מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםמלאני26/06/2009
יש לי נקבוביות שלא נעלמות באיזור הפנים,
הלכתי לרופא עור והוא נתן לי מרשם לרט אויט-טיפול בחטטת
למשך 3 חודשים וזה לא עזר ,
רופא אחר אמר שזה ישאר ככה ואין פיתרון ,
מה אפשר לעשות?
אם אני אמשיך לנסות למרוח את המשחה רט אביט יותר מ3 חודשים זה לא אמורה להיות בעיה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר צחי שלקוביץ28/06/2009מלאני שלום
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, ניתן בחלק מן המקרים לצמצם את גודל הנקבוביות על ידי שימוש ברואקוטן במינון נמוך : כדור של 20 מ"ג פעמיים בשבוע.
בברכה
ד"ר שלקוביץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פס שחור מתחת לבטן הציפורןhila25/06/2009
שלום
לאחרונה שמתי לב שמתחת לבטן ציפורן האגודל יש פס שחור, כשמתעמקים ממש זה נראה שהוא ממשיך לאורך כל האצבע..
אשמח לשמוע את דעתכם בנושא
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פס שחור
ד''ר צחי שלקוביץ28/06/2009הילה שלום
אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בSHRאורטל25/06/2009
שלום ד"ר רציתי לדעת על תופעות הלוואי של הטיפול SHR
ולשאול ,עשיתי טיפול שני בשיטה זו באזור השפם ומטה והרגשתי מעין זרם מהסתימה שיש לי בפה האם זה נורמלי או שיש לחשוש ולהפסיק את הטיפול
בתודה אורטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול SHR
ד''ר צחי שלקוביץ28/06/2009אורטל שלום
תופעה זו אינה אמורה להעיד על בעיתיות בטיפול.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחוריםשחר25/06/2009
שלום יש לי הרבה שחורים על האף וגם אם אני הולכת לקוסמיקאית להוציא אותם זה נראה כמו חורים כאלה פתוחים אז מה הפתרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחורים
ד''ר צחי שלקוביץ28/06/2009שחר שלום
אין פתרון אחר מלבד טיפול קוסמטי.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הק טפול בראוקטאןשחר24/06/2009
שלום!
אני משרתת כרגע בצבא ומטופלת בראוקוטן כ-15 שבועות כשמצב הפנים שלי השתפר משמעותית נעלמו לי כל הפצעים ונשארו לי רק מעט צלקות. עוד כשבועיים אני אמורה לצאת לקורס קצינים אך רופאת הבסיס לא מאשרת לי להשתתף בקורס מכיוון שאני נוטלת את התרופה! האם יש סכנה להפסיק לקחת את התרופה? האם אסור לי לבצע פעילות גופנית אם אני מפסיקה או כמה זמן אחרי הפסקת התרופה אני יכולה לחזור לפעילות ספורטיבית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן
ד''ר צחי שלקוביץ29/06/2009שחר שלום
מנסיוני, אינני מגביל את המטופלים בביצוע ספורט בזמן נטילת רואוקטן, אלא מדגיש להם את העובדה כי רצוי מאוד לא להגיע לכאבי שרירים בזמן הטיפול. במגבלה זו לא נתקלתי עד כה בבעיות כלשהן.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פילינג לחולה אוטואימוניתאני24/06/2009
האם לחולה במחלה אוטואימונית, שמצבה טוב כרגע והתרופה היחידה שהיא נוטלת היא פרדניזון במינון 4 מ"ג ליום, מותר לעשות פילינג בינוני בלייזר? כמו כן, כמה זמן נשמרות התוצאות של פילינג כזה וכמה זמן לוקל לעור לחזור לקדמותו - דהוי, צהבהב וכו'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פילינג
ד''ר צחי שלקוביץ29/06/2009אני שלום
בהסתייגות שאין לפני את מלוא הנתונים, לא אמורה להיות בעיה בנושא . את תוצאת הפילינג ניתן לשמר לפרקי זמן ארוכים בעזרת שימוש במסנני קרינה ובקרמים פעילים.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, דוקטור
אני29/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פילינג כימיגילי24/06/2009
כשהייתי צעירה נהגתי להשתזף ברמה של למרוח שמן שיזוף ובירה, הכל בשביל הצבע המושלם. היום מן הסתם אני מצטערת על זה, אבל פעם לא ממש הייתה מודעות. לאחרונה שמעתי שאפשר לטפל בעור של החזה והצוואר, שזה האזורים העיקריים שמפריעים לי מבחינת המראה שלהם, בפילינג כימי. השאלה שלי היא אם אפשר לעבור טיפול כזה אצל קוסמטיקאית או שרק אצל רופא עור שמתמחה בזה? כי ביררתי דרך הקופ"ח שלי, בכללית אסתטיקה, ואמרו לי שאפשר לעבור טיפול כזה אצל קוסמטיקאית אבל כמובן עדיף אצל רופא. האם מדובר בסוג פילינג שונה? נניח, אצל הקוסמטיקאית זה רק על פני העור, בשכבות העליונות, ואצל רופא זה פילינג עמוק יותר שמן הסתם יש לו תוצאות לטווח ארוך. מה הם סוגי הפילינג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פילינג כימי
ד''ר צחי שלקוביץ29/06/2009גלית שלום
אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רולר מחטים לטיפול בצלקות אקנה .אני24/06/2009
אפשר חוות דעת. על הטיפול? יש לי חטטים כתוצאה משימוש ברואקוטן. האם רולר מחטים היא שיטה יעילה לטשטוש החטטים (מעט עמוקים).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אצלי הטיפול עבד מעולה!
