מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כדורי מינוציקלין ומינוקלין 50בטי23/06/2007
שלום רב אני בת 31 העור שלי לא היה כזה גרוע בשנותיי אלו מהתקופה שהייתי נערה מתבגרת.אף פעם לא סבלתי מפצעי אקנה חמורים אך מכיוון שהעור שלי מוגדר עור שומני מיום היוולדי ,תמיד באו והופיעו אותם הפרשי חלב לפעמים מוגלתיים.התקופה האחרונה כ-שנה כל אזור הלחי השמאלית שלי התמלאה בפצעי אקנה מאחד זה התפשט ל6-7 ועד עכשיו הם מופיעים לי על הפנים כצלקות תת עוריות שמאוד מציקות למראה אף פעם לא הגעתי למצבים כאלו למה דווקא עכשיו.אין יום שאני לא מביטה במראה ומתרגזת על התופעה הלא סבירה הזו.אני מתביישת להראות בצורה כזו.הם בולטים ומורידים לי את הבטחון.את הכדורים מינוציקלין לקחתי תקופה של 2 חודשים 2 ביום ואז העלינו את המינון ל3 כדורים של מינוקלין 50 .הם לא יעלימו לי את הצלקות זה אני יודעת.אז מה התועלת מהם...מה עליי לעשות בנוגע לצלקות? האנטיביוטיקה ככה אומרים מחלישה את המערכת החיסונית וכנראה פוגעת בעוד איברים שונים.אני מתעמלת בחדר כושר מזה חצי שנה יום יום.בריאותי תקינה בד"כ.בבקשה זקוקה לעצה מומחית מפי מומחי הפורום.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורי מינוציקלין ומינוקלין 50
ד''ר אלכסנדר אלטס23/06/2007בטי שלום.
אם תוך חודשיים של טיפול במינוציקלין את לא חשת הטבה במצב העורך, המתבקש הוא לשקול טיפול ברואקוטן. כדאי לשאל על כך את הדרמטוךוג שלך.
בהצלחה,
ד"ר אלכס אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חצ'קוניםגליה22/06/2007
שלום לכם,אני בת 18 ואני כבר סובלת כמעט שנה מאקנה.
חשוב לי לציין שהאקנה לא חמור מאוד אך לא נראה מזהיר כ"כ...האזור של מתחת לאף במיוחד הסנטר מכוסה כולו בפצעונים ושאר הפנים פחות או יותר נורמלי.
ישנם תקופות שהפצעונים נראים מאוד לעין ולפעמים פחות.אני מקפידה לשטוף את הפנים 3 פעמים ביום...ובימים חמים יותר כשיש לי תחושת עקצוץ בפנים אני לפעמים שוטפת יותר...האם זה גורם נזק?
ועוד דבר...התחלתי לפני כשבוע וחצי להשתמש בגלולת 'אסטל' אבל זה רק נראה שזה החמיר את המצב...האם יש פתרון??
אני ממש אשמח לתשובה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חצ'קונים
ד''ר אלכסנדר אלטס23/06/2007גליה שלום.
אקנה- היא תופעה שלא ניתן לטפל בה באופן וירטואלי, לכן המלצה היא לפנות לרופא עור במקום מגוריך בכדי לבחור בטיפול המתאים למצבך.
שטיפת פנים תדירה אינה אמורה להזיק, אך אינה מהווה תחליף טיפול.
בהצלחה,
ד"ר אלכס אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי ד"ר...ליליה21/06/2007
אני מסיימת עוד כשבועיים קורס מלא של רואוקטן .. הפצעים בפנים עברו ... אך בגב מדי פעם מבצבצים פצעים קטנטנים פה ושם ובישבן יוצא מדי פעם עדיין פצע.. שאלתי היא האם אלו תופעות (םפצעים בישבן ובחזה/גב) שבעייתי למגר לחלוטין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ד"ר...
ד''ר אלכסנדר אלטס23/06/2007ליליה, ערב טוב.
קודם כל "קורס מלא" של רואקוטן יכול להמשך עד להגעה לתוצאה רצויה ולא מוגבל בזמן.
שנית, פצע-שניים לקראת מחזור חודשי יכולים להופיע גם לאחר טיפול ברואקוטן ולא נחשבים כהשנות של אקנה.
