מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קטורזיס פילאריס - עצה אישיתגילי16/04/2008
הייתי מתוסכלת מרופאים שאמרו לי שאין מה לעשות ונתנו לי קרמים שלא הועילו. מצאתי את הפתרון שעזר לי מאוד ופתר את הבעיה. קנו משייף לעור גס, והסירו באמצעותו במקלחת, כשהעור לח, את שכבת התאים המתים שבעור. אם חורף - שייפו חזק יותר, כי אם יהיו גלדים למס' ימים לא יראו אותם בחולצה ארוכה. לאחר מכן שימו הרבה קרם לחות שהעור הרגיש לא יתיבש. העור החדש יהיה חלק הרבה יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסובלים מקרטוזיס פילאריס - ראו מעלה
גילי16/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרטוזיס
ד''ר מיכאל שוחט21/04/2008לא מומלץ באופן כוללני לשייף את העור ניתן לגרום לפציעה ולהופעה של פיגמנטציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח רע מהרגלייםטלי16/04/2008
שלום ד"ר הבן שלי בן 15 כבר כמה שניים שהוא סובל מריח רע מהרגליים בעיקר שחם. הוא כל הזמן נועל נעליי ספורט.מה עושים לריח הריח בלתי ניסבל.למה זה קורה ?אולי בגלל הגרביים ?הסוג שלהם לא טוב?יש משחה למרוח נגד הריח.מה עושים.תודהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח רע
ד''ר מיכאל שוחט21/04/2008מומלץ לפנות לרופא עור לקבלת טיפול להפחתתההזעה וטיפול אנטיביוטי לצימצום אוכלוסיית החידקים בעור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקות אקנהשני15/04/2008
שלום,
רציתי לדעת איזה טיפול מתאים יהיה לצלקות אקנה שככה הן נראות שטחיות אך בזווית אור מסוימת רואים שהם יוצרים שקעים בפנים... האם משחה תעזור או לעבור לפילינג מכני\כימי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות אקנה
ד''ר מיכאל שוחט21/04/2008הטיפול הוא פילינג כימי או פילינג בליזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ראקוטןדנה13/04/2008
שלום..
אני כשנה לאחר טיפול בראקוטן והפצעים חוזרים וגם מרקם העור השתנה.. האם משחת קריוטן יעילה כמו הכדורים ותוכל לעזור לי?או שלא כדאי להשתמש בה בעונת הקיץ?והאם זה נכון שטיפול שני בראקוטן עלול לפגוע בפוריות?
בתודה מראש
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן
ד''ר מיכאל שוחט21/04/2008טיפול ברואקוטן אינו פוגע בפוריות ניתן להשתמש בקרם המכיל רטין ויש להשתמש בקרם הגנה משמש בעת חשיפה לשמש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שערות, "ונקודות שחורות"אניה12/04/2008
במה אפשר להסיר שערות בפנים של אישה,
כמו כן איך מסירים נקודות שחורות בעור
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער
ד''ר מיכאל שוחט21/04/2008ניתן להסיר שיער בקרן אור ליזר או אפילציה יש לגשת לטיפול אצל קוסמטיקאית ולטפל בשחורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אפשר
אניה22/04/2008להוריד שערות בפנים עם פינצטה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה לדעת מה יהיה איתימיטללי12/04/2008
אני בחורה בהירת עור והיו לי פעם כ7 נקודות חן (קצת בולטות בגודל בינוני עד קטן) מילדות..באיזור החזה שהלכתי לרופא עור שהסיר אותם בעזרת חומר מיוחד...
