מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרופסיהערן20/03/2010
שלום רב, אני נוטל כדורי פרופסיה מזה 5 שנים, אני מאד מרוצה מהטיפול, אשתי ואני רוצים להרות והיא לוחצת עליי להפסיק את השימוש כי לדבריה הכדורים עלולים להוריד את כמות הזרע, רציתי לדעת האם באמת למשתמשים בפרופסיה יש בעיות להרות??? אני לא ממש מעוניין להספיק את השימוש בכדורים....רציתי לדעת באם יש אמת בדבריה של אשתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערן
ד''ר אורי גור22/03/2010יכול במיעוט מהנוטלים להביא לשינוי (הפיך) באיכות הזרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטיחות תוסף לשיפור התפקוד המינייואב19/03/2010
שלום,
אני בן 33 ונוטל באופן קבוע תערובת צמחים לשיפור התפקוד המיני. הצמחים הינם אפימדיום ,מואירה פואמה ,מאקא ,קוטב מצוי,גינסנג קוריאני , דמיאנה,גינקו בילובה ופילפל אדום. .
שאלתי היא האם ידוע משהו על בטיחות השימוש הקבוע בצמחים הנ"ל ? האם יתכן סיכון כלשהו לטווח הארוך ? התערובת נימכרת באופן מסחרי תחת שם מסחרי ללא מירשם כמובן.לא הצלחתי למצוא מידע בדבר בטיחות התוסף, אציין שההשפעה אכן חזקה באופן חיובי בהקשר המיני, אך אני תוהה על בטיחות התוסף לטווח הארוך.
אודה על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יואב
ד''ר אורי גור22/03/2010למיטב ידיעתי לא נעשו מחקרים מסודרים לבדיקת הבטיחות של תחליפים טבעיים למיניהם
מציע לדבוק בתרופות מרשם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהיכן
אנונימי18/04/2010מהיכן אתה צורך את התערובת . ותוכל לפרט עוד כיצד היא עוזרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימי
ד''ר אורי גור21/04/2010ראה גם תשובתי הקודמת.
איני ידוע מהיכן אתה צורך.
גם מנגנוני הפעולה לא ידועים די* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
סיגל21/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין אונותלןכיטהi19/03/2010
בן זוגי עברי ניתוח של סרטן הערמונית לפני כשש שנים
מאז התשוקה המינית דעכה ואין זיקפה
שאלתי היא
האם יש אפשרות לשחזר זיקפה או תשוקה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין אונות
ד''ר אורי גור22/03/2010בהחלט כן!
עליו לפנות לאורולוג העוסק בתחום ולקבל טיפול מתאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אתה עוסק בזה?
לןכיטהi23/03/2010אם כן האם זה בתחום של קופות החולים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר אורי גור25/03/2010כן, אני עוסק בתחום
מרבית התרופות\טיפולים אינם בסל הבריאות הממלכתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדולימה פנים עורית (צינור שופכה)מיואש19/03/2010
שלום,
לפני כמה חודשים קיימתי יחסים לא מוגנים עם מי שהיתה חברתי .
ידעתי שהיה לה בעבר וירוס קונדולימה בנרתיק, אבל היא עברה ניתוח הסרה בלייזר + בדיקה
שגרתית לפני שהתחלנו לקיים יחסים.
מאז, כבר כמה חודשים שאני סובל מתופעה חדשה -
זה התחיל בעקצוץ בעת הטלת שתן, והחמיר להפרשות עם ריח נוראי וגוון צהוב מאיבר המין,
תחושת גירוי\כאב מוזרה כשאני לוחץ מלמטה על צינור השופכה בין איבר המין לאשכים,
וצורך בהטלת שתן בתדירות גבוהה.
פניתי לרופא כשזה רק התחיל, הוא אמר שהוא לא רואה כלום, והפחיד אותי כשאמר
שאם אתעקש הוא יכול להכניס צינור או משהו פנימה לאיבר המין, מאז
לא פניתי שוב לרופא.
בהתחלה חשבתי שאולי זה יעלם מעצמו אבל מסתבר שזה לא קורה.
קראתי על זה באינטרנט, וראיתי שרוב הגברים סובלים מהזיהום הזה כשהוא מחוץ לאיבר
המין, ולא בתוכו.
בנוסף, הייתי מבצע בחברתי מין אוראלי כחלק מהמשחק המקדים (חשבתי שמה שהיה לה
עבר והיא בריאה לחלוטין) ואני מפחד מזיהום בגרון שעל פי מה שקראתי ברשת עלול לגרום לסרטן.
האם נגזר עלי לסבול מזה לשארית חיי? אני נגעל מהגוף של עצמי, מחליף תחתונים ומכנסיים כמה פעמים ביום, איבדתי ביטחון עם נשים (אני מפחד להדביק מישהי בזה ולכן פשוט מתרחק מבחורות בשביל לא להגיע לסיטואציה אינטימית) ומרגיש שעולמי חרב עלי.
