מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת ריגי סקאןשי27/04/2010
האם בדיקת ריגי סקאן כלולה בסל הבריאות המשלים של קופת חולים כללית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שי
ד''ר אורי גור29/04/2010אני חושב שלא.
בדוק עם הקופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב תודה
יוסי02/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות עקמת זיקפהניסן27/04/2010
שלום רב .. בעיה שקיימת מילדות , כאשר איבר המין שלי במצב זיקפה הוא בצורת קשת חדה כלפי מטה ,וביחסים עצמם חוץ מהבושה אני חש כאב קל .
אשמח לקבל תשובה בנידון ,אם יש ניתוח או טיפול כל שהוא..ומהי התופעה ...תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניסן
ד''ר אורי גור29/04/2010אתה מתאר עקמת מולדת של הפין.
התיקון הוא בניתוח במידה ומפריע לתפקוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חצ'קון קטנצ'יק בפין מגרד מאודיוסי27/04/2010
שלום. אני בן 22 מקיים יחסי מין ללא הגנה. בבוקר גירד לי ממש בפין ממש קרוב לאשכים. ביררתי מה מגרד לי ומתברר חצ'קון קטן בתחילת הפין . מה לכשות זה מסוכן? וזה מגרד מאוד. שמתי על זה אלכוהל איגיינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוסי
ד''ר אורי גור29/04/2010לא נשמע מסוכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה בכליהחיים27/04/2010
בבדיקת אולטרה סאונד התקבלה התשובה
ציסטה פראפלבינית כ-2.5 ס"מ . ללא קולקציות מסביב
רציתי לדעת מה הכוונה
?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה
ד''ר אורי גור29/04/2010ציסטה היא כיס של נוזל. ממצא שכיח וחסר חשיבות.
פאראפלבינית - סמוך לאגן הכליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- SHBG נמוךנתן27/04/2010
אני בן 31, עשיתי לאחרונה בדיקות דם ויש לי תוצאה חריגה:
SHBG = 17.3 , כאשר הטווח 24.0 - 180.0 nmol/L
1- מה משמעות הבדיקה הזו?
2- תופעות ודרכי טיפול?
3- למי אני צריך לפנות?
להלן גם תוצאות נוספות:
FREE ANDROGEN INDEX = 78.6
LH = 9.0 IU/L
FSH = 4.3 IU/L
TESTOSTERONE- TOTAL = 13.6 nmol/L
TSH = 1.48 mIU/L
T4- FREE = 12.6 pmol/L
דרך אגב, האם רמת הטסטוסטרון תקינה בהתאם לגיל שלי?
אשמח לקבל את דעתך,
תודה,
נתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר SHBG
ד''ר נחום זילבר02/05/2010זהו סוג של חלבון הנקרא גלובולין. הוא מיוצר בכבד. הגלובולין נושא את הטוסטסטרון ומשחרר אותו לדם.
SHBG הוא גבוה אצל מבוגרים, כלומר הטסטוסטרון אצלם הוא ברמה נמוכה.
אסטרוגן מגביר את יצורו והשמנה ואינסולין מונע את ייצורו. במקרה שלך אין צורך בטיפול בשלב זה, אלא אם ישתנו הפרמטרים או יופיעו בעיות הנוגעות לתיפקוד המיני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו מנופח באיבר מיןא26/04/2010
אני בן 34 והיום הבחנתי במשהו -כמעין וריד מנופח בצידו השמאלי של איבר המין גם כאשר אין זיקפה הנפיחות קיימת ללא כאב,אודה על הסבר לתופעה המלחיצה הזו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א
ד''ר נחום זילבר26/04/2010כמו שהופיע כך יעלם. אל חשש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו מנופח בפין
א27/04/2010ד"ר שלום,
אינני יודע להסביר האם זה ווריד מאחר והנפיחות היא באורך כ1ס"מ כאשר נוגע בזה תחושת המגע היא יותר של משהו קשיח כמו סחוס ולא ווריד מנופח האם עדין אין לי מה לחשוש והאם לדעתך הדבר יעלם כפי שהופיע.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר נחום זילבר02/05/2010יתכן וכמו שאתה אומר זה ווריד. בדרך כלל תופעה כזו חולפת מעצמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בפי הטבעת או הערמוניתיוסי25/04/2010
שלום, אני בן 19 ויש לי בעייה של אוננות יתר. זה מגיע למצבים שאני יכול לאונן 7 פעמים ביום! (בינתיים אני מנסה להפסיק לאונן כי אני מרגיש שזה סתם פוגע בי) כשאני מאונן הרבה יש לי מין דקירות בפי הטבעת או בערמונית אני לא בטוח בדיוק באזור, ועוד משהו יש לי לפעמים מין דגדוגים בפי הטבעת וקצת יותר עמוק (ניראה לי שזה בערמונית) רוב הסיכויים שזה לא תולעים. הדגדוגים האלה משגעים אותי אני חייב שזה יסתיים כבר. ממה יכולים לנבוע הדגדוגים והצריבות? האם יכול להיות גורם אחד שגורם לשני הבעיות? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוסי
ד''ר נחום זילבר26/04/2010אם הדגדוג בזמן אוננות, אז אין בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת אומרת?
יוסי02/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוסי
ד''ר נחום זילבר02/05/2010הדגדוג- דקירה הוא צורה של הנעת יתר מהאוננות באזור פי הטבעת או בקצה האיבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה אומר שזה לא יעבור?