אם חשת שיפור משמעותי בעקבות טיפול ברואקוטן, אך עדיין תהליך לא מוגר במלואו, ניתן לשקול המשך טיפול לפי המצב.
שבוע טוב,
ד"ר אלכס אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר מיכאל שוחטא21/06/2007
שמעתי שאתה מבצע פילינג דרך הקליניקה של ד"ר טל נחליאלי מקרית ביאליק האם זה נכון?
עוד שמעתי שהטיפולים מתחילים מספטמבר.
אני בת 18.5 יש לי עור לבן עדין ורגיש עם נמשים ואני רוצה לטשטש ולהעלים אותם.כמה טיפולים נדרשים?
לפני שנה וחצי עשיתי ניתוח אף אצל ד"ר טל נחליאלי, האם אסור בגיל הזה ובמצב הזה לעשות פילינג? אילו עוד טיפולים אתה מבצע? שעוזרים לפתרון הבעיה? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פילינג
ד''ר מיכאל שוחט25/06/2007אכן אני עובד בשיטוף פעולה עם דר נחליאלי ניתן להעלים נמשים עי טיפול אחד של פילינג ואולם בדכ הנמשים חוזריםלאחר תקופה מסוימת ובחשיפה לשמש אין בעיה לבצע פילינג בגילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רטאויט והסרת נקודת חן:זהר21/06/2007
האם בזמן שימוש ברטאויט מותר להסיר נקודת חן מהפנים(בהנחה שהיא לא מסוכנת ואין צורך להסירה מייד בגלל חשש כלשהו)? ואם לא ,כמה זמן לאחר סיום הטיפול ברטאויט מותר להסירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רטאויט והסרת נקודת חן:
ד''ר אלכסנדר אלטס23/06/2007זהר ערב טוב.
רטאויט עלול לשבש את תהליך הריפוי, לכן מומלץ להמנע משימוש בו באזור הניתוח.
באזורים שמחוץ לניתוח ניתן להמשיך בטיפול ללא כל הגבלה.
שבוע טוב,
ד"ר אלכס אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתםדנה20/06/2007
יש לי כתם באזור בית השחי.הכתם הזה הוא באיזור השיער זה מן כתם שחור כזה יותר כזה מצבע הגוף שלי
האם זה נובע מהשעווה ?או זה תורשתי?והאם אני יכולה להעלים את הכתם הזה בעזרת שיזוף ככה יווצר לי צבע אחיד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם
ד''ר צחי שלקוביץ20/06/2007שירן שלום
מכיוון שרפואת העור מתבססת בראש ובראשונה על ראיית הנגעים, במקרה שלך התיאור אינו מספיק ספציפי על מנת לעשות אבחנה ויש צורך בבדיקת רופא עור על מנת לאבחן ולתת טיפול מתאים.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעה בבית השחינתן19/06/2007
שלום רב דוקטור.
אני כיום בן 24 ועד לפני כשנה לא היה לי את הבעיה הזו.
אני רוצה לדעת עם אפשר לעשות איזה בדיקות כול שהם לראות מה גורם לזה ספציפיצי אצלי.
ואם לא על איזה טיפול אתה ממליץ ומה מחירו.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעה בבית השחי
ד''ר אלכסנדר אלטס19/06/2007ערב טוב נתן.
בדיקות רלונטיות תוכל לבצע דרך רופא משפחה. אך אם מדובר בהזעה מוגברת בבתי שחי בלבד, הבדיקות קרוב לודאי יהיו תקינות, . מתישהו זה פשוט בא וזהו- אין לזה הסבר חד משמאי.
הטיפול הטוב ביותר כיום בהזעה בבתי שחי הוא טיפול בהזרקות של בוטולינום טוקסין:
(Botox/Dysport).
מידע נוסף על הנושא וגם רשימת הרופאים המוסמכים לבצע את הטיפול הנ"ל בארץ תוכל לקבל באתר של החברה הבינלאומית להזעת יתר: http://www.sweathelp.org/English/Index.asp
מחירים גמישים מאד. הממוצא הוא לפי הרכתי בסביבות 3500 ש"ח לטיפול בודד, אך צריך להביא בחשבון שטיפול בגברים יקר יותר. בכל מקרה המחיר הסופי יקבע על פי בדיקה אישית.
הזהרה: לברוח ממחירים נמוכים מדי!
