מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כתם לידהרויטל06/07/2008
שלום, ילדתי לפני חודשיים וחצי. בזמן ההריון הופיע הפס השחור בבטני ועדיין ישנו. הוא אכן התבהר מעט אך עדיין קיים. האם ישנה משחה? כדורים? או משהו אחר לפתרון? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכוונתי לכתם הריון...
רויטל06/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתם
ד''ר אלכסנדר אלטס07/07/2008בוקר טוב, רויטל.
ההחמלצה היא להמתין. תוך מספר חודשים הכתם אמור להעלם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פלינג ...קמטיםחלי05/07/2008
נא תגובה דחופה לפנייתי ובכן, ברצוני לטפל בקמטים מסביב לעניים במיוחד, קבלתי המלצה , כי במקום ל טפל בבוטוקס , עדיף לעשות טיפול פלינג שזה לזמן ארוך ומטשטש את קמטים באופן ניכר. וכן הפנים יהיו זוהרות. זה מדובר ב -4 טיפולים, אציין יש לי אירוע חתונה של בני בחודש הבא 08.08 טיפול נקרא טיפול ב - DERMA ROLLER אנא, אם מישהו מכיר, נא המלצה בבקשה עוד השבוע אני צריכה להחליט בנוסף המחיר שנאמר לי שהייתי בשוק 6,000 ש"ח. לכל הטיפול , זה לא מוגזם? בתודה מראש ב.רחל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלינג ...קמטים
ד''ר אלכסנדר אלטס07/07/2008חלי, שלום
דרמרולר הוא כלי יחסית חדש בטיפולים אסתטיים. מנגנון הפעולה שלו תיאורטית מבטיח תוצאות טובות. כמובן לא ניתן לתת המלצה חותכת על שיטת הטיפול המתאימה ביותר בשבילך. לגבי המחיר- אם מדובר בכל 4 הטיפולים הוא סביר בהחלט.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטראסאונד לעור הפנים ומהן ההשלכותהמיואשת03/07/2008
לפני מספר שבועות חטפתי זיהום בעור הפנים בלחי. הייתה לי נפיחות קשה וצלוליטיס, מאז נותר על העור מעין גוש צפיד (ומכוער אסתטית יש לציין) שנוטה להזדהם כל שבועיים. כבר הייתי אצל רופא עור וכירורג פלסטי והם טענו כי מדובר בציסטה חלבית שהזדהמה. באולטראסאונד שעשיתי, לעומת זאת, התוצאה הייתה כי מדובר בבלוטת לימפה ריאקטיבית סבקוטנאית עם סינוס שומני. הכירורג אמר שרופא אף אוזן גרון הוא הכתובת הבאה. האם כצעקתה? ככל הידוע לי אין לי בעיות בסינוסים (כלומר סינוסיטיס) אז מה אני עושה עכשיו?? אני ממש מיואשת ולראות את הדבר הזה כל בוקר במראה לא עושה לי טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולטראסאונד לעור הפנים ומהן ההשלכות
ד''ר אלכסנדר אלטס07/07/2008בוקר טוב.
על פי סיפורך נראה שמדובר בתחום התמחותו של כירורג פלסטי
תבדקי אם הביטוח שלך מכסה את חוות דעת נוספת ואם כן, תנצלי זאת.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטלגואורית03/07/2008
לבתי בת ה 8 הופיעו כתמים לבנים לפני כשנה והתפשטו לכמה מקומות בגוף ,בביקור אצל רופא עור נאמר לי שיש לה ויטלגו ואין תרופה למחלה זו.אבל לאחרונה התחילו להלבין לה גם הריסים והגבות ואפילו בשערות הראש ישנם שערות לבנות ,האם יש קשר בין הדברים ומה ניתן לעשות כדי לעצור את התופעה הזאת .יש לציין שהופנתי לבדיקות דם וכל הבדיקות יצאו תקינות(גם בדיקת תפקוד בלוטת התריס)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטלגו
ד''ר אלכסנדר אלטס03/07/2008שלום אורית.