האם יש מה לעשות בנידון? זה באמת ישאר לכל החיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואש
ד''ר אורי גור22/03/2010אתה מתאר ממצאים המתאימים יותר לדלקת של השופכה, ולא לקונדילומה (למרות שזו גם יכולה להיכנס ולהתפתח כנגעים בשופכה ובשלפוחית השתן)
פנה לבדיקת ההפרשה (משטח ותרבית)
הדרך לאבחן קונדיולמה בשופכה הוא אכן בעזרת סיב אופטי עדין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקמתללא19/03/2010
שלום,
אני בן 18. בעת זקפה, איבר המין שלי נוטה מטה כמעין צורה של בננה, כך שבסיס הפין ניצב לגופי והמשכו של הפין סוטה בכ45 מעלות מטה (הערכה גסה).
תופעה זו אינה מצב חדש ולמיטב הבנתי היא מולדת.
עדיין לא קיימתי יחסי מין. שאלתי היא האם התופעה עלולה להוות בעיה בקיום יחסים ואם כן איך מטפלים.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקמת מולדת
ד''ר אורי גור22/03/2010אתה מתאר עקמת מולדת
עלול להפריע לחדירה בקיום יחסים, ו/או לכאבים
התיקון - בניתוח
פנה לאורולוג העוסק בתחום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין וניתוח בלוטת הערמוניתאליהו18/03/2010
אחרי ניתוח בבלוטת הערמונית להסרת ריקמה דרך השופכה, נאמר בעלון של בית החולים שאין לקיים יחסי מין לפחות 3 שבועות אחרי הניתוח מצד שני הרופא אמר 6 שבועות.
השאלה שלי היא מה הוא פרק הזמן הנכון יותר ומה הבעיה שמגבילה את הצורך בקיום יחסי המין-אני בן 67 .
אשמח לקבל תשובה עם הסבר מדוע אין לקיים יחסי מין בפרק הזמן הזה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אליהו
ד''ר אורי גור22/03/2010מציע לדבוק בהמלצתו של הרופא שיודע בדיוק מה ראה בניתוח
לאחר ניתוח יכולים להיות דימומים (גם בשלב מאוחר יותר ולא רק אלו של הימים הראשונים)
גם כאבים וכו'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שתןישראל18/03/2010
שלום רב
בבדיקת שתן נמצא חיידק clipsiella
אודה על הסבר קצר ודרך טיפול.
תודה למענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
ישראל19/03/2010שם החיידק klibsiella
סליחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהklebsiella
ד''ר אורי גור22/03/2010חיידק המוכר כגורם לזיהומים בדרכי השתן
טיפול אנטיביוטי למשך שבוע לרוב יפתור את הבעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרמי16/03/2010
אני בן 45 .
מזה כחצי שנה אני מרגיש תחושות של חום בגוף בגב ,בבטן וברגליים .
אין לי חום בבדיקה במדחום .
כל מי שנוגע בי מרגיש חום בגוף שלי .
ישנה תחושה של לחץ בשתן .
האם התופעה מוכרת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ר
ד''ר נחום זילבר16/03/2010לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימינומה וטוסטסטרוןיצחק16/03/2010
היה לי סימינומה וכעת יש לי רק אשך אחד
רמת הטוסטסטרון בדמי נמוכה
האם טיפול משלים להוספה על הנ"ל כגון ע"י טסטומקס עלולה לגרום להישנות של סימינומה באשך השני?
תודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדרוגל
ד''ר נחום זילבר16/03/2010לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אימפוטנציה או חרדת ביצוע?אימפו-נימפו16/03/2010
שלום דוקטורים.
האם עצם העובדה שכשאני "עובד לבד" עומד לי יפה לזמן ממושך מעידה בהכרח שהבעיות שלי בתפקוד שלו ברגע האמת הן פסיכולוגיות בלבד?
כשאני עם בחורה קשה לי מאוד להביא אותו לזקפה, ולמעשה כבר זמן רב שזה לא קרה. תמיד נטיתי לחשוב שזה פסיכולוגי בלבד, היות שכשאני מביא ביד אין לי שום בעיה ולהיפך.
האם ההנחה שלי שיש לי מחסומים פסיכולוגיים וחרדות היא נכונה, או שמא יכולה להתקיים בעיה פיסיולוגית שנפתרת רק כשאני עצמי אוחז בג'ויסטיק?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אורי גור22/03/2010אני חושב שאבחנת נכון- הבעיה בעיקר פסיכולוגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קטנהגיא16/03/2010
היי דר,
אני יודע שהרפואה המודרנית גורסת שלא ניתן להגדיל ולהרחיב את איבר המין, לא על ידי תרגילים לא על ידי כדורים ולא על ידי אמצעי אחר שמפרסמים.
