מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צריכת יתר של גלולת אופלודקס-עזרה דחמשה26/06/2010
אני בן 33, בריא בד"כ ולאחרונה בעקבות הפרשות מוגלתיות וצריבה במתן שתן מאיבר המין אורולוג החליט לתת לי טיפול משולב של גלולות דוקסילין ואופרודקס.
המינון שנקבע על-ידו הוא:
פעם ביום גלולת דוקסילין 100mg
פעמיים ביום גלולת אופלודקס אחת של 200mg.
משום מה, חשבתי בטעות שאני צריך לצרוך 2 גלולות אופלודקס פעמיים ביום (800mg ביום סה"כ) וגלולת דוקסילין פעם ביום וזוהי הכמות שנטלתי ב-4 הימים האחרונים.
ברצוני לדעת מה עליי לעשות כעת ואיך עליי לנהוג בהמשך הטיפול ?
האם גרמתי לעצמי נזק כלשהו ?
יש לציין שביום הראשון חשתי חולשה מסויימת כ3 שעות לאחר הנטילה, אשר חלפה ולא חזרה על עצמה שוב.
קראתי בעלון המצורף של ה"אופלודקס" שצריכה ממושכת עלולה לגרום לעמידות החיידק בפני התרופה.
מבקש את עזרתך הדחופה
תודה
משה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מ
ד''ר נחום זילבר28/06/2010המשך בטיפול המקורי שנקבע לך כנראה לא נגרם כל נזק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת אשכים עצמיתדן26/06/2010
היי אני גבר בן 24 , ערכתי בדיקה עצמית לאשכים שלי אחרי מקלחת ולאחר מישוש של מס' פעמים באשך השמאלי עצמו הרגשתי מעין חצי פס בולט על קצה האשך (לא על שק האשכים אלא על האשך עצמו), אם אני לוחץ על זה אני מרגיש לחץ קל .. חוץ מזה אין ממש כאבים אלא מידי פעם כאב קטן ועמום וסביל .. קבעתי תור לרופא לשבוע הבא האם יש לך אולי מושג או השערה במה מדובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דן
ד''ר אורי גור28/06/2010בלי לבדוק קשה לענות....
פנה לאורולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים באשך במשך כמה חודשים בא והולךעמוס26/06/2010
הייתי אצל שני אורולוגים שונים, הם בדקו את האשך ואמרו שהוא לא ממש מנופח. שלחו לבדיקת אולטרסאונד ובדיקת שתן. שתיהן יצאו תקינות. אין להם מושג מה זה, והכאבים ממשיכים. אני ממש מתוסכל, מה זה יכול להיות..? זה לא דלקת ביותרת האשך, לדעתם.
אלה תוצאות הבדיקות: אולטרסאונד- שני האשכים הודגמו בגודל ובמרקם תקינים .מנח וציר האשכים תקינים .לא הודגמו תהליכים בתוך האשכים .לא הודגם נוזל מסביב לאשכים או בתעלה המפשעתית יש לציין ורידים ברוחב כ0,21-0,22 דו-צדד BILAT VARICOCELE :
לסכום שתן-
URINE-CULTURE STERILE CULTURE SG 1.02 SG
LEUCOCYTES UR. NEGATIVE
NITRITE NEGATIVE
PH (URINE) 6.00
PROTEINE UR NEGATIVE
GLUCOSE URINE NORMAL MG/DL
KETONES NEGATIVE
UROBILINOGEN 2.00 MG/DL
BILIRUBIN UR NEGATIVE
ERYTHROCYTES NEGATIVE* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר דעתך חשובה לי
עמוס28/06/2010אשמח אם תענה לי להודעה מעלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעמוס
ד''ר אורי גור28/06/2010הממצא היחיד בסונר הוא וריקוצל. לעתים יכולים לגרום לכאבים.
פנה לאורולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למישהו יש נסיון עם חימום הערמוניתיוסי25/06/2010
למישהו יש נסיון עם חימום הערמונית עם תרמוספק במקרה של פרוסטטיטיס.
