מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה מקצועיתגוי13/05/2010
שלום הרופא הארולוג נתן לי תרופה ציפרוקסין לתקופה של חודש האם זה לא מוגזם כי קראתי עליו שהיא תקופה קצרה מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוי
ד''ר נחום זילבר16/05/2010יש מצבים שנותנים תרופה זו לאורך זמן, תלוי בבעיה הרפואית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בדרכי השתןאיריס13/05/2010
שלום רב,
ברצוני לשאול האם ייתכן ששתיה מרובה של מים מורתחים עם פטרוזיליה בלבד יכולה לפתור דלקת בדרכי השתן? שאלתי באה בעקבות דלקת שחזרה לי לאחר שבוע וחצי. בסיבוב הקודם הרופא המליץ לי בנוסף לאנטיביוטיקה (זינט) לשתות את הנ"ל. ובסיבוב הנוכחי בדיקת השתן חזרה להיות שלילית עוד בטרם התחלתי לקחת אנטיביוטיקה.
בתודה,
איריס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איריס
ד''ר אורי גור13/05/2010לא מאד סביר שפטרוזיליה לבדה טיפלה בדלקת.
האם באמת הוכחה דלקת? אולי התרבית היתה שלילית גם קודם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שריפה בפין ובאגן בישיבה ובאורגזמהשמואל13/05/2010
שלום רב,
שמי שמואל, בן 35, ומזה שנה וחצי אני סובל מכאבים באיזור המפשעה השמאלית, שמחמירים בזמן פליטת זרע ופעילויות גופניות מסוימות (ריצה, מתיחות, יוגה וכו'). גם ישיבה בזוית קהה מדי של הגוף מעוררת כאבים.
לרוב זה מתבטא בתחושת שריפה באיזור הפין,האשכים ומרכז האגן, ולפעמים גם בכאבים במפשעה השמאלית (באיזור האינגואינל ליגמנט), שלא מופיעים מיד לאחר תנועה מסוימת, אלא לאחר זמן מסוים.
הכאבים באים והולכים, אך נשארים לפרקי זמן ארוכים של כמה שעות, לפעמים ימים.
ראיתי יותר מ-15 רופאים קונבציונליים, כולל אורולוגים, כירורגים ואורטופדים - כולם שוללים משהו מתחום המקצוע שלהם.
צילומי סי טי וMRI לא העלו דבר.
ישנם טיפולים שהקלו במעט את המצב, אך לתקופה קצרה בלבד (אוסטיאופתיה וקצת פיזותרפיה שכללה לחיצה על חוליות בעמ"ש התחתון)
אני בטוח שזה משהו מכני לגמרי הקשור לאגן או לעמוד השדרה אך לא מצליחים לעלות על מה זה.
לדעתי יש שם משהו שמפעיל לחץ על מערכת המין (על העיצבוב או על משהו מהרקמות הרכות), וזה מאד מגביל את חיי - אני לא יכול לקיים יחסי מין, מוגבל מאד בפעילות גופנית, וחווה כאב לפרקי זמן ארוכים במשך היום.
אשמח לכל בדל של מידע או כיוון לבירור רפואי וטיפול.
המון תודה,
שמואל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמואל
ד''ר אורי גור13/05/2010האם נבדקת באפשרות של דלקת כרונית של הערמונית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן עשיתי הרבה בדיקות
שמואל14/05/2010כולל בדיקות דם למינהן, ארבע כוסות, וסריקות של CT ו- MRI
האם יתכן שזה משהו שקשור לעמוד השידרה באיזשהו אופן שמשפיע על אופן השפיכה והכאבים בפין והאגן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמואל
ד''ר אורי גור17/05/2010אם אין ממצאים ב- MRI - לא סביר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות בצד ימין של המפשעה וקצת מעלמאיה13/05/2010
שלום, אני בת 22 ולפני חצי שנה הייתה לי בלטוה בצד ימין של המפשעה נפוחה הלכתי לרופא וקיבלתי אוגמנטין 857 לפני חודש המקרה חזר ושוב קיבלתי את האנטיביוטיקה. לפני שלושה ימים שוב הייתה נפיחות אומנם קטנה יותר אבל אי הנוחות מורגשת בהחלט וגם מעל איזור המפשעה יש לי עוד בלוטה שלא נעימה לי, אחת ממש ליד השפתיים ואחת בטן תחתונה לכיוון המפשעה (איפה שמרגישים במחזור או בביוץ) בכל מקרה הרופאה שוב נתנה לי את האנטיביוטיקה ושלחה אותי לאוטרסאונד ואמרה לי ללכת גם לגניקולוג אבל לא הסבירה שום דבר על מה זה, בלוטת לימפה? הרניה? חס ושלום לא יודעת! אבל אני בלחץ ומפחדת ממה שזה כי זה לא כמו מחלה שאתה אומר בדיוק מה יש לך ואיך לטפל זו הרגשה מוזרה.
