מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרחת קטנה בשיערמור11/06/2009
שלום,
אני בת 23, יש לי שיער מלא ועבה בראש.
במקרה לפני כמה דקות נתקלתי לקרחת קטנה בגודל של שקל באמצע הראש!
זה לא נראה כאילו השיערות נתלשו, נראה כאילו הם נשרו והן לא מתכוונות לצמוח מחדש.. האיזור המקורח חלק לגמרי!
אני משתמשת בגלולות למניעת הריון באופן קבוע מגיל 17, האם זה יכול לגרום למה שקרה לי?!
רציתי לדעת מה יכול לגרום לכזה דבר, אני לחוצה וצריכה הסבר בדחיפות!
תודה, מור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרחת קטנה בשיער
ד''ר צחי שלקוביץ14/06/2009מור שלום
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, התיאור שלך מתאים לתופעה הנקראת התקרחות מוקדית שסיבתה אינה ידועה. תופעה זו אינה קשורה לנטילת גלולות והיא בדרך כלל מסתדרת מעצמה גם ללא טיפול , לרוב תוך פרק זמן של מספר חודשים.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגיל בגבהחדוה11/06/2009
בני בן 14.5 מעוניין בעגיל בגבה. מהן הסיכונים הנפוצים? מה שכיחותם? האם ניתן להפנות אותי למאמרים/כתבות בנושא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגיל בגבה
ד''ר צחי שלקוביץ14/06/2009חדוה שלום
הסיכונים השכיחים הינם זיהומים במקום וכן אפשרות להווצרות צלקת בעתיד לאחר הסרת העגיל.
אינפורמציה על כך ניתן לקרוא מן הסתם באתרי מידע רפואי הפתוחים לקהל הרחב.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהמיטל10/06/2009
סידרה לי גבות קוסמטיקאית בשעוה עכשיו יש לי אזורים בגבה שהעור נתלש זה לא אחיד מה לעשות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה
ד''ר צחי שלקוביץ14/06/2009מיטל שלום
יש לפנות אל מי שטיפלה בך.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרת ציפורנייםקרן10/06/2009
שלום
אני סובלת כמה כמה שנים מפטרת בציפורני הרגליים (לא בכולן). אני מטופלת בתמיסת אגיספור (פעמיים ביום). לאחר כשנה וחצי של טיפול ציפורן אחת החלימה לגמרי והשניה לא (אפילו אין שיפור). שמעתי ששמן עץ התה מאוד עוזר. מה משך טיפול עם שמן הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת ציפורניים
ד''ר צחי שלקוביץ14/06/2009קרן שלום
לגבי יעילות הטיפול בשמן עץ התה בנושא זה, איני מכיר עבודות מדעיות המדברות על כך. משך הטיפול הינו עד לריפוי מלא של הציפורן.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על השמש של ים המלחדניאל10/06/2009
היי יש לי בעיה של כתמים עדינים של חוסר פגמנט בפנים
הכתמים קיימים כבר כמעט שנה ולא עוברים..יש לי בהם מעט חוסר פגמנט באיזורים מסויימים במצח
שהם מעט יותר בהירים משאר העור פשוט..
שמעתי ששיזוף בשמש של ים המלח יכול להטיב במקרים של כל מיני בעיות בעור
האם שהיה בשמש של ים המלח תוכל לתת לי גוון אחיד יותר לעור ?
כי בדרך כלל אחרי שיזוף מה שקורה אצלי זה פשוט הכתמים נהים יותר ורדרדים ושאר העור מקבל צבע שזוף יותר
האם שיזוף בים המלח באמת יכול לתת גוון אחיד יותר לעור ושיזוף אחיד יותר מה שיטשטש כתמים עדינים בעור הפנים??
תודה מראש על תשובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר צחי שלקוביץ14/06/2009מירב שלום
אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פילינג עמוקאני09/06/2009
היי,
לפני 4-5 חודשים עשיתי פילינג עמוק בשל צלקות אקנה.
לאחרונה הופיעו לי על הלחי צלקות חדשות שלא היו קיימות. ממה זה נובע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות
ד''ר מיכאל שוחט10/06/2009צלקות חדשות יכולות להופיע במידה והאקנה עדיין פעיל ויש הופעה של פצעים חדשים שיכולים להשאיר צלקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד" מיכאל שוחטשרון09/06/2009
שלום ד"ר שוחט
בחודש מאי 09 ועדה מטעם משהב"ט הכירה בסבוריאה דרמטיטיס בנכות מוסבת מנכות מוכרת PTSD ,וקבעה לי אחוזים זמנים לשנתיים בטענה שלא סיימתי את הטיפול המקומי והססטמתי.
אני מטופל ע" רופא עור משנת 2006 והשתמשתי בסטרואידים, ניזורל, ביפונזול , אלידל ,אלוורה,שמפו אגיספור ,אלפוסיל, ומשחות וקרמים מרוקחים שונים והומופטים,ומכל מה שאפשר מים המלח כולל חשיפה לשמש ,והבנתי שהכל זמני ,ירידות ועליות ,
מנסיונך כרופא האם יש טעם לערער לועדה עליונה ,הרי המחלה היא כבר כרונית.
