מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיזוףמרים29/06/2007
הייתי בים ויש לי עור בהיר אני לבנה ושהייתי בשמש להשתזף כמה שעות אז כל העור שלי נהיה אדום ולא חום איך זה????
נשרפתי כולי האם האודם בכל הגוף כולל הפנים יעבור ומה יהיה לי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיזוף
ד''ר מיכאל שוחט02/07/2007בחשיפה מוגברת לשמש קימת תגובה מידית של אודם ותגובה מאוחרת של שיזוף בגוון חם האודם יחלוף יש להזהר ולהמנע מחשיפה לשמש ללא קרם הגנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות לדוקטור.מימי29/06/2007
1.האם מותר להשתמש בהבהרת הפנים באבקת הבהרה+ מי חמצן 9% או מי חמצן 12% או מי חמצן 6%?
2. האם מותר להסיר שיערות מהפנים באמצעות שעווה?
3. האם מותר לחמצן את כל שיערות הגוף באבקת הבהרה+ מי חמצן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורדת שיער
ד''ר מיכאל שוחט02/07/2007ניתן להשתמש בשעווה להסרת שיער בגבות ובאזור השפה ניתן להשתמש במי חמצן להבהרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בלייזר fraxelלילי28/06/2007
שלום דוקטור,
יש לי צלקות על המצח כתוצאה מאקנה , ושמעתי על הטיפול בלייזר fraxel שכרגע קיים רק בארהב ובאנגליה ולפי המאמרים שקראתי הלייזר הזה הוא הכי מוצלח (ויש תוצאות מדהימות, )מכל השיטות הקימות לטיפול בהעלמת צלקות וכתמים , בנוסף לכך הלייזר הזה מיועד גם לבעלי עור הכהה, !! האם הלייזר הזה יגיע ארצה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הלו?............
לילי29/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליזר פרקסל
ד''ר מיכאל שוחט02/07/2007למיטב ידיעתי הליזר עדיין לא הגיע לארץ ואולם קים בארץליזר דומה של חברת פלומר הנקרא פרקסינל 1540 וניתן להגיע לתוצאות יפות המכשיר נמצא בהרצליה בחברת גלקסי ברחוב הנדיב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המידע, השאלה היא
לילי02/07/2007האם אותו לייזר מיועד גם לבעלי עור כהה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרקסל
ד''ר מיכאל שוחט04/07/2007ניתן לטפל גם בבעלי עור כהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהFraxel in Israel?
Tomer Sagi18/02/2010I'm writing in English as I don't have Hebrew on my computer at work in New Zealand.
I'm about to return to Israel and was wondering if there is Fraxel treatment in Israel in Tel Aviv.
Thanks,
Tomer* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רטאוויט ושעוות פניםשירה27/06/2007
אני מטופלת ברטאוויט מספר חודשים במטרה לטשטש כתמים וסימנים שנותרו לי כתוצאה מ"התעסקות" עם פצעי האקנה שהיו לי... אני מאוד מרוצה מהתוצאות עד עכשיו, אך ביום ראשון קרה לי משהו שאני רוצה להבין ממה הוא נבע... :
הלכתי לקוסמטיקאית ע"מ להוריד שערות בפנים בשעווה, הקוסמטיקאית במהלך הטיפול אמרה שיש לי עור מאוד רגיש ועדין ושהשעווה מקלפת אותו קצת... לאחר שהיא הורידה לי שערות ברוב הפנים אמרתי לה בהקשר כלשהו שאני משתמשת במשחה "רטאוויט" - היא נבהלה מאוד והפסיקה את הטיפול באמרה שאסור לעשות שעוות פנים כשמשתמשים במשחות מהסוג הזה (היא לא הכירה את המשחה ספציפית), היא אמרה שבגלל זה העור שלי כל כך רגיש ועדין ומאוד נבהלה והיתה בלחץ... הלכתי הביתה מודאגת כיוון שהפנים שלי שרפו מאוד וכשהגעתי הסתכלתי במראה בשנית ומה שראיתי גרם לי לזעזוע עמוק! - הקוסמטיקאית תלשה לי חתיכות מהעור, דבר שהיה נראה נורא... העור שרף והיה אדום... למחרת הלכתי לקופ"ח והאחיות ורופא המשפחה קבעו שאני צריכה להגיע למרפאת פלסטיקה באופן דחוף ונתנו לי הפניה...