שאלתך חשובה בהחלט, אך אינה בנושא הפורום. מומלץ לפנות לפורומים העוסקים במחלות העור או למרפאות עור ילדים באזור מגוריך.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בצלקות אקנה באזור השפתייםליאת02/07/2008
שלום. סבלתי מהתפרצות אקנה שהובילה לכתמים וצלקות בפנים באזור השפתיים התחתונות.כרגע אני מטופלת באקנה מיצין. מה הטיפול המומלץ בשביל הצלקות??? האם יש תכשיר קוסמטי שמטפל בזה? האם גלולות יפתרו את הבעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בצלקות אקנה באזור השפתיים
ד''ר אלכסנדר אלטס03/07/2008ליאת שלום.
לא תכשירים קוסמטיים ולא גלולות לא מסוגלות להתמודד עם הצלקות. יחד עם זאת קיימות כיום שיטות די יעילות לטיפול בהן. נסי להתייעץ עם רופא העור שלך או במרכזים אסתטיים.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנה - עזרה בבקשהרן02/07/2008
שלום, אני סובל מאקנה. האם מים רותחים עשויים לייבש את הפצעים? טיפול בלייזר מומלץ? ואם כן אז איפה? (רצוי באיזור ירושלים) אני כבר כמה חודשים משתמש ב"אקנתרים" וזה עזר לי בהתחלה, אבל כבר הגיע למצב שזה הפסיק לעזור. אני כבר מיואש. יש משהו שאני יכול לעשות? יש טיפול שנחשב הכי טוב? או שרק רופא עור יכול להדריך אותי? תודה ענקית מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה - עזרה בבקשה
ד''ר אלכסנדר אלטס03/07/2008רן ערב טוב.
טיפול באקנה נמצא בתחום ההתמחות של רופא עור, לכן פנה אליו ותקבל את מלוא המידע.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש במשחהחסוי01/07/2008
שלום על כל הלחי הימנית בפנים שלי נשארו קצת סימנים מפצעונים קשים שהיו לי ומדי פעם לפני תקופת המחזור כמה פצעונים חוזרים באותו המקום. רציתי לדעת אם ניתן למרוח על השטח הזה [יחסית גדול] ועל פצעונים ספיציפית את המשחה ביאפין, אני פשוט מפחדת שזה יגרום נזק ואם אתם יודעים האם המשחה הזו מכילה חומרים הורמונליים מכיוון שאני סובלת משיעור, שחס וחלילה לא תגרום לשיער נוסף לצמוח [שמעתי על מקרים ממשחות שונות ומשונות]. סליחה אם זה נשמע קצת מוזר. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש במשחה
ד''ר אלכסנדר אלטס03/07/2008ערב טוב.
קרם ביאפין לא מיועד לטיפול באקנה או סימנים לאחר אקנה.
לבחירת טיפול אופטימלי מומלץ לפנות לרופא העור שלך.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ורידים ודליותקרן01/07/2008
שלום רב אני בת 25 ולפני כשלוש שנים החלו להופיע על רגלי ורידים בולטים ודליות. השנה המצב ממש החמיר והופיעו לי הרבה דליות על הירכיים עד למצב שאני מתביישת ללכת עם מיכנס קצר. מה לעשות??? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורידים ודליות
ד''ר אלכסנדר אלטס03/07/2008קרו, שלום.
טיפול בורידים הנו בתחום התמחותו של כירורג כלי דם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעת יתר- דחוףףףףףף !!!!!תמי29/06/2008
שלום רב. אני בת 15 וחצי וסובלת נורא מהזעת יתר. זה פשוט הורס לי את החיים!! אני לא יכולה ללבוש בגדים בצבעים חוץ משחור ולבן כי אז רואים את הזיעה, אני צריכה ללבוש גופיות מתחת לבגדים כדי להפחית את המראה של הזיעה על הבגדים (ועוד בחום הזה!) ואני מזיעה כמעט בכל מקום אפשרי: בבית השחי, בחזה, בצוואר, בגב ובפנים. אני כבר מתוסכלת מזה ואני לא יודעת מה לעשות .. שמעתי שהזרקות בוטוקס פותרות את הבעיה הזאת, אבל גם שמעתי שזה לא רצוי לילדים. האם זה נכון? בבקשה תעזרו לי !!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעת יתר
ד''ר אלכסנדר אלטס07/07/2008יובל, בוקר טוב.
