מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעי בגרות שלא עוברים !שולמית .ט.12/08/2007
שלום שמי רעות,
בת 20 , מגיל הנעורים אני סובלת מפצעי בגרות אבל לא באופן קשה במיוחד.
התחלתי לפני כשנה טיפולים קוסמטיים שעזרו לי מאוד והתחלתי לקחת גלולות , אכן ניכר שיפור משמעותי בפניי , ואני מרוצה עד מאוד מהטיפולים וההחלטה לקחת גלולות..., אבל עדיין יוצאים לי פצעים לפני המחזור ומדי פעם האם זה הגיוני למרות שאני לוקחת גלולות.... , ואיך אפשר למנוע הזה .
בנוסף לטיפולים התחלתי בדיאטה לעור שקיבלתי מהרופאת עור שלי שעושה לי את טיפולי הפנים אך עדיין מדי פעם יוצאים לי פצעים .
מה עוד אפשר לנסות על מנת למנוע את יציאתם של הפצעים הללו ?
האם זה יכול לנבוע מעוד גורם שלא ידוע לי עליו ? אלרגיה וכדו' ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעי בגרות
ד''ר מיכאל שוחט13/08/2007מומלץ ביצוע בדיקת דם לפרופיל הורמונלי לעיתים יש צורך בטיפול בגלולות דיאנה או אנדרוקור באם קימת בעיה הורמונלית בנוסף ניתן להוסיף טיפול מקומי , אור כחול או לעיתים רואקוטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבת נקודות חןגל12/08/2007
ברצוני לצרוב מספר נקודות חן קטנות ושטוחות מסיבות קוסמטיות, היכ ניתן לעשות זאת? וכמה זה אמור לעלות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נק חן
ד''ר מיכאל שוחט13/08/2007מומלץ רק עיי רופא מומחה ברפואת עור או כרורג פלסטי מדובר במאות שקלים לנקודה אשמח לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנה לפני קבלת ווסתמרים11/08/2007
למה לפני קבלת ווסת מתחילים להופיע פצעי בגרות בפנים לי זה קורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה
ד''ר מיכאל שוחט13/08/2007עקב שינויים הורמונליים לפני המחזור יכולים להופיע פיצעי בגרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיניים שקועות כנסו...יעל11/08/2007
האם ניתן להזריק רסטלין מתחת לעיניים כמה זמן זה נשאר..????דחוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניים שקועות
ד''ר מיכאל שוחט13/08/2007ניתן להזריק ואולם רק רופא מנוסה החומר נשאר בין 6 ל10 חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרסטילן מתחת לעיניים נשאר לפחות
יעלי07/09/2007שנתיים,יש לי כבר ניסיון רציני ..ד"ר ליפשיץ היזריק לי לפני 3 שנים ואחרי שנתיים התחיל להספג ...חוץ מזה יש לו שיטת הזרקה מיוחדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לדוקטור..בליטות מוזרותערן10/08/2007
לפני כחצי שנה החלו להופיע על כיפת הפין אצלי בליטות קטנטנות ורבות...הייתי בטוח שזו קנדולומיה הדבר התפשט לכל כיפת הפין ולבסיס הפין...מה שגרם לי להבין שזו לא קנדולומיה הוא שגילתי נגעים באלו גם בזרועות ובבטן...הנגעים לא כואבים ובצבע העור....נראים בבירור בזיקפה
יש לך השערה אולי דוקטור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בליטות
ד''ר מיכאל שוחט13/08/2007מומלץ שתיגש לבדיקת רופא עור לקבל אבחנה מדויקת יתכן ומדובר בפסוריאזיס ואולם קשה לתת אבחנה מבלי לראות את הנגעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילוי שקעים תחת העינייםניר09/08/2007
ידוע לי שבארץ יש רופאים המבצעים מילוי רסטילן לשקעים תחת העיניים, מילוי שגם מביא לצימצום העיגולים השחורים
קיבלתי הצעה בחו"ל לעשות את אותו מילוי רק עם חומר שנקרא ביו-אלקאמיד, שהוא הרבה יותר קבוע וגם ניתן לשאוב אותו החוצה במקרה שהתוצאה אינה משביעת רצון
רציתי לקבל מושג על היתרונות והחסרונות של מילוי האלקאמיד שיעזרו לי להחליט מה יותר עדיף.