הגעתי למרפאה - הרופאה נתנה לי משחה בשם "פוסידין" ואמרה לי לא לצאת מהבית עד שהפצעים יתרפאו ויעלמו לגמרי ע"מ לא להחשף לשמש ולגרום בכך להחמרה ולהשארות סימנים, החלמה זו תקח בערך שבוע...
שאלתי את הרופאה האם ה"תאונה" קרתה כתוצאה מהשימוש במשחה "רטאוויט" והרופאה שללה את הטענה הזאת של הקוסמטיקאית ואמרה שכזה דבר לא אמור לקרות גם אם משתמשים ברטאוויט וכנראה שהקוסמטיקאית השתמשה בשעווה חמה מידי או חזקה מידי, ושהיא קפצה על העניין להגנתה...
העניין הזה מאוד מטריד אותי... אני עדיין מרותקת לבית, וכל העניין הזה גרם וגורם לי לסבל רב ולחששות רבות, לכן אני מעוניינת לברר את סיבת התרחשותו...
מאוד מלחיץ ששעווה פשוט תולשת ביחד עם השערות חתיכות מהעור... ואני מעוניינת בעוד דעות ע"מ לדעת באופן וודאי אם אכן הרטאוויט לא היה הגורם לכל ה"תאונה" הזאת...
אני אשמח לחוות דעתך,
תודה מראש, שירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכן יש קשר לתרופה .הרופאה לא הדריכה
אורלי29/06/2007נכון .היא היתה צריכה לידע את הפציאנטית שלא תעשה שעווה או טיפול פנים לניקוי עמוק.כמו כן ברואה קוטן אסןר חצי שנה לטפל בטיפולי פנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימוש ברטוויט
ד''ר מיכאל שוחט02/07/2007שימוש ברטוויטמגביר את רגישות העור לחשיפה לשמש וגם לטיפול הסרת שיער בשעווה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ענין של עורמירקי27/06/2007
כיצד ניתן לטפל בנימי דם על הפנים? גילי 55 נוטלת תרופות לאיזון לחץ דם.
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענין של עור
ד''ר אלכסנדר אלטס01/07/2007מירקי בוקר טוב.
שלב ראשון- לשלול מחלה בסיסית כסיבה אפשרית לבעיה (רוזציאה; סוכרת, נזקי שמש וכ"ד)
כאשר ישללו מצבים חולניים, ניתן לבחור טיפול בלייזר, IPL וכ"ד.
שבוע טוב,
ד"ר אלכס אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום,טיפוח והריוןמיטל26/06/2007
האם ניתן להשתמש בתקופת ההריון בסבון נוזלי של דרמלוגיקה-ANTI BAC SKIN WASH שמיועד לעור שומני אקנה?ובנוסף האם חומצה סליצילית שנמצאות בקרמים ובסבונים מסוכנות בהריון?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום,טיפוח והריון
ד''ר אלכסנדר אלטס01/07/2007מיטל שלום.
הנני סבור שבתשובה ל"שואלת" עניתי גם על שאלתך.
שבוע טוב,
ד"ר אלכס אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בתכשירים בזמן ההריוןהשואלת26/06/2007
שלום,
אני בתחילת ההריון ורציתי לברר מס פרטים:
- עד כשבוע לפני ההפריה השתמשתי בתכשיר קוסמטי( שניתן לי ע"י הקוסמטיקאית) המכיל רטינול בריכוז של כחצי אחוז או אחוז בערך פעמיים-שלוש בשבוע. ועברתי טיפול פנים אצל קוסמטיקאית שהשתמשה בחומרים שונים. ( אצין שמרחתי גם-שוב עד שבוע לפני ההפריה קרם זעתר שאין לי מושג מה מרכיביו...) האם הדבר בעיתי?
