחנו וייעשו את הטיפול בהתאם. בכל מקרה יש לבדוק את הנושא במכון המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנה ברגלייםמורן02/09/2009
שלום, אני סובלת מזה שנתיים מפצעונים שמופיעים בפנים בחזה וברגליים ואני מפוצצת אותם עד שלפעמים מופיע דם. אני סובלת מצלקות רבות שצבען סגול כמו שטפי דם בכל הרגליים. הייתי אצל רופאת עור אשר אמרה שהבעיה פסיכולוגית -שאני מפוצצת את הפצעים.
בכל זאת רציתי לדעת אם יש מה לעשות על מנת לטשטש את הצלקות. השתמשתי בקלוקוט אך זה לא עזר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות
ד''ר מיכאל שוחט02/09/2009לא ברור אם מדובר בצלקות או כתמים באהסימניםם אכן מדובר בצלקות בולטות קלוקוט יכול לעזור אבל לא בכתמים ובכל מיקרה כדי לתת חוות דעת אמיתית יש לראות את הסימנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעונים בזרועותנעמה01/09/2009
שלום
יש לי פצעונים (אולי פצעוני שומן/נקודות שומן) על הכתפיים והזרועות
מה ניתן לעשות? הדבר מפריע לי מבחינה אסתטית
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר מיכאל שוחט02/09/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=247 id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם המשחה מועילה גם בטיפול בשעווה ולא רק בלייזרש01/09/2009
שלום וברכה
אני מורידה שערות מהפנים בשעווה והמליצו לי על משחת וניקה .
האם המשחה מועילה גם בטיפול בשעווה ולא רק בלייזר .
כיצד משתמשים בה ?כל כמה זמן צריך למרוח ?
האם אפשר למרוח אותה גם על הגבות והשפם
והאם המשחה יכולה לתקלקל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ווניקה
ד''ר מיכאל שוחט02/09/2009ניתן למרוח גם בשילוב של טיפולים בשעווה יש למרוח לפחות 6 שבועות ותאריך התפוגה רשום על האריזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקות אקנהליאור31/08/2009
היי אני צעירה בת 26 בעבר עברתי פילניג מכני לפני 3 שנים לעלמת צלקת יחידה בפניי לא ממש עבר אחכ עשיתי פליניג עמוק פנול גם לא עזר..לאחרונה שמעתי על פילניג בלייזר...הצלקת שיש לי בפנים היא כתוצאה מאקנה היא לא רצינית אבל ממש מפריעה...מה שמפריעה לי זה העומק שלה באורות מסויימים...האם יש אפשרות להעלים את העומק של הצלקת..לא אכפת לי שישאר סימן מה שמפריע לי זה העומק ...זה נראה כמו גומה זה ממש בלחי וממש מפריכ לי אולי בגודל של אפונה אפילו קצת פחות..אמרו לי שיש הצלחות טובות לליזר אשמח אם תתנו לי עוד פרטים...ליאור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקת
ד''ר מיכאל שוחט02/09/2009ניתן עיי טיפול בלייזר co2 או ארביום לטשטש צלקות אקנה שקועות טיפול נוסף אפשרי הוא עיי rf כלומר גלי רדיו ואף לפעמים יש צורך בחיתוך כרורגי של הצלקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שומה דיספלסטית.דביר31/08/2009
אני בן 15.
אני חושב שמה שיש לי זה שומה דיספלסטית, אני אבדוק את זה אצל רופא בקרוב.
אני זוכר את זה מגיל גן כבר, אני לא חושב שזה השתנה, בטוח לא בשנים האחרונות.
זה לא משהו שהדאיג אותי, אבל עכשיו פתאום כן בגלל שהבנתי שזה מגדיל סיכוי למלנומה.
האם זה תקף גם למי שיש שומה אחת כזו? כמוני?
האם גם אחרי שאסיר אותה יהיה לי סיכוי מוגבר לזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומה
ד''ר מיכאל שוחט02/09/2009עלייך לגשת לבדיקת רופא עור בכל מיקרה בסיכון מוגבר נמצאים רק אנשים שמשפחתם בדרגה ראשונה היתה מלנומה או משפחות עם ריבוי שומות ומדובר בעשרות רבות ולא באחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירודים בעורdanafr30/08/2009
שלום,
בחודשים האחרונים תוקפת אותי בעיה מטרידה.
החל משעה מסויימת בערב, אני מתחילה להתגרד ברגליים בעיקר באזור היריכיים הפנימיות (לפעמים הגירוד קורה גם בזמן מקלחת).
הגירוד כ"כ חזק וממש קשה לי לפסיק להתגרד, זה יכול להגיע עד שטפי דם (נקודות אדומות).
אני לא מצליחה להבין איך זה יכול להיות שהגירודים תמיד מתחילים באותן שעות בערך ותמיד באותם אזורים.זה לא קשור לסבון גוף כי זה קורה גם כשאני משתמשת בסבונים שונים והגירוד ממוקד לאזור הרגליים בלבד.
אשמח לעזרה וגם מה אוכל לעשות כדי להקל על הגרד.
תודה
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר מיכאל שוחט02/09/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=247 id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מגרד לי הראש. נקודות אדומות על עורףמאיה30/08/2009
רואים נקודות אדומות על העורף (צואר)
כל הראש מגרד כבר מספר ימים
אין לי כינים
אני משתמשת באותו צבע שיער
אותו שמפו
יש הקלה גדולה לזמן מה כשאני שופכת על הראש
חומץ תפוחים מהול במים.
אני מזיעה במכון כושר אבל לא מעכשיו, מאז שהתחיל הקיץ
תודה דחוף . קבעתי תור לרופא עור בעיקר לאיבחון ובדיקה.
איך להקל.
מישהו יודע פטנטים טבעיים?
רצוי נוזל כי עם משחה אי אפשר את כל הראש. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים בגבאיריס30/08/2009
שלום לכולם!
הייתי מאוד מבקשת לדעת אם יש פתרון לפצעים שהתפתחו באזור הגב בעקבות חשיפה לים .
זה קרה לי כאשר הלכתי לים ולא מרחתי כלום, מס' ימים לאחר מכן התפתח לי כמו גרד וצבע אדום,
הלכתי לרופאת עור והיא טענה שזה חררה והביאה לי משהוא נגד גרד , זה אומנם מרגיע את הגרד אבל לא מרפא את הפצעים.
מה לעשות בנדון?
הפצעים באזור הגב ואני מפחדת שזה יתפשט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)