אשמח לשמוע אם למישהו יש נסיון חיובי / שלילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר י
ד''ר נחום זילבר28/06/2010יש נסיון רב בטיפול מסוג זה והלוואי ויצליח לעזור לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות בעקבות מגע מיניבת25/06/2010
לאחר קיום יחסי מין איבר מינו של בן זוגי התנפח והנפיחות לא ירדה עדיין למרות שעברה שעה.
אין כאב או גירוי והדבר לא קרה בעבר. האם יש סיבה לדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ב
ד''ר נחום זילבר28/06/2010אין סיבה לדאגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית זיקפה.אנונימי25/06/2010
שלום אני בחור בן 16 וחצי ובכל פעם בעת קיום יחסי המין עם בת זוגתי ישנה בעייה החוזרת על עצמה...
איבר המין שלי אינו זקוף עד הסוף ולפעמים גם לא בכלל.
האם זוהי בעייה שאפשר לטפל בה, ואם כן אנא הדריכו אותי ואמרו לי איך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנונימי
ד''ר אורי גור28/06/2010אם מפריע לתפקוד מציע לפנות לאורולוג לבדוק את הסיבה להפרעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חתך בשק האשכיםעודד25/06/2010
לפני כשעה גזרתי שיער ובטעות עשיתי חתך קטן בשק האשכים שדימם קצת. שמתי מי-חמצן והיה בעבוע לבן.
אני קצת דואג, האם הזקתי לעצמי? האם זה מזיק לפריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ע
ד''ר נחום זילבר28/06/2010לא ולא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי ניתוח וורוקצלהיוסי24/06/2010
אהלן,אני בן 20 ,לפני כ5/4 חודשים עברתי ניתוח ורוקצלה באשך שמאל,לפני כ20 יום עשיתי צילום בגלל כאבים קלים ובגלל שעדין האשך נפוח.
הלכתי עם התוצאות לרופא והוא אמר לי שזה תקין,שאני פשוט אצתרך לחיות עם זה ככה,ואבל זה פשוט לא ניראה לי,השק אשכים נפוח בדיוק כמו שהיה גם לפני הניתוח ועדין יש לי פה ושם כאבים שאני עומד הרבה זמן וכשחם ממש.
ממצאי בצילום היו:עור הסקרוטום מעובה,אשך תקין ווסקולריזציה רגילה בתוכו,
האפידידימיס נפוח במקצת ווסקולריזצה מוגברת במקצת בתוכו.
האפנדיקס טסטיס מוגל.
אין עדות לוורוקוצלה .
אשמח לאם תוכלי לתת לי חוות דעת נוספת או להגיד לי אם כדי לי לפנות לרופא ממוחה נוסף.
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוסי
ד''ר אורי גור28/06/2010הממצאים בסונר אינם מדאיגים.
בשביל עצה מקיפה יותר עליך להיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח בדיקת זרע ואולטרסאונדזוג טרי24/06/2010
הייתי רוצה לדעת מה אומרות התוצאות:
סונר אשכים:
משמאל- ראש האפירדמיס ואשך בגודל ומבנה תקינים.
שק אשכים- וריקוצלה עם רוחב כלי דם 0.34 ס"מ
בסריקת דופלר הודגם היפוך זרימת דם.
מימין- ראש האפירדמיס ואשך בגודל ומבנה תקינים.
שק אשכים- ללא ממצא
בסריקת דופלר אין לראות כלי גם פתולוגיים.
תקופת התנזרות - 3 ימים
צמיגות-1
PH-7.2
נפח- 2 מ"ל
ריכוז- 5.5X10(6 למ"ל
תנועה 27%
סוג תנועה- A 9 B 18
לויקוציטים- 0X10)6 מ"ל
אגלוטינציה - שלילית
total motile count- 3x10(6
swim up test- X10(6/ml
בדיקת מבנה ע"פ קרוגר
תאים תקינים 8%
פתולוגית ראש 87%
פתולוגית זנב 5%
רציתי לדעת מה זה אומר לגבי הזרע ומה הדרגה של הוריקוצלה....
תודה ויום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אורי גור28/06/2010כדי לקבוע את דרגת הוריקוצל עלי לבדוק אותך.
בדיקת הזרע מבולבלת - אך נראה שיש לפחות 2 פרמטרים שאינם תקינים.