ההזעה המפושטת כזאת שאת מתארת מחייבת בירור סיבות האפשריות (הורמונליות/נירולוגיות וכ"ד), לכן קודם כל פני לרופא משפחה לקבל הפניות רלונטיות.
במידה ובירור לא יגלה דבר- ניתן לשקול טיפולים שונים, תלוי במקום ההזעה. בוטוק מוזרק על פי הצורך ובגדול גיל אינו מהווה הגבלה.
יום נעים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה , יש לי שאלה נוספת
תמי09/07/2008קודם כל תודה. השאלה שלי היא ממה זה נובע? כשאמרת שצריך לבדוק מה הסיבות , אז מה אתה חושב? ואילו בדיקות צריך לעשות כדי לבדוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליובל
ד''ר אלכסנדר אלטס14/07/2008יובל, שלום.
הבירור בסמכותו של רופא משפחה שלך.
יום טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוטוקס -כואב בטיפולי ידיים ורגליים
חגית10/07/2008לילדה בת ה15.5 את מזכירה לי את אחותי שסבלה נורא בתקופת הנעורים -עשתה ניתוח והצליח לה הסיכוי להצלחה עם ניתוחים בדרך כלל נמוך ,אז אני מציעה לך ללהתעניין בהזרקות בוטוקס אבל תדעי שהטיפול כרוך בכאב משום ששם קיים חוש המישוש ויש רגישות גבוהה לכאב אם את שנאת את זה כל כך ומוכנה לעמוד בכאב אז לכי על זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה כואב גם במקומות אחרים?
תמי13/07/2008כי דווקא ברגליים ובידיים אין לי בעיית הזעה .. אצלי מדובר בכל מקום אחר .. =\
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת 5 שומות מהגבשירי28/06/2008
שלום, אני בת 26, כבר שנים יש לי על הגב הרבה שומות (תורשתי). כל השנים זה הפריע לי אבל עכשיו אני פשוט חייבת להיפתר מהן כי אני ממש מתביישת לחשוף את הגב. אני מודעת לצלקות שעלולות להיות אבל נראה לי שזה עדיף. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מנתח פלסטי שיודע את העבודה על מנת שישארו לי כמה שפחות סימנים וצלקות... בבקשה עיזרו לי כי אני ממש מפחדת לגשת לזה בגלל התוצאה שעלולה להיות לא נעימה עקב טיפול לא מקצועי. תודה רבה שירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר אילן זמיר מציאות או אגדה?
שירי28/06/2008ועוד שאלה... האם מישהו מכיר את עבודתו של ד"ר אילן זמיר בהסרת שומות ויכול להמליץ על עבודתו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעי אקנהאלי26/06/2008
שלום.. אני בן 17 הסובל מאקנה באזור הפנים. לא טיפלתי באקנה בזמן המתאים ולכן נותרו לי כתמים ישנים של פצעי אקנה על הפנים. הפצעים החלו לצאת בתדירות נמוכה הרבה יותר מפעם אך עדיין נותרו לי הכתמים הישנים. אני ממש זקוק למוצר המטפל היטיב בכתמים שנותרו מאקנה ומעלים אותם. הכוונה למוצרים כמו קרם פנים או משחות למיניהם אשר מומלצות לשימוש, מוצרים שאין בהם תופעות לוואי מסוכנות, ומוצרים שבאמת משפיעים,עוזרים ולא פוגעים בעור. אני מאוד אשמח לקבל המלצה על מוצר כלשהו. בתודה, אלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים
ד''ר מיכאל שוחט26/07/2008באם מדובר בכתמי פיגמנטציה ניתן להשתמש בקרם הבהרה כמו איזומד או קלריאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלות ויראליותכרמית24/06/2008
שלום רב,
מזה כמה שנים יש לי יבלות ויראליות בפנים מעל השפתיים(בערך 8 יבלות) וניסיתי אינספור משחות כולל אלדרה ,לוקסיד ועוד משחות שמכילות ויטמין E אך דבר לא עזר.