בהצלחה,
ד"ר אלכס אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנהידרול פורטהלירון19/06/2007
לפני כמה ימים התחלתי את הטיפול באנהידרול פורטה ויש לי תחושות צריבה.. או גירודים אני לא ממש מבינה מה זה.. (רק כאשר אני שמה את התכשיר.. ואחרי שאני שוטפת אותו, הכל בסדר ואין שום סימנים אדומים ולא כלום.)
האם זה נומאלי?
או כדי להפסיק את השימוש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנהידרול פורטה
ד''ר אלכסנדר אלטס19/06/2007שלום לירון.
גירוי עורי תואר כתופעת הלוואי השכיחה של אנהידרול. במידה ומתפתחת רגישות לתכשיר ההמלצה היא להפסיק שימוש בו.
יום טוב,
ד"ר אלכס אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי ממש..
לירון19/06/2007מה הכוונה לרגישות? מה הסימנים לכך?
ואני לא בידיוק הבנתי.. אז אם זאת תופעת לוואי... להפסיק את השימוש?
בבקה תענה לי שלושת השאלות הללו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענה על השלושת השאלות..
לירון19/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי ממש..
ד''ר אלכסנדר אלטס19/06/2007שוב שלום,
הרגישות - היא תופעת לוואי של התכשיר, אשר יכולה להתפתח כתוצאה מתגובה אלרגית או כתוצאה מגירוי ישיר (Irritation) ע"י אחר המרכיבים. תחושת הצריבה (או גרד) באזור המריחה יכולה להיות ביטוי של הרגישות.
ההמלצה על הפסקה (או המשך) הטיפול לא יכולה להיות וירטואלית. לשם כך מומלץ לפנות לרופא עור באזור מגוריך.
בברכה,
ד"ר אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פנים מבריקותמרים17/06/2007
אם הפנים שלי מבריקות מה זה אומר על עור פנים שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנים מבריקות
ד''ר אלכסנדר אלטס18/06/2007מרים בוקר טוב.
פנים מבריקות מעידות בד"כ על פעילות יתרה של בלוטות חלב, ז.א. עור שמנוני.
כמובן בשביל לדייק בהערכת תכונות העור שלך תצטרכי להבדק ע"י מומחה בתחום.
יום טוב,
ד"ר אלכס אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנהידרול פורטהדנה17/06/2007
היום השתמשתי באנהידרול פורטה בפעם הראשונה ומרחתי לפי ההוראות והכל.
הרבה התלוננו על צריבה בזמן השימוש ואני לא הרגשתי צריבה..האם אני אמורה להרגיש צריבה כחלק מהטיפול או שלא מרחתי מספיק מהחומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנהידרול פורטה
ד''ר אלכסנדר אלטס18/06/2007שירן שלום.
תחושת צריבה אינה חלק הכרחי של הטיפול.
בהצלחה,
ד"ר אלכס אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקות אקנה בעור כהה....מיכל17/06/2007
שלום,
עורי כהה יחסית ויש לי צלקות אקנה. שאלתי האם ניתן להעלים או לטשטש צלקות בעור כהה?
המון תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות אקנה בעור כהה....
ד''ר אלכסנדר אלטס18/06/2007מיכל שלום.
לטשטש צלקות לאחר אקנה ניתן גם בעור כהה, אך בחירת סוג הטיפול תלויה בגורמים רבים, ביניהם גם גוון העור.
בהצלחה,
ד"ר אלכס אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנה בפנים...נעם17/06/2007
שלום.
אני חייל, בן 21.
בשבוע האחרון חלה אצלי התפרצות די דלקתית של אקנה. זה מלווה בפצעים די גדולים ואדמומיות בלחי שמאל בעיקר אבל גם קצתב ימין.
אני לא יודע למה רובצת עליי הקללה, טופלתי פעמיים בעבר ברואקוטן והפעם האחרונה הסתיימה לפני פחות משנה וזה כבר חוזר. אני לא יודע אם אוכל לחזור על הטיפול הזה ואם כדאי שוב פעם
לפגוע בכבד ולהיחשף אל כל תוצאות הלוואי המעצבנות כאשר הטיפול לא עוזר לטווח הארוך.
האם יש תחליף או משהו שאפשר לעשות? האם ניתן לעשות זאת באופן פרטי מחוץ למנגנון הביורוקרטיה הנוראי והמעצבן של הצבא שבו אאלץ להמתין חודשיים על מנת לראות רופא מומחה לעור?