השאלה שלי האם שימוש בתרגילים שמפורסמים כדרך להגדלת איבר המין יכולה לפגוע בתפקוד של איבר המין (אתה יכול להניח שאני בחור הגיוני שלא הולך להשתמש בתרגילים בצורה אגרסיבית מידי או בצורה שתכאיב לי)
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיא
ד''ר אורי גור22/03/2010לא מוכרים לי תרגילים כאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיקפה לא רצוניתמוטי16/03/2010
שלום ד"ר
בן 27 ברקע דלקת בערמונית
כל לילה מתחילה לי זיקפה לאחר שאני נרדם וממשיכה למשך כל השינה עד שאני מתעורר,עקב כך אני מתעורר מספר פעמים ולפעמים לא מסוגל לחזור לישון, רק כשאני נעמד הזיקפה יורדת.
קראתי שזיקפה ממושכת מעל 4 שעות גורמת לפְריאַפִיזְם
עניין שגורם לי לחשוש מאוד
האם יש סכנה לאיברי הרוויה מתופעה זו ?
מה הגורמים לתופעה זו ?
כיצד ניתן לטפל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוטי
ד''ר אורי גור22/03/2010אכן זקפה ממושכת (ולרוב כואבת) מכונה פריאפיזם, ויכולה להביא לנזק למנגנוני הזקפה.
העובדה שהזקפה נעלמת כשאתה עומד לא כך מתאימה
בכל מקרה מציע לפנות לרופא להיבדק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטות באשכיםרינה16/03/2010
אני בן 49 עשיתי אולטראסאונד באשכים ותשובות הם:בגודל ובמרקם תקינים
מס' ציסטות בקוטר 3.5 ס"מ סביב האשך
אין ריבוי נוזל בשק האשך
אין הרחבה של הפלקסוס הפמפיניפורם
מה זה אומר?
בתודה מראש חיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיים
ד''ר אורי גור16/03/2010ציסטות הן כיסים של נוזל.
לרוב חסרות משמעות אלא אם גדלות ומפריעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לציסטות באשכים
רינה17/03/2010אז מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלום
ד''ר אורי גור22/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציסטה באשך
סילס28/05/2010אני בן 30 וגילו אצלי לפני 4 חודשים ציסטה באשך שהיתה גדולה ודלקתית קיבלתי אנטביונטיקה וכעת היא בגודל של 3 מ"מ הדלקת עברה אך עדיין אני סובל מכאבים נוראים , עשיתי אולטרסאונד והכל בסדר האורולגו טוען שהכל בסדר ואין מה לעשות אך הכאבים ממשיכים האם ניתן לנתח אפילו באופן פרטי אם זה לא מסוכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוסטטוליטיאזיסדן16/03/2010
שלום רב,
בצילום אולטרסאונד גילו אצלי פרוסטטוליטיאזיס או כפי שהרופא כתב "אבנים בריקה"
חיפשתי באינטרנט חומר על הנושא אולם לא מצאתי.
ייתכן והרופא כתב את המונחים בשגיאת כתיב, או שישנו שם אחר לבעיה, בכל אופן, האם תוכל להסביר לי מהי הבעיה והאם היא נתנת לפתרון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דן
ד''ר אורי גור16/03/2010פרוסטטוליטיאזיס
PROSTATOLITHIASIS
הוא מונח שפירושו אבנים בערמונית.
מדובר באבנים זעירות וחסרות משמעות כלשהיא.
לכן לא מהוות בעיה ואין צורך בפתרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוסטטוליטיאזיס דן
דן16/03/2010שלום רב,
בצילום C-T גילו אצלי פרוסטטוליטיאזיס או כפי שהרופא כתב "אבנים בריקה"
חיפשתי באינטרנט חומר על הנושא אולם לא מצאתי.
ייתכן והרופא כתב את המונחים בשגיאת כתיב, או שישנו שם אחר לבעיה, בכל אופן, האם תוכל להסביר לי מהי הבעיה והאם היא נתנת לפתרון?
תודה רבה דנדוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראה תשובתי הקודמת
ד''ר אורי גור22/03/2010פרוסטטוליטיאזיס
PROSTATOLITHIASIS
הוא מונח שפירושו אבנים בערמונית.
מדובר באבנים זעירות וחסרות משמעות כלשהיא.
לכן לא מהוות בעיה ואין צורך בפתרון.
"בריקה"- כנראה שגיאת כתיב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לבדיקותמתבייש15/03/2010
דר שלום,
יש לי בעיה קטנה אני חושש שיש לי בעיה קלה בתפקוד המיני, על מנת לבדוק אם הבעיה היא פסיכולוגית או פיזיולוגית הייתי רוצה לעשות בדיקות מדעיות. הבעיה שאני לא מרגיש בנח ללכת לרופא ולדבר איתו על זה. האם יש אפשרות שרופא משפחה או כל רופא אחר ירשום הפנייה מבלי שאני אצטרך לשתף פרטים מביכים.
דבר נוסף חוץ מבדיקה הורמונלית איזה בדיקות נוספות יש המעידות על בעיות בתפקוד המיני?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בישני
ד''ר נחום זילבר15/03/2010פנה לרופא שיבדוק ידבר איתך ישלח לבדיקות כולל הורמונים במידת הצורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)