מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריחה בעוראיילת03/07/2007
שלום יש לי כבר במשך 7 שנים פריחה בעור שחוזרת כל קיץ, פריחהה אדומה עם מוגלה מפושטת בכל העור, מגרדת, הייתי כבר אצל הרבה רופאים כל רופא אמר משהו אחר ועד היום אף אחד לא הצליח לעזור לי, אני מאוד מיואשת כבר וישמח למצוא פיתרון.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה
ד''ר מיכאל שוחט04/07/2007לצערי לא ניתן לאבחן את הבעיה ללא בדיקה מומלץ שתיפני לאחת ממרפאות העור בבתי החולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעת יתר בבית השחיהדר03/07/2007
אני סובלת כבר כמה שנים מההזעה בבית השחי ,יש לי קצת בידיים וקצת בכפות הרגלים .ניסיתי את כל הטיפולים האלטרנטיבים כגון: הומופתיה ,דיקור ,רפלקסולוגיה ,נטורופתיה ושום דבר לא עזר .הגעתי למסקנה רק ניתוח .השאלה שלי או יותר נכון השאלות שלי הם: האם ניתוח עוזר ומועיל להזיעה בבית השחי?
תופעות לוואי?
המלצות על רופאים שמומחים בענין ?
אשמח לתגובה
ותודה למי שעוזר או לפחות מנסה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתי שחי
ד''ר מיכאל שוחט04/07/2007הניתוח היחיד שיכול לעזור לבתי שחי הוא שאיבה של בלוטות הזיעה ההצלחה אינה של 100 אחוז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבוטוקס בבית השחי כמה הוא טוב?
הדר04/07/2007הייי
אני בת 22 ואני סובלת מזעת יתר בבית השחי
כמה טוב הבוטוקס ?
כל שנה צריך להזריק ,זה לא פוגע בגוף לטווח ארוך ?
אפשר לדעת על מומחים בטיפול ?
מישהו מכיר אדם שכבר כמה שנים מטפל בבוטוקס ?האם זה ממש עוזר לו הטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבוטוקס בבית השחי כמה הוא טוב?
ד''ר אלכסנדר אלטס04/07/2007הדר שלום.
בוטוקס כיום הוא טיפול בחירה להזעה בבתי שחי.
בנוגע לתדירות ההזרקות בחלק מהמקרים פעם בשנה מספיק, אך יותר נכון להתכונן לפעמיים בשנה.
זה לא מסכן ואין לטיפול זה השלחות לתווך ארוך.
את רשימת המומחים לטיפול תמצאי באתר הרשמי של -
International Hyperhidrosis Society: http://www.sweathelp.org/English/
חפשי ב- (Physician finder) לפי מדינה.
בהצלחה,
ד"ר אלכס אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לקרם הגנה - דחוף- לבן שנתייםריקי03/07/2007
בני בן שנתיים - בהיר עור וג'ינג'י. בדומה לאחותו הגדולה סובל מבעיות בעור שמומחית הגדירה כאסטמה של העור ומומחית אחרת הגדירה כבעיות יובש ונתנה משחה שעזרה. עם בוא הקיץ מרחנו אותו בקרם הגנה לתינוקות של ד"ר פישר (שבו השתמשנו ללא בעיות שנה שעברה) והילד פשוט פרח פריחה מחוספסת ומגרדת במשך כשבוע, כך קרה גם עם משחה נוספת לתינוקות וגם עם משחת AVEN שהמליצו עליה כעל בטוחה לבעלי עור רגיש. איזה קרם הגנה מוכר ומומלץ למצב שכזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגנה
ד''ר מיכאל שוחט04/07/2007ניתן להשתמש בבגד ים מבד מגן בפני UV וכובע קימים תכשירים של חברת AVEENO המיועדים לתינוקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטמה של העור בילדים - דחוףריקי03/07/2007
בתי בת הארבע אובחנה כסובלת מאסטמת עור עוד כשהיתה תינוקת. כעת משהגיע הקיץ הפריחות חוזרות.