בכל מקרה אשמח אם תוכל להסביר לי מעט ואולי להרגיע?
תודה ויום טוב
מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיה
ד''ר אורי גור13/05/2010לא נשמע כבעיה אורולוגית - הגעת לפורום הלא מתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בדרכי השתןאורלי13/05/2010
אני בת 40, סבלתי בעבר מדלקות בדרכי השתן. עשיתי אולטרהסאונד במהלך השנים שיצאו תקינים.
בשלושה חודשים האחרונים יש לי דלקת בדרכי השתן שלא עוברת.
לפני שלושה חודשים הרגשתי כאב בזמן הטלת שתן וטופלתי באוגמנטין.
הדלקת נשארה בתרבית היו חיידקי coli.
קיבלתי טיפול במקרודנטין וגם הוא לא עזר עכשיו בתרבית בנוסף ל-coli יש streptococus.
מדוע הדלקת לא עוברת , מה הטיפול שיכולים לתת לי עכשיו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיה
ד''ר אורי גור13/05/2010יתכן שיש מוקד המכיל חיידקים: אבן? סעיף?
מציע לפנות לאורולוג ולבצע בירור מתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממצא מוזר בזרעעמי12/05/2010
שלום רב
אני בן 25, כרגע ללא חברה, מאונן בערך פעם בשבוע. בפעמיים האחרונות (אולי גם יותר ולא שמתי לב) בזרע שלי היו מעין גבשושיות, וגם ממצא אחד מוזר במיוחד אותו צילמתי וצרפתי להודעה. הממצא הזה הופיע פעם אחת בכל אחד מן המקרים. כמובן שבמציאות הוא קטן יותר, בערך באורך של יתוש. כשמעכתי אותו אחר כך נראה שהוא דימם. יש לציין שזהו לא סתם דם בזרע, הממצא הזה מוצק יחסית, גמיש ואינו מתפרק בקלות.
מה זה עשוי להיות?
עמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצרף תמונה טובה יותר
עמי12/05/2010
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצרף תמונה טובה יותר
עמי12/05/2010
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעמי
ד''ר אורי גור13/05/2010קריש דם?
אם היה וחולף- אין מקום לדאגה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתן או אורגזמה רגילה?שי כהן12/05/2010
אני בן 24 ובזמן יחסי מין אני מרגיש שהאורגזמה היא רגילה אך במקום נוזל הזרע יוצא נוזל שנראה לי שזה השתן.
בתחילת האקט ישנה פליטה של נוזל זרע וודאי, אך עדיין , בזמן הפליטה הסופית הוא צהוב ומיימי, כמו שתן.
אני חווה אורגזמות רגילות (נראה לי) ללא "שפיכה מוקדמת" אך עדיין אני לא מבין מה קורה?
אולי יש בעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שי
ד''ר נחום זילבר16/05/2010בתחילת המגע זהו נוזל סיכוך ללא זרעונים והוא אינו נוזל זרע. בהמשך הפליטה עצמה זה זרע. אם ברצונך לבדוק את איכותו- בצע בדיקת זרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים באשך הימינייוסי12/05/2010
שלום.
קוראים לי יוסי ואני בן 18,מאתמול בערב התחלתי להרגיש כאב באשך הימיני באופן פתאומי.
הייתי מעוניין לקבל קצת מידע,וכמה זמן לחכות ולראות אם הכאב ממשיך,במידה וכן ללכת לרופא.
תודה,יוסי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוסי
ד''ר נחום זילבר16/05/2010אם הכאב חד וממושך יש לפנות לחדר מיון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח בלוטת ערמוניתחיים12/05/2010
שלום רב
אבי עבר לפני 9 ימים ניתוח בשיטת TURP בבלוטת הערמונית בהרדמה ספינאלית
לאחר 4 שעות מסיום הניתוח ,ובניגוד גמור מצוות הרופאים אבי קם מהמיטה והלך כ30 מטר למקום בו יוכל לעשן ,היום אבי מרגיש כאבים עזים ברגל בשוק ימין ,שאלתי האם יש קשר בין הזריקה הספינאלית וזה שהוא קם מיד לאחר הניתוח לכאבים החזקים בשוק ימין
שאלתי השניה לאבי יש עדין מדי פעם קרישי דם עם חסימת שתן ,כמה זמן בממוצע זה אמור לחלוף
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיים
ד''ר נחום זילבר16/05/2010בדרך כלל אם קמים מוקדם לאחר ניתוח יש כאבי ראש.
צריך לברר את הסיבה לכאבים ברגל.