פנה לאורולוג לשקול טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פין עקוםאריק24/06/2010
שלום לאחר שעברתי ניתוח שבר היתה לי נפיחות גבוה הופנתי לאורולוגלשאיבה לאחר מכן קבלתי עקמת נתבקשתתי לעבור ניתוח בתל השומר לאחר הניתוח גם הקטינו לי את גודלו ומצב העקמת יותר גרוע עד כדי כך שאני לא יכול לנהל חיי סקס חשוב לציין שלפני ניתוח השבר הכל היה תקין אודה לך אם תכול לעזור אריק לוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אריק
ד''ר אורי גור28/06/2010עליך לפנות לאורולוג העוסק בתחום לקבלת ייעוץ ודיון באפשרויות הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלותא23/06/2010
אני בן 16 וחצי וגודל איבר המין והליבידו שלי מטרידים אותי.
אורך איבר המין הוא בין 6~7.5 לפעמים במצב רפוי, ולפי אתרים באינטרנט הממוצע הוא 10 שזה כבר מטריד. אני יודע שזה אולי תקין, אבל להיות כמה ס"מ מתחת לממוצע זה לא משהו שכיף לשמוע.
בזקפה איבר המין הוא בערך 11 ס"מ, כבר הרבה זמן לא הגעתי לזקפה ממש חזקה ומדדתי אז נגיד מקסימום 12 ס"מ גם זה בקושי. ולפי מה שהבנתי הממוצע הוא 15-16 שזה גם מטריד.
בקשר לדרייב המיני, מעולם לא אוננתי שזה משהו נדיר לפי דעתי, כולם עושים את זה באופן קבוע. גם בסרטים כחולים אני לא עושה את זה, אני מגיע לזקפה 80~90 אחוז ולא עושה עם זה כלום, ומהר מאוד היא יורדת.
גודל איבר המין אני חושב לא גדל כבר מגיל 13, שזה מגוחך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א
ד''ר נחום זילבר24/06/2010אל תתלבט פנה לאנדוקרינולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטוסקופיהשרון22/06/2010
ביצעתי בדיקת ציטוסקופיה היום אחה"צ, מאז אני לא מסוגלת להטיל שתן (עוצרת את השתן) היות ואני חשה בכאבים עזים בזמן הטלת השתן.
האם זה נורמלי או שיש סיבה לדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ש
ד''ר נחום זילבר24/06/2010מהלך רגיל ניתן להשתמש בsedural
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום וברכהמוטי22/06/2010
אני בן 22 מאזור הצפון ורציתי לשאול: יש לי פין בגודל 15.5 סנטימטר בזקפה. חשבתי לעשות הגדלה לאיבר המין. מה השיטות להגדלה? האם מומלץ לעשות הגדלה? מהם הסיכונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מ
ד''ר נחום זילבר24/06/2010לא מומלץ ואין צורך בניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבקש התייחסות לתוצאות בדיקת NPTאלי21/06/2010
אני בן 34, בעיות זיקפה מאז ומתמיד.
עשיתי NPT -
משך הבדיקה 415 דקות
זיקפה אפקטיבית 1.
88% קשיחות בבסיס, 78% בקצה.
האורולוג אמר שזה סביר וסיאליס אמור לאפשר לי לקיים יחסי מין.
ויאגרה לא משפיעה, טרם ניסיתי את הסיאליס (כי אין לי בת זוג קבועה, ועם הלחץ של יחסי מין מזדמנים אני לא רואה טעם אפילו לנסות).
אני עדיין מנסה להבין אם זה הכל בראש או שיש בעיה פיזית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלי
ד''ר אורי גור21/06/2010התשובה אינה פשוטה וחד משמעית.
תיתכן גם בעיה פיזית בנתונים הללו. אבל סיאליס בהחלט יכול לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות מיוחדות לערמוניתשפירא צבי20/06/2010
איך מסדרים MRI אנדורקטלי או בירפסיה רוויה פארינאלית
כל ההסטודיה שלי מצורפת בקובץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אורי גור21/06/2010MRI מבוצע בהדסה עין כרם בירושלים
ביופסיה רוויה - הומלץ לך במרכז רפואי סוראסקי (בי"ח איכילוב ) בתל אביב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)