האם ידוע על סיכונים מיוחדים בביו-אלקאמיד? האם יש נקודות חשובות אחרות שיש לדעת? מהם ההבדלים באפקט אם ישנם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי שקעים תחת העיניים
ד''ר צחי שלקוביץ09/08/2007ניר שלום
אין כל דרך לענות על שאלתך בצורה רצינית במסגרות זו מכיוון שזה דורש שיחה ארוכה ומפורטת.
דבר אחד אוכל לומר בוודאות, וזאת מנסיון רב שנים בביו אלקמיד , כולל נסיון בתיקון בעיות שהתעוררו עקב הזרקתו- אני לעולם!! לא הייתי מעיז להזריק ביו אלקמיד בשקעים שמתחת לעיניים. מנסיוני, רסטילן הינה אפשרות טובה מאוד.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ברור מדוע אינך יכול לענות לי כאן
ניר10/08/2007לא ברור מדוע אינך יכול לענות לי כאן, שכן השאלה אינה פרטנית אלא כללית (כיאה בפורומים)
אם יש סיכונים בביואלקאמיד, הייתי מעוניין שתפרט מהם, או שתפנה אותי למקורות ברשת.
דרך אגב את הביואלקמיד יש דרך לשאוב החוצה, בניגוד לרסטילן שבמקרה של תוצאה לא טובה נשארים "תקועים" איתו שנה-שנתיים - האם יתרון זה אינו מהווה "רשת ביטחון" משמעותית גם לחלק ממקרי הסיבוך (זיהום וכו')?
בפירוש אינני עוקץ או מתכוון בזאת אליך, אך מה דעתך על התפיסה שרופאים בתחום האסתטיקה שמבצעים הזרקות נוטים יותר לשווק לפציינטים מילויים בחומרים זמניים ככל שניתן, על מנת שישובו אליהם בתדירות גבוהה יותר, ומצניעים את קיומם של חומרים קבועים יותר - גם במקרים שמילוי קבוע כזה בא בחשבון?
(אני שואל כי לדעתי ייתכן שזו הסיבה להשתרשותו של הרסטילן כמילוי האולטימטיבי תחת העיניים, בארץ במיוחד, ואולי ההשתרשות הזו מביאה לידי כך שאפשרויות אחרות נפסלות אוטומטית על הסף בקלות-ראש)
בתודה רבה
ניר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אזורים חומים על גבי אצבעות הרגלייםל08/08/2007
שלום.
מזה מספר שנים יש לי אזורים חומים על גבי אצבעות הרגליים.
תהיתי ממה זה יכול לנבוע ומהו הטיפול המומלץ? האם קרם לחות? האם הסרה ע"י מוצרים להסרת עור יבש? האם ע"י קילוף (בעזרת מכשיר לקילוף עור יבש) או שמא מצריך טיפול תרופתי?
מצ"ב תמונה
http://picasaweb.google.com/levy.yaron/Foot/photo?authkey=pxFslkIe2VY#5096294826209973458
תודה מראש,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אזורים חומים על גבי אצבעות הרגליים
ד''ר צחי שלקוביץ09/08/2007שלום רב
אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר, כיוון שהתמונה אינה מספקת על מנת לעשות אבחנה.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעת יתר.אורית08/08/2007
שתי שאלות לי בנושא ואשמח לקבל תשובה וייעוץ :
1.האם ניתן לטפל ב"הזעה מפצה" בגב ?
2.מה הטיפול המומלץ להזעת יתר בכפות ידיים ורגליים אצל ילד בגיל 13?