תופעה של קרישים בשתן ידועה וחולפת עם או בלי טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקפה חלשהגורן12/05/2010
בזמן האחרון מתי שאני מאונן ( פעמייים ביום ) . הזקפה שלי לא ממש חזקה אני מצליח להגיע לאורגזמה . זהה קורה לי בימים האחרונים . האם זה בגלל האוננות ..?? או שישנה בעיה ??
אני לוקח לוסטרל 100 מ"ג במשך שנה . אבל החןלשה מגיעה בשבוע האחרון .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גורן
ד''ר נחום זילבר16/05/2010יתכן שזוהי השפעה מאוחרת של הלוסטראל. תברר עם הפסיכיאטר אם אתה יכול להוריד את המינון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצליחה להשתיןאבי12/05/2010
הבת שלי כבר שבוע מאושפזת בב"ח נהריה כעב בעיות במערכת השתן וזה קרה פתאום לא מצליחה להשתין למרות שהבטן שלה מלאה במים עשו לה את כל הבדיקות וכל הרופאים בדקו אותה רופה נשים, אורולוג, נרולוג , רופה נשים ואומרים שהכל תקין גם עברה את כל הצילומים ולא מוצאים שום דבר היום הבת שלי עדיין סובלת ולא מצליחה להשתין וכל יום מכניסים לה צינור( קטטר) והיא בת 14 וזה מאוד מכאיב אני מבקש את עזרתכם כי זה מאוד דחוף היא סובלת כל יום ואני מפחד שזה יהפוך לבעיה נפשית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבי
ד''ר נחום זילבר16/05/2010אני מניח שהאורולוגים בביה"ח נהריה עוזרים לכם.
יתכן וזה קשור בהיצרות באזור השופכה פנימית או לחץ חיצוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבר מין קטןבנצי12/05/2010
שלום אני המקווה שזה הפורום המתאים לשאלה!ואם לא תפנו אותי למתאים
אני בן 20 ויש לי איבר מין קטן 11.5 בזיקפה, ושהוא רפוי 4-6,השק ביצים שלי גם ממש קט קטןן
והדבר הזה זה המועקה היחידה שלי בחייים,אני בן אדם עם בטחון מעולה וחברמן אבל זה מה שמפריע לי אני עכשיו התגייסתי וכל פעם בצבא אני צריך לתחמן איך להתקלח וכ"ו,החייםשלי הפכו שכל הזמן אני חי את זה וחושב על זה אפילו להשתין בטבע זה סיפור שחבר לא יראה..
אני רוצה עזרה,מה שחשוב לי בעיקר שיראה נורמלי שהוא רגיל והשק ביצים שיראה נורמלי,
זה דבר מעיק שיכול לגרום לי לא להתקדם בצבא רק בגגלל שהמקלחת במקום מסויים תיהיה בנויה בצורה מסויימת.. ראוי לציין שזהקפה גם חשובה אבל לי אבל פחות כרגע יש לי חברה וזה בסדר ברור שאני ורצה יותר גדול,אבל חשוב לי יותר גם כשהוא רפוי שיראה נורמלי לכן גם אם יש דרך לא להגיד אלא רק שהוא רפוי יהיה יותר גדול זה גם טוב.
למי לפנות? איך אפשר להגדיל?הורמונים?
מכשירים כגון האנרדו פלייס שמותחים תאיבר?מה האופציות היום ומה הסיכונים מול ההצלחה
אנא עזרו לי תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיקפה חזקה
ד''ר נחום זילבר16/05/2010אסור להגדיל פין ואסור לטפל בהורמונים.
אל תתעסק במתיחות- הפין שלך זה לא אוזן של אפריקאית.
הזיקפה תקינה - וזה מה שחשוב.
המגע המיני מצויין- וזה העיקר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין מודאג
בנצי17/05/2010תודה
אבל בכל אופו למה יש בעיה עם מכשיר האנרדו פליס?שמרסמים שהרבה רואפים ממליצם עליו..
ובכל מקרה בשביל השקט הנפשי שלי,הייתי ורצה להיבדק ושורפא יראה זאת?
לאיזה רופא צריך ללכת?אני בצבא לכן אין לי ביטוח עכשיו אני רציך ללכת במסגרת פרטי!
יש לך המלצות לרופאים טובים?או לפחות דרך להגיע לרופא טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהב
ד''ר נחום זילבר17/05/2010למיטב ידיעתי אין אורולוג רציני שממליץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעודמשהו חשוב
בנצי20/05/2010לא ענית על כל השאלה הקודמת
אשמח לדעתל איזה סוג רופא אני צריך ללכת כדי להיבדק
אורולוג?ג?או סוג אחר?מי הרופא שזה התחום שלו?