אודה מאד לתשובה יעילה ומכווינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה בפנים...
ד''ר אלכסנדר אלטס18/06/2007נועם שלום.
השנות של אקנה לאחר טיפול ברואקוטן מופיעה בכ- 20% של המטופלים. במקרים של ההשנות ממלוצים על טיפול חוזר ברואקוטן. עניין של פגיעה בכבד הינו בגדר של מיטוסים ואינו נכון.
עוד נקודה... בצה"ל עד כמה שידוע לי משתמשים לא ברואקוטן מקורי, אלא בקיורטן. לכן הייתי ממליץ לאחר שחרורך לחזור לטיפול, אך בתכשיר המקורי.
כמו כן קיימות שיטות של טיפול תומך במינונים קטנים לתקופות ארוכות.
בנוגע לאפשרות של טיפול פרטי- כל אחד זכאי.
בהצלחה,
ד"ר אלכס אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעה בידיים וברגלייםשרון16/06/2007
שלום ד"ר..
אני סובלת מהזעה בכפות היידים והרגליים. ניסיתי שימוש במכשיר הדריוניק והוא עזר לי אך השימוש בו דורש זמן רב מידי ולכן הפסקתי להשתמש בו. איזה טיפול תוכל להמליץ לי בכדי לטפל בבעיה שלי? האם משחות כלשהן יכולות לעזור לי? וכמה בערך עולה טיפול בוטוקס לידיים/רגליים?
תודה מראש על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעה
ד''ר מיכאל שוחט16/06/2007לעיתים תכשירים שמכילים אלומיניום במריחה מקומית יכולים לעזור טיפול בוטוקס בידיים עולה מעל 5000 שח וברגליים מעל 7000 שח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור כהה ומקומטnoa16/06/2007
מזה שנים אני סובלת מעור כהה במרפקים בצואר ובמיפסעה.עשרות רופאי עור טענו שאין מה לעשות.
לפני כשנה רופא עור הציע להשתמש בקרם של דר עור שאמור כניראה להבהיר את האיזור..זה גרם לי יובש נוראי במרפק וניראה זוועה.
במשך חודש אני יומיום מנקה את המרפק והצואר עם סבון גרגרים זה עוזר לאט לאט בקצב של מילימטרים א לבל עוזר וגם היובש מתחיל להרגע אבל עם מריחת שומן יום יום.
במיפסעה נהייה לי עור מקומט והמת דיי מגעי..אני לא יודעת איך לטפל בזה העור בכל הגוף אצלי ניראה מצויין..אני בת 50 וסובלת מעודף מישקל.
אשמח לעיצה שתציל את המצב לי זה מ]פפריע מאוד
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור כהה
ד''ר מיכאל שוחט16/06/2007לא מומלץ לשפשףאת האזור זה יכול להחמיר את המצב קרוב לוודאי את סובלת מ אקנטוזיס ניגריקנס תופעה שיכולה להתלוות לעודף משקל ואכן אין טיפול מספק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר שלוםליליה16/06/2007
אני לוקחת רואקוטן כבר כמעט חצי שנה.. ועוד כשבועיים אעבור את המינון המצטבר של 120 מ"ג לכל ק"ג .. רציתי לדעת מה קובע כמה לקחת? כי הרי מומלץ בין 120 ל150? לא עדיף פשוט להמשיך עוד קצת בשביל למנוע הישנות הפצעים לגמרי.. כי רק לפני 3 שבועות הפסיקו לצאת לי.. איך קובעים מתי מפסיקים(הרופאת עור שלי לוקחת הכל ברגוע)? והאם אכן 120 מ"ג לכל ק"ג זה מספיק?
ושאלה אחרונה יש לי עדיין שחורים על האף שהרואוקטן לא העביר ? זה בסדר? או שצריך לחכות עד שהם יעברו?
בבקשה בבקשה תענה לי במפורט ... תודה תודה תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן
ד''ר מיכאל שוחט16/06/2007בדכ המינון הוא אכן 120מג לקג במיקרים קשים ניתן לעלות קצת עד 130 מג לגבי השחורים ראשית רואקוטן ממשיך בפעולתו על העור גם חצי שנה אחרי סיום הטיפול לעיתים יש צורך לשלב טיפול קוסמטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)