- בשבועיים הראשונים של ההריון השתמשתי בסבון לפנים של ד"ר עור המכל חומצה הידרוקסית פעילה, חומצה לקטית ו-PH5. בנוסף השתמשתי בקרם פנים שלו-אלפא מילק סקין המכיל מקדם הגנה וחומצה לקטית. האם הדבר בעיתי? האם מותר להשתמש בתכשירים אילו בהריון?
סליחה על ריבוי השאלות ותודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בתכשירים בזמן ההריון
ד''ר אלכסנדר אלטס01/07/2007בוקר טוב.
שבועיים ראשונים של הריון אינם מסוכנים מבחינת המומים העובריים, לכן אין כל סכנה בכך שהשתמשת בתכשירים הנ"ל.
באופן כללי לא מומלץ להשתמש בהריון במוצרים המכילים ויטמין A לסוגיו.
אם יהיה צורך בטיפולים דרמטולוגיים בזמן הריונך- תתיעצי עם רופא העור שלך. לגבי תכשירים קוסמטיים- תעייני באלון לצרכן או תבקשי הסבר מדיילת החברה.
בהצלחה,
ד"ר אלכס אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה קצרה
השואלת02/07/2007ראשית,
תודה על התשובה.
בתכשיר המכיל רטינול השתמשתי עד כשבוע לפני שניכנסתי להריון ( ולא בזמן ההריון). אז האם זה בסדר?
לגבי התכשירים של דר עור שצינתי האם ידוע לך אם ניתן להשתמש בהם בהריון?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידרוקינוןנטע26/06/2007
רציתי לדעת מה הריכוז הגבוה ביותר של הידרוקינון שאפשר לקבל מרופא. אני מטופלת בריכוז של 8% (בשילוב עם רטין A) כבר שלושה חודשים בגלל כתמים אדומים שנשארו לי בעור כתוצאה מאקנה. הכתמים הם עמוקים מאוד עשיתי פילינג בינוני אך זה לא עזר. הקרם גם לא עוזר. האם ריכוז גבוה יותר יכול לעזור? ובכלל כמה זמן מותר להשתמש במשחה הזו. ואם גם זה לא יעזור אז אין יותר מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידרוקינון
ד''ר אלכסנדר אלטס26/06/2007שני שלום.
ניתן להגיע גם לריכוז של 18% הידרוקינון.
אך הבעיה היא שתופעה שאת מתארת- כתמים אדומים לאחר האקנה זו ממש לא התוויה לטיפול בהידוקינון באף ריכוז.
פשוט תעזרי בסבלנות ותוך מספר חודשים סימני יעלמו (כתמים).
יום טוב,
ד"ר אלכס אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
נטע26/06/2007תודה על התגובה ואכן זה מה שבהתחלה הרופא אמר אבל עברה חצי שנה ללא שינוי ואז שנה וכעבור שנה וחצי כשלא היה שינוי בכלל הוא המליץ לי על פילינג בינוני. מכיוון שגם זה לא עזר, וכנראה שהכתמים הם ממש עמוקים אז הוא נתן לי את המשחה הזו. זה דיי שורף ומגרה את העור אז אני לא רוצה להמשיך לשים סתם אתה בטוח שזה לא אמור לעזור? אני כבר לא יודעת מה לעשות. אין שום טיפול? כל הלחיים שלי מלאות בכתמים אדומים בקושי רואים שם עור בריא אני יודעת שזה חריג ובדרך כלל זה עובר לבד אבל עובדה עכשיו אני שנתיים אחרי התפרצות אקנה ואין שום שיפור. כרגע עם גלולות ולכן אין פצעים אבל הכתמים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר מיכאל שוחט- המשך.א25/06/2007
אומנם אין לי על כול הפנים נמשים, וגם הם לא ממש נמשים עגולים יותר כתמי שמש בצבע כתום בהיר, אז גם כתמים כאלה אפשר להסיר בפילינג שיטחי אחד? ואני מאוד לבנה במיוחד בפנים, אז מה אחרי פילינג אני אראה עוד יותר חיוורת? ומהם הסיכונים בטיפול שכזה? ומתי אפשר לעבור אותו בקיץ או בחורף? ומה העלות שלו בדר"כ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פילינג
ד''ר מיכאל שוחט25/06/2007בפילינג להסרת נמשים אין חשש משינוי בגוון העור ובעלי גוון עור בהיר התוצאות סהכ טובות מומלץ לעשות את הטיפול בחורףעלות הטיפול בסביבות 3500 שח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה דחוף
מרים25/06/2007מה אוכל לעשות בקשר לפנים המבריקות אני רוצה להעלים את הברק מפני מה אוכל לעשות??????