או להמתין שנתים ,מה היית מייעץ לי .
אודה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבוראה
ד''ר מיכאל שוחט10/06/2009קשה לי לתת יעוץ ללא בדיקה קלינית ומעבר מלא של תיקך הרפואי ואולם באופן עיקרוני אתה צודק בדכ מדובר במחלה כרונית שנמשכת שנים רבות ללא קשר לטיפול הרפואי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אף שמנוניליאת09/06/2009
שלום רב,
האם ניתן לטפל באף עבה ושמנוני דרך רופא עור, אם כן איך?
כי ידוע לי כי ניתוח לא עוזר הרבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אף עבה
ד''ר מיכאל שוחט10/06/2009במידה ומדובר ברינופימה כלומר אף שממשיך לגדול בקוטרו ניתן לטפל בלייזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער לבן 15שאלה08/06/2009
בני בן ה-15 התחיל לסובל מנשירת שיער באיזור קודקוד הראש, ויש כבר מפרצים בשני צידי הראש. הוא מטופל בכדורים נגד אקנה. האם יש קשר לכדורים, מה הסיבות והטיפול בקרחת ועוד בגיל הזה?! תודה על העזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער
ד''ר מיכאל שוחט10/06/2009עליך לפנות לרופא עור נראה שמדובר בהתקרחות גברית שניתן גם לראות התחלה שלה בגיל 15
ואולם קשה לאבחן ללא בדיקה קלינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קורטיזול ושיערא08/06/2009
נסיתי בעבר אפילציה במחט ושני מכשירי IPL שונים ולא היו תוצאות. לאחרונה נתגלתה בשתן רמת קורטיזול גבוהה בהרבה מהנורמה. היתכן קשר בין הדברים? והאם יכול להיות שיצמח פחות שיער על גופי אם בעיה זו תטופל?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורטיזול
ד''ר מיכאל שוחט10/06/2009אכן יש קשר עליך לפנות לטיפול של אנדוקרינולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות דיאנה ופצעוניםט'08/06/2009
שלום רב,
בעבר השתמשתי בגלולות יסמין למניעת הריון בתקווה שגם יוכלו לטפל בפצעונים שקיימים על הגב כבר שנים, אז מצב העור באזור זה לא השתפר שם ואולי אף החמיר מעט, היום אני שומעת הרבה על גלולת דיאנה שעוזרת בהמון מקרי אקנה (הבעיה שלי היא בעיקר הפצעונים בגב), האם הגלולה הזו עשויה לעזור לי יותר? היא חזקה יותר? (כמובן, אני אקח אותה למניעת הריון אך העלמת הפצעונים בגב חשובה לי מאד)
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאנה
ד''ר מיכאל שוחט08/06/2009טיפול בדיאנה לאקנה אפקטיבי יותר מטיפול היסמין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורטיקריה פיגמנטוזהיחיאל07/06/2009
שלון רב
כתבתי לך שאלה לפני שבוע ולא קיבלתי עדיין תשובה .
ברצוני לדעת מה זה אורטיקריה פיגמנטוזה . ובאילו מצבים המחלה פורצת . ומה הם תופעות הלווי של המחלה וכיצד מתמגנים מהמחלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס08/06/2009יחיאל, בוקר טוב.
שאלתך חשובה, אך אינה בנושא הפורום. מומלץ לפנות לפורומים העוסקים במחלות עור ולא בטיפולים אסתטיים.
יום נעים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוצאת שיער בלייזרנירה07/06/2009
שלום,
רציתי לדעת האם יש איזושהי סכנה בהוצאת שיער במכשיר באינפרא אדום באיזור בית השחי?"
האם הוא שונה משאר האיזורים, האם הוא יגרום לזיעה מוגברת וכדומה...
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס08/06/2009נירה, בוקר טוב.
מבחינת הסכנות והשלכות אין באינפרא אדום משהו מיוחד לעומת מיכשור אחר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בושם ושמשירון07/06/2009
האם אפשר להתיז בושם על אזורים אשר חשופים לשמש (כגון הצוואר)?
האם אין הדבר גורם לכתמי פיגמנטציה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס08/06/2009הדבר כן עלול לגרום לפיגמנטציה. קיימת אפילו תופעה מיוחדת (Berlock dermatitis) המתאפיינת ביצירת פיגמנטציה עקב שילוב של בשמים וחשיפה לשמש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול באזור המרכזבילי דגן07/06/2009
שלום
אודה לך מאד אם תכתוב לי איפה נעשים טיפולים שכאלה באזור המרכז.
תודה בילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אלכסנדר אלטס08/06/2009בוקר טוב.
המרכז גדוש במרפאות ורשתות אסתטיות. ניתן לעיין במאגרי מידע, מדיה וכ"ד.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)