מגיל 15 עד גיל20 היתי בטיפשות רבה נשרפת פעמים רבות בתקופת הקיץ לפחות פעם פעמיים בשבוע היתי משתזפת (תמיד בתחילת הקיץ או האביב היתי רק נשרפת ואחרכך כל הקיץ משתזפת ומקבלת צבע חום כהה למרות שאני בטבעי דיי לבנה ) כיום אני בת21 ואני לא מתכוונת להחשף יותר לשמש בלי הגנה וכמובן שלא להתשתזף שעות בים ובמיטות שיזוף כמו שהיתי פעם
הרבה אנשים אומרים לי שבגלל שהשתזפתי פעם כלכך הרבה ובגלל שהיו לי הנקודות חן האלו (מאז לא צמחו לי שום נקודות או שומות חדשות אבל יש לי עדין נקודות חן מפעם) אומרים לי שיש לי עכשיו סיכוי גבוה לחלות בסרטן ובמחלות עור ובגידולים
אני מאוד מפחדת..אין לי שום סימן כיום לשום מחלה או גידול בעור אבל היתי מאוד רוצה לדעת מה יהיה בהמשך...האם זה באמת נכון שאחרי כל מה שציינתי בטוח שיהיה לי סרטן עור או משהו דומה? האם זה נכון שיגדלו לי שומות ונקודות חן בגלל כל השיזופים שעשיתי בעבר גם אם אני יפסיק עכשיו לגמרי להחשף לקרינה וישים תמיד מקדם הגנה? האם באמת העור שלי יתקמט מוקדם ויופיעו לי כתמים וגידולים בעור???? זה בטוח ? מה הסיכויים שזה יקרה? אני מאוד מפחדת ולא יודעת מה אני יכולה לעשות עכשיו אחרי 5 שנים של הרבה שיזוף בקיץ למרות שבדרך כלל היתי נשרפת רק פעם פעמיים וארחכך מקבלת צבע חום בשיזוף ומיטות שיזוף היתי עושה גם...מה הנזק שצפוי לי? האם זה בטוח שיהיה לי סרטן מה הסיכויים עכשיו ומתיי אני יראה את הנזקים?
מקווה לקבל פה תשובות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשיפה לשמש
ד''ר מיכאל שוחט21/04/2008המלצתי להמנע מחשיפה ממושכת לשמש ולהבדק פעם בשנה אצל רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני מתיחה.ליהי12/04/2008
שלום.
יש לי ברגליים,ובישבן סימני מתיחה.
ואני רק בת 14.
קרובת משפחה שלי,סיפרה כשהיא הייתה קטנה,
היו לה המון סימני מתיחה,כשהיא התבגרה כולם נעלמו עם הגיל.
האם זה יקרה גם אצלי?
לאימי אין סימני מתיחה והיא אחרי לידות , הפלות וכו'
סליחה על הביטוי,אבל מה "דפוק" אצלי ?!
אני ממש סובלת בגלל זה!
כיצד אני יכולה לטלפל בזה?
פילינגים\ניתוחים\?..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני מתיחה
ד''ר מיכאל שוחט21/04/2008יש לפנות לרופא עור לקבלת מרשם לרטין היכול במריחה יום יומית לשפר את המצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקת ברגל.ליהי12/04/2008
שלום.
כשהייתי קטנה עברתי ניתוח להסרת נקודת חן ברגל,הנקודת חן הייתה מאוד גדולה ולכן
גם הצלקת שנשארה מאוד גדולה.
הצלקת גדולה שטוחה ויותר בהירה מצבע העור שלי.
האם יש טיפול כלשהו שיטשטש\יסיר את הצלקת?ואם כן,על איזה טיפול אתם ממליצים?
וכיצד זה ייראה לאחר הטיפול?
מחכה לתשובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקת ברגל
ד''ר צחי שלקוביץ27/04/2008ליהי שלום
אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר.
בברכה
ד"ר שלקוביץ
www.derma.md* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעהי באור לאחר שתיית אלכוהולדניאל11/04/2008
אני סובל מפצעי בגרות אוני בן 20
וככשנה וחצי שותה כל יום תרפה צמחית בשם שורש שן אהרי
וזה עוזר לי ועושה את הפנים שלי כמעט וחלקות לגמרי
אבל שאני שותה ב ירה אחת או כוס וודקה או כל דבר שיש בו אלכוהול
יום לאחר מכן זה עושה לי מלא פצעים גדולים בפנים
ועושה את האור שלי ממש רגיל שקשה לי להתגלח לפעמים
יש סיבה לזה?שהשתיה בכל פעם אפילו שזה בירה אחת זה עושה פצעים שלא עובריםש בוע אפילו
והאם יש משהו שמעביר את זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות לאחר שתיית אלכוהול
ד''ר צחי שלקוביץ27/04/2008דניאל שלום
זוהי מן הסתם נטיה גנטית ספציפית שלך. קיימות סיבות רבות ביותר להחמרה בסיבת האקנה ובמקרה שלך הדבר מתבטא במשקאות עם אלכוהול.