אודה לתשובתכם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעת יתר
ד''ר צחי שלקוביץ09/08/2007אורית שלום
1. בהזעת יתר מפצה בגב ניתן לטפל בהזרקת בוטוקס, אך יש להעריך לפני כן את גודל השטח על ידי בדיקה הנקראת מיינור טסט, שמטרתה להדגים בטכניקת צביעה מסויימת את שטח ההזעה.
2. ניתן להתחיל בתכשירים מקומיים במריחה ובמידה וזה לא יעזור, ניתן להזריק בוטולינום , בתלות בשיתוף הפעולה של הילד.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה לא עונים ליטל07/08/2007
שלום
אני בחורה כההת עור .
עור הפנים שלי לא אחידות
רופא העור המליץ לי להשתמש בקרם הגנה 100 אחוז
וזה לא מספיק בדיוק
כ- חודשייים שאני משתמשת ב-soya unfy" של חברת רוק
ואני לא רואה תוצאות ויצאו לי הרבה פצעים וגם הרבה סימנים מהפצעים.
ד"ר תוכל להמליץ לי בבקשה על משחות להבהיר לאחד עור
שמעתי על המשחה
"light and clear face"
רק שהיא נקודתית ואני צריכה לכול העור האם אני בכל זאת אוכל להשתמש בה האם היא טובה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה
אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר, לכן עלייך לפנות לרופא עור לייעוץ.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבלה להתמחותסטאזרית07/08/2007
שלום לכם ,
אני סטאג'רית לרפואה , ומעוניינת להתמחות בדרמטולוגיה .
אודה לכם אם תקשרו אותי לאחראים על הקבלה להתמחות .
אני מודעת לקושיים בקבלה למקצוע המבוקש , אולם זהו חלומי ואפעל להגשימו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבלה להתמחות
אין מושג הנקרא "אחראים על קבלה להתמחות". פנייתך צריכה להעשות אל כל מחלקה בנפרד.
בהצלחה
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רואקוטןרחל05/08/2007
האם לקיחת רואקוטן 3 פעמים בשבוע אחרי סיום של רואקוטן 6 חודשים אך עדיין יש פצעונים קטנים האם זה ימנע את אקנה והאם זה גם יטפל בזה שלא יהיה בעתיד וכמה אפשר לקחת 3 פעמים בשבוע את רואקוטן כמניעה ? כמה זמן אפשר לקחת אותו ? האם במינון כזה 3 פעמיים בשבוע 10 מ"ג זה איכשהוא משפיעה על העור? הרי זה מאוד קצת והאם אפשר לשתות אלכוהול(יין בירה) עם מינון כזה? האם אם אני לוקחת 3 פעמים בשבוע בכל אופן אני לא יכולה לעשות טיפול פוטודינמי ? האם הוא יעיל לאקנה שנגרם עקב בעייה הורמונלית? האם טיפול פוטודינמי עוזר ? האם אצטרך לחכות זמן אחרי רואקוטן או שבמניעה אפשר לעשות טיפולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן
ד''ר צחי שלקוביץ09/08/2007רחל שלום
הרעיון בבסיסו הוא טוב מאוד. המינון הינו בהחלט יעיל. אין מניעה לשתות אלכוהול בכמויות סבירות גם בנטילת קורס מלא של רואקוטן. נטילת המינון הזה אינה מוגבלת בזמן. אנו יודעים היום כי למינון זה באופן קבוע יש גם אפקט משמעותי במניעת הזדקנות העור.