דלית26/06/2009היי, עשיתי אני בעצמי טיפול עם רולר מחטים אצל רופא בשילוב עם מריחת מישחה רטין A .
הצלקות כמעט נעלמו לחלוטין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלית אני רוצה לשאול אותך כמה דברים
אני26/06/2009תוכלי להשאיר מייל או להכנס לשלי? [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לייזר באיזורים אינטמייםגיא24/06/2009
שלום רב,
ברצוני להתעניין על לייזר באיזורים אינטמיים ומה השלכותיהם.
האם לייזר במפשעות,רקטום -יכול לגרום לנזק בלתי הפיך-כיוון שהבנתי כי הלייזר בעצם יוצר צלקות קטנות ובכך השיער אינה גדלה.
שמעתי על טכנולוגיה SHR מקור אור עומתי AET-האם היא יכולה להזיק בטווח הארוך-כלומר הקרינה שלה-משפיע על איכות הזרע לטווח הארוך[כמו שעושים היום ברנטגן ומכסים פה האיזור חשוף בטיפול]
אשמח לתגובה
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לייזר
ברי26/06/2009בויקיפדיה באנגלית יש מאמר לא רע laser hair removal
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לייזר באיזורים אינטמייםגיא24/06/2009
הי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויקיפד
ברי26/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעווה לפניםמעין24/06/2009
שלום רציתי לשאול שאלה
האם זה באמת בעיה לעשות שעווה בפנים?
מדובר בשעווה שמיוחדת לפנים ולאזורים רגישים בגוף
שעווה "אלסטו מתקלפת" של חב' הלן אביטל
האם באמת יש קשר בין שעווה לבין הזדקנות מהירה של העור?
והאם באמת השעווה גורמת בפנים לזירוז יציאת השיער ומה שהיה שיער פלומתי יגדל כהה יותר?
בנתיים אני לא רואה שום הפרעה אבל אם זה יגרום נזק לעתיד אני מעדיפה להפסיק..
הייתי עושה לייזר אבל המצב לא מאפשר.. התחתנתי לפני 4 שנים ומאז הריון הנקה הריון הנקה ועכשיו אני לפני לידה ושוב.. הנקה..
אין לי כח לחכות ואני גם לא ממאנת לעשות הפסקת הריון בישביל לייזר...
אשמח לתשובות :)
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי
רחל24/06/2009מנסיון כן שעווה מצמיחה שיער בפנים כהה יותר משהיה את יכולה לעשות אפלציה בקשר להזדקנות העור אני לא יודעת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשעווה לפנים
ד''ר צחי שלקוביץ29/06/2009מעין שלום
לא אמורה להיות בעיה בביצוע שעוה בפנים.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרחל24/06/2009
מה אתה ממליץ לעור לבן ורגיש עם קצת פצעים וצלקות לא עמוקות די שטוחות איזה סוג פילינג קל בינוני עמוק ?האם קל יעשה תעבודה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר צחי שלקוביץ29/06/2009מיטל שלום
אין כל דרך לענות על השאלה בלי לראות במה מדובר.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפור קבוע והרפסנטע24/06/2009
שלום,
אני בת 60, לפני כ-3 שבועות עשיתי איפור קבוע בשפתיים (מילוי צבע) פעם ראשונה. עם תום הטיפול לקחתי לקחתי 6 כדורי זובירקס (2 ביום) כדי למנוע הופעת הרפס. מיד עם תום לקיחת הזובריקס, הופיע הרפס על השפה העליונה. בעוד כשבוע אני אמורה לעבור מילוי נוסף, הפעם נאמר לי ע"י הקוסמטיקאית לקחת 9 כדורים ולהתחיל יום לפני הטיפול.
שאלתי היא:
האם כדאי להמשיך בטיפול מילוי השפתיים או להפסיק עקב ההרפס?
אם כן, באיזה מינון לקחת את הזובירקס (400 או 200)?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איפור קבוע והרפס
ד''ר צחי שלקוביץ28/06/2009נטע שלום
ניתן לעשות טיפול תוך כדי כיסוי בכדורי זובירקס, אותם יש להתחיל יום לפני הטיפול ולהמשיך כחמישה ימים מינון של 400 מ"ג כפול שלושה ביום.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פילינג עמוקאני24/06/2009
שלום,
כמה זמן אחרי פילינג כימי עמוק אסור להיחשף בשמש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פילינ עמוק
ד''ר צחי שלקוביץ28/06/2009אלה שלום
תוך כדי שימוש בהגנה נכונה - תכשיר לחות בעל מסנן קרינה בעל SPF30 לפחות ניתן להחשף באופן די מיידי לאחר הטיפול.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רואקיוטןקירשון23/06/2009
שלום רב,
אני נוטל כדורי רואקיוטן כ 5 חודשים ובמקביל מתאמן באופן אינטנסיבי בחדר כושר. ברצוני לשאול האם לשימוש ברואקיוטן יש השפעה על קצב בניית מסת שריר, מכוון שמשקל גופי לא משתנה במשך כל תקופת השימוש. (אני מנסה לעלות במשקל).
תודה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס28/06/2009בוקר טוב.
בעיקרון, פעילות גופנית אינטנסיבית לא מומלצת בזמן נטילת הרואקוטן, אך אין עדות מדעית להשפעת הטיפול על מסת השריר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)