בברכה
ד"ר שלקוביץ
www.derma.md* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחליק הקמטים לפנים הקטן בעולםקובי11/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מחליק הקמטים 050-2704488
קובי11/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אטופיק דרמטיטיס והזרקה לשפתייםליאור10/04/2008
שלום
אני בחורה בת 24. אני מעוניינת לבצע הזרקת רסטילן/פרלן -חומצה היאלורונית לשפהלצורך עיבויי השפתיים אך אני חוששת מאחר שיש לי נטייה לפיגמנטצייה +אטופיק דרמטיטיס, לאור זאת מה הסיכונים בכך שאבצע את ההזרקה ? והאם הם משמעותיים עם סיכויים גבוהים כי אם כן אני אעדיף לוותר למרות שאני מאוד רוצה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אטופיק דרמטיטיס והזרקה לשפתיים
ד''ר צחי שלקוביץ27/04/2008ליאור שלום
שני גורמים אלו אינם מהווים הוראת נגד להזרקה.
בברכה
ד"ר שלקוביץ
www.derma.md* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נגעים של וירוס על הגבחן חג'ג'10/04/2008
יש לי מספר לא מבוטל של נגעים (וירוס) על הגב..בעבר (לפני כשחצי שנה היה גל נוסף שנצרב ע"י חנקן), כעת לפני יומיים רופאת עור טיפלה לי בהם עם חנקן..אך נראה שיש רק החמרה, הם נהיו אדומים ובולטים הרבה יותר..האם השיפור אמור לבוא עם הזמן?! או שהנגעים אמורים לנשור ישר עם הטיפול בחנקן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגעים של וירוס על הגב
ד''ר צחי שלקוביץ27/04/2008עומר שלום
הנגעים אינם נושרים מיד לאחר הטיפול, אלא תהליך הריפוי נמשך כשבועיים עד שלושה.
בברכה
ד"ר שלקוביץ
www.derma.md* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמי עור בפניםיוי10/04/2008
שלום רב,
אני סובלת מכתמי פיגמנטאציה על הפנים. זה מאד מאד מעציב אותי...
האם יש דרך לטפל בזה לא בדרכים פולשניות?
האם ניתן לעשות זאת תוך שבועיים?
האם ניתן לעשות זאת במהלך הריון?
מדובר בכתמים חומים במצח ועל הלחיים ומצורפת לכם כאן תמונות.
הרבה תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמי עור בפנים
ד''ר צחי שלקוביץ27/04/2008יוי שלום
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, ניתן בדרך כלל לטפל במצבים אלו על ידי קרמי הבהרה רפואיים בצורה טובה, אך תוצאות אינן מושגות בדרך כלל תוך שבועיים ובחלק מתכשירים אלו אין להשתמש בזמן הריון.
בברכה
ד"ר שלקוביץ
www.derma.md* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיפרוןאניה09/04/2008
בעבר, שהייתי בתיכון, נכנס שפיץ של עיפרון לתוך העור בכף היד,
האם אפשר להוציא אותו, ואם כן איך?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיפרון
ד''ר צחי שלקוביץ27/04/2008אניה שלום
אין צורך להוציא ממצאים כאלו, כיוון שהגוף ממיס או פולט אותם החוצה לבד.
בברכה
ד"ר שלקוביץ
www.derma.md* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבון פניםדנה09/04/2008
שלום ד"ר..
האם אתה מכיר את סבון הפנים של קלרינס עם הפילינג העדין? הוא יכול למנוע יצאית פמעונים?
בתודה מראש
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבון פנים
ד''ר צחי שלקוביץ27/04/2008אלונה שלום
אין כל דרך לדעת עד שלא תנסי.
בברכה
ד"ר שלקוביץ
www.derma.md* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)