יש להפסיק טיפול שבועיים לפני כל טיפול פוטודינמי.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנהרחל05/08/2007
שלום נטלתי רואקוטן ונשארו לי פצעונים קטנים שבעיקר מופיעים לפני מחזור האם זה תופעה נורמלית? הפצעונים הם בלי מוגלה אדומים קטנים מאוד 3-4 פצעונים כאלו האם זה יכול להיות אקזמה? הפצעונים אינם מגרדים . ועוד שאלה אני לוקחת גלולות והם לא עוזרות כמעט למניעת פצעונים האלו לקחתי בלארה יסמין ועכשיו עברתי למליאן כי קודם לפני 5 שנים הוא עזר. רופא אומר שאם קודם הייתה בעייה הורמונלית אז כנראה עכשיו גם בגלל זה . אבל איך יכול להיות שיש פצעים בגלל סיבה אחרת? מה זה יכול להיות סיבה גנטית לא יכולה להיות כי לאף אחד ממשפחה אין אקנה ולא היה אני מתחתנת עוד חודש מה עליי לעשות רופא אמר שזה לפני חתונה פצעונים כאלו בגלל הלחץ האם זה הגיוני? ושאלה אחרונה האם אחרי שימוש 6 שנים בגלולות האם בעיות הורמונליות נפסקות לבד מתישהוא האם יכול להיות פתאום איזון הורמונלי או שאם יש אי איזון הורמונלי זה לכל החיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה
ד''ר צחי שלקוביץ09/08/2007רחל שלום
לצערי אין לי דרך לענות על רוב שאלותיך בלי לראות במה מדובר. אוכל רק לציין כי גנטיקה אינה דבר העובר כל דור ולכן לא ניתן לשלול כאן מרכיב זה. מכיוון שרפואה אינה מדע מדוייק, כל השאלות האחרות ששאלת בהחלט תיתכנה. לגבי גלולות , כדאי לשקול שימוש בדיאנה.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים באיזור החזה.05/08/2007
אני מתחילה עכשיו להשתמש בכדורי הרקאוטן בגלל פצעים שיש לי בפנים, אך בנוסף יש לי גם פצעים באיזור החזה... האם הכדורים ישפיעו גם על הפצעים האלו? מה הסיבה לפצעים באיזור החזה? יכול להיות בגלל שיש פצעים בפנים??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים באיזור החזה
ד''ר צחי שלקוביץ05/08/2007משהי שלום
אקנה הינה תופעה גנטית המתבטאת בדרך כלל בפנים, חזה וגב. רואקוטן אמור לעזור גם לפצעים בחזה.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני מתיחהמורן04/08/2007
רציתי לדעת איזה ניתוח מעלים סימני מתיחה מהגוףףף האם זה ניתוח מתיחת עור מאיזור הבטן וכו...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני מתיחה
ד''ר צחי שלקוביץ05/08/2007מורן שלום
אין שום ניתוח להעלמת סימני מתיחה. ניתן לטפל בהם בשתי דרכים עיקריות וזאת בדרך כלל בשלבים הראשונים שלהם: קרם בשם טרטינואין בשימוש יומיומי לאורך זמן או טיפול בלייזר.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימני מתיחה
מורן07/08/2007ד"ר אמרת לי טיפול בלייזר איזה טיפול והיכן איפשר לטפל בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימני מתיחה
ד''ר צחי שלקוביץ09/08/2007מורן שלום
ישנם מספר רופאי עור המתמחים בתחום. תשובה פרטנית תנתן בפניה ישירה דרך הנהלת האתר.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימני מתיחה
מורן07/08/2007ד"ר אמרת לי טיפול בלייזר איזה טיפול והיכן איפשר לטפל בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש גם אופציה לא פולשנית חדישה
ניר25/08/2007בעזרת טכנולוגיה הנקראת גלוואניק ניתן היום להעלים סימני מתיחה ואף צלוליט.את מוזמנת להביט בעצמך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקת מהרפסאלירן04/08/2007
שלום לפני שבועיים היה לי הרפס ועכשיו נשאר לי 2 סימנים עגולים אדומים קטנים על השפה התחתונה נראה לי שזאת צלקת מה אפשר לעשות נגד הצלקת?האם יש משחה?או שזה יעבור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס
ד''ר מיכאל שוחט04/08/2007מומלץ שימון ומריחת קרם הגנה משמש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)