המשחות רק מקטינות את היבלות אך הם אף פעם לא נעלמות, לאחרונה שמתי לב שיש לי נקודה לבנה על השפתיים ונאמר לי שזאת גם יבלת ויראלית ושהטיפול היחידי שנשאר זה מחט חשמלית,
האם זה מסוכן לעשות מחט חשמלית בפנים ובשפתיים? האם זה יכול לגרום לפיגמנטציה בעור? האם אחרי המחט חשמלית הם לא יופיעו יותר?
מצטערת שיש לי המון שאלות אני פשוט ממש מיואשת ואני מפחדת להדביק את הילדים, מה עושים??
לתשובתך אודה,
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלות ויראליות
ד''ר אלכסנדר אלטס25/06/2008כרמית, בוקר טוב.
מחט חשמלית וחנקן נוזלי- הם שני הכלים הנפוצים לטיפול ביבלות וירליות. כתמים עלולים להווצר, במיוחד בבעלי עור כהה, אך הם חולפים עם הזמן. יבלות חדשות יכולות להופיע גם לאחר הטיפול בתווך של כ- 6 חודשים מהעלמות של היבלת האחרונה.
המשך יום נעים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעונים בשרניים בפניםמוטי24/06/2008
לפני כשנה הופיעו בפניה של בתי בת השמונה . מין פצעונים בשרניים על פניה.
לאחר שנגשנו לרופא עור נאמר לנו כי זהו סוג של וירוס ממי בריכה וכי אין טיפול מונע אלה להמתין כשנה עד להעלמותם.
היום שנה אחרי המצב רק מחמיר מספרם גדל והילדה כבר מרגישה מאוד לא נוח . בשל שמות גנאי שהומצאו לה.
אבקש מידע על כול טיפול . מוכן לעשות הכול .
ממתין לתשובה.
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעונים בשרניים בפנים
ד''ר אלכסנדר אלטס25/06/2008מוטי, שלום.
ברוב המקרים ניתן למצוא טיפול שייאפשר להעלים את נגעים, אך לא ניתן להמליץ על טיפול ספציפי או לבצע אותו וירטואלית, ז.א. נסיבות מחייבות ביקור נוסף אצל רופא העור שלכם.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול לייזר להסרת נקודות חן/שומותטולה24/06/2008
אני בעלת עור כהה ובת 43. בשנה האחרונה החלו להופיע על פני גידולים כמו פצעים שלדברי רופא העור אלו נקודות חן שהיו לי ובהמשך הזמן איבדו את צבען או חלק מתהליך התבגרות העור. אציין שלא זכורות לי נקודות חן שהיו באותם מקומות, יחד עם זאת, הבנתי שניתן להסירן בלייזר אצל כירורג פלסטי. האם יש המלצות על כירורג פלסטי המתמחה בעור?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול לייזר להסרת נקודות חן/שומות
ד''ר אלכסנדר אלטס25/06/2008טולה, בוקר טוב.
כל כירורג פלסטי מוכשר להסרת הנגעים העוריים, לכן ניתן להתחילי מהתייעצות עם פלסטיקאי בקופ"ח שלך ובהמשך על פי המלצותיו.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קילוף עוררונית .מ.24/06/2008
לביתי בגיל ההתבגרות יצאו ראשים שחורים על האף והיא פיצצה אותם בעצמה , כתוצאה מכך נוצרו לה כתמים שחורים על האף . היא קילפה אותם . כמה זמן ייקח לעור שלה לצמוח ? אפשר לזרז את התהליך ? בתודה מראש .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קילוף עור
ד''ר אלכסנדר אלטס25/06/2008רונית, שלום.
קצב הריפוי שונה מאדם לאדם ומושפע מגורמים רבים.
דבר אחד בטוח- התנאי ההכרחי לריפוי מוצלח הוא להמנע מכל נגיעה באזור המחלים.
המשך יום נעים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)