אני רוצה טיפים משהו שיעזור לי להעלים את הברק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים בכל הגוףhila24/06/2007
שלום,
מגיל קטן אני סובלת מפצעים מוגלתיים בזרועות הידיים(מעין "חצ'קונים") ובשנתיים האחרונות התפתח לכל איזור הגב והישבן) התופעה הזו מטרידה ומלחיצה כי נראה לי שהבעיה לא עוברת ושהיא גרמה לעור שלי להיות מצולק לתמיד.
הייתי אצל כמה רופאי עור אך אף אחד לא איבחן את הבעיה, ולא ידע לתת לי טיפול נכון.
אנא עיזרו לי...
בתודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיצעונים
ד''ר מיכאל שוחט25/06/2007מומלץ שתיפנה לבדיקה של רופא עור נוסף יתכן ומדובר בפוליקוליטיס דלקת של זקיקי השיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביו אלקמידמיטל24/06/2007
לפני 5 שנים הזרקתי ביו אלקמיד לשפה העליונה.
לפני מספר חודשים החלו לי כאבים בשפה .אני מעונינת לדעת האם קיימת אפשרות שנוצר נזק לאחר זמן כה רב,ומה ניתן לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביואלקמיד
ד''ר מיכאל שוחט25/06/2007אכן בהזרקה של ביואלקמיד לשפה יכולות להיות תופעות גם לאחר שנים מומלץ שתיגשי לבדיקת רופא עור או כרורג פלסטי בעלי ניסיון בשימוש בביואלקמיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ?מרים24/06/2007
ממה זה נגרם כשיש חם בחוץ- שרבי כמו היום ונהיה אודם בפנים
בלי קשר להתייבשות לפני שיצאתי בחוץ שתיתי 20 כוסות מים וטיילתי לי במשך שלוש תרבה שעה ונהייתי אדומה ומזיעה
תוכל לענות לי בקשר לתופעה זו??????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממה זה נגרם
ד''ר אלכסנדר אלטס24/06/2007מרים שלום.
בחום מתרחשת התרחבות הנימים בעור, לכן העור מאדים. ויסות החום מתבצע בעיקר ע"י הפרשת הזיעה ע"י בלוטות הזיעה, לכן אנחנו מזיעים וכך מבזבזים מים שבתוכנו. לכן שתיה מרובה חשובה להשלים את הנוזלים ולא התייבש.
שבוע טוב,
ד"ר אלכס אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעת יתריוסי23/06/2007
שלום
אני בן 28 בחור בריא ורזה וסובל מהזעת יתר.
תמיד כל הזמן הגוף שלי חם ולח וטיפה רטוב..
איך ניתן לטפל בזה??
ולא בעזרת ניתוח....
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעת יתר
ד''ר אלכסנדר אלטס24/06/2007יוסי שלום.