מאחר ושמעתי כי אלידל מסרטנת וזו המשחה שבה אנו משתמשים פרט להתקפים קשים בהם אנו מורחים יומובט, רציתי לדעת איזו משחה יעילה כמו האלידל אך בטוחה ממנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלידל
ד''ר מיכאל שוחט04/07/2007בילדים מעל גיל שנתיים מותר להשתמש באלידל קים תכשיר לטיפול יום יומי הנקרא אטופיקליר שיכול לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקות פפילומה - יש טיפול?גל03/07/2007
יש טיפול כלשהו שמסתיר צלקות פפילומה? האם החיסון נגד הוירוס מסייע לריפוי נגעים קיימים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות
ד''ר מיכאל שוחט04/07/2007במידה ויש צלקות אין טיפול להסרתם החיסון מונע הדבקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר שלום רב...ליליה02/07/2007
שלום ד"ר אני מטופלת ברואקוטן כחצי שנה והגעתי למינון המצטבר של 120 מ"ג.. כרגע אני על 60 מ"ג... והרופאה אמרה לי להפסיק בהדרגה ז"א מעכשיו חודש לקחת 20 מ"ג... האם יש אמת בזה? בהלפסיק בהדרגה ?ה אם יש צורך בזה? ולמה זה אם כן? וגם כן היא אמרה לי להמשיך עם הדיאנה בנתיים בכדי למנוע התפרצות נוספת.. אבל האם רואוקטן לא אמור למנוע ממני את הפצעים כתוצאה מהפסקת גלולות.. כי אני רוצה לעבור לגלולות רגילות. תודה רבה על המענה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן
ד''ר מיכאל שוחט04/07/2007בדכ אין צורך להפסיק בהדרגה ואולם ניתן לעשות זאת במידה ואין בעיה הורמונלית אן צורך בדיאנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף!!-כויה מקרמל להסרת שיער.מימי02/07/2007
האם מותר להשתמש בקרמל+מיץ לימון להסרת שיער מיותר?
מה עושים במקרה של כויה מקרמל+ מיץ לימון[ רותח] ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כויה
ד''ר מיכאל שוחט04/07/2007עליך לפנות לרופא עור ניתן בנתיים למרוח ביאפין או סילברול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבוריאהזהר02/07/2007
האם סבוריאה בקרקפת גורמת לנשירת שיער,או שאין קשר בין הדברים(אני בחורה ,בת26).
מהו הטיפול לסבוריאה בקרקפת?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבוריאה
ד''ר אלכסנדר אלטס02/07/2007זהר שלום.
סבוריאה עלולה לגרום לנשירת שיער רק בצורות קשות.
הטיפולים מגוונים מאד- ניתן להייעץ עם רופא עור במקום מגוריך.
בהצלחה,
ד"ר אלכס אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעת יתרנדין02/07/2007
ברצוני לדעת על שיטות טיפול למניעת הזעת יתר בבית השחי...
אומנם הזיעה לא מסריחה מאחר ואני משתמשת בקרם דאודורנט של חלבלין, אך אני עדיין ממשיכה להזיע .. מאד.. מה שמפריע לי מאד בחיי היום יום.. מה אני יכולה לעשות? אנא עיזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעת יתר
ד''ר מיכאל שוחט02/07/2007הנושא נדון מספר רב של פעמים בפורם תבדקי בתשובות קודמות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעונים בישבןמירי01/07/2007
אני סובלת מפצעונים אדומים שנראים דלקתיים בישבן. בדרך כלל הם מופיעים יותר בקיץ.