ואיך אפשר להיגע לרופאים פרטיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיזה רופא?
בנצי26/05/2010לאיזה רופא עליי לפנות?
והאם יש לך המלצות לרופא פרטי כי אני בצבא כרגע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה
בנצי01/06/2010אפשר לענות בקשה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דליפה לאחר ההשתנה. .ליאת11/05/2010
לרופא הנכבד שלום רב.
אני פונה בקשר לבעלי, בן 30, סובל לאחרונה מזרם חלש של שתן וכן מדליפת טיפות שתן (ולפעמים קצת יותר מטיפות) לאחר ההשתנה.
בנוסף, לפעמים מעט שורף לאחר ההשתנה.
בעלי מוטרד מהתופעות הנ"ל ובעיקר חושש שהמצב יחריף.
האם החשש מוצדק, והאם יש כיצד לטפל?
בברכה- ליאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת
ד''ר נחום זילבר16/05/2010פנו לאורולוג על מנת שיבדוק את מצב דרכי השתן התחתונות. לא הזניח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים לאחר אורגזמהיעל11/05/2010
שלום.
אני בן 33, בריא ולא נוטל תרופות. מזה מספר שנים אני סובל מתופעה של כאבים חזקים מאוד, חדים, באזור (שאני מניח שהוא) הפרוסטטה אשר מגיעים מספר שעות לאחר האורגזמה. זה קורה אחת לכמה חודשים, ללא חוקיות שהצלחתי להבחין בה, זה יכול להגיע כשעה לאחר האורגזמה ולעיתים רבות - מספר שעות עד חצי יום.
הכאבים מגיעים בפתאומיות, חזקים מאוד, נמשכים כחצי שעה ומשביתים אותי.
האם זו תופעה מוכרת ? ממה היא נובעת והאם אפשר לטפל/לבצע פעולות מונעות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דואב
ד''ר נחום זילבר16/05/2010זה יכול לקרות אם כי נדיר מאוד. זה באזור שלפוחית הזרע- ערמונית. לא ניתן למנוע זאת. אולי בעזרת אמפטיות חמות לפני המגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תכיפות במתן שתןרונית11/05/2010
שלום!
אני סובלת די הרבה זמן אפילו שנים כל רבע שעה אני צריכה ללכת לשירותים. בלילה אני יושנת טוב ואין לי בעיה עם זה , אני לא יכולה להיסתובב באף מקום כי אני תמיד חייבת שירותים בקירבת מקום , האם זה אומר שיש לי שלפוחית קטנה אני לא פניתי לרופאה כי אני מפחדת שתישלח אותי לבדיקות והבדיקות יהיו פולשניות , אין לי שום דלקת כי עשיתי בדיקות שתן אין כאבים רק מין לחץ כזה , האם יש קשר לזה שאני שותה יחסית הרבה קופאין , אני שותה לפחות 5 כוסות ביום ,
איזה בדיקות עושים לבדוק את זה ?
מחכה לתשובה מהירה ,
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונית
ד''ר נחום זילבר16/05/2010זה לא קשור לקפה
פני לאורגניקולוג שיבדוק את מצבך וישלול ציסטיטיס אינטרסטיציאלית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
רונית17/05/2010מה זה נשמע מלחיץ שנים אני ככה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רונית17/05/2010קראתי על זה , אבל התסמינים חמורים ולא מתאימים לי
הטלת שתן לילית שאין לי את זה ,דווקה בלילה אין לי בכלל בעיה
כאבים כרוניים- ממש לא
זיהומים גם לא, הבדיקות האחרונות שעשיתי תקינות ,
האם בכל זאת זה יכול להיות זה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהר
ד''ר נחום זילבר17/05/2010יתכן.המשיכי בבירור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי פניה לרופאת משפחה
רונית24/05/2010פניתי לרופאת משפחה בעניין והיא אמרה לי שיתכן ויש לי שלפוחית רגיזה ושזה לא יתן לי הרבה לעשות סונר כליות כי רואים יותר אם יש פוליפ או אבן בכליות ויש בדיקות אחרות שהם ממש פולשניות וגם הטיפול זה כדורים והיא אמרה לי שאם אני רואה את עצמי שותה כדורים במצבי? ושהיא לא הייתה ממליצה לי נותנים את זה יותר לנשים עם בריחת שתן מבוגרות , ושעדיף לי להמשיך עם זה לאור המצב שזה המון זמן ולפי בדיקות שתן אין לי דלקת , רציתי לדעת מה אתה אומר על זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה
רונית27/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי
רונית03/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונית
ד''ר נחום זילבר13/06/2010איני מתכווח עם רופאת משפחה. בקשי הפנייה לאורוגניקולוג שימשיך את הבירור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)