קודם כל עליך לפנות לרופא משפחה לבקש בירור סיבות ההזעה המוגברת. אם תתגלה בעיה כלשהי-תטופל בהתאם. רק אם תוצאות הבירור תיהינה תקינות יהיה מקום לחפש טיפולים מתאימים להזעה עצמה
בהצלחה,
ד"ר אלכס אלטס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות דיאנה 35 כנגד אקנהDoris23/06/2007
שלום רב,
לפני פחות משבוע סיימתי טיפול של כמעט שנה במינוציקלין כמניעה לאקנה. הפסקתי עימו בכדי להתחיל ליטול גלולות למניעת היריון (דיאנה 35).
הטיפול במינוציקלין היה מאוד יעיל, ואכן כמות האקנה צומצמה אצלי ואף כמעט נעלמה.
מאחר ולא ניתן לשלב בין מינוציקלין לבין הגלולות הנ"ל, הפסקתי עם המינוציקלין.
השאלה שלי זה - האם טיפול בגלולות דיאנה 35 אכן מונע אקנה? (התחלתי להשתמש בהן כי נהייתי פעילה מינית).
והאם יש להן תופעות לוואי מסוכנות? הן גורמות להשמנה וכד'?
אודה לתשובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלןלות
ד''ר מיכאל שוחט25/06/2007במידה ויש בעיה הורמונלית דיאנה יכולה למנוע אקנה לגבי סיכונים כמו כל הגלולות למניעת הריון קימים סיכונים ומוטב שתתיעצי עם גניקולוג בחלק מהמטופולות אכן יש עליה במשקל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום מבקשת עצה לסוג של פילינגעפרה קליין23/06/2007
אני מתעניינת כבר כמה זמן בפילינג עמוק יש לי קמטים ועור עייף כמו שהקוסמטיקאית שלי קוראת לזה והיא המליצה לעבור משהו חזק יותר מהפילינגים שהיא עושה במכון , קראתי באתרים על שיטת אקסודרם מה הסיכונים והאם אחד מהרופאים כאן בפורום עושה שיטה זאת ויכול להסביר קצת יותר , אני יודעת שזה טיפול שלוקח שבוע והפנים אדומות אחרי , וכמובן גם מה המחיר של טיפול כזה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פילינג
ד''ר מיכאל שוחט25/06/2007מדובר בפילינג עמוק המבוסס על פנול הטיפול מתבצע תחת טשטוש בחדר ניתוח ונמשך כשעה לאחר מכן מונחת מסכה של פלסטרים על הפנים והמטופלת נשארת באשפוז למשך 24 שעות בהם מתרחש התהליך של המסת העור לאחר 24 שעות מוסרת הסכה ומורחים על הפנים אבקת דרמטול אנטי ספטית למשך 7 ימים בהם אסור לשטוף את הפנים ביום השביעי מתחילים למרוח ואזלין על הפנים עד להסרת הדרמטול הטיפול מעלים כתמים מטשטש צלקות ומעלים קמטים הסיכונים שינוי בגוון העור אודם ממושך זיהום גם דר שלקוביץ וגם אנוכי מבצעים את הטיפול המחיר בין 13000 ל15000 שח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בקשר לפילינג אקסודרם
עפרה קליין09/07/2007
דר' שוחט תודה על תשובתך ,
אני מבקשת לברר עוד מספר פרטים האם יש הבדלים בין האקסודרם שאתה ודר' שלקוביץ עושים ובין מכונים ורופאים אחרים ?
ראיתי באתרים שונים ואני מבינה שחלק טוענים שיש גם חומר מקורי ושיש חומרים אחרים , האם יש הבדלים או סיכונים ? עם איזה חומר או שיטה אתם עובדים ? והאם הם מוכרים על ידי משרד הבריאות ? אני ממש רוצה לעבור פילינג זה אבל למען האמת חוששת קצת לפי הדברים שקראתי , בין השאר קראתי גם שהפנול של האקסודרם מסוכן ללב האם זה נכון ומה דעתך,
סליחה על כל השאלות אבל אשמח לקבל תשוובות לפני שאקבל החלטה ,
תודה ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)