הדבר גורם לי מבוכה רבה, ואני מרגישה לא בנוח ללכת בבגד ים. רציתי לציין בנוסף, שיש לי היסטוריה של אקנה שפסקהחוץ מפצעונים שמופיעים מדי פעם על עור הפנים. מה אני יכולה לעשות? אשמח לעזרה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעונים
ד''ר מיכאל שוחט02/07/2007מומלץ שתיפני לבדיקת רופא עור טיפול אנטיביוטי מקומי בשילוב של רטין יכול לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת כתמי שמש מהגב והכתפייםזיוית01/07/2007
יש לי עור עם נמשים ומה שמטריד אותי זה הנמשים הגדולים וכתמי השמש שבגב ובכתפיים האם ניתן להסיר את זה.ובאיזה דרך מומלץ?לייזר? פילינג ומה ההצלחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת כתמי שמש מהגב והכתפיים
ד''ר צחי שלקוביץ01/07/2007זיוית שלום
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, אם אכן אלו נמשים , חבל על המאמץ כיוון שבכל שיטת הבהרה שהוזכרה, גם אם הנגעים יעלמו, הרי שבגמר טיפול הם מהר מאוד חוזרים ומופיעים וזוהי למעשה מלחמה אבודה מראש.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר שלקוביץ ובכל זאת
זיוית01/07/2007יש לי כתמי שמש גדולים בגב ובכתפיים ובכל זאת הייתי רוצה גב חלק אפילו אם זה יהיה לזמן קצר מה השיטה הטובה והבטוחה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור ברווז ופצעונים בידיים וברגלייםסיון30/06/2007
שלום רב נולדתי עם עור "ברווז" יש לי פצעונים בידיים וברגליים (שוקיים) גם לאמא שלי יש אותו סוג עור הייתי אצל רופא עור כדי לנסות לטפל בבעיה שאגב מאוד מציקה לי וגורמת לי לחוסר בטחון ונאמר לי שאין מה לעשות עם סוג העור שלי שזו בעיה עם צמיחת השיער או משהו כזה אך אני עדיין לא איבדתי תקווה האם יש איזשהו טיפול לבעיה הזו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור ברווז
ד''ר מיכאל שוחט02/07/2007סביר להניח שמדובר בקרטוזיס פילריס טיפול ברטינואידים מקומית יכול לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בIPL כתמיםטלי30/06/2007
לפני כחודשיים ביצעתי טיפול IPL כתמים בפנים וטיפול שני עברתי לפני 3 שבועות. מהטיפול האחרון נשארו לי מעין כוויות בעור בצבע אדום - מאוד בולט
האם מדובר בעור שטרם התחדש או שמא מדובר בכוויות? מה ניתן למרוח והאם לפנות לרופא עור רגיל או כזה שמומחה ל-IPL* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כוית
ד''ר מיכאל שוחט02/07/2007יתכנו קילוף בעור ואדמומיות לאחר טיפול בקרן אור עליך לפנות לטיפול רופא עור וניתן בטיפול מקומי לזרז את הריפוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים ורגישות באזור הפירנאוםעינת29/06/2007
מזה תקופה ארוכה אני סובלת, בעיקר לאחר קיום יחסי מין, מרגישות עד לכדי כאב באזור הפירנאום. האזור הופך לאדמומי מלווה בסוג של יבלת. עברתי בדיקות גניקולוגיות רבות והכל נמצא תקין. השערת הרופאים היא שמדובר בהרפס.(עליי לציין שבכל התקפה אני סובלת במקביל גם מסוג של פטריה בחלל הפה). טיפול בזובירקס אינו מקל עליי. כמו כן, אינני סובלת מגרד ואין לי את השלפוחיות- כפי שהבנתי שקיים בהרפס. בעיה זו קיימת לאורך זמן, מדי פעם בעוצמה גבוהה יותר אך לא נעלמת לי לגמרי. אשמח לחוות דעתכם, עינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב הפרינאום
ד''ר מיכאל שוחט02/07/2007קשה מאד לתת לך אבחנה ללא בדיקה של האזור מומלץ שתיפני לבדיקת רופא העור שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעונים אדומים לא מגרדיםאדוה29/06/2007
שלום.
אתמול התחילו להופיע לי פצעונים אדומים בולטים ולא מגרדים בפנים שבמשך היום והלילה התפשטו במהירות עד לכיסוי של כל הגוף. כך בפנים הצפיפות הגבוהה ביותר (לפעמים הם אפילו מתחברים בקבוצות) וברגליים הנמוכה ביותר.
אין גירוד ואין שלפוחיות.
חליתי באבעבועות כילדה.
יש הפרשה שומנית שאני לא יודעת אם נובעת מהפצעונים או מתגובת נגד של העור.
בלוטת לימפה אחת נפוחה. חוסר תיאבון ותחושה כללית לא כ"כ טובה החל מיום-יומיים לפני הופעת הפריחה. אין חום.
אין אלרגיה ידועה ולא שינוי בהרגלי תזונה או כל דבר אחר.
רופאת המשפחה לא הצליחה לזהות את המחלה.
רעיונות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה
ד''ר מיכאל שוחט02/07/2007עליך לפנות לבדיקת רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)