יוסי03/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה אומר משהו בקשר לנטייה מינית?
יוסי03/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה
יוסי03/05/2010מצטער שאני שואל כל כך הרבה שאלות פשוט אני לחוץ. יכול להיות שיש לי את הדגדוג הזה בגלל האוננות יתר? בגלל שאני מאונן הרבה מאוד כל יום אז עכשיו זה לא מספיק כדי לגרות אותי מינית ו"הרף עלה". האם זה הגיוני? כי פעם לא היה לי את הדגדוגים האלה. במידה ואני אפסיק לאונן למשך כמה חודשים האם אני אחזור למצב הנורמלי? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Testosteroneאלמוני25/04/2010
שמעתי על מחקר חדש שהתפרסם בכנס אורולוגים עולמי בספרד
בדבר בדיקת דם לגילוי מחסור בהורמון הטסטוסטרון וטיפול בזריקת ליבידו כל 3 חודשים
כפתרון לבעיות חוסר חשק מיני אובדן זיקפה,חרדות,דכאון ועוד.
האם ניתן לקבל פרטי המחקר ואם אפשר מראה מקום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר NEBIDO
ד''ר נחום זילבר26/04/2010NEBIDO זו זריקה הקיימת בארץ עם אמינות גבוהה ויעילה מאוד לגבר שיש לו רמת טסטוסטרון נמוכה בדם.
זה לא פיתרון בלעדי לבעיות שציינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה דחופהאריק25/04/2010
אני כבן 33 ויש לי חתיכת בשר שמחוברת לסוף הצינור[על הפין] שמחובר לפתח השתן האם מבחינה אנטומית אמור להיות שם עורלה לתינוק שנולד או האם זה חתיכה שנדבקה בעת הברית מילה אנא עזור לי זה מציק לי נורא או תפנה אותי למישהו מומחה באזור המרכז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אריק
ד''ר אורי גור26/04/2010בהחלט יתכן שנותרה שארית עורלה, או ש"נדבקה" פיסת עור.
עלי לבדוק אותך כדי לייעץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה אל הד"ר...!חדש באתר24/04/2010
אני בן 22. בשבועיים האחרונים יש לי מידי פעם יובש בעור על איבר המין. האם זה בגלל עונות המעבר? האם צריך להבדק?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חדש
ד''ר אורי גור26/04/2010ניתן לנסות קרם לחות
אם לא עוזר ומפריע לך - פנה לרופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים באשכיםגרימד24/04/2010
שלום, יש לי כאבים באשך שמאל וגם גיליתי על דופן שקית האשכים וריד עם שטף דם.
האם עלי לפנות לבדיקה? אם כן לאיזה רופא והאם זה דחוף?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרימד
ד''ר נחום זילבר26/04/2010פנה לבדיקה. אורולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פין קר לאחר ספורטפיני23/04/2010
היי,
אחרי פעילות ספורטיבית הפין שלי מאוד קר.
זה תקין? (בלי קשר יש לי הפרעות זיקפה.. שעוד לא ידוע המקור)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיני
ד''ר נחום זילבר26/04/2010יתכן. ואולי קשור גם לבעיות הזיקפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה יכול בבקשה לפרט?
פיני30/04/2010אתה יכול בבקשה לפרט עוד?
ועוד שאלה, אם אני מאונן לרוב באזור העטרה האם זה מזיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיני
ד''ר נחום זילבר02/05/2010בזמן ספורט יש הנעת דם לאיברים אחרים ואז ישנה תחושה של קור בפין.
גם בזמן זיקפה יתכן ואין מספיק דם לצורך אחזקתה.
אין נזק באוננות באזור העטרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום..בחור חביב22/04/2010
שלום ד"ר..
אני בן 16 ואני בחור בריא.אתמול יצא לי להיות עם מישהי ורצינו לקיים יחסי מין אבל פשוט לא הצלחתי להעמיד אותו,שום דבר לא עזר.חשבתי שאולי ייתכן שהוא לא עמד בגלל שאוננתי 4 שעות לפני זה,אבל אני בספק.אני מוצא את הבחורה שהייתי איתה מושכת בעיני ככה שזו גם לא הבעייה במשיכה המינית שלי אלייה.
רציתי לשאול בערך למה זה קורה לי ואני אשמח אם תענו לי כמה שיותר מהר :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חביב
ד''ר נחום זילבר26/04/2010קורה לפעמים. המשך לנסות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות באשכיםירמי21/04/2010
שלום,
בתקופה של חודשיים אני מרגיש בעיקר שאני הולך אי נוחות באשך שמאל
כשאני מסתכל על האשכים אני רואה שאשך שמאל גדול מאשך ימין וזה גורם לאי נוחות.
אין לי כאבים במתן שתן או קיום יחסים. רק שאני הולך אני מרגיש אי נוחות בזמן ישיבה ולאחר זמן שאני לא הולך אז האשך חוזר למימדים הטבעיים.
מה יכולה להיות הבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני בן 28
ירמי21/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירמי
ד''ר נחום זילבר26/04/2010בדרך כלל ישנה א-סימטריה של האשכים. אם אתה חושש בצע US אשכים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבהנפתלי21/04/2010
יש לי צריבה במתן שתן וגם הזרם חלש. האם הפתרון הוא תרופתי או ניתוחי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפתלי
ד''ר נחום זילבר26/04/2010קרוב לוודאי תרופתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)